Xl Thailand Phuket The Slate Romantic Dinner Beach Sunset

Vidunderlige Malaysia
og strandluksus i Thailand

Vidunderlige Malaysia og strandluksus i Thailand

16 dage fra 25.500 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Fra gadekøkkener og spa i Malaysia til skønne strande på Phuket

Oplev Malaysias moderne Kuala Lumpur og traditionelle Georgetown krydret med forkælelse af alle sanser på The Banjaran Hotsprings Resort 5*. Og afslut med en uge på designhotellet, The Slate 5*, ved den gudesmukke Nai Yang-strand, Phuket.

Glæd jer til

 • Spa, varme kilder og gourmet på The Banjaran
 • Gadekøkkener og unik gadekunst i Georgetown
 • Håndplukkede 4* og 5* hoteller i Malaysia
 • Design og strandliv på The Slate 5* i Thailand
 • Kontraster og moderne kant i Kuala Lumpur

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kuala Lumpur. Malaysia 2 nætter på Kuala Lumpur. Malaysia 2 Højdepunkter Stemningsfulde gadekøkkener, fantastisk shopping og byens bedste udsigt fra terrassen på jeres hotel. Stemningsfulde gadekøkkener, fantastisk shopping og byens bedste udsigt fra terrassen på jeres hotel.
Ipoh, Malaysia 2-3 nætter på Ipoh, Malaysia 2-3 Højdepunkter Forkælelse på The Banjaran Hotsprings Retreat med gastronomi, varme kilder, jungleliv og eventyrlige grotter. Forkælelse på The Banjaran Hotsprings Retreat med gastronomi, varme kilder, jungleliv og eventyrlige grotter.
Georgetown, Malaysia 2 nætter på Georgetown, Malaysia 2 Højdepunkter Gadekøkkener, gadekunst og det bedste af historiske Georgetown med lokal guide. Gadekøkkener, gadekunst og det bedste af historiske Georgetown med lokal guide.
Phuket, Thailand 5 nætter på Phuket, Thailand 5 Højdepunkter Lokal atmosfære og strandluksus på The Slate ved den rolige og smukke Nai Yang-strand. Lokal atmosfære og strandluksus på The Slate ved den rolige og smukke Nai Yang-strand.
XL Thailand Phuket Beach
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

På eventyr i mangfoldige Kuala Lumpur

Rejsen starter i Malaysias moderne hovedstad Kuala Lumpur, hvor I skal bo på Hotel Stripes 4*. Et hipt hotel med skønne værelser, gourmetrestauranter og en fantastisk udsigt fra poolen på tagterrassen. Lige uden for døren venter Kuala Lumpur med sine traditionelle markeder og religiøse monumenter, som gemmer sig i skyggerne af byens skyskrabere.

Forkælelse af alle sanser på The Banjaran

I drager nu mod tre dage med velvære, forkælelse og romantik på The Banjaran Hotsprings Retreat 5* ved Ipoh. Her bor I i paradisiske omgivelser med frodig jungle og enorme kalkstensbjerge, der majestætisk troner mod himlen.

Glæd jer til at lægge hverdagens stress og jag bag jer for en stund, mens I frit benytter de mange spabade og naturlige varme kilder, og lader jer forkæle med kulinariske oplevelser.

Inklusiv massage, spa og gourmetoplevelser

Vi giver en times aromaterapeutisk massage samt middag på henholdsvis restaurant Pomelo og restaurant Jeffs Cellar, som er en af de eneste fine dining-restauranter i verden, der ligger i en drypstensgrotte.

Smag på Georgetown

I fortsætter det sansefulde eventyr i Georgetown, når I i selskab med en lokal guide skal dufte og smage jer gennem de allerbedste gadekøkkener og caféer. I oplever byen på autentisk vis langt fra guidebøgernes anbefalinger. I mærker stemningen og får historien om Georgetowns multikulturelle madscene med.

Alt imens I bor på det charmerende boutiquehotel Seven Terraces 5* i hjertet af den gamle bydel med sine UNESCO-fredede bygninger og farverige templer.

Design og badeferie på The Slate

Fra Malaysia flyver I nu til Phuket i Thailand, hvor I har en hel uge på det fantastiske designhotel The Slate 5*. Ud over at ligge perfekt lige ved den gudesmukke Nai Yang-strand, byder The Slate på kulinariske eventyr og total afslapning.

