XL USA Arizona Monument Valley

Sommer i Det Vilde Vesten

Sommer i Det Vilde Vesten

19 dage fra 46.500 kr. | BØRN fra 15.500 kr.

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

19 dages kør selv-ferie for hele familien i det sydvestlige USA

Dette er familieferien i Det Vilde Vest for jer, der vil have oplevelser ud over det sædvanlige, ro til at opleve og hoteller, hvor (også) børnene glæder sig til at komme hjem til en pool. Inkl. 2-dages familievenlig rafting på Colorado River, rummelig bil og entré til Disneyland i 2 dage samt San Diego Zoo!

God tid både oplevelser og pool hygge

Når I som familie rejser til USA, er det vigtigt, at der tages hensyn til både små og store. Med to til fire overnatninger hvert sted har I god tid til både sightseeing, naturoplevelser samt hygge og afslapning på hotellet, når I er mætte af dagens indtryk. 

Alle steder på nær Grand Canyon kan I se frem til denne lilleluksus for store og små. I Grand Canyon bor I til gængæld inde i nationalparken ganske tæt på kløften, at I kan gå herhen om morgenen, når solen står op.

Glæd jer til

 • Velbeliggende 3-4* hoteller, flere med pool og bil med god plads
 • Hangarskibet USS Midway og 2 dage i Disneyland
 • Rafting på Colorado River med overnatning i telt
 • Grand Canyon, westernlandskaber og spøgelsesbyer
 • Kystens sæler, søløver og ufarlige hajer

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Anaheim 4 nætter på Anaheim 4 Højdepunkter I Anaheim venter der mange store oplevelser. Besøg både Disneyland California og Disney California Adventure Park, men besøg også Beverly Hills og stjernestøvet i Hollywood I Anaheim venter der mange store oplevelser. Besøg både Disneyland California og Disney California Adventure Park, men besøg også Beverly Hills og stjernestøvet i Hollywood
San Diego 3 nætter på San Diego 3 Højdepunkter USS Midway ligger og vugger i havnen, og det store hangarskib er en kæmpe oplevelse. Også for dem som ikke er særligt interesseret i fly og skibe USS Midway ligger og vugger i havnen, og det store hangarskib er en kæmpe oplevelse. Også for dem som ikke er særligt interesseret i fly og skibe
Lake Havasu City 1 nat på Lake Havasu City 1 Højdepunkter På vej til Lake Havasu City kan I opleve ægte westernstemning i Pioneertown. Byen er brugt som kulisse i flere westernfilm, og er bestemt et besøg værd På vej til Lake Havasu City kan I opleve ægte westernstemning i Pioneertown. Byen er brugt som kulisse i flere westernfilm, og er bestemt et besøg værd
Grand Canyon National Park 2 nætter på Grand Canyon National Park 2 Højdepunkter Udsigten over Grand Canyon er nærmest ubeskrivelig, og lige meget hvor øjet kigger hen fascineres det Udsigten over Grand Canyon er nærmest ubeskrivelig, og lige meget hvor øjet kigger hen fascineres det
Canyonlands 2 nætter på Canyonlands 2 Højdepunkter At glide af sted ad Colorado River, hvor de westernagtige bjerglandskaber pryder kysten, og at hygge ved bålet under stjernehimlen er en helt fantastisk oplevelse At glide af sted ad Colorado River, hvor de westernagtige bjerglandskaber pryder kysten, og at hygge ved bålet under stjernehimlen er en helt fantastisk oplevelse
Bryce Canyon National Park 1 nat på Bryce Canyon National Park 1 Højdepunkter Sporene efter dinosaurernes færden er synlige i Bryce Canyon, og det naturhistoriske perspektiv er betagende Sporene efter dinosaurernes færden er synlige i Bryce Canyon, og det naturhistoriske perspektiv er betagende
Las Vegas 3 nætter på Las Vegas 3 Højdepunkter Når solen går ned og lyset fra Las Vegas dominerer mørket bliver det hele lidt mere særligt. Las Vegas er et mekka af underholdning, oplevelser og ufattelige udsmykninger Når solen går ned og lyset fra Las Vegas dominerer mørket bliver det hele lidt mere særligt. Las Vegas er et mekka af underholdning, oplevelser og ufattelige udsmykninger
Xl USA Utah Riverrafting Colorado River Boat People
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Vilde naturoplevelser og gamle guldgraverbyer

