• At se det fra luftballon er måske den ultimative måde at opleve naturen på, Moab
 • Montezuma Castle National Monument - levn efter Singua-folket
 • Antelope Canyon i Arizona, USA
 • Farverigt natteliv og kasinoer i Las Vegas, Nevada

USA på første klasse

Sublime 4* og 5* hoteller og udflugter i fabelagtig natur, 15 dage fra 61.000 kr.

Glæd jer til:

Håndplukkede 4-5* hoteller med unik beliggenhed

Helikoptertur til toppen af Tower Butte

Luftballon over Canyonlands

Vandretur i kløfterne i Antelope Canyon

Lækker bil (SUV) inkl. GPS, forsikringer m.m.

Læs mere

Oplev det vestlige USA på luksushoteller med den bedste beliggenhed. Flyv i helikopter over Lake Powell, gå mede Navajo-guide ind i de magiske klippeformationer i Antelope Canyon, trek med guide i Sedonas Red Rocks, sejl i Canyonlands, kør i 4WD til Arches klippehvælvinger og meget mere.

Kør selv-rejse fra Phoenix til Las Vegas

Jeres rejse til USA starter i Phoenix og går videre mod et af USA's mest naturskønne og spektakulære områder, hjertet af the Grand Circle - det sydlige Utah og nordlige Arizona – for at slutte i luksus i Las Vegas.

I oplever de smukkeste nationalparker på den ultimative måde, så I på hele jeres rejse vil komme i nærkontakt med den utrolige natur.

Enestående naturscenerier

Vi har inkluderet de ultimative udflugter for dette område af USA. Oplev at svæve i ballon over Canyonlands og at flyve i helikopter over mageløse Lake Powell, hvor I lander på den flade top af det ensomme, ikoniske bjerg Tower Butte med hele verden for jeres fødder.

Glæd jer også til vandretur med Navajo-guide i de magiske klippeformationer i Antelope Canyon, hvor ingen må færdes uden guide, og til endnu en smuk vandretur i Sedonas Red Rock Country. I oplever også at bo på kanten af Grand Canyon. Ja, vi kunne blive ved ... Områdets lange indianske historie vil også præge mange af dagene, hvor I vil opleve indianske ruiner og klippetegninger samt blive guidet af lokale Navajo-indianere.

Mageløse hoteller og lodges

I Nyhavn Rejser lægger vi altid vægt på at håndplukke hoteller og lodges med den rigtige beliggenhed på rejser til USA.

På denne tur er vi gået kompromisløst til værks, så I hele vejen vil opleve de enestående naturscenerier fra første parket. I bor på den eneste lodge i Bryce Canyon, helt ude på kanten af Grand Canyon, ved bredden af Colorado River i Moab og på mageløse Amangiri 5* ved Canyon Point.

Hoteller og lodges vil forkæle jer med luksus ikke bare for øjet, men også for krop og sjæl.

Program

Dag 1
I rejser til USA

Four Seasons at Troon North 5*, ScottsdaleI rejser til USA fra Danmark og lander samme dag i Phoenix. I henter jeres bil og kører det lille stykke til bydelen Scottsdale.

Four Seasons Scottsdale 5*

I skal bo de næste 2 nætter på det dejlige Four Seasons Resort Scottsdale at Troon North 5*. Det fredfyldte resort med den dejlige pool er perfekt, hvis man vil ryste jetlag af sig og få pulsen helt ned i ferietempo.

Hotellets opbygning og indretning er inspireret af Arizonas ørken. Her er ikke plastret til med palmer og andre planter, som ikke vokser naturligt i Sonoran Desert. Om aftenen vil I nyde at sidde på hotellets vinbar, mens I nyder en spektakulær udsigt over Valley of the Sun.

Dag 2
Afslapning og kaktusser i Scottsdale

Området ved Scottsdale er et sandt paradis for golfspillereScottsdale er en af de sammenvoksede byer i Valley of the Sun-området. Her skinner solen 314 dage om året i gennemsnit. Der skulle med andre ord være gode chancer for at kunne slappe af ved poolen og nyde det dejlige vejr.

