• Solnedgang over The Banjaran Hotsprings Retreat i Malaysia
  • Poolen på The Banjaran Hotspring Retreat
  • Nai Yang stranden ved The Slate, Phuket
  • Tagterrassen på Hotel Stripes i Kuala Lumpur

Vidunderlige Malaysia og strandluksus i Thailand

Gadekøkkener og spa i Malaysia krydret med bountystrande på Phuket, 16 dage fra 21.000 kr.

Glæd jer til:

Spa, varme kilder og gourmet på The Banjaran

Gadekøkkener og unik gadekunst i Georgetown

Håndplukkede 4* og 5* hoteller i Malaysia

Design og badeferie på The Slate 5* i Thailand

Farverige og kontrastfulde Kuala Lumpur

Læs mere

Oplev Malaysias moderne Kuala Lumpur og traditionelle Georgetown krydret med forkælelse af alle sanser på The Banjaran Hotsprings Resort 5*. Og afslut med en uge på designhotellet, The Slate 5*, ved den gudesmukke Nai Yang-strand, Phuket.

På eventyr i mangfoldige Kuala Lumpur

Rejsen starter i Malaysias moderne hovedstad Kuala Lumpur, hvor I skal bo på Hotel Stripes 4*. Et hipt hotel med skønne værelser, gourmetrestauranter og en fantastisk udsigt fra poolen på tagterrassen. Lige uden for døren venter Kuala Lumpur med sine traditionelle markeder og religiøse monumenter, som gemmer sig i skyggerne af byens skyskrabere.

Forkælelse af alle sanser på The Banjaran

I drager nu mod tre dage med velvære, forkælelse og romantik på The Banjaran Hotsprings Retreat 5* ved Ipoh. Her bor I i paradisiske omgivelser med frodig jungle og enorme kalkstensbjerge, der majestætisk troner mod himlen.

Glæd jer til at lægge hverdagens stress og jag bag jer for en stund, mens I frit benytter de mange spabade og naturlige varme kilder, og lader jer forkæle med kulinariske oplevelser.

Inklusiv massage, spa og gourmetoplevelser

Vi giver en times aromaterapeutisk massage samt 4-retters middag på henholdsvis restaurant Pomelo og restaurant Jeffs Cellar, som er en af de eneste fine dining-restauranter i verden, der ligger i en drypstensgrotte.

Smag på Georgetown

I fortsætter det sansefulde eventyr i Georgetown, når I i selskab med en lokal guide skal dufte og smage jer gennem de allerbedste gadekøkkener og caféer. I oplever byen på autentisk vis langt fra guidebøgernes anbefalinger. I mærker stemningen og får historien om Georgetowns multikulturelle madscene med.

Alt imens I bor på det charmerende boutiquehotel Seven Terraces 5* i hjertet af den gamle bydel med sine UNESCO-fredede bygninger og farverige templer.

Design og badeferie på The Slate

Fra Malaysia flyver I nu til Phuket i Thailand, hvor I har en hel uge på det fantastiske designhotel The Slate 5*. Ud over at ligge perfekt lige ved den gudesmukke Nai Yang-strand, byder The Slate på kulinariske eventyr og total afslapning.

The Slate er det perfekte udgangspunkt for oplevelser i Thailand. Sejl eksempelvis ud med privat longtailbåd og kajak i den eventyrlige Phang Nga-bugt, lær om det thailandske køkken på kokkeskole eller tag på snorkeleventyr.

Skræddersyet rejse til Malaysia og Thailand

Alle rejser til Malaysia og Thailand kan skræddersys til jeres ønsker og behov. Forlæng eksempelvis med flere dage, tag på flere oplevelser eller opgrader til en uges drømmerejse i Thailand på Six Senses Yao Noi 5+* i egen poolvilla.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Kuala Lumpur

Tagterrassen på Hotel Stripes i Kuala LumpurI rejser fra København på dag 1 og ankommer til Malaysias multikulturelle storby Kuala Lumpur på dag 2. Her bliver I budt varmt velkommen og kørt den korte vej til Hotel Stripes 4*, hvor I har to overnatninger.

Hippe Hotel Stripes 4*

Hotel Stripes er et hipt hotel i hjertet af Kuala Lumpur med store, lyse værelser og måske byens bedste udsigt fra poolen på tagterrassen. Hotellet har desuden to restauranter, der hver især byder på kulinariske oplevelser – glæd jer!

Dag 3
På eventyr i Kuala Lumpur

Street food marked i Kuala LumpurEfter en god nats søvn vågner I op til en spændende dag i Kuala Lumpur. I har hele dagen på egen hånd til at gøre, hvad I har lyst til. Start dagen med brunch på Hotel Stripes Brasserie 25, og begiv jer så på eventyr i byen.

Kuala Lumpur er en skøn kombination af unik arkitektur, moderne shopping og stemningsfulde gadekøkkener, som venter på jer lige uden for hotellet. Husk også at nyde udsigten og en kølig drink i poolen på tagterrassen, hvorfra I har byens bedste udsigt til KL Towers og de to skyskrabere Petronas Towers tårner frem i baggrunden.

Dag 4-6
Fra storby til paradis

Nyd de vidunderlige omgivelser på The Banjaran Hotsprings Retreat i MalaysiaI skifter nu storbylivet ud med tre dage i Paradisets Have på Banjaran Hotsprings Retreat 5*. Køreturen dertil tager cirka 2,5 time, så I har god tid til at læne jer tilbage i bilen og betragte Malaysias mangfoldige landskaber og autentiske lokalliv, der glider forbi uden for.

