Xl USA South Carolina Charleston Pineapple Fountain At Waterfront Park

Sydstaternes sjæl og charme

Sydstaternes sjæl og charme

11 dage fra 31.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Oplev historie, idyl og strand med udvalgte hoteller

Oplev USA fra den mest idylliske side i de smukke sydstater og historiske byer som Savannah, Charleston og St. Augustine. I det moderne USA's vugge kommer I på udvalgte udflugter, hvor I nyder atmosfæren og får fortællingerne om kolonitidens start. Afslutning ved en af Floridas bedste strande!

Glæd jer til

 • Guidet gåtur i Savannah med lokale smagsprøver
 • På opdagelse i Charleston med hestevogn
 • St. Augustine set fra en trolley
 • Hvidt puddersand på Lido Key i Florida
 • Atmosfærefulde hoteller, der ligger centralt

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Charlotte 1 nat på Charlotte 1 Højdepunkter I Charlotte kan I ovenpå en lang flyvetur få strukket benene med en tur i Freedom Park. Oplev, hvordan tennis, basketball, volleyball og baseball fylder parken med liv, men nyd også roen på en af de mange stier rundt om søer og under træer I Charlotte kan I ovenpå en lang flyvetur få strukket benene med en tur i Freedom Park. Oplev, hvordan tennis, basketball, volleyball og baseball fylder parken med liv, men nyd også roen på en af de mange stier rundt om søer og under træer
Charleston 2 nætter på Charleston 2 Højdepunkter Stop ved Boon Hall Plantation på vej mod Charleston. Den tidligere bomulds- og pekannødplantage fortæller historien om slaver og livet på godt og ondt. Inde i Charleston er der også masser af kultur og historie at forholde sig til. De farverige palæer og huse ligger side om side, og I oplever det på nærmeste hold med en tur i hestevogn Stop ved Boon Hall Plantation på vej mod Charleston. Den tidligere bomulds- og pekannødplantage fortæller historien om slaver og livet på godt og ondt. Inde i Charleston er der også masser af kultur og historie at forholde sig til. De farverige palæer og huse ligger side om side, og I oplever det på nærmeste hold med en tur i hestevogn
Savannah 2 nætter på Savannah 2 Højdepunkter Smag det lokale sydstatskøkken på en gåtur med guide rundt i Savannah. Imens i oplever den smukke by får I mulighed for at undersøge og dykke ned i, hvad sydstatkøkkenet er blevet så berømt for Smag det lokale sydstatskøkken på en gåtur med guide rundt i Savannah. Imens i oplever den smukke by får I mulighed for at undersøge og dykke ned i, hvad sydstatkøkkenet er blevet så berømt for
St. Simons 1 nat på St. Simons 1 Højdepunkter På St. Simons emmer der af idyl og kommer I i juni og juli er der mulighed for at se havskildpadderne lægge æg på stranden På St. Simons emmer der af idyl og kommer I i juni og juli er der mulighed for at se havskildpadderne lægge æg på stranden
St. Augustine 1 nat på St. Augustine 1 Højdepunkter Oplev den ældste by i USA, hvor Spanien i den grad har sat sit præg fra en åben trolley Oplev den ældste by i USA, hvor Spanien i den grad har sat sit præg fra en åben trolley
Lido Key 2 nætter på Lido Key 2 Højdepunkter Ved Lido Key bor I lige ud til stranden som er en af de bedste i hele Florida. Herfra må I ikke snyde Jer selv for at nyde en solnedgang over den amerikanske vestkyst. Ved Lido Key bor I lige ud til stranden som er en af de bedste i hele Florida. Herfra må I ikke snyde Jer selv for at nyde en solnedgang over den amerikanske vestkyst.
Xl USA Florida Key West Snorkelling Snorkling Diving Florida Marine Sanctuary
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Idyl og rigdom i sydstaterne

For mange er USA's byer kendt for storbyer, hvor husene stræber mod himlen, men i sydstaterne hersker idyllen. Grønne byer, skønne pladser og smalle gader med de fineste huse og uden for byerne de smukke plantageejendomme, hvor rigdommene blev skabt. 

Kolonitid og slavetid

Sydstaterne er stedet, hvor spanierne gik i land og skabte USA' ældste by, St. Augustine, og historien rummer mange fortællinger om kampene mellem kolonistaterne om herredømmet. Her blev bygget store forter, og her blev etableret endnu større plantager med de smukkeste ejendomme. Deres rigdom skabte rigdom hos købmændene, og palæerne skød op i byerne. 

Med plantagerne fulgte også hele slavetiden, som I kan få indblik i fra byernes slavemarkeder til indkvarteringerne på plantagerne. I sydstaterne går skønhed og eftertænksomhed hånd i hånd.

Savannah, Charleston og St. Augustine

På jeres rejse til USA's sydstater kommer I til North Carolina, South Carolina, Georgia og Florida. 

De historiske højdepunkter er byerne Savannah, Charleston og St. Augustine. Den ene mere idyllisk end den anden og med hver sine fortællinger. Vi inkluderer de bedste udflugter, så I får den optimale oplevelse, og vi har udvalgt hoteller for deres atmosfære og beliggenhed. 