Golf og Wild West

Området er et sandt paradis for golfspillere. Besøg også "Frilandsmuseet " Rawhide, med autentisk Wild West stemning og Dessert Botanical Gardens, som rummer en af verdens største samlinger af planter af agave- og kaktus-familier.

Nogle er så små, at man skal bruge lup for at se dem. Andre er 4–5 meter høje!

Dag 3
Scottsdale – Sedona, 190 km.

Agua Fria National Moument i ArizonaNu starter jeres kør selv-ferie i USA for alvor. I kører fra Scottsdale mod Sedona, og der er masser at se på vejen.

Agua Fria National Monument

Første stop kan være Agua Fria National Monument, der ligger ca. 65 km fra Phoenix. I denne rå halvørken, som gennemskæres af Aqua Fria River, er der gode vandrestier og et dyreliv, der rummer hjorte, prærieulve, ørne og meget mere. Nogle selvfølgelig mere sjældne end andre. Så kun de heldige ser nok bjørnene.

Området har flere end 450 forskellige arkæologiske levn fra tidlige indianske samfund med ruiner og de såkaldte petroglyffer. Det er helleristninger, der er hugget eller mejslet ind i klipperne med motiver, der fortæller om indianernes liv med f.eks. dyr og jagtscener. Mellem 1250 og 1450 bestod samfundende af flere tusinde indbyggere.

Montezuma Castle National Monument - levn efter Singua-folketSingua-folkets klippeboliger

Senere kan I opleve Montezuma's Castle National Monument, der er ruinerne af klippebyggerier opført af singua-folket, der boede i dette område i 400 år fra omkring år 700. Den største bygning er på 5 etager og har huset 50 indbyggere.

Enchantment Resort, Arizona, USAThe Enchantment Resort 4+*

På jeres rejse til USA har vi nøje udvalgt hoteller og resorts, der indgår i naturen med en helt særlig harmoni. The Enchantment Resort 4+* i Sedona er ingen undtagelse. Det smukke og afslappede hotel er holdt i jordfarver og ligger omkranset af Sedonas Red Rock. Indretningen er stærkt inspireret at indianske traditioner og designs, og de mange forskellige værelser ligger spredt over resortet i mindre bygninger. I bor 2 nætter her.

Dag 4
Sedona, vandretur i Red Rock

Red Rock, Sedona, ArizonaI dag skal I ud i den mageløse natur på en vandretur med guide. Turen er en kombination af jeep og vandring, og den erfarne guide tilpasser rute og sværhedsgrad til jeres ønsker.

Undervejs hører I om områdets flora, fauna, historie og geologi. Og vil kunne nyde de mest utrolige udsigter. Resten af dagen kan I slappe af på hotellet og tage en dukkert i poolen med udsigt til de røde klipper.

Dag 5
Fra Sedona til kanten af Grand Canyon, 185 km

Den imponerende Colorado River ved Grand CanyonJeres USA-rejse går nu videre mod nye naturoplevelser i Grand Canyon.

Nyd turen gennem Oak Creek Canyon mellem Sedona og Flagstaff. Den næsten 20 km lange kløft rejser sig nogle steder over 600 m som en lille udgave af Grand Canyon. Her er det bare ikke Colorado River, men Oak Creek, der flyder i bunden af kløften.

I er fremme i Grand Canyon om eftermiddagen. Gå en tur på kanten og se ned mod Colorado River, der har skåret sig 1,5 km ned i klipperne. Her går gratis shuttlebusser, hvis I vil lidt rundt, og glæd jer til at se solnedgangen, hvor solens stråler forvandler farverne på klippen.

El Tovar, Grand CanyonEl Tovar på kanten af Grand Canyon

I skal bo 1 nat på den historiske lodge El Tovar på kanten af Grand Canyon.

Lodgen er registretet på listen over National Historic Landmarks og har haft mange prominente gæste gennem årene, bl.a. Theodore Roosevelt og Albert Einstein.

Dag 6
Grand Canyon – Monument Valley, fantastiske røde klipper, 285 km.

