XL USA Arizona Monument Valley

Guldgravere og indianere i det vilde vest

Guldgravere og indianere i det vilde vest

18 dage fra 46.000 kr. | BØRN fra 12.500 kr.

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

For familier og andre med sans for det gode eventyr

Tag på et enestående og mangfoldigt eventyr i det vestlige USA. Skabt for familier med bl.a. korte køreture, men lige så relevant for alle, der elsker fantastisk natur og indblik i spændende historie.

Glæd jer til

 • USA’s mest spektakulære nationalparker
 • Togture gennem kløfter og rå natur
 • Det oprindelige Pueblo-folks utrolige bygningsværker
 • Håndplukkede hoteller – flere inde i nationalparkerne
 • Fantastisk finale med 16.000 m2 poolområde

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Denver 2 nætter på Denver 2 Højdepunkter Denver Zoo, Downtown Aquarium og kæmpe skeletter af dinosaurer på Denver Museum of Nature & Science. Denver Zoo, Downtown Aquarium og kæmpe skeletter af dinosaurer på Denver Museum of Nature & Science.
Cañon City 2 nætter på Cañon City 2 Højdepunkter Eventyrlig togtur med Royal Gorge Route Railway og gåtur over Royal Gorge Bridge, der strækker sig 291 meter over Arkansas River. Eventyrlig togtur med Royal Gorge Route Railway og gåtur over Royal Gorge Bridge, der strækker sig 291 meter over Arkansas River.
Santa Fe 2 nætter på Santa Fe 2 Højdepunkter Petroglyffer ved Bandelier National Monument og kunsthåndværk ved Palacio de los Gobernadores. Petroglyffer ved Bandelier National Monument og kunsthåndværk ved Palacio de los Gobernadores.
Durango 2 nætter på Durango 2 Højdepunkter Wild West stemning og guldgraverhistorie med Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad. Wild West stemning og guldgraverhistorie med Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad.
Mesa Verde 1 nat på Mesa Verde 1 Højdepunkter Pueblo-folket utrolige levn og bygninger i Mesa Verde National Park. Pueblo-folket utrolige levn og bygninger i Mesa Verde National Park.
Monument Valley 1 nat på Monument Valley 1 Højdepunkter Westernfilmhistorie og ikoniske klippeformationer som Eagle Mesa, Brigham’s Tomb, King on His Throne og Stagecoach. Westernfilmhistorie og ikoniske klippeformationer som Eagle Mesa, Brigham’s Tomb, King on His Throne og Stagecoach.
Canyon de Chelly 2 nætter på Canyon de Chelly 2 Højdepunkter Fantastiske røde klippeformationer og arkæologiske levn fra de oprindelige folk i Canyon de Chelly National Monument. Fantastiske røde klippeformationer og arkæologiske levn fra de oprindelige folk i Canyon de Chelly National Monument.
Sedona 2 nætter på Sedona 2 Højdepunkter Off road i Sedonas magiske klippelandskaber og de forunderlige stentræer i Petrified Forest National Park. Off road i Sedonas magiske klippelandskaber og de forunderlige stentræer i Petrified Forest National Park.
Phoenix 3 nætter på Phoenix 3 Højdepunkter Afslapning med fortryllende pools, et væld af aktiviteter og masser af sol. Afslapning med fortryllende pools, et væld af aktiviteter og masser af sol.
XL USA Colorado Durango Silverton Train Autumn
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

De storslåede røde nationalparker

I kommer gennem nogle af USA’s mest spektakulære nationalparker og State Parks: Garden of the Gods, Monument Valley og Red Rock Country. Royal Gorge Route Railway bringer jer gennem dybe og smalle kløfter, mens Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad inviterer til en hel dag i guldgravernes spor. 

De oprindelige folks historie

Imponerende natur venter der også i Canon de Chelly National Park, Bandelier National Monument og Mesa Verde National Park, men her er så meget mere end det, nemlig utrolige arkæologiske levn fra de oprindelige folk med hele bysamfund presset ind under beskyttende og ufremkommelige klippeudhæng. 