I skal på guidet gåtur i Savannah med lokale smagsprøver, på udflugt i hestevogn i Charleston og se St. Augustine fra en trolleybus

St. Simon's Island og Floridas strande

I vil også opleve skøn strandidyl på jeres rejse. I kommer til den dejlige St. Simon's Island, hvor I kan se havskildpadder, og rejsen slutter på Lido Key ved Sarasota ud til en af Floridas bedste strande.  

I har en rummelig bil med Neverlost satellitnavigation, så I nemt finder vej.

Xl USA South Carolina Charleston Spring Azalea Flowers Plantation Garden Oaks Spanish Moss
Xl USA South Carolina Charleston Horse Drawn Carriage Tourist Tour
Xl USA Florida Florida Keys 7 Mile Bridge Aerial View
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til USA fra Danmark og lander i Charlotte, North Carolina samme dag. Byen er et stort finanscentrum og hører til USA's 20 største byer. I er her nu kun, fordi der er gode flyforbindelser hertil, og fordi Charlotte ligger godt for jeres videre færd gennem nogle af USA's smukke sydstater. 

Xl USA North Carolina Charlotte Fountains At Thomas Polk Park Uptown

I henter jeres bil i lufthavnen og godt hjulpet på vej af jeres GPS i bilen, kører I til Hampton Inn 3* i Charlotte. Her hviler I ud en nat oven på flyrejsen. Velkommen til ferie i USA!

Xl USA South Carolina Boone Hall Plantation Main House Garden

Nu starter jeres ferie i USA for alvor. I kører fra Charlotte mod Charleston i South Carolina. En tur, der tager omkring 3½ time, men vi anbefaler et historisk stop på vejen.

Boon Hall Plantation 

I er i sydstaterne. Velhavende plantageejere og hårdtarbejdende slaver er en del af historien og baggrunden for meget af det, I skal opleve. Kort før I ankommer til Charleston kommer I forbi en af de mest spændende plantager at besøge, Boon Hall Plantation.

Xl USA South Carolina Boone Hall Plantation Old Slave Quarters

Plantagen blev etableret i 1681, og her blev dyrket bomuld og pekannødder. I kan se den smukke hovedbygning, der i dag er fyldt med antikviteter, den utroligt smukke allé samt slavernes kvarter. Hør om livet den gang på godt og ondt. Boon Hall Plantation er stadig i drift, men afgrøderne er jordbær og anden frugt og grønt. 

Fremme i Charleston bor I 2 nætter på centralt beliggende Andrew Pinckney Inn 3+*.

XL USA Charleston Andrew Pinckney Inn Room

Xl USA South Carolina Charleston Historic French Style Houses

I dag skal I nyde den første af en perlerække af smukke byer i USA's sydstater. Charleston blev grundlagt i 1670, og her er stadig masser af historiske bygninger. Nyd plantageejernes og købmændenes palæer og de farverige huse med verandaer på siderne. Det er nemt at forestille sig en fornem dame i stor kjole og endnu større hat komme gående med sin parasol, som i gamle dage. 

Xl USA South Carolina Charleston Horse Carriage Tour Historical Downtown Area

Gamle dage var også slavetiden, og I kan se det gamle slavemarked og høre om den mindre smukke side af historien. I oplever det hele på en spændende tur i hestevogn. Lyder det turistet? Tro os, det er den absolut bedste måde at opleve den smukke by på. Læn jer tilbage, overgiv jer til sceneriet og lyt til guidens mange fortællinger.

I forlader nu Charleston og kører 2 timer sydpå til Savannah. På jeres vej krydser i statsgrænsen til Georgia.  

Savannah er om muligt endnu smukkere og endnu mere hyggelig end Charleston. Her er mange fine pladser, smukke huse og flotte alléer med gamle egetræer, der ser ud som om, de er beklædt med lametta på grund af planten spanish moss, der hænger ned fra grenene. 

XL USA Savannah River Street Inn

I skal bo 2 nætter på River Street Inn 3+* i hjertet af Savannah.

XL USA Savannah River Street Inn Room King

XL USA Savannah Food BBQ Brisket And Ribs

Start dagen med at slentre rundt i den grønne by og nyd den dejlige stemning. Når det nærmer sig frokosttid, behøver I ikke tænke på, hvor I skal spise, for I skal på en sjov gåtur med guide rundt i gaderne med smagsprøver på det lokale køkken undervejs. 

Turen er en sightseeing ud over det sædvandlige. I ser de spændende steder, hører om den lokale historie og besøger undervejs 7 steder med smagsprøver: små restauranter, en honningproducent og flere andre spændende steder udvalgt for deres lokale særpræg.

Xl USA Georgia St. Simons Island Lighthouse

Ud for Georgias kyst og marskland ligger en stribe øer kendt som The Golden Isles. Den største, St. Simon's Island, er ren idyl og byder samtidig på spændende historie, så her skal I selvfølgelig en tur forbi. 

