• Udflugt i Arches National Park
  • Joshua Tree National Park
  • Riverrafting på en lidt roligere flodstrækning på Colorado River gennem Cataract Canyon, Utah i USA
  • Solnedgang over Monument Valley, Arizona

Sommer i det vilde vesten

Kør selv-ferie for hele familien i det sydvestlige USA, 19 dage. Voksne fra 36.000 kr., børn fra 13.500 kr.

Glæd jer til:

Velbeliggende 3-4* hoteller, flere med pool og bil med god plads

Hangarskibet USS Midway og 2 dage i Disneyland

Rafting på Colorado River med overnatning i telt

Grand Canyon, westernlandskaber og spøgelsesbyer

Kystens sæler, søløver og ufarlige hajer

Læs mere

Dette er familieferien i Det Vilde Vest for jer, der vil have oplevelser ud over det sædvanlige, ro til at opleve og hoteller, hvor (også) børnene glæder sig til at komme hjem til en pool. Inkl. 2-dages familievenlig rafting på Colorado River, rummelig bil og entré til Disneyland i 2 dage samt San Diego Zoo!

God tid til det hele - både oplevelser og hygge ved poolen

Når I som familie rejser til USA, er det vigtigt, at der tages hensyn til både små og store. Med to til fire overnatninger hvert sted har I god tid til både sightseeing, naturoplevelser samt hygge og afslapning på hotellet, når I er mætte af dagens indtryk. 

Alle steder på nær Grand Canyon kan I se frem til denne lilleluksus for store og små. I Grand Canyon bor I til gængæld inde i nationalparken ganske tæt på kløften, at I kan gå herhen om morgenen, når solen står op.

Disneyland, USS Midway og dyreliv ved kysten

I kommer forbi verdens sjoveste temaparker, så selvfølgelig skal I ind her. Og I skal det i starten af ferien, så børnene ikke bare sidder og venter utålmodigt på Disneysjov. 

Vi inkluderer 2 dages billet til Disneyland og også entre til hangarskibet USS Midway, der ligger i San Diego og er en kæmpe oplevelse fyldt med spændende fortællinger. I får desuden rig mulighed for at opleve dyrelivet langs kysten, hvor I skal holde udkig efter søløver, sæler og søelefanter – og efter ufarlige hajer!

2-dages udflugt i Moab: Riverrafting, telt og campinghygge

Glæd jer til en familievenlig rafting tur på Colorado River, der snor sig gennem Utahs smukke røde klippelandskaber. Sikkerheden er i top, og de kyndige guider sørger for lækker mad og hygge omkring bålet, før natten sænker sig over teltene ved flodbredden. Nyd at slappe af sammen i smuk natur. 

VILDE NATUROPLEVELSER OG GAMLE GULDGRAVERBYER

Har man sagt USA, har man også sagt nationalparker, og her i den sydvestlige del af landet ligger nogle af landets mest fantastiske. I overnatter inde i selve Grand Canyon, og ruten fører jer bl.a. også til Navajo- indianernes hellige Monument Valley, de utrolige stenbuer i Arches, kløfterne i Canyonlands og de sjove stenformationer i Bryce Canyon.

De par dage, hvor I skal køre et lidt længere stræk, går ruten også gennem de mest fantastiske landskaber. Køreturen bliver således en vigtig del af rejseoplevelsen. Undervejs kan I tage en afstikker til en af de mange spøgelsesbyer, der vidner om svundne tiders minedrift og guldfeber. Tal med jeres rejsekonsulent om oplevelser, der passer til børnenes alder og familiens interesser.

KOMBINER MED CALIFORNIENS KYST

Denne rejse kan med fordel kombineres med hele eller dele af vores populære familievenlige kør selv-ferie: Californien i børnehøjde.

Program

Dag 1
I rejser til Los Angeles, USA

Venice gåtur, Los AngelesNår jeres fly til Los Angeles er ankommet, henter I udlejningsbilen. Jeres rejse til USA er i gang. I kører til hjembyen for Disneyland, Anaheim, lidt uden for Los Angeles. I skal bo 4 nætter på 3-4* hotel, hvor vi finder det bedste ud fra aktuel pris og jeres ønsker. 

Dag 2-4
Anaheim inkl. entré til Disneyland

Mød  “Bumle” fra filmen Cars i Disneylands Disneys California AdventureEfter en god nats søvn venter Walt Disneys forunderlige verden i Disneyland California. Vi har inkluderet entré til Disneylands to parker, Disneyland Park og Disney California Adventure Park, så I har en dag til hver park.

Når man går ind i en temapark i USA, overgiver man sig hurtigt til hele det utrolige univers, der er bygget op, hvor alt bare fungerer. I området ligger flere andre forlystelsesparker, så I kan også overveje at lægge vejen forbi f.eks. Universal Studios en af dagene. 

Beverly Hills, Los AngelesBeverly Hills og Hollywood

Mulighederne i Los Angeles og omegn spænder vidt. Fra Beverly Hills og Hollywood og til historiske Olvera Street med bl.a. Firehouse Museum med gamle brandbiler og Wells Fargo History Museum, hvor guldstykker, en gammel diligence og andet fra midten af 1850-tallet er udstillet. Sørg for at planlægge dagen, da der kan være meget trafik i Los Angeles.

Dag 5
Fra Anaheim til San Diego, 155 km

Sæler i La Jolla nær San DiegoNu går jeres rejse til USA så ind i næste eventyr. I kører fra Anaheim til San Diego ad Pacific Coast Highway, der flere steder løber ud til den flotte kyst. Langs kysten lever sæler, søløver og søelefanter.

Sælerne i La Jolla

Vil I opleve sælerne, er Children's Pool i La Jolla ([udtales la hoja] et godt sted. Oprindeligt var det en strand beskyttet af klipper, som blev brugt af de lokale børn, men sælerne fandt også ud af, at her er dejligt og fredeligt. De to parter deler nu området, der er super til et godt foto.

Tag på tur med hjuldamperen Bahia Belle, som tilhører Catamaran Resort & Spa, San DiegoThe Catamaran Resort Hotel and Spa 3+*

San Diego skal I bo 3 nætter på The Catamaran Resort Hotel and Spa, der ligger ud til Mission Bays brede strand og rolige vand. Glæd jer også til sjove ture med flodbåden Bahia Belle på Mission Bay, som er inkluderet, når I bor på The Catamaran Resort Hotel and Spa.

Dag 6
San Diego, byliv, snorkling eller hygge ved poolen

San Diegos skylineSan Diego er en god blanding af nyt og gammelt, af mexicansk og amerikansk, shopping, strandliv, restauranter m.m. Gå en tur langs havnefronten og kør evt. ud på Coronado Island, hvor det storslåede hotel Hotel del Coronado ligger som et arkitektonisk kunstværk ud til sandet.

Old Town i San Diego, CalifonienI kan også besøge Old Town og Mission San Diego de Alcala, et levende museum med både smed, skolehus, avis og bank. Det historiske Gaslamp Quarter er super hyggeligt med fine bygninger bl.a. art deco-arkitektur og mange butikker, restauranter og barer. 

Ved La Jolla Cove tæt på San Diego kan i snorkle med ufarlige leopardhajerSnorkling med hajer!

Vil I bade og snorkle, så tag til La Jolla Cove et kvarters kørsel fra hotellet. Hvis nogen råber "HAJER!!", skal I ikke skynde jer i skjul, men i stedet se ude i vandet, hvor de ufarlige leopardhajer kan komme forbi i flokke. De er kun farlige, hvis man f.eks. er en musling.

Dag 7
San Diego inkl. entré USS Midway

California Tower i Balboa Park i San Diego, CalifornienSan Diegos store grønne åndehul er Balboa Park med en række museer og også San Diego ZOO, der flere gange har været kåret til verdens bedste. Mængden af dyr er overvældende, og den samme er mængden af tilbud og aktiviteter. 

Flyene på vej mod lufthavnen kommer lige hen over parken, så man føler, man skal dukke sig hver gang. 

USS Midway i San Diego, CalifornienUSS MIdway

Fly er der også på programmet, når I skal opleve det store hangarskib USS Midway. Det er en kæmpe oplevelse, også hvis man hverken er vildt interesseret i fly eller skibe, for besøget er fyldt med spændende og gribende fortællinger. I går rundt i et kapitel af verdenshistorien.