Har man sagt USA, har man også sagt nationalparker, og her i den sydvestlige del af landet ligger nogle af landets mest fantastiske. I overnatter inde i selve Grand Canyon, og ruten fører jer bl.a. også til Navajo- indianernes hellige Monument Valley, de utrolige stenbuer i Arches, kløfterne i Canyonlands og de sjove stenformationer i Bryce Canyon.

De par dage, hvor I skal køre et lidt længere stræk, går ruten også gennem de mest fantastiske landskaber. Køreturen bliver således en vigtig del af rejseoplevelsen. Undervejs kan I tage en afstikker til en af de mange spøgelsesbyer, der vidner om svundne tiders minedrift og guldfeber. Tal med jeres rejsekonsulent om oplevelser, der passer til børnenes alder og familiens interesser.

Disneyland, USS Midway og dyreliv ved kysten

I kommer forbi verdens sjoveste temaparker, så selvfølgelig skal I ind her. Og I skal det i starten af ferien, så børnene ikke bare sidder og venter utålmodigt på Disneysjov. 

Vi inkluderer 2 dages billet til Disneyland og også entre til hangarskibet USS Midway, der ligger i San Diego og er en kæmpe oplevelse fyldt med spændende fortællinger. I får desuden rig mulighed for at opleve dyrelivet langs kysten, hvor I skal holde udkig efter søløver, sæler og søelefanter – og efter ufarlige hajer!

2-dages udflugt i Moab: riverrafting, telt og campinghygge

Glæd jer til en familievenlig rafting tur på Colorado River, der snor sig gennem Utahs smukke røde klippelandskaber. Sikkerheden er i top, og de kyndige guider sørger for lækker mad og hygge omkring bålet, før natten sænker sig over teltene ved flodbredden. Nyd at slappe af sammen i smuk natur. 

USA Utah Natural Bridge In Bryce Canyon National Park
USA California Los Angeles Hollywood Boulevard Sign,
Xl Usa Grand Canyon National Park2
Det skal I opleve

Dagsprogram

Når jeres fly til Los Angeles er ankommet, henter I udlejningsbilen. Jeres rejse til USA er i gang. I kører til hjembyen for Disneyland, Anaheim, lidt uden for Los Angeles. I skal bo 4 nætter på 3-4* hotel, hvor vi finder det bedste ud fra aktuel pris og jeres ønsker. 

XL USA California Rodeo Dr Shopping

Efter en god nats søvn venter Walt Disneys forunderlige verden i Disneyland California. Vi har inkluderet entré til Disneylands to parker, Disneyland Park og Disney California Adventure Park, så I har en dag til hver park.

Når man går ind i en temapark i USA, overgiver man sig hurtigt til hele det utrolige univers, der er bygget op, hvor alt bare fungerer. I området ligger flere andre forlystelsesparker, så I kan også overveje at lægge vejen forbi f.eks. Universal Studios en af dagene. 

Beverly Hills og Hollywood

Mulighederne i Los Angeles og omegn spænder vidt. Fra Beverly Hills og Hollywood og til historiske Olvera Street med bl.a. Firehouse Museum med gamle brandbiler og Wells Fargo History Museum, hvor guldstykker, en gammel diligence og andet fra midten af 1850-tallet er udstillet. Sørg for at planlægge dagen, da der kan være meget trafik i Los Angeles.

XL USA California Hollywood Sign Evening City Lights
XL USA California Universial Studio
Usa California Disney California Adventure Car Boy

Nu går jeres rejse til USA så ind i næste eventyr. I kører fra Anaheim til San Diego ad Pacific Coast Highway, der flere steder løber ud til den flotte kyst. Langs kysten lever sæler, søløver og søelefanter.