Og så kan I vinde en præmie på vejen, men her må I læse dagsprogrammet.

Håndplukkede hoteller og lodges

Overalt har vi håndplukket hoteller og lodges med bedste stemning og beliggenhed. Både i Mesa Verde National Park og Canon de Chelly National Monument bor I på den eneste lodge inde i nationalparken. 

Finale med kæmpe poolområde

I slutter i Phoenix på et resort med et poolområde på mere end 16.000 m2. Vi har andre muligheder, hvis I ikke rejser med børn, men på den anden side … efter al den ørken er det skønt med sol, pool og afslapning. 

XL USA Arizona Pink Jeep Tours Sedona Broken Arrow Tour 6
USA Arizona Sedona Kayaking Oak Creek Near Cathedral Rock
XL USA Arizona Hilton Phoenix Resort At The Peak Overview Water Park
Det skal I opleve

Dagsprogram

Denne rejse til USA starter i Denver og slutter i Phoenix med et utal af oplevelser undervejs og alligevel med al den ro på, I kan ønske jer. 

I rejser til Denver i USA med et enkelt stop undervejs. I Denver tager I en taxa ind til jeres hotel. Der går også Airport Rail fra lufthavnen til Denver Union Station downtown Denver. Køreturen tager i begge tilfælde små 40 minutter. Sig til, hvis vi skal arrangere, at I bliver hentet i lufthavnen.

Xl Usa Colorado Denver A Line 3 Credit Denver International Airport
Xl Usa Colorado Denver Blue Bear Art Credit Visit Denver
Xl Usa Colorado Denver The Curtis A Doubletree By Hilton Theme Room Star Trek

The Curtis - A Doubletree By Hilton 3*, Denver

I skal bo to nætter på The Curtis - a Doubletree by Hilton, der ligger centralt i Denver og samtidig er en farverig designoplevelse. I har et rummeligt standard room med 2 queen beds.

Xl Usa Colorado Denver Food Truck Credit Evan Semon

I har hele dagen til at ryste pelsen oven på flyturen og bare nyde, at I endelig er på ferie i USA. Denver ligger i 1.600 meters højde, så har I problemer med at være lidt i højden, skal I måske tage en dag ekstra for at vænne jer til det. 

Måske vil I også have lidt tid til at udforske Rocky Mountains? I givet fald kan vi arrangere en flot tur fra Denver. 

Xl Usa Colorado Denver Denver Downtown Aquarium Credit VISIT DENVER

Hvad laver man med børn i Denver?

Denver er hovedstad i Colorado, og medregner I oplandet, bor her næsten 3 millioner mennesker, så her er masser af spændende tilbud lige fra en stille tur i City Park over Denver Zoo til det store Downtown Aquarium. 

Og så er her ikke mindst Denver Museum of Nature & Science, hvor I blandt mange andre ting kan se de kæmpe skelletter af dinosaur.  

Tag eventuelt også en tur op i Colorado State Building for at se ud over byen. Historiske Larimer Square byder på masser af shopping og restauranter. Og vi kunne her også fortælle om et rigt natteliv og en aktiv musikscene, men mon ikke det bliver sengetid før da?

I henter jeres bil og siger farvel til Denver. Bilen har god plads til både jer og bagage, og alle forsikringer er klaret hjemmefra. Kører I lige igennem til dagens mål er I fremme allerede efter to timer. Men der er basis for en god pause midtvejs. 

XL USA Colorado Hotel Royal Gorge Cabins Doubble Cabin
XL USA Colorado Garden Of The Gods
Xl Usa Colorado Denver Sunset Skyline City Park

Garden Of The Gods

Lige før Colorado Springs kan I køre en lille omvej mod vest til de flotte klipper ved Garden of the Gods. Her får I en smuk forsmag på, hvad der venter af spektakulære røde klipper i Colorado. Der er et informationscenter med udstillinger og også en café. 