Dag 8
Joshua Tree N.P. og solskinsbyen Lake Havasu City, 505 km

Joshua Tree National ParkNu går jeres ferie fra den store by og ud i den endnu større natur. Højdepunktet denne dag er den over 3.000 km2 store Joshua Tree National Park. Her er store vidder med smukke ørkenlandskaber, forunderlige klippeformationer og finurlige træer, der ser ud som om de ikke har besluttet, om de vil være et træ eller en kaktus eller noget helt tredje.

Giv jer tid i Joshua Tree National Park

Det er selvfølgelig muligt at køre lige gennem nationalparken, men det ville være synd. Giv jer tid til at opleve. Det er jo ikke hver dag, man rejser til USA med børn i så storslået natur.

Få et kort og en informationsfolder ved indgangen, så I kan køre ud i sceneriet. Her er et stort net af veje, og det er muligt at stoppe for at gå en tur, hvor I har lyst. Det myldrer jo ikke med butikker sådan et sted, så sørg for at have lidt vand og frugt i bilen.

Skøn restaurant i Pioneertown nær Joshua Tree National ParkWesternstemning i Pioneertown

LIge ved Joshua Tree National Park kan vi anbefale et stop i Pioneertown, der er en gammel westernby brugt som kulisse i utallige westerns. Perlen er restauranten Pappy & Harriet's, der blandt andet serverer fortrinlige spareribs! 

Lake Havasu, ArizonaLondon Bridge ved Colorado River

Målet for dagens tur er Lake Havasu City ved Colorado River: Byen har 300 årlige solskinsdage, men er mest kendt for den genopførte originale London Bridge fra 1825. Hotellet har pool til en dukkert, når I kommer frem, men ellers er Lake Havasu City kun et stop på vejen mod Grand Canyon, så brug dagens timer i nationalparkerne. 1 overnatning på Hampton Inn 3*.

 

Dag 9
Mod Grand Canyon ad Route 66, 410 km

Route 66En del af dagen kan gå ad legendariske Route 66, der er et ikon for rejser til USA og brugt I utallige film. Route 66 er den gamle hovedvej fra Chicago til Santa Monica. For mange er det vejen over alle veje i USA.

Appetit på Grand Canyon

I kører gennem et flot landskab, der giver appetit på de kommende dage i Grand Canyon. Ofte følges I af kilometerlange godstog med adskillige lokomotiver til at trække det store læs. 

Route 66Strækningen fra byen Kingman via Peach Springs er restaureret og ført tilbage til rutens storhedstid i 50'erne og 60'erne med burgerbarer, købmandsforretninger og benzintanke i retrostil. Nyd at få bilen fyldt op af en tankpasser, der også klarer ruderne, mens I venter.

Vejen går også gennem Hualapai Indianerreservatet, men forvent ikke fjerklædte krigere: Hualapaierne er moderne amerikanere. Sidst på dagen ankommer I så til Grand Canyon. Glæd jer til den særlige følelse, det er at være i et af verdens syv naturlige vidundere.

Yavapai Lodge, Grand Canyon, Arizona, USAYavapai Lodge 2* inde i Grand Canyon National Park 

I skal bo 2 nætter på  Yavapai Lodge, der ligger inde i selve Grand Canyon National Park. I kan gå til kanten af den mest spektakulære del af Grand Canyon om morgenen, mens andre er på vej mod nationalparken i busser og biler. Og I kan se solen gå ned over kløften, når de er væk igen. 

Dag 10
Grand Canyon i gåafstand til kløften

Solopgang henover Grand Canyon, ArizonaGlæd jer til at opleve solopgangen og solnedgangen i Grand Canyon og se, hvordan solens stråler forvandler farverne på klipperne. Det er fantastisk at se, hvordan Colorado River har skåret sig over halvanden kilometer ned gennem klipperne.

Formidabel udsigt ud over Grand Canyon, Arizona, USADet er muligt at komme et stykke ned i kløften på muldyr eller tage den helt store oplevelse i en helikopter. Vi hjælper gerne med at booke turen hjemmefra. Eller gå en tur oppe på kanten og lad jer fascinere af udsigten ned mod floden. Der går gratis shuttle-busser rundt i nationalparken, så I kan f.eks. gå ud og køre hjem, når de små ben er blevet trætte.