The Slate er det perfekte udgangspunkt for oplevelser i Thailand. Sejl eksempelvis ud med privat longtailbåd og kajak i den eventyrlige Phang Nga-bugt, lær om det thailandske køkken på kokkeskole eller tag på snorkeleventyr.

XL Kuala Lumpur Asy Syakirin Mosque Petronas Towers Malaysia
XL Malaysia Georgetown Penang Street Food Sweets
Xl Malaysia Jungle Leaf Gecko Shadow Rainforest Animals
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Malaysias multikulturelle storby Kuala Lumpur på dag 2. Her bliver I budt varmt velkommen og kørt den korte vej til Hotel Stripes 4*, hvor I har to overnatninger.

Hippe Hotel Stripes 4*

Hotel Stripes er et hipt hotel i hjertet af Kuala Lumpur med store, lyse værelser og måske byens bedste udsigt fra poolen på tagterrassen. Hotellet har desuden to restauranter, der hver især byder på kulinariske oplevelser – glæd jer!

XL Malaysia Kuala Lumpur Hotel Stripes Bar View

Efter en god nats søvn vågner I op til en spændende dag i Kuala Lumpur. I har hele dagen på egen hånd til at gøre, hvad I har lyst til. Start dagen med brunch på Hotel Stripes Brasserie 25, og begiv jer så på eventyr i byen.

Kuala Lumpur er en skøn kombination af unik arkitektur, moderne shopping og stemningsfulde gadekøkkener, som venter på jer lige uden for hotellet. Husk også at nyde udsigten og en kølig drink i poolen på tagterrassen, hvorfra I har byens bedste udsigt til KL Towers og de to skyskrabere Petronas Towers tårner frem i baggrunden.

XL Malaysia Fisherman

I skifter nu storbylivet ud med tre dage i Paradisets Have på Banjaran Hotsprings Retreat 5*. Køreturen dertil tager cirka 3 timer, så I har god tid til at læne jer tilbage i bilen og betragte Malaysias mangfoldige landskaber og autentiske lokalliv, der glider forbi uden for.

The Banjaran – mærk den insisterende ro

Tro mod asiatiske traditioner bliver I budt velkommen med et rungende og fyldigt slag på en gong gong. I mærker den fredfyldte lyd helt inde i kroppen og i takt med at tonen aftager, tager I en endnu dybere indånding og mærker, hvordan alle tanker om hverdagens stress og jag slipper sit tag i jer.

Det er den effekt, The Banjaran Hotsprings Retreat har på sindet. For ikke at tale om resortets paradisiske omgivelser med endeløs regnskov, smukke vandfald, enorme kalkstensklipper, naturligt opvarmede kilder og meget mere!

Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Resort View
Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Hotsprings Sunset
XL Malaysia Georgetown Seven Terraces Breakfast Area

Det ultimative retreat

Glæd jer til det ultimative retreat de næste par dage samtidig med, at tiden er helt jeres egen. 

I skal bade i varme kilder og mærke livet, når I efterfølgende tager et dyp i det kolde isbad. Forkæles i spaen med massage. Måske nyde en times yoga eller meditere i en dertil indrettet grotte. Og nyde kulinariske eventyr på restaurant Pomelo samt restaurant Jeffs Cellar – en af de eneste fine dining-restauranter i verden, som ligger i en drypstensgrotte. Behøver vi sige mere?

Kurs mod stemningsfulde Georgetown

På dag 6 nyder I et sidste blik af den tropiske have og kalkstensbjergene, mens I spiser morgenmad. Og så er det ellers tid til at sætte kurs mod Georgetown, Penang, hvor I ankommer cirka midt på dagen til boutiquehotellet Seven Terraces 5* (køretid ca. 2,5 time). Hotellet ligger i hjertet af den gamle bydel med gåafstand til alt. Her er både pool og en af de bedste restauranter i Georgetown.

XL Malaysia Georgetown Penang Street Food

Ny dag, ny by, nye oplevelser. I bliver hentet om morgenen på Seven Terraces af en lokal guide, der de næste par timer viser jer alt det bedste af Georgetown. En multikulturel og stemningsfuld by, hvis farverige gadebillede er præget af duftende gadekøkkener og unik gadekunst samt UNESCO-fredede bygninger og templer.