I baggrunden rejser Pikes Peak sig 4.302 meter i vejret i den sydlige del af Rocky Mountains. 

Royal Gorge Cabins 3*, Cañon City

Dagens mål er Royal Gorge Cabins lige uden for Cañon City. Her har I jeres egen villa på 74 m2 i to etager med 2 soveværelser og 2 toiletter.

Når man rejser med børn, er der nogle typer oplevelser, som bare skiller sig markant ud som særligt velegnede. En af dem er togture. I slapper af sammen uden at den ene skal have øjnene på vejen, og der sker en masse uden for vinduerne. I kan endda strække benene undervejs, når der er brug for det. 

XL USA Colorado Royal Gorge Bridge
XL USA Colorado Durango Silverton Train Panorama
XL USA Colorado Royal Gorge Railway Train

Royal Gorge Route Railway

I skal på udflugt med Royal Gorge Route Railway, hvor I kører i bunden af Royal Gorge, der er 300 meter på det dybeste sted og kun 50 meter bred på det smalleste sted. I har den bedste kategori pladser, og der er også en helt åben udsigtsvogn, hvor I kan gå ud og nyde den spektakulære natur. 

Turen tager to timer - ud og hjem samme vej. I har resten af dagen på egen hånd. Gå f.eks. en tur ud på Royal Gorge Bridge, der strækker sig hen over kløften. Dernede 291 meter under jer har I lige kørt langs Arkansas River. Forbered jer på et sug i maven, for der er luft mellem broens planker, hvor I går. 

Jeres rejse til USA går nu videre mod Santa Fee, hvor I krydser ind i New Mexico. Hele køreturen tager lidt under 5 timer, men der er mulighed for stop undervejs i nogle af de søvnige byer. Men hotellet har pool, så måske I heller ikke skal trække ankomsten for længe? 

Landskaberne byder på uendelige vidder, hvor landmænd i nogle områder kæmper en brav kamp for at skabe noget frodighed. Bynavne som Ojo Caliente og Española sætter stemningen. Her tales der spansk i mange hjem.

XL USA New Mexico Panorama In North

Inn Of The Governors 3*, Santa Fe

I skal bo to nætter på Inn of The Governors i den skønne by Santa Fe, hvor I føler jer hensat til Mexico. Her er zocalo, den centrale plads, og en dejlig stemning hjulpet godt på vej af de mange smukke huse med Palacio de los Gobernadores fra 1610 som en af perlerne. I bor kun 300 meter derfra. 

Xl USA New Mexico Inn Of The Governors Pool

XL USA New Mexico Palace Of The Governors

Santa Fe er en skøn blanding af historie og kultur med New Mexicos Rocky Mountains inden for rækkevidde. Gå rundt og nyd stemningen i byen, udforsk markeder og butikker. I søjlegangene ved Palacio de los Gobernadores kan I købe kunsthåndværk skabt af de lokale indianske indbyggere. 

XL USA New Mexico Santa Fe Indian Blankets

Bandelier National Monument

Uden for byen ligger Bandelier National Monument, hvor de lodrette klipper afslører petroglyffer (billeder ridset ind i klipperne) i de oprindelige folks huler, der er hugget ud i klipperne. En lille forsmag på Mesa Verde National Park, som I kommer til senere. 

Her er korte familievenlige stier, der leder jer til spændende opdagelser. 

I fortsætter mod nordvest med byen Durango tilbage i Colorado som mål. I kører gennem Carson National Forest og kanten af San Juan National Forest med mulighed for et stop ved den store opdæmmede sø Abiquiu Dam på vejen. Der er tid til pauser og benstræk, for den lige vej tager kun små 4 timer.

XL USA Colorado Strater Hotel Facade Night

Historiske Strater Hotel 3*, Durango

Når I ankommer til jeres hotel for de næste to nætter, Strater Hotel, træder I direkte ind i en wild west film. Om det så er en autentisk saloon, er den her på gadehjørnet i hotellet. Diamond Bell Saloon er så dejlig, som den lyder. I ville nok aldrig indrette jeres hjem som Strater Hotel, men tro os, I vil nyde stemningen. 