Sælerne i La Jolla

Vil I opleve sælerne, er Children's Pool i La Jolla ([udtales la hoja] et godt sted. Oprindeligt var det en strand beskyttet af klipper, som blev brugt af de lokale børn, men sælerne fandt også ud af, at her er dejligt og fredeligt. De to parter deler nu området, der er super til et godt foto.

The Catamaran Resort Hotel and Spa 3+*

San Diego skal I bo 3 nætter på The Catamaran Resort Hotel and Spa, der ligger ud til Mission Bays brede strand og rolige vand. Glæd jer også til sjove ture med flodbåden Bahia Belle på Mission Bay, som er inkluderet, når I bor på The Catamaran Resort Hotel and Spa.

Xl USA California San Diego Catamaran Hotel View Beach Garden Ocean

San Diego er en god blanding af nyt og gammelt, af mexicansk og amerikansk, shopping, strandliv, restauranter m.m. Gå en tur langs havnefronten og kør evt. ud på Coronado Island, hvor det storslåede hotel Hotel del Coronado ligger som et arkitektonisk kunstværk ud til sandet.

I kan også besøge Old Town og Mission San Diego de Alcala, et levende museum med både smed, skolehus, avis og bank. Det historiske Gaslamp Quarter er super hyggeligt med fine bygninger bl.a. art deco-arkitektur og mange butikker, restauranter og barer. 

Snorkling med hajer!

Vil I bade og snorkle, så tag til La Jolla Cove et kvarters kørsel fra hotellet. Hvis nogen råber "HAJER!!", skal I ikke skynde jer i skjul, men i stedet se ude i vandet, hvor de ufarlige leopardhajer kan komme forbi i flokke. De er kun farlige, hvis man f.eks. er en musling.

Xl USA California San Diego Catamaran Watersports Funcat

San Diegos store grønne åndehul er Balboa Park med en række museer og også San Diego ZOO, der flere gange har været kåret til verdens bedste. Mængden af dyr er overvældende, og den samme er mængden af tilbud og aktiviteter. 

Flyene på vej mod lufthavnen kommer lige hen over parken, så man føler, man skal dukke sig hver gang. 

USS Midway

Fly er der også på programmet, når I skal opleve det store hangarskib USS Midway. Det er en kæmpe oplevelse, også hvis man hverken er vildt interesseret i fly eller skibe, for besøget er fyldt med spændende og gribende fortællinger. I går rundt i et kapitel af verdenshistorien.

XL USA California San Diego Balboa Park California Tower
Xl Usa California San Diego Uss Midway At Sea
Xl Usa California San Diego Uss Midway F8 Crusader

Nu går jeres ferie fra den store by og ud i den endnu større natur. Højdepunktet denne dag er den over 3.000 km2 store Joshua Tree National Park. Her er store vidder med smukke ørkenlandskaber, forunderlige klippeformationer og finurlige træer, der ser ud som om de ikke har besluttet, om de vil være et træ eller en kaktus eller noget helt tredje.

XL USA California Joshua Tree National Park A Joshua Tree Rock Formation

Giv jer tid i Joshua Tree National Park

Det er selvfølgelig muligt at køre lige gennem nationalparken, men det ville være synd. Giv jer tid til at opleve. Det er jo ikke hver dag, man rejser til USA med børn i så storslået natur.

Få et kort og en informationsfolder ved indgangen, så I kan køre ud i sceneriet. Her er et stort net af veje, og det er muligt at stoppe for at gå en tur, hvor I har lyst. Det myldrer jo ikke med butikker sådan et sted, så sørg for at have lidt vand og frugt i bilen.

XL USA Arizona Lake Havasu London Bridge

Westernstemning i Pioneertown

LIge ved Joshua Tree National Park kan vi anbefale et stop i Pioneertown, der er en gammel westernby brugt som kulisse i utallige westerns. Perlen er restauranten Pappy & Harriet's, der blandt andet serverer fortrinlige spareribs! 

 

London Bridge ved Colorado River

Målet for dagens tur er Lake Havasu City ved Colorado River: Byen har 300 årlige solskinsdage, men er mest kendt for den genopførte originale London Bridge fra 1825. Hotellet har pool til en dukkert, når I kommer frem, men ellers er Lake Havasu City kun et stop på vejen mod Grand Canyon, så brug dagens timer i nationalparkerne. I har 1 overnatning på Hampton Inn 3*.

