• North Beach ved Soneva Kiri på Koh Kood, Thailand
 • Bay view pool villa suite på Soneva Kiri i Thailand
 • Panorama over Soneva Kiri på Koh Kood i Thailand
 • Tree Pod dining på Soneva Kiri på Koh Kood i Thailand

Soneva Kiri 5+* - Thailands mest overdådige barfodsluksus

10 dages ultimativ forkælelse på den uspolerede paradisø Koh Kood, fra 19.500 kr.

Glæd jer til:

Barfodsluksus på et af Østens mest overdådige resorts

En privat villa på over 400 m2 med egen golfbil

En af Thailands bedste strande

Suveræne madoplevelser og personlig service

Privatfly direkte fra Bangkok til Soneva Kiri

Læs mere

Oplev et af Østens mest spektakulære resorts på thailandske Koh Kood. I bor i en gigantisk villa med privat pool og nyder sublim service og gastronomi, paradisstrand – og afslappet barfodsstemning.

Soneva Kiri er et resort i en kategori for sig. Så overdådigt, underspillet og fredfyldt, at kun essentiel nydelse og ultimativ selvforkælelse står tilbage. Upoleret, men alligevel raffineret til sidste detalje. Naturligt, ubesværet og uforstyrret. Det er et sted for drømme og tosomhed. Et romantisk refugie, som ingen andre steder.   

Jeres helt eget fristed

Få steder i verden giver jer samme følelse af plads og frihed. De mageløse poolvillaer, der ligger spredt ud i regnskoven, spænder fra 403 til 1234 m2 inkl. de private udendørsarealer. Nyd at være sammen. Og at jeres private butler aldrig er mere end et telefonopkald væk.

Drømmestrand

På Soneva Kiri kan I nyde en af den slags strande, man ellers kun ser på postkort og i drømme. Det fine, hvide sand smyger sig om fødderne, når man går ned ad stranden langs rækken af kokospalmer. Nyd at hoppe i det klare vand – eller at sejle af sted på det i havkajak.

Afslappende spa og masser af aktiviteter

Soneva Kiri byder på en prisbelønnet spa, hvor det professionelle personale er klar til at forkæle jer. Søger I mere aktivitet, er der en lang række tilbud både på land og til vands. Se billeder og læs om de mange oplevelser på Soneva Kiri - klik her!

...OGSÅ MANGE INKLUDEREDE OPLEVELSER

Yoga og meditation? Madlavningskunst? En tur i køkkenhaven eller biograf under stjernehimlen? Når I bor på Soneva Kiri har I mange oplevelser inkluderet allerede. I kan se alle her.

Opgrader til Ocean Villa?

Priserne er baseret på en overdådig Bay View Pool Villa Suite på 448 m2, hvoraf poolen udgør de 43 m2! Villaerne ligger spredt i regnskoven, de fleste med udsigt til vandet, men da man ikke har villet fælde flere træer end nødvendigt, er havudsigten begrænset fra nogle af dem.

Men det er charmen ved et sted som Soneva Kiri, der har et udpræget fokus på økologi og bæredygtighed.

Foretrækker I at bo direkte ud til stranden, så tal med jeres rejserådgiver om en Beach Pool Villa Suite. Lige så overdådig og med unik beliggenhed!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Soneva Kiri 5+* - et luksuriøst eventyr for børn, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
24.04.21 - 02.05.2139.000-41.000
03.05.21 - 18.10.2119.000-22.000
19.10.21 - 31.10.2133.000-35.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Helt eksklusivt inkluderer vi gourmet helpension for jeres ophold på Soneva Kiri.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bangkok t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Soneva Kiri private plane Bangkok-Koh Kood t/r
 • 7 nætter på Soneva Kiri 5+*, Koh Kood. Bay View Pool Villa Suite, inkl. morgenmad
 • Gourmet helpension
 • Gratis is og chokolade fra den overdådige is- og chokoladebar
 • Gratis deltagelse i yoga-timer

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Helpension inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad på alle Soneva Kiris restauranter (dog ikke in-villa dining og Tree Pod Dining). Drikkevarer er ikke inkluderet.
 • Mulighed for opgradering til All Inclusive, hvor drikkevarer (med og uden alkohol) og oplevelser er inkuderet. Spørg jeres rejserådgiver for denne mulighed.