The Banjaran – mærk den insisterende ro

Tro mod asiatiske traditioner bliver I budt velkommen med et rungende og fyldigt slag på en gong gong. I mærker den fredfyldte lyd helt inde i kroppen og i takt med at tonen aftager, tager I en endnu dybere indånding og mærker, hvordan alle tanker om hverdagens stress og jag slipper sit tag i jer.

Det er den effekt, The Banjaran Hotsprings Retreat har på sindet. For ikke at tale om resortets paradisiske omgivelser med endeløs regnskov, smukke vandfald, enorme kalkstensklipper, naturligt opvarmede kilder og meget mere!

Solnedgang over The Banjaran Hotsprings Retreat i MalaysiaDet ultimative retreat

Glæd jer til det ultimative retreat de næste par dage samtidig med, at tiden er helt jeres egen. 

I skal bade i varme kilder og mærke livet, når I efterfølgende tager et dyp i det kolde isbad. Forkæles i spaen med massage. Måske nyde en times yoga eller meditere i en dertil indrettet grotte. Og nyde kulinariske eventyr på restaurant Pomelo samt restaurant Jeffs Cellar – en af de eneste fine dining-restauranter i verden, som ligger i en drypstensgrotte. Behøver vi sige mere?

Synk ned i de bløde loungemøbler ved poolenKurs mod stemningsfulde Georgetown

På dag 6 nyder I et sidste blik af den tropiske have og kalkstensbjergene, mens I spiser morgenmad. Og så er det ellers tid til at sætte kurs mod Georgetown, Penang, hvor I ankommer cirka midt på dagen til boutiquehotellet Seven Terraces 5* (køretid ca. 2,5 time). Hotellet ligger i hjertet af den gamle bydel med gåafstand til alt. Her er både pool og en af de bedste restauranter i Georgetown.

Dag 7
Smag på Georgetown

Nyd de mange gadekøkkener i Georgetown, PenangNy dag, ny by, nye oplevelser. I bliver hentet om morgenen på Seven Terraces af en lokal guide, der de næste par timer viser jer alt det bedste af Georgetown. En multikulturel og stemningsfuld by, hvis farverige gadebillede er præget af duftende gadekøkkener og unik gadekunst samt UNESCO-fredede bygninger og templer.

Glæd jer til sansefulde timer, der både giver jer et indtryk af Georgetown, så I senere kan fordybe jer endnu mere i byen. Og som viser jer alt det bedste fra Georgetowns multikulturelle madscene samtidig med, at I får byens historier på plads.

Dag 8-14
Fra Malaysia til strandferie i Thailand

Nai Yang stranden ved The Slate, PhuketI bliver hentet på et aftalt tidspunkt på Seven Terraces og køres til Penang Lufthavn, hvor I stiger om bord på et fly, som tager jer med til nye eventyr på Phuket i Thailand.

Strandliv, gennemført designhotel og historie

I bliver hentet i Phuket Lufthavn og bragt til designhotellet The Slate 5*, som ligger cirka et kvarters kørsel væk. Trods den korte køretid føles det næsten som en tidsrejse at ankomme til The Slate ved den smukke Nai Yang-strand. 

Resortet har en helt unik indretning, der på charmerende vis indkapsler tinminearbejdernes fortid ved at integrere elementer fra de gamle tinminer med en moderne thailandsk stil. Her er bestik formet som værktøj og unikke kunstinstallationer overalt på resortet.

Infinity pool for voksne, The Slate på Phuket2 voksenpools og fantastisk spa

Nyd den fantastiske Nai Yang-strand, der strækker sig, så langt øjet rækker, langs kysten uden for The Slate. Eller slap af i solen ved en af de to voksenpools, der begge er indhyllet i tropiske omgivelser med palmetræer og grønne oaser.

Trænger I til at samle op, hvor I slap på The Banjaran Hotsprings Resort, kan I forkæle jer selv med et besøg i resortets store spa. 

Bliv sejlet over til restauranten Black Ginger på The SlateRestauranter – er et kapitel for sig

De 7 restauranter på The Slate er virkelig et kapitel for sig. I starter eksempelvis dagene med brunchbuffet i restaurant Tin Mine, hvis menukort byder på asiatiske retter hen af dagen. Rivet & Rebar serverer signatur-sushi, der virkelig er værd at skrive hjem om! For ikke at nævne Black Ginger, der omgivet af en lille sø, er som en selvstændig oase på resortet. Her kan I nyde et stort udvalg af moderne, thailandske retter. 

Velbekomme!

Tag ud og dyk under ferien på The SlateVil I have flere oplevelser?

Her er naturligvis også mulighed for en række aktiviteter på The Slate. Lej cykler på resortet. Tag på snorkelture og meget mere. Tag også på eventyr uden for resortet eksempelvis til Phang Nga-bugten, hvor I kan sejle kajak gennem hemmelige drypstensgrotter til uberørte laguner.

Dag 15-16
Tid til at rejse hjem

Stranden Nai Yang Beach ved The SlateI nyder et sidste blik af den gudesmukke strand, før turen går retur til Phuket Lufthavn, hvor I sætter kurs mod Danmark.

I lander i København på dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Vidunderlige Malaysia og strandluksus i Thailand
RejseperiodeDobbelt
21.04.21 - 21.05.2120.000-23.000
27.05.21 - 30.09.2120.000-23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Turistskat i Malaysia på 10 MYR pr. værelse pr. nat
  • Supplerende turistskat i Georgetown på ca. 3 MYR pr. værelse pr. nat