XL USA Colorado Hotel Far View Lodge Restaurant
Colorado, USA

Far View Lodge

Eneste lodge inde i Mesa Verde National Park

Far View Lodge giver jer mulighed for at få det ultimative besøg i Mesa Verde National Park i Colorado. I bor få minutter fra Far View Site og kan opleve hele parkens arkæologiske levn som de første.

Far View Lodge er den eneste lodge inde i selve Mesa Verde National Park, hvor det oprindelige indianske Pueblo-folk skabte imponerende bygningsværker blandt inde i store grotter fra det 6. til det 12. århundrede. I dag UNESCO World Heritage Site.

Arkæologi i Mesa Verde

På Far View Lodge har I arkæologiske fund i verdensklasse lige uden for døren. Der er nemlig kun et par minutter til Far View Sites, hvor Pueblo-folket byggede 200 år før f.eks. Cliff Palace, som nok vil være højdepunktet på jeres rejse til Mesa Verde National Park. 

Samtidig har I et stort forspring i forhold til alle, der bor udenfor. Når de stopper for at købe billetter ved indgangen til Mesa Verde en lille halv times kørsel væk, er I nemlig allerede halvvejs til Chapin Mesa Archeological Museum, hvor turene til grotterne med Cliff Palace udgår fra. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Far View Lodge

Der er 150 værelser på Far View Lodge. De er alle 28 m2 store, og I kan vælge et værelse med en king size seng eller to dobbeltsenge. Indretningen er præget af autentisk kunsthåndværk. 

Fra mange af værelserne er fantastiske udsigter, og I har en balkon at nyde det fra. Nyd de smukke landskaber om dagen og den uendelige stjernehimmel om natten. Værelserne har aircondition, kaffe/tefaciliteter, et lille køleskab og gratis Wi-Fi.

Restauranter på Far View Lodge

Far View Lodge har både restaurant til det store måltid og det lille på farten. Hvis vi starter i det små, så skal I omkring Far View Terrace Marketplace, hvor I kan købe kaffe, te, snacks og lette måltider. 

Hovedrestauranten er The Metate Room, hvor I ikke kun vil nyde maden, men også den formidable udsigt gennem de store vinduer ud over ørkenen og bjergene.

Aktiviteter på Far View Lodge

I er her naturligvis for at se Mesa Verde National Parks arkæologiske levn fra Pueblo-folket. Det kan ske på guidede ture ved f.eks. Cliff Palace og også gå ud på på egen hånd f.eks. ved Far View Site. I kan tage på smukke vandreture, spændende fugleture og også til aften arrangementer som de traditionsrige campfire talks i Morefield Amphitheater. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Usa Colorado Springs Train
USA, Nordamerika

Glæd jer til

USA’s mest spektakulære nationalparker

Togture gennem kløfter og rå natur

Det oprindelige Pueblo-folks utrolige bygningsværker

Håndplukkede hoteller – flere inde i nationalparkerne

Fantastisk finale med 16.000 m2 poolområde

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.