• Little Palm Island Resort & Spa, Little Torch Key, USA
  • Airboat i Everglades National Park i Florida, USA
  • Stranden på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+*, Naples
  • Livreddertårn på stranden i Miami, Florida, USA

Florida Deluxe

Stjerneliv: I cabriolet til nogle af Floridas mest charmerende 4+* hoteller, 14 dage fra 28.500 kr.

Glæd jer til:

Luksuriøse The Miami Beach EDITION 5* væk fra de store turiststrøg

Blå himmel og hvide strande på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+* i Naples

Hyggelige Key West med hotel ud til vandet

Vind i håret i lækker cabriolet

Cykeltur til Little Havana og privat airboat i Everglades National Park

Læs mere

Sæt jer til rette i en lækker cabriolet og forkæl jer selv på hoteller i en klasse for sig i det sydlige Florida. Nyd livet og strandene i Miami Beach, fashionable Naples og de smukke koraløer Florida Keys. Inkl. udflugt i Little Havana og privat airboat-sejltur i Everglades.

Rejse til Florida med hoteller i særklasse

På nogle rundrejser er bilen et transportmiddel og hotellerne et stop på vejen. På denne rejse til Florida er både bil og hoteller en meget stor del af selve oplevelsen. I kører af sted i en lækker cabriolet, og fra det øjeblik, vinden suser i håret for første gang, er I stjerner i jeres eget eventyr. 

Foran jer ligger forkælelse på tre af Floridas bedste hoteller i Miami Beach, Naples og Florida Keys. 

The Miami Beach EDITION 5*, Miami Beach

The Miami Beach EDITION kan I nyde den ypperste kombination af luksus og perfekt beliggenhed væk fra de største turiststrøg i Miami Beach og direkte til stranden. Der er skønt og smukt ved Ocean Drives art deco-arkitektur og mange cafeer, men at komme hjem til fred og ro lidt derfra, er lige så skønt. 

LaPlaya Beach & Golf Resort 4+*, Naples

Fra solopgangenes Miami Beach går turen til solnedgangenes lange strand nord for Naples. Vågn op til blå himmel, hvide strande og havudsigt på LaPlaya Beach & Golf Resort i Naples. Et Florida hotel med egen golfbane og den charmerende, afslappede Florida atmosfære.

Hyatt Centric Key West Resort & Spa 4*

En køretur gennem ikoniske The Keys helt ned til Key West bringer jer til Hyatt Centric Key West Resort & Spa 4*. Hotellet ligger i rolige omgivelser direkte ud til havet, men tæt på alt. En super kombination! 

God tid i det perfekte trekløver

Miami Beach, Naples og The Keys er en et perfekt trekløver på rejser til Florida med vægt på romantik og afslapning. I får her lejlighed til for alvor at nyde Floridas unikke stemning og særlige skønhed med afslappede byer og smukke strande. Vi planlægger rejsen, så I har god tid til at slappe af, blive forkælet på hotellerne og tage på opdagelse i jeres eget tempo i det sydlige Florida.

Udflugter til Little Havana og Everglades National Park

Vi har inkluderet 2 spændende oplevelser på denne rejse til Florida. I Miami cykler I på opdagelse med guide i bydelen Little Havana og smager på det cubanske køkken. I Everglades National Park glider I gennem vådområdet i jeres private airboat og spejder efter alligatorer, fugle og andre dyr sammen med kaptajnen.

Glæd jer! 

Vi kunne nemt have fundet billigere hoteller til denne rejse. Vi kunne lige så nemt have valgt en almindelig bil og en Everglades-udflugt i en stor airboat, hvor I deler udsynet med en masse andre. Men så var det ikke denne rejse. Glæd jer til at nyde et liv i luksus i cabriolet til nogle af Floridas lækreste hoteller.

Program

Dag 1
I rejser til Florida

Miami South Beach ved solopgangI rejser til USA, hvor I lander i Miami International Airport. Velkommen til det solrige Florida. Når I har fået bagagen kan I f.eks. tage en taxa til hotellet. Prisen er overkommelig og bringer jer hurtigt frem til jeres første stop på Florida Deluxe rejsen, Miami Beach.

Ocean King værelse på The Miami Beach Edition, Miami

The Miami Beach Edition 5*, Miami beach

The Miami Beach EDITION fornemmer I 40'ernes og 50'ernes glamour. The Miami Beach EDITION formår at kombinere stemningen fra et boutique-hotel med luksusresortets faciliteter og mangfoldighed fra spa til underholdning. Nyd strandhotellets lys og luft og hele den feriestemning, der hviler over stedet. Der er privat beach club, og I kan komme hurtigt til pulserende South Beach. Og hurtigt hjem igen!