I kører 1½ time sydpå, og så er I fremme. Nyd også her de store egetræer med spanish moss, de fine huse og ikke mindst det gamle fyrtårn, der er præcis, som sådan et gammelt fyrtårn skal være, når det er smukkest. Kør også en tur omkring den gamle kirke, der står i en stor have med træer og blomstrende buske. Skulle I have lyst til lidt motion, så lej en kano eller en cykel og tag på opdagelse. 

Xl USA Georgia Welcome Sign Georgia State Line

Sejren over Spanien

St. Simon's Island har også stor historisk betydning. Det var her ved Bloody Marsh Battle, at englænderne slog spanierne i kampen om kolonitidens magt i dette område. I kan se resterne af Fort Frederica National Monument.

Havskildpadder på Jekyll Island 

I juni og juli kommer havskildpadderne op på strandene for at lægge æg, der udklækkes i august. Der gøres et stort arbejde for de truede dyr, og på naboøen Jekyll Island en kort sejltur væk kan I se et skildpaddehospital for skildpadder, der af den ene eller anden grund er kommet til skade. 

1 overnatning på hyggelige Village Inn & Pub 3+* på St. Simon's Island.

XL USA Florida St. Augustine, USA Skyline At Bridge Of Lions.

På St. Simon's Island var det sejren over spanierne, der blev mindet, men nu går turen videre til St. Augustine og dermed lidt tilbage i tiden, for St. Augustine er USA’s ældste eksisterende by etableret af spanierne i 1565. I et land, der higer efter historie, er det klart, at St. Augustine er meget søgt, men overgiv jer og nyd alt fra det gamle fængsel og fortet Castillo de San Marcos til den hyggelige gamle bydel.

XL USA Florida St Augutine Casa Monica Exterior

Sightseeing i åben trolley 

Den absolut bedste måde at se St. Augustine på, er med Old Town Trolleys, der kører til alle byens attraktioner. Vi inkluderer billetter, og I kan stå af og på, som I vil.  Undervejs hører I om gamle pirater, lokale entreprenører og om kolonitiden, hvor de vigtigste lokale slag havde spanierne som sejrherrer. 

I kan også sætte lidt tid af slentretur på egen hånd, for I bor på det historiske hotel Casa Monica 4* i hjertet af St. Augustine.

Xl USA Florida Sanibel Island Shells On The Beach

På jeres rejse til USA og de smukke sydstater har I indtil nu haft fokus på idyl og historie. Nu kører I 4 timer sydpå og ind i solskinsstaten Florida. Først langs østkysten, hvorefter I krydser ind over land til vestkysten. I kommer tæt på mange af de store temaparker i Orlando, hvis der skal være lidt sjov på vejen, men ellers venter den hvide strand ud til Den Mexicanske Golf. St Augustine ligger også i Florida....

I skal bo på 2 nætter på Sandcastle Resort at Lido Beach 3* på den lille ø Lido Key ud for Sarasota. Hotellet ligger ud til en af Florida bedste strande.

XL USA Sarasota Sandcastle Resort Lido Beach Sunset Beach

Nyd dagen efter de mange oplevelser. Slap af på stranden, går en tur langs vandet og i det lille naturområde South Lido Country Park lige ved hotellet og se nærmere på butikkerne på St. Armands Circle, hvor I også finder flere restauranter og barer. 

Området byder på aktiviteter fra golf til delfinsafari, og da kysten er vestvendt, er der flettet mange fingre i solnedgangen på Lido Key. En smukkere afslutning på en dejlig ferie, kan man ikke forlange.

Xl USA Florida Tampa Aerial View City Hillsborough River

I har stadig tid til at nyde stranden og området, før I kører I det sidste stykke i jeres bil på denne rejse til USA. Den går lidt under 1½ time nordpå til den internationale lufthavn i Tampa, med mindre I vil se nærmere på Sarasota på vejen. Først på aftenen flyver I fra Tampa, og I lander i Danmark dag 11.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Charlotte / Tampa-København
 • Lufthavnsskatter
 • Billeje: Standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 1 nat på Hampton Inn 3+*, Charlotte
 • 2 nætter på Andrew Pinckney Inn 3+*, Charleston
 • Oplevelse: Se Charleston i hestevogn
 • 2 nætter på Riverstreet Inn 3+*, Savannah
 • Udflugt: Smagen af Savannah
 • 1 nat på The Village Inn 3+*, St. Simons
 • 1 nat på Casa Monica 4*, St. Augustine
 • Oplevelse: Bustur i USA's ældste by, St. Augustine
 • 2 nætter på Sandcastle Resort at Lido Beach 3*, Lido Key ved Sarasota
Pris per person ved 2 voksne
Sydstaternes Sjæl & Charme 11 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
13.06.24 ‑ 30.06.2430.000‑32.00034.000‑36.000
01.07.24 ‑ 12.11.2432.000‑36.00036.000‑40.000
13.11.24 ‑ 29.12.2430.000‑34.00034.000‑38.000
01.04.25 ‑ 30.06.2531.000‑34.00035.000‑38.000
01.07.25 ‑ 25.10.2534.000‑37.00038.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.