XL USA Colorado Strater Hotel Diamond Belle Saloon

XL USA Colorado Durango Silverton Train Rocks

I skal ud på endnu en fantastisk togtur. I går fra Strater Hotel hen til stationen på et par minutter, og her venter et ægte damplokomotiv på Durango-Silverton-jernbanen. 

XL USA Colorado Durango Silverton Train First Class Observation

Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad 

Banen blev anlagt i 1882, så de flittige og håbefulde i bjergenes guld- og sølvminer kunne fragte udbyttet af det hårde slid. Nogle af vognene er de originale. 

Det er en enestående tur, hvor I nogle gange kører på en lille hylde hugget ud højt oppe på de lodrette klipper. Glæd jer. Turen tager hele dagen, hvor I kører ud og hjem samme vej, med mindre I foretrækker at køre i bus hjem. Det går lidt hurtigere, for toget kører langsomt, så I kan nyde udsigterne. 

Igen går jeres ferie i USA tilbage i det store lands spændende historie fra før europæerne kom hertil. I skal opleve det oprindelige Pueblo-folks utrolige levn i Mesa Verde National Park allerede samme eftermiddag. Heldigvis tager det kun en god time at køre til jeres næste hotel, som udflugten starter fra. 

XL USA Colorado Hotel Far View Lodge Restaurant Panorama

Far View Lodge 3*, Mesa Verde National Park

I skal bo på den eneste lodge inde i selve Mesa Verde National Park, Far View Lodge. Det gør alting meget nemmere, for her er I tæt på de mest spændende attraktioner. Fra lodgen er f.eks. kun få minutter til Far View Site. 

XL USA Colorado Mesa Verde National Park
XL USA Colorado Mesa Verde Far View Site
XL USA Colorado Mesa Verde Ladders

Rundtur til Pueblo-folkets bygningsværker

Om eftermiddagen skal I tilbringe 4 uforglemmelige timer med en vidende guide i Mesa Verde National Park. I vil komme til Pueblo-folkets utrolige levn, hvor f.eks. Cliff Palace står som et helt bysamfund presset ind under det kæmpe klippetag. 

En dag i smuk natur med spændende fortællinger og utrolige bygningsværker. 

Dagens mål er Monument Valley i Utah. Det er et af de helt store ikoner for rejser til USA med de forrevne bjerge, der rejser sig af ørkenens røde støv. Det er også her som at være en del af en god klassisk westernfilm. I skal kun køre tre timer, så er I midt i det smukkeste sceneri. 

Four Corners Monument

På vejen har vi en lille opgave til jer. Hvis I kører en lille omvej på route 160 hen over San Juan River og til højre af route 597 kommer i til Four Corners Monument, hvor Arizona, New Mexico, Utah og Colorado mødes. Tag et foto, hvor I står i hver sin stat, så mange I nu er, så giver vi et par flasker god vin og en stor pose slik til børnene, når I kommer hjem. 

Nyd eftermiddagen og solnedgangen over Monument Valley. I kan se de kæmpe klippeformationer fra hovedvejen. Vil I ind i Monument Valley Statepark, kan I tage en bus ad en jordvej gennem det utrolige landskab, og Navajo-guider tilbyder ture i jeep og på hesteryg. I må ikke køre selv her.

XL USA Arizona Monument Valley
XL USA Four Corners Monument
XL USA Utah Hotel Gouldings Lodge Entrance

Goulding’s Lodge 3*, Monument Valley

I Monument Valley, Utah overnatter I på Goulding’s Lodge, der er indrettet i en gammel handelsstation med udsigt til Eagle Mesa, Brigham’s Tomb, King on His Throne og Stagecoach. Den første ejer Harry Golding er årsagen til, at John Ford optog sine film her. Stagecoach med John Wayne var den første.