Glæd jer til sansefulde timer, der både giver jer et indtryk af Georgetown, så I senere kan fordybe jer endnu mere i byen. Og som viser jer alt det bedste fra Georgetowns multikulturelle madscene samtidig med, at I får byens historier på plads.

Xl Thailand Phuket The Slate Nai Yang Beach Boats

I bliver hentet på et aftalt tidspunkt på Seven Terraces og køres til Penang Lufthavn, hvor I stiger om bord på et fly, som tager jer med til nye eventyr på Phuket i Thailand.

Strandliv, gennemført designhotel og historie

I bliver hentet i Phuket Lufthavn og bragt til designhotellet The Slate 5*, som ligger cirka et kvarters kørsel væk. Trods den korte køretid føles det næsten som en tidsrejse at ankomme til The Slate ved den smukke Nai Yang-strand. 

Resortet har en helt unik indretning, der på charmerende vis indkapsler tinminearbejdernes fortid ved at integrere elementer fra de gamle tinminer med en moderne thailandsk stil. Her er bestik formet som værktøj og unikke kunstinstallationer overalt på resortet.

Xl Thailand Phuket The Slate Restaurant Black Ginger Raft To Entrance
Xl Thailand Phuket The Slate Infinity Pool Adult Pool Overview
Small Thailand Phuket The Slate Divning Coral Reef Fish

2 voksenpools og fantastisk spa

Nyd den fantastiske Nai Yang-strand, der strækker sig, så langt øjet rækker, langs kysten uden for The Slate. Eller slap af i solen ved en af de to voksenpools, der begge er indhyllet i tropiske omgivelser med palmetræer og grønne oaser.

Trænger I til at samle op, hvor I slap på The Banjaran Hotsprings Resort, kan I forkæle jer selv med et besøg i resortets store spa. 

Restauranter - er et kapitel for sig

De 7 restauranter på The Slate er virkelig et kapitel for sig. I starter eksempelvis dagene med brunchbuffet i restaurant Tin Mine, hvis menukort byder på asiatiske retter hen af dagen. Rivet & Rebar serverer signatur-sushi, der virkelig er værd at skrive hjem om! For ikke at nævne Black Ginger, der omgivet af en lille sø, er som en selvstændig oase på resortet. Her kan I nyde et stort udvalg af moderne, thailandske retter. 

Velbekomme!

Vil I have flere oplevelser?

Her er naturligvis også mulighed for en række aktiviteter på The Slate. Lej cykler på resortet. Tag på snorkelture og meget mere. Tag også på eventyr uden for resortet eksempelvis til Phang Nga-bugten, hvor I kan sejle kajak gennem hemmelige drypstensgrotter til uberørte laguner.

Small Thailand Phuket The Slate Nai Yang Beach

I nyder et sidste blik af den gudesmukke strand, før turen går retur til Phuket Lufthavn, hvor I sætter kurs mod Danmark.

I lander i København på dag 16.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kuala Lumpur // Penang-Phuket // Phuket-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 2 nætter på Hotel Stripes 4*, Kuala Lumpur. Deluxe Room, inkl. morgenmad 
 • 3 dage/2 nætter: Wellness og varme kilder i Malaysias jungle, inkl. alle måltider, gourmetmiddag og 60 min. massage
 • 2 nætter på Seven Terraces 5*, Georgetown, Penang. Terraced Dublex Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Georgetown
 • 7 nætter på The Slate 5*, Phuket. Pearl bed Suite, inkl. morgenmad
 • 1 x middag for 2 personer på The Slate (ikke i perioden 22. december - 8. januar)
Pris per person ved 2 voksne
Vidunderlige Malaysia og strandluksus i Thailand
RejseperiodeDobbelt
29.05.24 ‑ 13.12.2425.000‑29.000
14.12.24 ‑ 08.01.2535.000‑41.000
09.01.25 ‑ 31.03.2530.000‑33.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat i Malaysia på 10 MYR pr. værelse pr. nat
 • Supplerende turistskat i Georgetown på ca. 3 MYR pr. værelse pr. nat
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Malaysia og Thailand

Alle rejser til Malaysia og Thailand kan skræddersys til jeres ønsker og behov. Forlæng eksempelvis med flere dage, tag på flere oplevelser eller opgrader til en uges drømmerejse i Thailand på Six Senses Yao Noi 5+* i egen poolvilla.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.