Grand Canyon, ArizonaNår dagen starter – og hvis I kan komme tidligt op – vil I prise jer lykkelige for at bo netop på El Tovar og ikke på et af de mange hoteller længere væk. I kan nemlig nyde solopgangen over Grand Canyon. Igen vil I nyde det forunderlige lys og de utrolige udsigter.

Senere går turen mod Monument Vally. De forrevne og majestætiske røde klipper står som ikoner for ”Det vilde vest”, da de er blevet brugt som kulisser i et utal af film.

Bestem selv tempo

Denne dag er et godt eksempel på, at I selv bestemmer tempoet, og hvor meget I gerne vil opleve på vejen. I kan tage tidligt af sted og køre ad en rute på 500 km. Eller I kan gå en formiddagstur ved Grand Canyon og i stedet vælge en kortere tur på 250 km.

Se masser af dinosaur fodspor i Dinosaur Track ved Tuba City, Arizona

Dinosaurspor og indianerruiner

På vejen fra Grand Canyon til Monument Valley kan I stoppe ved Dinosaur Tracks lige før Tuba City. Her kan I hyre en guide, der viser jer de forhistoriske levn. Gåturen er nem og flad, og det er fascinerende at se de tydelige aftryk af dinosaurerne.

Når I når Monument Valley kan I vælge at køre direkte til hotellet og se klipperne lidt på afstand eller tage en smuk omvej ind i selve Monument Valley først. En ujævn jordvej bugter sig gennem Monument Valleys fabelagtige landskab. Det er ikke tilladt selv at begive sig uden for de afmærkede veje uden en Navajo-guide.

Ruiner efter Anasazi-indianerne i Canyon de Chelly, ArizonaIndianerruinerne ved Canyon de Chelly

Hvis I ikke har noget imod en køretur på knap 500 km, kan I køre ud på de små veje til Chinle og se indianerruinerne i Canyon de Chelly (udtales Canyon de Shae), før I kører op til Monument Valley.

Ruinerne er levn fra Anasazi-indianerne, der boede i de smukke kløfter for små 1.000 år siden. Bygningerne er både små primitive huse og større bygningsværker på flere etager. Anasazi-indianerne efterlod sig et utal af klippetegninger, så man har kunnet skabe sig et spændende indtryk af deres historie. I området er smukke gåture. Noget kan I gøre alene, mens nogle områder kun kan besøges med en Navajo-guide.

Overnatning på The View 4*

I skal bo på The View 4*, der lever fuldt op til sit navn. I bor i første parket til de rå landskaber med den mest utrolige udsigt.

Dag 7
Gåtur i Monument Valley og mod Moab, 235 km.

Solopgang henover Monument Valley, UtahDet er ikke kun for udsigten, vi har valgt, I skal bo på The View i Monument Valley. Monument Valley er helligt land for Navajo indianerne, og det er derfor som nævnt ikke tilladt at forlade vejen uden en Navajo-guide. Eneste undtagelse er The Wildcat Trail, en 5 km lang vandresti, som udgår fra netop The View. En skøn start på dagen før I kører videre. 

Hole N"The Rock

Senere på dagen går turen videre mod Moab. Lidt syd for Moab venter en oplevelse ud over det sædvanlige – skabt i klipperne af en dansker! I løbet af 20 år sprængte og huggede Albert Christensen sig en 14 værelser stor lejlighed ind i selve klippen.

Stedet, Hole N"The Rock, er nu et museum, og Albert og hans kone Gladys er begravet i en hule i nærheden

Sorrel River Ranch 4*, MoabSorrel River Ranch 4*

I Moab skal I bo så uendeligt smukt på Sorrel River Ranch 4* ved bredden af Colorado River og omgivet af de karakteristiske røde klipper.

Som gæst på Sorrel River Ranch er der rig mulighed for at slappe af, mens man nyder udsigten, en dukkert i pooelen eller en spa-behandling. I kan også nyde naturen fra hesteryg eller til fods på en af de mange vandrestier eller på resortets fitnesstrail.

De to nationalparker Arches og Canyonlands ligger inden for kun 30-45 minutters kørsel. Det er med andre ord ikke uden grund, at I skal være her hele 3 nætter.

Dag 8
Friluftsmekkaet Moab

Double arches i Arches national Park, Utah, USANaturen omkring Moab er rå og rødglødende, og byen er et friluftsmekka uden sidestykke. Denne dag har I god tid til at udforske det hele på egen hånd. I kan tage på guidede vandreture, cykle, ride - eller blot nyde udsigten over det hele fra resortet.

I kan også besøge den nærliggende Arches Nationalpark, der er kendt for sine spinkle klippebuer, som på næsten naturstridig vis strækker sig ud på kryds og tværs mellem klipperne.

Særligt Balanced Rock, Delicate Arch og Landskab Arch har opnået ikonstatus, og vandreturen til den imponerende Tower Arch er ualmindeligt smuk. Husk gode vandresko og godt med drikkevand.

Dag 9
I luftballon over Canyonlands

Se Utahs røde ørken ved Moab fra luftballan, MoabDet er forunderligt at stå ved foden af kæmpe bjerge og føle sig meget lille. Lige så forunderligt er det at hæve sig over naturscenerierne og se det hele i fugleperspektiv. Det skal I opleve i dag. 

Når solen stiger, stiger I med på en eventyrlig ballonfærd. I ser dagen begynde, mens solen maler klipperne i orangerøde farver, og I glider stille af sted over Canyonlands forrevne klippelandskaber med klippespir og klippebuer under jer. Det er en oplevelse for livet.

Dag 10
Moab – Bryce Canyon via Capitol Reef og Grand Staircase Escalante, 445 km.

Kør selv ferie i USANu fortsætter jeres kør selv-ferie i USA så mod enestående Bryce Canyon.

Capitol Reef og Grand Staircase Escalante

På jeres vej anbefaler vi at stoppe for at gå tur i Capitol Reef National Park og Grand Staircase Escalante National Park fyldt med smukke naturscenerier med skulpturelle klippetårne og buer.

Fra udsigtspunkter i Capitol Reef kan I se, hvordan bjergenes brudflade snor sig gennem landskabet som en lang slange.

Bryce Canyon National Park, Utah, USA

The Lodge at Bryce Canyon

Jeres overnatning i Bryce Canyon National Park er på alle måder unik. I Nyhavn Rejser mener vi, at man skal bo inde i nationalparkerne, hvis det overhovedet er muligt. Tæt på oplevelserne fra solen står op til solen går ned.

I Bryce canyon er det ensbetydende med The Lodge at Bryce Canyon. Ingen andre har nemlig fået lov til at bygge et hotel her.

The Lodge at Bryce Canyon, Bryce Canyon N.P.The Lodge at Bryce Canyon er en historisk lodge oprindeligt fra 1925. Den ligger midt i de betagende naturscenerier med direkte adgang til fantastiske udsigter og fantastiske vandreruter.

Nyd at være på en lodge, der i historie og atmosfære kan sammenlignes med Old Faithful Lodge i Yellowstone, the Ahwanee i Yosemite og Jackson Lake Lodge i Grand Teton National Park.

Dag 11
Ørkenscenerier i Bryce Canyon – Amangiri, Canyon Point, 225 km.

Bryce Canyon National ParkStart dagen med at nyde solopgangen over Bryce Canyon og de mageløse ørkenscenerier. Og begiv jer så mod det måske mest spektakulære hotel af dem alle på jeres rejse til USA: Amingiri 5*, der er en del af Aman Resorts.

PANORAMA UDSIGT ud over Amangiri, Canyon Point, Utah, USAAmangiri 5* – luksus i ørkenen

I en dal i Colorado Plateauet gemmer luksusresortet Amangiri 5* sig diskret mellem de magtfulde klipper med betagende udsigt mod Grand Staircase – Escalante National Monument.

Amangiri er smukt integreret i naturen. En stor klippe bryder poolen som en kæmpe skulptur, og de mageløse udsigter går igen overalt fra lounges og terrasser og helt ind i de 34 suiter. I har 2 overnatninger her. Alle måltider er inkluderet. I betaler kun for drikkevarerne.

Dag 12
Amangiri, en fantastisk oase, og helikoptertur over

Den fælles swimmingpool smyger sig omkring en klippe og slutter i et Hot TubAmangiri betyder det fredelige bjerg, og man kan da heller ikke lade være med at slappe fuldstændig af, mens man bliver forkælet af uforlignelig service og gastronomi. Det har I en stor del af dagen til at nyde. I Aman Spaen kan I nyde spa-behandlinger, sauna, dampbad, fitnesscenter og yoga. Samtidig inviterer resortet til utallige aktiviteter. Her er alt fra stille vandreture til strabadserende klatreture. Men I skal også sætte tid af til endnu en spektakulær udflugt.

Se berømte Horseshoe Bend fra oven med helikopterHelikoptertur over Colorado Plateauet

Mange af Colorado Plateauets naturscenerier ses bedst i fugleperspektiv. Derfor inkluderer vi en helikoptertur, hvor I flyver over den smukke Lake Powell og Colorado Rivers utrolige sving ”The Horseshoe Bend”. Men klimaks er nu at lande på toppen af det ikoniske bjerg Tower Butte, der står majestætisk i ørkenen med sin flade top. Herfra er en ubeskrivelig udsigt. Glæd jer.

I området kan også drage ud med speedbåd, kano og 4WD. Amangiri har et tæt samarbejde med nationalparkernes uddannelsesafdelinger.

Dag 13
Magiske Antelope Canyon og Las Vegas, 425 km.

Lysspil på sandsten i Antelope Canyon i Arizona, USAI kører nu videre mod Las Vegas, men først skal i nyde endnu en fantastisk udflugt.

Vandretur i kløfterne i Antelope Canyon

Fra byen Page skal I med en Navajoindianer ind i naturens magiske skulpturpark, Antelope Canyon. Et sted, man kun må komme med autoriseret guide. Kløftens krogede gange er skabt af buldrende vandmasser, der spiser sig ind i sandstenen. Lyset, formerne og stemningen er aldeles unik. 

Senere fortsætter I mod Las vegas. Vi anbefaler, at I timer dagen, så I ankommer, når mørket er ved at falde på, så I kan opleve langsomt at nærme jer lyshavet for til sidst at blive opslugt af det.

Den smukke Tea Lounge på Waldorf Astoria Las Vegas, USAWaldorf astoria las vegas 5*

Las Vegas er en verden for sig med shopping, kasinoer, shows, restauranter og hoteller, der ikke er blege for at kopiere hverken Eiffel-tårnet eller Luxors pyramider. Et bombardement af indtryk.

Derfor har vi valgt, at I skal bo 2 nætter på det fredfyldte og kasinofri resort Waldorf Astoria Las Vegas 5*. I kan kaste jer ud i byens overdådige liv, når I ønsker det. Og trække jer tilbage til luksus og forkælelse, når I vil have ro. Her er både pool og spa.

Dag 14
Las Vegas – afslapning, shows og shopping

Lille Venice i Las Vegas, USAI har hele dagen til at nyde Las Vegas og Mandarin Oriental. Nyd freden - og bestem selv, hvornår I vil høre lyden af spillemaskiner. Ønsker I at opleve særlige shows, kan vi hjælpe med billetter hjemmefra.

Dag 15
Las Vegas – hjemrejse

Las Vegas velkomstskilt, Nevada, USAJeres rejse til USA er slut. I afleverer bilen op ad dagen og flyver så hjem mod Danmark, og måske er I allerede i gang med at tænke over, hvad den næste rejse til USA skal indeholde? 

Tal med vores USA-eksperter om rejser til USA. Alt kan tilpasses jeres ønsker. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

USA på første klasse
RejseperiodeDobbeltEnkelt
14.04.21 - 15.12.2160.000-63.000107.000-109.000
16.12.21 - 04.01.2276.000-78.000137.000-139.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, entré til nationalparker, envejsgebyr, resort fees og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

Bemærk

 • Mulighed for at tilkøbe tilslutningsfly fra provinsen
 • Optjen Euro bonuspoint med SAS
 • Gør stop undervejs i f.eks. New York