Dag 11
Naturscenerier i Monument Valley og Moab, 535 km.

Se masser af dinosaur fodspor i Dinosaur Track ved Tuba City, ArizonaFra Grand Canyon går turen nu mod øst gennem USA's største indianerreservat, "Navajo Nation". På vejen til Monument Valley kan I opleve fortidens fodspor ved Tuba City, hvor aftryk af dinosaur står tydeligt i de røde klipper. 

Monument Valley Highway 163 i Arizona, USAMonument Valley

De kæmpe klippeformationer i Monument Valley kan ses fra den asfalterede hovedvej, og det er en kæmpe oplevelse. Vil I ind i Monument Valley Statepark, bugter en ujævn jordvej sig gennem det utrolige landskab, som er kendt fra mange westerns. Her kan I tage en rundtur i bus, og vil I yderligere væk fra denne vej, tilbyder Navajoguider ture både i jeep og på hesteryg. I må ikke køre selv her. Turene behøver ikke tage mere end en time eller to.

Monument Valley, Navajo Tribal Park, ArizonaMoab i Utah med Hole N" The Rock

Fra Monument Valley kører I nordpå mod feriebyen Moab i Utah. 19 km syd for byen venter en oplevelse ud over det sædvanlige – skabt i klipperne af en dansker! I løbet af 20 år sprængte og huggede Albert Christensen sig en 14 værelses stor lejlighed ind i selve klippen. Stedet, Hole N" The Rock er nu et museum, og Albert og hans kone Gladys er begravet i en hule i nærheden. 

Best Western Plus Canyonlands 3* i Moab

Fremme i Moab skal I bo 2 nætter på Best Western Plus Canyonlands. Hotellet ligger på hovedgaden, hvor der er mange butikker og restauranter, og hotellet har et godt poolområde, som er skønt at hoppe i efter en lang dags oplevelser.

Dag 12-13
Rafting på Colorado River

River rafting i Moab i Utah byder på både stille vand og lidt vildere vandMoab er et mekka for udendørsentusiaster og naturelskere med sin beliggenhed i smørhullet mellem to nationalparker og en State Park.

Familievenlig rafting

I kan nu glæde jer til et af højdepunkterne på jeres rejse til USA: familievenlig rafting på Colorado River i to dage. Efter en grundig instruktion glider I stille af sted ad Colorado River uden heftig strøm og hvirvler, så alle kan vænne sig til at være på båden.

River rafting i Desolation Canyon i Moab området med 1 overnatning og hygge på kanten af sandbankenCampinghygge, god mad og leg

Inden mørket falder på har I lagt til ved en større sandbanke. Nyd at slappe af sammen, mens jeres følgesvende ordner alt det praktiske med at tømme og pakke både og lave mad mm. Teltene hjælper I dog med, og det kan der altid komme lidt grin ud af, hvis man ikke er vant til barduner og lignende. 

Inden I kryber i soveposen, skal I nyde hygge ved bålet, god mad og leg efter en sjov dag på floden. Næste dag starter med en solid gang morgenmad inden I forsætter ned af floden. I dag er der lidt mere strøm og små hvirvler, men stadig sådan, at alle kan være med. Efter frokost går turen tilbage til mødestedet og I kan vende tilbage til hotellet.

1 overnatning på Best Western Plus Canyonlands 3* i Moab.

Dag 14
Stenbuer i Arches på vej til Bryce Canyon, 435 km

Double arches i Arches national Park, Utah, USAInden I kører fra Moab, kan I lægge vejen forbi Arches National Park, som er kendt for sine enorme klippebuer, store rokkesten og dinosaur-spor.

Dramatiske klipper og frodige landskaber

Ellers går den første del af dagens rute gennem nogle af de mest øde og golde områder i Utah. Landskaberne er flotte med dramatiske klippeformationer i alle nuancer af grå og gul.

Kort efter Capitol Reef ændres naturen til et frodigt bjerglandskab med store skovområder. Ruten går over betagende Boulder Mountain, hvor I kører oppe på bjergkammen.

Best Western Ruby's Inn 3*, Bryce Canyon N.P.Best Western Rubys Inn 3*

I overnatter på Best Western Rubys Inn, der er en lodge tæt på indgangen til Bryce Canyon National Park. Her er både indendørs og udendørs pool, butikker og også vaskeri, hvis det rene tøj er ved at slippe op. 