I bor 4 nætter på The MIami Beach EDITION.

Dag 2-4
Strandliv og udflugt til Little Havana

South Beach i Miami Beach, FloridaStå op med den skønne viden om, at I bor lig eu d til stranden og passerer et skønt poolområde på vejen, så I har frit valg.  

Miami Art Deco District 

Det  smukke art deco område er kun 5 minutter i bil eller 10-15 minutter til fods væk! Det berømte Miami Art Deco District har flere end 800 bevarede bygninger i Art Deco-stilen, som stammer tilbage fra 1930'erne. De pryder gaderne med deres farverige og flotte facader, og man mærker med det samme den unikke stemning omkring Ocean Drive.

Kombinationen af det caribiske klima og livsstil sammen med det pulserende byliv skaber en atmosfære, der også tiltrækker store dele af det internationale jetset.

Det hyggelige Coconut Grove i South Miami, FloridaCoconut Grove og Coral Gables

I kan vælge at nyde livet ved stranden, men I kan også tage et smut omkring hyggelige og trendy Coconut Grove inde på fastlandet syd for Miami. Coconut Grove er et besøg værd, hvis I sætter pris på hyggelige huse, smalle gader, skønne butikker, cafeer, barer, restauranter og en livlig marina.

Overvej også Coral Gables kort derfra, hvis I er til fashionabel shopping, kunstgallerier og måske en afternoon tea på det historiske The Biltmore Hotel.

Vægmaleri i Little Havana i Miami, FloridaSightseeing på cykel og cubanske smagsprøver

Den cubanske befolkning har en stor kulturel indflydelse på det sydlige Florida, ikke mindst i hjertet af det charmerende Little Havana i Miami. Vi har arrangeret en udflugt, hvor I kommer på sightseeing på cykel og får indblik i det cubanske køkken.

Guiden tager jer med rundt til forskellige familiedrevne cubanske restauranter, hvor I får serveret friske, hjemmelavede smagsprøver. På cykelturen besøger I også Freedom Tower og El Credito Cigar Factory.

Dag 5
Vind i håret til lands og til vands gennem Everglades

Oplev alligatorerne i Everglades på privat bådturNu fortsætter jeres rejse til Florida mod nye eventyr. I henter jeres cabriolet, slår kalechen ned og kører af sted tværs over Florida. I kan køre gennem Everglades ad Tamiami Trail eller køre i yderkanten via Interstate 75, som også bringer jer forbi Florida Panther National Wildlife Refuge. Begge ruter fører jer til Naples, som er jeres næste feriemål.

Airboat i Everglades National Park i Florida, USA

Udflugt i privat jetboat i Everglades National Park

En af de store attraktioner på rejser til Florida er det enorme vådområde Everglades med alligatorer og et rigt fugleliv. Vi inkluderer en udflugt her, som I kan tage på vejen mod Naples eller en af de følgende dage, som det passer jer bedst. Vi aftaler dagen, når vi planlægger detaljerne sammen. 

I skal ud i det store område, hvor alligatorerne ligger og skuler i vandet og på små holme som levn fra fortiden. Og I skal det i en privat airboat, så I får den største oplevelse med det bedste udsyn. Der er kun jer og kaptajnen, der fortæller om flora, fauna og dyreliv. 

Stranden på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+*, NaplesLaPlaya Beach & Golf Resort 4+* i Naples 

Fremme i det nordlige Naples tjekker I ind på næste skønne hotel, LaPlaya Beach & Golf Resort i Naples, der regnes blandt de førende hoteller i Florida. Beliggenheden er enestående ud til stranden på en ganske smal landtange. 

Blot 10-15 minutters kørsel fra strandidyllen ligger Naples og frister med butikker, restauranter, Zoo, marinaer m.m. På vejen dertil, ligger et stort outlet, hvor I finder bl.a. Macy's, Starbucks, Old Navy, Sears m.fl. Hotellet har egen golfbane.

4 nætter på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+*.

Dag 6-9
Sol og shopping i Naples

LaPlaya Beach & Golf Resort 4+*, NaplesNaples var oprindeligt befolket af Calusa og Seminole indianerne. Senere kom nybyggerne til og efterfølgende forretningsmænd, som kunne se et stort potentiale i det smukke solrige område med de kridhvide strande og krystalklare vand.

Berømtheder og golfbaner i hobetal

Naples har altid været et yndet vinteropholdssted. I de gamle gæstebøger står navne som Greta Garbo, Charles Lindbergh, Gary Cooper og ikke mindst Thomas Edison, hvis residens er omdannet til museum.

