XL USA Utah Hoodoo Moab Pool Area
Utah, USA

Hoodoo Moab

Moderne luksus møder Western

Bo blot få minutter fra Arches National Park i moderne, stilfulde omgivelser på det nye Hoodoo Moab 4*. Med de klassiske røde klipper i baghaven tager hotellet imod dig i udkanten af Moab centrum, men i gåafstand til spisesteder – og en fantastisk spa-afdeling.

Stemningsfuld afslapning i storslået natur 

Velkommen til Hoodoo Moab, Curio Collection by Hilton, der ligger tæt på Arches National Park og endnu tættere på Main Street. Moderne luksus møder ægte, stemningsfuld Western-stil på dette nyere hotel i Moab, Utah, hvor I kan nyde et afslappende ophold fyldt med outdoor-oplevelser. En godt gemt perle i det østlige Utah og det perfekte bud på en ægte ørken-get away.

Glæd jer til

Det skal du lave i Moab

Roomservice eller smagfuld restaurantoplevelse

Nyd udsigten til det omkringliggende dramatiske landskab med de smukke, røde klipper fra værelset, og bestil roomservice til en dejlig middag på værelset. Eller nyd en middag med smagsfyldte steaks og signatur-cocktails eller dejlig vin på Josie Wyatts Restaurant & Bar. Hotellets skønne udendørs pool er opvarmet, så den kan bruges hele året, og trænger I til at brænde lidt energi af, er det flotte fitnesscenter klar til jer.

Området

Hotellet ligger i udkanten af Moab, men stadig centralt nok til, at I kan gå til restauranter og butikker. Det tager kun 10 minutter at køre til Arches National Park, hvor et imponerende syn af naturlige sandstens-mure og -buer venter jer, hvoraf den største, Landscape Arch, er 32 meter høj og har et spænd på ikke færre end 93 meter. De røde klipper kan ikke undgå at imponere med deres helt særlige udseende og struktur – og så har vi ikke engang nævnt solnedgangene endnu… 

Spa Moab

Forkæl jer selv i vidunderlige omgivelser af røde klipper. Hoodoo Moabs ørkenspa bringer luksus og foryngelse til Moabs – og jeres – hjerte. Nyd skræddersyet pleje med et væld af forskellige behandlinger, herunder massage, body scrubs/wraps, manicure/pedicure og ansigtsbehandlinger. 

Pool

Den udendørs pool er opvarmet, så den kan bruges hele året. Der er solstole og parasoller til fri afbenyttelse, og bliver I sultne, kan I få en drink og en snack i pool-baren. 

Værelser på Hoodoo Moab 4*

Hotellet har i alt 117 værelser, der alle på fornemste vis blander eksklusive bekvemmeligheder og Western-stilens flair for stemning og detaljer. Sengene er behagelige, og I har Wi-Fi, et 55” tv, minikøleskab, luksus-badeprodukter, badekåbe og slippers på værelset.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL USA Arizona Monument Valley, Sunrise At Hunts Mesa
Los Angeles, Californien, USA, Nordamerika

Sommer i Det Vilde Vesten

19 dage fra

46.000 kr.

Glæd jer til

Velbeliggende 3-4* hoteller, flere med pool og bil med god plads

Hangarskibet USS Midway og 2 dage i Disneyland

Rafting på Colorado River med overnatning i telt

Grand Canyon, westernlandskaber og spøgelsesbyer

Kystens sæler, søløver og ufarlige hajer

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.