En del af dagen kan gå ad legendariske Route 66, der er et ikon for rejser til USA og brugt I utallige film. Route 66 er den gamle hovedvej fra Chicago til Santa Monica. For mange er det vejen over alle veje i USA.

Appetit på Grand Canyon

I kører gennem et flot landskab, der giver appetit på de kommende dage i Grand Canyon. Ofte følges I af kilometerlange godstog med adskillige lokomotiver til at trække det store læs. 

Strækningen fra byen Kingman via Peach Springs er restaureret og ført tilbage til rutens storhedstid i 50'erne og 60'erne med burgerbarer, købmandsforretninger og benzintanke i retrostil. Nyd at få bilen fyldt op af en tankpasser, der også klarer ruderne, mens I venter.

Vejen går også gennem Hualapai Indianerreservatet, men forvent ikke fjerklædte krigere, for Hualapaierne er moderne amerikanere. Sidst på dagen ankommer I så til Grand Canyon. Glæd jer til den særlige følelse, det er at være i et af verdens syv naturlige vidundere.

XL USA A Route 66
XL USA Arizona Maswick Lodge Exterior 2
XL USA Arizona Maswick Lodge Bedroom 1

Maswick Lodge 3* på kanten af Grand Canyon National Park

I skal bo 2 nætter på Maswik Lodge South 3* helt tæt på de imponerende klippeformationer. I bor i moderne omgivelser, indhyllet i velduftende fyrretræsskov og med et af verdens største naturvidundere lige uden for døren.

Glæd jer til at opleve solopgangen og solnedgangen i Grand Canyon og se, hvordan solens stråler forvandler farverne på klipperne. Det er fantastisk at se, hvordan Colorado River har skåret sig over halvanden kilometer ned gennem klipperne.

Det er muligt at komme et stykke ned i kløften på muldyr eller tage den helt store oplevelse i en helikopter. Vi hjælper gerne med at booke turen hjemmefra. Eller gå en tur oppe på kanten og lad jer fascinere af udsigten ned mod floden. Der går gratis shuttle-busser rundt i nationalparken, så I kan f.eks. gå ud og køre hjem, når de små ben er blevet trætte.

Xl Usa Arizona Grand Canyon Man Sunrise

Fra Grand Canyon går turen nu mod øst gennem USA's største indianerreservat, "Navajo Nation". På vejen til Monument Valley kan I opleve fortidens fodspor ved Tuba City, hvor aftryk af dinosaur står tydeligt i de røde klipper. 

Monument Valley

De kæmpe klippeformationer i Monument Valley kan ses fra den asfalterede hovedvej, og det er en kæmpe oplevelse. Vil I ind i Monument Valley Statepark, bugter en ujævn jordvej sig gennem det utrolige landskab, som er kendt fra mange westerns. Her kan I tage en rundtur i bus, og vil I yderligere væk fra denne vej, tilbyder Navajo-guider ture både i jeep og på hesteryg. I må ikke køre selv her. Turene behøver ikke tage mere end en time eller to.

Xl Usa Arizona Monument Valley John Ford Point
XL USA Arizona Monument Valley Navajo Tribal Park
Xl USA Utah Moab Sign For Town Of Moab

Moab i Utah med Hole N" The Rock

Fra Monument Valley kører I nordpå mod feriebyen Moab i Utah. 19 km syd for byen venter en oplevelse ud over det sædvanlige – skabt i klipperne af en dansker! I løbet af 20 år sprængte og huggede Albert Christensen sig en 14 værelses stor lejlighed ind i selve klippen. Stedet, Hole N" The Rock er nu et museum, og Albert og hans kone Gladys er begravet i en hule i nærheden.

I Moab skal I bo en nat inden raftingturen og en nat efter. I bor på det nye Hoodoo Moab 4* blot få minutter fra Arches National Park i moderne, stilfulde omgivelser. Med de klassiske røde klipper i baghaven og en fantastisk spa-afdeling kan I godt begynde at glæde jer. Hotellet ligger i udkanten af Moab centrum, men i gåafstand til spisesteder.

XL USA Utah Hoodoo Moab Pool Area
XL USA Utah Hoodoo Moab One Bedroom Suite
XL USA Utah Hoodoo Moab Exterior

Moab er et mekka for udendørsentusiaster og naturelskere med sin beliggenhed i smørhullet mellem to nationalparker og en State Park.

Familievenlig rafting

I kan nu glæde jer til et af højdepunkterne på jeres rejse til USA: familievenlig rafting på Colorado River i to dage. Efter en grundig instruktion glider I stille af sted ad Colorado River uden heftig strøm og hvirvler, så alle kan vænne sig til at være på båden.

Xl Usa Utah Moab River Rafting Westwater Camp Tents ADRIFT

Campinghygge, god mad og leg

Inden mørket falder på har I lagt til ved en større sandbanke. Nyd at slappe af sammen, mens jeres følgesvende ordner alt det praktiske med at tømme og pakke både og lave mad mm. Teltene hjælper I dog med, og det kan der altid komme lidt grin ud af, hvis man ikke er vant til barduner og lignende. 

Inden I kryber i soveposen, skal I nyde hygge ved bålet, god mad og leg efter en sjov dag på floden. Næste dag starter med en solid gang morgenmad inden I forsætter ned af floden. I dag er der lidt mere strøm og små hvirvler, men stadig sådan, at alle kan være med. Efter frokost går turen tilbage til Moab. 

I har en enkelt overnatning i Moab inden I fortsætter rejsen.

Inden I kører fra Moab, kan I lægge vejen forbi Arches National Park, som er kendt for sine enorme klippebuer, store rokkesten og dinosaur-spor.

Dramatiske klipper og frodige landskaber

Ellers går den første del af dagens rute gennem nogle af de mest øde og golde områder i Utah. Landskaberne er flotte med dramatiske klippeformationer i alle nuancer af grå og gul.

Kort efter Capitol Reef ændres naturen til et frodigt bjerglandskab med store skovområder. Ruten går over betagende Boulder Mountain, hvor I kører oppe på bjergkammen.

XL USA UTAH Arches National Park Sunrise At Partition Arch
Xl Usa Utah The Lodge At Bryce Canyon Exterior Entrance
XL USA UTAH Arches National Park Arc Sunset

The Lodge at Bryce Canyon 3*

I overnatter på The Lodge at Bryce Canyon, der ligger inde i Bryce Canyon National Park. Her finder I både restaurant, pizzeria, kaffebar, butik og vaskeri, hvis det rene tøj er ved at slippe op.

Start dagen med solopgang ved Sunrise Point og en vandretur blandt Bryce Canyons mange orange spir og særprægede klippeformationer. Her kan I komme helt tæt på naturen, og der er stier af forskellig længde og sværhedsgrad. I kan få råd og vejledning på visitor centeret.

Zion National Paark - hængende haver og vandfald

Fra Bryce Canyon kører I til Zion National Park, som er vidt forskellig fra de øvrige parker, I har besøgt. Zion byder på hængende haver, vandfald og flere geologiske kuriositeter.

Om sommeren foregår transporten inde i Zion i en gratis bus på en 22 km lang rundstrækning, og om vinteren er det muligt at køre selv. Der er mange små vandreture – også for børn. Få råd og vejledning i parkens visitor center.

XL Zion Canyon Virgin River National Park Utah USA
XL USA Nevada Park MGM Pool Hero Shot
XL USA Nevada Park MGM Exterior Hero Aerial

Kom til Las Vegas om aftenen

Der er godt 2½ times kørsel fra Zion til Las Vegas, der er jeres sidste stop på jeres rejse til USA. Sørg for at time jeres ankomst til Las Vegas, så I kommer til lyshavet efter mørkets frembrud. Det er en helt særlig oplevelse at nærme sig lyset for til sidst at blive opslugt af det.