Besøger I museet i Fort Myers, og har I plads i kufferten, så læg vejen forbi Tanger Outlet og shop. Naples er ydermere berømt for dets utallige golfbaner. Der er flere end 70 omkring byen!

Boliger med egen bådplads i Naples, FloridaLystbåde, mere shopping og romantiske solnedgange

Gå en tur i Naples lystbådehavn og nyd synet af de mange smukke sejlbåde. I kan leje en speedbåd og sejle rundt i de små bugter og marinaer eller tage ud på havet for at kigge efter delfiner eller fiske.

Den friske havduft oparbejder en naturlig appetit, og spisesteder er der rigeligt af. I byen, ved stranden, i marinaerne og på havnepromenaderne. Byen har alt lige fra bistroer, skaldyrsrestauranter og steakhouses til cafeer, konditorier, sushi og gourmet.

I Naples gamle bydel ligger eksklusive forretninger og kunstgallerier side om side. Specielt på 5th Avenue South er et besøg værd. Indkøb kan også gøres i det kuriøse Tin City, som tilbyder alt lige fra badetøj og kunsthåndværk til elektronik og fine smykker.

Naples Pier, CalifornienNaples Pier fra 1888

Naples Pier er en af de mest populære attraktioner i Naples og stammer helt tilbage fra 1888. Den er genopbygget i 1910, 1926 og 1960 efter omfattende orkanskader. I dag er den et yndet sted for besøgende, der vil fiske, kigge på delfiner og pelikaner eller se den spektakulære solnedgang hånd i hånd.

Dag 9-12
Key West, Florida

Havnen på Hyatt Centric Key West Resort & Spa, FloridaNu venter den store finale på jeres ferie i Florida. Key West. Slå kalechen ned og glid stille af sted over broer og småøer i The Keys helt ned til Key West, hvor I ikke kan komme længere. Køreturen er et ikon for rejser til Florida.

Skønne Key West

Vi vil skåne jer for citater af Hemmingway og andre berømtheder, der har skamrost og nydt Key West gennem årene, og i stedet nøjes med blot at sige glæd jer til stemningen og de smukke huse.   

Hemingway kom meget ofte på Sloppy Joe's Bar på Duval Street i Key WestDuval Street venter med butikker, restauranter og barer. Den mest berømte lokalitet på Key West er Sloppy's Joe, som efter sigende skulle være Hemingsways favoritbar. Stedet er meget besøgt af turister, men heldigvis kan I nemt finde andre charmerende steder, når tørsten eller sulten melder sig.

Nyd en frokost, shop lidt, besøg Hemingways hus eller tag på en rundtur med guide til den lokale kirkegård, som er berømt for de mange eftertænksomme og morsomme gravtekster, såsom: "I told you, I was sick".

HYATT CENTRIC KEY WEST RESORT & SPA 4*

Som allerede nævnt, vil I ikke være de eneste besøgende i Key West. Derfor har vi udvalgt Hyatt Centric Key West Resort & Spa 4* til jer. Hotellet ligger tæt på livet i Key West, men i rolige omgivelser direkte ud til havet, så I kan bade og nyde de smukke solnedgange, når I trænger til en pause.

Der er mange små, hyggelige hoteller og guesthouses i Key West. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige ønsker. 

 

 

Dag 13
Hjem fra rejse til Florida

Mallory Square, Key West, FloridaNyd den sidste morgendukkert inden I tjekker ud og kører nordpå til Miami, hvorfra I flyver til Danmark, hvor I lander dag 14. 

Ønsker I at forlænge opholdet i Florida, kan vi naturligvis arrangere dette for jer.

Dag 14
Hjemkomst til Danmark

Paradisø med krystalklart hav, Little Palm Island Resort & Spa i FloridaVelkommen hjem. Vi håber I har nydt de mange fantastiske oplevelser i Florida. Tal gerne med vores rejsekonsulenter, hvis I har et ønske om en ny rejse til USA eller til et af de mange andre steder i verden, som Nyhavn Rejser tilbyder.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Florida deluxe, 14 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
13.11.19 ‑ 15.12.1928.000‑30.00049.000‑51.000
16.12.19 ‑ 04.01.2047.000‑49.00086.000‑88.000
05.01.20 ‑ 31.03.2038.000‑40.00070.000‑72.000
01.04.20 ‑ 11.08.2031.000‑33.00055.000‑57.000
12.08.20 ‑ 15.12.2028.000‑30.00049.000‑51.000
16.12.20 ‑ 04.01.2147.000‑49.00086.000‑88.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lars Mørk

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA