Xl Usa Florida Isla Bella Beach Resort Sunrise Hammock
Florida Keys

Isla Bella Beach Resort

Idyl på The Keys i Florida

På rejser til Florida kan I nyde ægte badehotelstemning på Isla Bella Beach Resort på The Keys. Hvidmalet træ, blåmønstrede tekstiler, palmer, pools og afslappet stemning. Præcis, som den slags nu skal være krydret med smukke solopgange.

Velkommen til The Keys

I det sydlige Florida strækker en perlerække af tropiske småøer sig næsten 200 km ud i havet mod syd fra fastlandet. På den ene side er Atlanterhavet. På den anden Den Mexicanske Golf. Større og mindre broer forbinder hele herligheden - The Keys.

Isla Bella mellem Key Largo og Key West

Første ø på The Keys er Key Largo. Sidste ø er Key West. Midt i mellem de to ca. 2½ time fra Miami ligger øen Knights Key med Isla Bella Beach Resort lige inden Seven Mile Bridge. Dejlig stemning. Lyse og lækre værelser. Og masser af tilbud til lands og til vands. Velkommen til strandidyl på amerikansk.

På amerikansk? Ja, du mærker amerikansk service, når den er bedst. Dagen igennem er her tilbud om at være med i aktiviteter, der spænder fra yoga til sandslotbygning. Med plads til, at I bare vil være sig selv og nyde freden, hvis det er det, man har brug for.

Amerikansk er det nok også, at alle pool-områder er indrammet af små, hvide hegn, så ingen små kan forvilde sig herind uden voksne. For en sikkerheds skyld.

Xl Usa Florida Isla Bella Beach Resort Balcony View Sunrise
Xl Usa Florida Isla Bella Beach Resort Reception Seating
Xl Usa Florida Isla Bella Beach Resort Restaurant IL Postino
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Aktiviteter på Isla Bella Beach Resort

Vandsport, dykning, snorkling, lege i sandet, cykelture, fisketure, strandyoga, fitness, spa, underholdning … Der er masser af aktiviteter til at fylde jeres dag mellem afslapning i solstolene. Alle aktiviteter planlægges i The Marketplace at Isla Bella, som samtidig er en hyggelig butik i bedste badeby-stil. Fredag aften er der dive-in bio i poolen. Nyd en film, mens I flyder på et badedyr eller ser til fra en solstol.

En udflugt til Key West giver vel næsten sig selv med mulighed for at være hjemme inden aften. Og Knights Key, hvor I bor, hænger sammen med den større Marathon Key, hvor I blandt andet finder et akvarium og naturstier med fugleområde plus restauranter og butikker.

Strand og pools på Isla Bella Beach Resort

Der er en lille fin sandstrand på Isla Bella Beach Resort. Den suppleres af en række mindre pools i sandet foran værelserne og af et større flot poolområde med bar og restaurant. Hvis I vil bade fra længere strande, er de kun en køretur til Bahia Honda Key på den anden side af Seven Mile Bridge væk.

Restauranter og barer

Når sulten melder sig, er IL Postino klar med friske pizzaer, pastaretter og klassiske retter fra det lokale køkken. The Beach Bar inviterer til at nyde seafood, cocktails og live music. Og endelig er morgenkaffen varm og god på Marketplace Café. Hvis I ønsker det, kan I få mad leveret til værelset.

Værelser på Isla Bella Beach Resort

Nærheden til havet er et gennemgående tema for alt på Isla Bella Beach Resort. Også på værelserne, der alle nyder godt af en skøn havudsigt og terrasse eller balkon at nyde den fra. I vil elske solopgangene, hvis i er A-mennesker.

Her er værelser med 1 king size eller 2 queen size senge, og her er også værelser med et eller to separate soveværelser. Alle er lyst smukt indrettet med masser af lys. De gennemgående farver er hvidt som sandet og blåt som vandet. Som det skal være på et ægte badehotel - også på The Keys i Florida.

Tal med jeres rejserådgiver om, hvordan I kan krydre jeres rejser til Florida med nogle dage på Isla  Bella Beach Resort

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl USA Florida Key West Beach Ocean Palm Trees
Florida, USA, Nordamerika

Florida Deluxe

14 dage fra

40.500 kr.

Glæd jer til

Havudsigt fra et af Miamis absolut bedste hoteller

Blå himmel og hvide strande på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+* i Naples

Skønt badehotel på The Keys

Vind i håret i lækker cabriolet

Cykeltur til Little Havana og privat airboat i Everglades National Park

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.