XL USA Florida St Augutine Casa Monica Exterior
Florida, USA

Casa Monica Hotel

Historisk hotel i St. Augustine

Casa Monica Hotel 4* i St. Augustine er medlem af National Trust Historic Hotels of America. Det smukke hotel er fyldt af fortællinger fra det maoriske ydre til det smukke indre. Det er et af de steder, man ville ønske, at suiternes vægge kunne tale.

Historisk hotel skabt med inspiration fra Alhambra

Casa Monica Hotel blev åbnet i 1888 af Franklin W. Smith, der bl.a. var med til at starte YMCA i USA. Han havde på rejser i Europa opbygget en passion for smuk arkitektur, især maurisk byggeri i Sydspanien. Med Alhambra i Grenada som forbillede byggede han sit eget palæ Villa Zorayda og siden Casa Monica Hotel. 

Senere solgte han hotellet til Henry Flagler, en af områdets store entreprenører, der førte jernbanen til Florida og også startede Standard Oil Company sammen med John D. Rockefeller. 

National Trust Historic Hotels of America

Hotellet har også fungeret som retsbygning, og lobbyen husede politiets hunde under de store borgeretsopgør anført af bl.a. Martin Luther King, der førte til Civil Rights Act of 1964. Omkring årtusindeskiftet blev Casa Monica igen hotel istandsat minutiøst af The Kessler Collection. Det er nu et prisbelønnet medlem af National Trust Historic Hotels of America.

Et studie i skønhed

Udefra er Casa Monica et studie i skønhed med de fine balkoner og mange, smukke detaljer. Omgivelserne supplerer med en fornem park med palmer og springvand, og skråt overfor ligger det lige så imponerende Flagler College. 

Inden for i Casa Monica fortsætter den gennemførte stil fra lobbyen med smukt bemalet træværk, indendørs fontæne, smedejernsarbejder m.m. til gårdhaven med poolen. 

XL USA Florida St Augustine Casa Monica Lobby
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser

Casa Monica Hotel har 8 forskellige værelseskategorier, der på fører stemningen tilbage til svundne tider – men på moderne og komfortabel vis med bl.a. inkluderet WiFi. Værelserne spænder fra de rummelige standardværelser til den overdådige Kessler Suite, der fordeler sig over 4 etager i det mauriske tårn.

Maurisk restaurant

I restauranten på Casa Monica er man heller ikke i tvivl om inspirationen, når man ser søjlegangene og udskæringerne. Her er kigget godt mod Mezquita-katedralen i Cordoba, og køkkenet excellerer da også i det bedste fra Middelhavskøkkenet. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl USA South Carolina Charleston Pineapple Fountain At Waterfront Park
USA, Nordamerika

Sydstaternes sjæl og charme

11 dage fra

30.500 kr.

Glæd jer til

Guidet gåtur i Savannah med lokale smagsprøver

På opdagelse i Charleston med hestevogn

St. Augustine set fra en trolley

Hvidt puddersand på Lido Key i Florida

Atmosfærefulde hoteller, der ligger centralt

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.