Xl Usa Utah Amangiri Canyon Point Swimming Pool Duskxl Usa Utah Amangiri Canyon Point Swimming Pool Dusk
Utah, USA

Amangiri

Stilren luksus for både øje og sjæl

Det utroligt lækre og stilfulde Amangiri ligger midt i den storslåede natur tæt på Vermillion Cliffs og Grand Staircase – Escalante National Monument i det sydlige Utah tæt på grænsen til Arizona. 

Amangiri - Fredeligt bjerg

Amangiri betyder fredelige bjerg, og det er da også svært ikke at slappe af her. Hvad enten det er på en af de mange vandreture der udgår fra hotellet, eller ved den smukt anlagte pool, hvor lækre solsenge indbyder til afslapning.

Der er mange forskellige terrasser og mindre kroge, hvor I kan sidde og nyde landskabet og et glas vin. Bl.a. i The Desert Lounge.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa, pool og hot tub

I Amangiris Aman Spa kan I nyde spa behandlinger, sauna, dampbad, fitnesscenter og yoga krydret med bjergtagende udsigter. Den smukt anlagte fælles swimmingpool smyger sig omkring en klippe og slutter i et Hot Tub på den ene side af klippen.

Panoramaudsigt og lokal kunst

I den centrale bygning The Pavillion, ligger fællesområderne The Living Room med sofagrupper, panoramavinduer og pejs, The Gallery med lokal kunst og The Library med et udvalg af bøger, blade og spil. I den hyggelige restaurant, The Dining Room, sikrer et åbent køkken skønne aromaer fra de lækre menuer. Menuerne skifter ofte afhængigt af lokale råvarer.

Eksklusive suiter på Amangiri

De 34 stilfulde suiter har alle entré gennem en lille gårdhave med spisebord og 2 stole. Selve suiten består af kombineret soveværelse og stue med enorme glaspartier. De kan åbnes helt og giver den mest fantastiske udsigt fra både seng og sofa.

Suiter med terrasse og åben ild

Alle suiter på Amangiri har en terrasse med puder og åben ild, hvor I kan nyde et glas vin, mens natten sænker sig over ørkenen og I fordøjer dagens oplevelser.

Herudover naturligvis et lækkert badeværelse med badekar med uhindret udsigt og dobbelt rainshower bruser, lækre toiletartikler samt påklædningsområde.

Wi-Fi er tilgængeligt i både fællesområder og suiter. Desuden har suiterne fladskærm, deponeringsboks og toiletartikler. Suitens temperatur styres af aircondition eller gulvvarme afhængig af årstiden.

Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, nogle har egen pool eller udendørs seng, så I kan opleve den smukke stjernehimmel.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Usa Utah Amangiri Canyon Point Aerial Viewxl Usa Utah Amangiri Canyon Point Aerial View
Arizona, USA, Nordamerika

USA på første klasse

15 dage fra

85.500 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede 4-5* hoteller med unik beliggenhed

Helikoptertur til toppen af Tower Butte

Luftballon over Canyonlands

Vandretur i kløfterne i Antelope Canyon

Lækker bil (SUV) inkl. GPS, forsikringer m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.