Hvis I ikke er B-mennesker, så stå tidligt op og nyd solopgangen over klipperne i Monument Valley. Det er et guddommeligt syn. Intet mindre. Herefter kan I spise morgenmad i ro og mag og så tage videre. 

Xl Usa Arizona Monument Valley Panorama

Canyon De Chelly National Monument

Nu venter nye fantastiske klippeformationer og nye spektakulære arkæologiske levn fra de oprindelige folk i Canyon de Chelly National Monument. Køretiden byder på det ene flotte natursceneri efter det andet. Den er kun på 2 timer og 40 minutter, så I har tid til at nyde mere af Monument Valley først, hvis I ønsker det. 

Small USA Arizona Thunderbird Lodge Entrance

Thunderbird Lodge 3*, Arizona

I skal bo to nætter på den eneste lodge inde i Canyon de Chelly National Monument, Thunderbird Lodge. Det er en lodge drevet af Navajo-stammen skabt over en handelsstation fra 1896.

Xl USA Arizona Canyon De Chelly Anasazi Indian Ruins Houses Cliff

I dag er det Navajo-folket, der bebor Canyon de Chelly, men Amerikas oprindelige folk har været her i flere end 5.000 år. Som i Mesa Verde National Park er her forunderlige bygningsværker skjult inde under store svært tilgængelige klippefremspring. White House Ruins er perlen i Canon de Chellly Monument. 

Small USA Arizona Thunderbird Lodge Canyon De Chelly

Her er også smukke klippeformationer, hvor Spider Rock står som en gigantisk synål op af den røde ørken. Det er så betagende, hvad naturen kan frembringe af mesterværker, og I får oplevet nogle af de bedste på denne ferie i USA. 

Tal med jeres rejserådgiver om guidede ture i Canyon de Chelly National Monument. Børnenes alder og størrelse kan have betydning, da de ikke kan sidde i barnestol.

De spektakulære nationalparker og State Parks ligger som perler på snor. Den næste i rækken er Red Rock State Park ved Sedona. Køreturen fra Canyon de Chelly til Sedona tager i lige linje små fire timer, men ved Flagstaff er der muligheder for spændende omveje.

Meteor Crater Natural Landmark

Den korte omvej går til et hul i jorden. Ja, sådan er det, men det er ikke hvilket som helst hul. Det er 50 meter i diameter og op til 170 meter dybt og skabt af et meteornedslag i den ellers flade Arizona-ørken. Det er helt uvirkeligt at stå her og forestille sig det ske. 

XL USA Arizona Meteor Crater Natural Landmark
USA Arizona Petrified Forest National Park
XL USA Arizona Hotel The Wilde Patio

Petrified Forest National Park

Fortsætter I et stykke videre ud, kan I køre til Petrified Forest National Park, hvor træer af sten ligger og fortæller deres 250 millioner år lange historie. 

I har også mulighed for at tage en dag på jeres USA-rejse og lægge vejen omkring Grand Canyon.

The Wilde Resort & Spa 3+*, Arizona

I skal bo to nætter på The Wilde Resort & Spa i byen Sedona. I er tæt på alle naturoplevelserne og kan vende hjem til pool og spa. 

Nu er I nået til den sidste dag på jeres rejse til USA, hvor I er ude i den fantastiske natur med røde klipper, der står som rene skulpturer. Og vi søger for en formidabel finale

XL USA Arizona Pink Jeep Tours Sedona Broken Arrow Tour 1

Vilde udsigter og kæmpe grin

I skal opleve de magiske klippelandskaber fra en jeep, der absolut ikke har tænkt sig kun at køre på de store veje. Turen går f.eks. ad Broken Arrow Trail. Det er råt, smukt og virkelig sjovt. I vil komme steder, I ikke tror er veje, før I kører på dem.

Small USA Arizona Hilton Phoenix Resort At The Peak Entrance

Ud over morgenmad, så starter dagen nok med, at I pakker badetøjet i en håndtaske, for mindre end 2 timer væk venter en pool på størrelse med et mindre vandland. Kør bare direkte, for hvis værelset ikke er klar, skal der nok være en, der ser efter bagagen, mens I bader. 