Park MGM 3*+, Las Vegas

I bor 3 nætter på Park MGM på hovedgaden The Strip i Las Vegas. I kan se frem til en hyggelig stemning midt i det vilde, pulserende og altid vågne Las Vegas. Det stilfulde hotel byder på lækker gastronomi, live-underholdning, kasino, et afslappende spaområde og et dejligt udendørs poolområde. Og så er det 100 pct. røgfrit som det eneste hotel i ørkenbyen. 

Når lysten til nye oplevelser melder sig, kan I gå på opdagelse i de mange ufattelige udsmykninger og oplevelser på hotellerne, hvor mange dyrker et tema til fuldkommenhed. Eiffeltårnet, New York Skyline med en rutsjebane rundt om, pirater, riddere, sejltur i gondol på anden sal osv. osv. 

Her er masser at foretage sig, også for børn, der jo ikke har adgang til kasinoerne. Se f.eks. det dansende springvand Bellagio Fountains, når mørket er faldet på, og lyset sprudler i fontænen. 

Opdater garderoben i en af byens outlet malls og nyd en eftermiddag ved hotellets pool. Nelson Ghost Town ligger uden for byen. De forladte bygninger og biler er populære blandt lokale og fotografer, når der skal tages billeder med anderledes motiver.

XL Aerial View Las Vegas Strip Nevada Night
XL USA Nevada Park MGM Primrose Outside Dining
XL USA Nevada Park MGM Spa 3

Jeres rejse til USA for hele familien er slut. Det er tid at vende hjem for at fortælle om nogle af alle de gode oplevelser, som det sydvestlige USA byder på.

I kører i lufthavnen, afleverer bilen, og så går turen hjemad.

XL Aerial View Las Vegas Strip Nevada Evening Sunset USA
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Los Angeles / Las Vegas-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 ugers billeje, standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 4 nætter på 3-4* familievenligt hotel i Anaheim
 • 2 dages oplevelse: Disneyland - et eventyr i Californien (entré til Disneyland og Disney Adventure Park)
 • 3 nætter på The Catamaran Resort Hotel and Spa 3+*, San Diego. Studio værelse 
 • Oplevelse: USS Midway Museum i San Diego
 • 1 nat på Hampton Inn Lake Havasu 3*
 • 2 nætter i standard room på Hoodoo Moab 4*
 • 2 nætter på Maswick Lodge South 3* ved Grand Canyon National Park. Standard South room
 • 2 nætter på Best Western Plus Canyonlands 3*,  Canyonlands. Standard dobbelt værelse 
 • 2 dages oplevelse: 2 dages familievenlig rafting på Colorado River
 • 1 nat på The Lodge at Bryce Canyon 3*, Bryce Canyon National Park. Lodge room
 • 3 nætter på Park MGM 3*+, Las Vegas. King Room eller Two Queenbeds room
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Sommer i det vilde vesten, voksen
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.07.24 ‑ 31.10.2446.000‑52.00074.000‑80.000
01.04.25 ‑ 15.08.2547.000‑54.00076.000‑84.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
WEB - Sommer i det vilde vesten, børn (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
20.07.24 ‑ 11.08.2419.000‑21.00019.000‑21.000
12.08.24 ‑ 31.10.2415.000‑17.00015.000‑17.000
01.04.25 ‑ 19.06.2516.000‑18.00016.000‑18.000
20.06.25 ‑ 11.08.2520.000‑22.00020.000‑22.000
12.08.25 ‑ 15.08.2516.000‑18.00016.000‑18.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, entré til nationalparker, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
 • Priserne er baseret på værelser med plads til 2 voksne og 2 børn. Højere priser kan forekomme ved 3 børn.
 • Hotellerne er valgt ud fra en kombination af beliggenhed, børnevenlighed, kvalitet og pris, med hovedvægt på den helt rigtige beliggenhed. Ønsker I en højere standard hoteller kan dette lade sig gøre mod tillæg på ca. kr. 1.500 - 2.000.

Denne rejse til det sydvestlige USA kan med fordel kombineres med vores populære "Californien i børnehøjde" eller Hawaii-øerne

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Kombiner med Californiens kyst

Denne rejse kan med fordel kombineres med hele eller dele af vores populære familievenlige kør selv-ferie: Californien i børnehøjde

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.