1 overnatning på Best Western Plus Rubys Inn.

Dag 15
Zions hængende haver og lyshavet i Las Vegas, 400 km

Bryce Canyon National Park, UtahStart dagen med solopgang ved Sunrise Point og en vandretur blandt Bryce Canyons mange orange spir og særprægede klippeformationer. Her kan I komme helt tæt på naturen, og der er stier af forskellig længde og sværhedsgrad. I kan få råd og vejledning på visitor centeret.

Virgin River i Zion National Park, UtahZion National Park – hængende haver og vandfald

Fra Bryce Canyon kører I til Zion National Park, som er vidt forskellig fra de øvrige parker, I har besøgt. Zion byder på hængende haver, vandfald og flere geologiske kuriositeter.

Om sommeren foregår transporten inde i Zion i en gratis bus på en 22 km lang rundstrækning, og om vinteren er det muligt at køre selv. Der er mange små vandreture – også for børn. Få råd og vejledning i parkens visitor center.

Kom til Las Vegas om aftenen

Der er godt 2½ times kørsel fra Zion til Las Vegas, der er jeres sidste stop på jeres rejse til USA. Sørg for at time jeres ankomst til Las Vegas, så I kommer til lyshavet efter mørkets frembrud. Det er en helt særlig oplevelse at nærme sig lyset for til sidst at blive opslugt af det.

Pool på hotel Luxor i Las Vegas, USALuxor 3*, Las Vegas 

Hvornår har I sidst boet i en pyramide? Det skal I nu. I bor nemlig 3 nætter på Luxor i Las Vegas. Det er hotellet til jer, der ønsker at gå all in på underholdning og tilbud, men som trods alt ikke vil være festens midtpunkt. Hotellet har et dejligt poolområde og ligger på "hovedgaden" The Strip. 

Dag 16-17
Las Vegas for børn og voksne

Las Vegas velkomstskilt, Nevada, USANår lysten til nye oplevelser melder sig, kan I gå på opdagelse i de mange ufattelige udsmykninger og oplevelser på hotellerne, hvor mange dyrker et tema til fuldkommenhed. Eiffeltårnet, New York Skyline med en rutsjebane rundt om, pirater, riddere, sejltur i gondol på anden sal osv. osv. 

Her er masser at foretage sig, også for børn, der jo ikke har adgang til kasinoerne. Se f.eks. det dansende springvand Bellagio Fountains, når mørket er faldet på, og lyset sprudler i fontænen. 

Bellagios imponerende springvandOpdater garderoben i en af byens outlet malls og nyd en eftermiddag ved hotellets pool. Nelson Ghost Town ligger uden for byen. De forladte bygninger og biler er populære blandt lokale og fotografer, når der skal tages billeder med anderledes motiver.

Dag 18-19
Hjem fra rejse til USA

Solnedgang i Las Vegas, USA

Jeres rejse til USA for hele familien er slut. Det er tid at vende hjem for at fortælle om nogle af alle de gode oplevelser, som det sydvestlige USA byder på.

I kører i lufthavnen, afleverer bilen, og så går turen hjemad.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Sommer i det vilde vesten, 19 dage, voksen
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.04.22 - 31.10.2235.000-40.00056.000-62.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Sommer i det vilde vesten, 19 dage, børn (2-11 år)
RejseperiodeBørn t.o.m. 9 årBørn t.o.m. 11 år
01.04.22 - 19.06.2213.000-15.00013.000-15.000
20.06.22 - 11.08.2217.000-19.00017.000-19.000
12.08.22 - 31.10.2213.000-15.00013.000-15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, entré til nationalparker, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

  • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
  • Priserne er baseret på værelser med plads til 2 voksne og 2 børn. Højere priser kan forekomme ved 3 børn.
  • Hotellerne er valgt ud fra en kombination af beliggenhed, børnevenlighed, kvalitet og pris, med hovedvægt på den helt rigtige beliggenhed. Ønsker I en højere standard hoteller kan dette lade sig gøre mod tillæg på ca. kr. 1.500 - 2.000.

Denne rejse til det sydvestlige USA kan med fordel kombineres med vores populære "Californien i børnehøjde" eller Hawaii-øerne.