Vil I shoppe lidt på vejen, kører I lige forbi outlets at Anthem …

XL USA Arizona Hilton Phoenix Resort At The Peak South Point Suite

Pointe Hilton Squaw Peak Resort 4*, Phoenix

Pointe Hilton Squaw Peak Resort er ikke bare et hotel på vejen, det er en oplevelse i sig selv og en perfekt afslutning på jeres familietur til USA. I har en stor suite, men det virkeligt store her er poolområdet, River Ranch Water Park på mere end 16.000 m2.

Her er flere pool, vandfald og en stille flod, hvor I kan flyde af sted i badering. Omkring alt dette er fredelige steder med solstole og også en 18-hullers minigolfbane! Når sulten melder sig, er der flere restauranter at vælge mellem. Sig til, hvis I gerne vil opgradere til en suite med flere soveværelser.

Dagen går med præcis så meget eller så lidt, som I har lyst til. I kan i princippet godt køre ind til Phoenix for at shoppe, men børnene vil nok spørge hvorfor. 

XL USA Arizona Hilton Phoenix Resort At The Peak River Ranch Water Park Aeriel

Det er blevet tid at sige farvel til Pointe Hilton Squaw Peak Resort efter en fantastisk familieferie i USA. 

Alt afhængig af afgangstidspunktet for jeres fly, kan I måske nå en sidste tur i poolen. I flyver hjem til Danmark med et stop undervejs … med mindre I har valgt at fortsætte til New York, Washington DC, Boston, Chicago eller Californien. Måske et ophold på en ranch? Alt skræddersys til jer.

XL USA Arizona Hilton Phoenix Resort At The Peak Rico Exterior
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Denver / Phoenix-København på økonomiklasse
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på The Curtis - a Doubletree by Hilton 3*, Denver. Standard room med 2 queen beds
 • 14 dages billeje. Standard SUV med op til 4 chauffører, fri km, alle forsikringer, GPS og en tank benzin
 • 2 nætter på Royal Gorge Cabins 3*, Cañon City. Double King Cabin
 • Oplevelse: Royal Gorge Route Railway gennem magisk kløft (Visa Dome pladser)
 • 2 nætter på Inn of the Govenors 3*, Santa Fe. Superior Fireplace room
 • 2 nætter på Strater Hotel 3*, Durango. Deluxe room
 • Oplevelse: Med tog i minearbejdernes spor i Colorado
 • 1 nat på Far View Lodge 3*, Mesa Verde. Kiva Deluxe double room 
 • Oplevelse: Rundtur i Pueblo-folkets Mesa Verde National Park
 • 1 nat på Goulding's Lodge 3*, Monument Valley. Standard double room
 • 2 nætter på Thunderbird Lodge 3*, Canyon de Chelly. Standard room 
 • 2 nætter på The Wilde Resort and Spa 3+*, Sedona. Deluxe room med to queen beds
 • Oplevelse: Off Road i Sedona
 • 3 nætter på Hilton Phoenix Resort at the Peak 4*, Phoenix. Standard Suite
Pris per person ved 2 voksne
Guldgravere og indianere i det vilde vest
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.24 ‑ 31.10.2445.000‑52.00075.000‑82.000
01.05.25 ‑ 05.09.2547.000‑54.00078.000‑86.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Guldgravere og indianere i det vilde vest, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
01.05.24 ‑ 19.06.2412.000‑14.00012.000‑14.000
20.06.24 ‑ 11.08.2415.000‑17.00015.000‑17.000
12.08.24 ‑ 31.10.2412.000‑14.00012.000‑14.000
01.05.25 ‑ 19.06.2512.000‑14.00012.000‑14.000
20.06.25 ‑ 11.08.2516.000‑18.00016.000‑18.000
12.08.25 ‑ 05.09.2512.000‑14.00012.000‑14.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, diverse entreer inkl. entreer til nationalparker, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Oneway gebyr på bilen (betales lokalt)
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.