Xl Usa Florida Miami Beach Sunrise Palm Trees

Florida Deluxe

Florida Deluxe

14 dage fra 40.500 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

I cabriolet til nogle
af Floridas mest charmerende hoteller

Sæt jer til rette i en lækker cabriolet og forkæl jer selv på hoteller i en klasse for sig i det sydlige Florida. Nyd livet og strandene i Miami Beach, fashionable Naples og de smukke koraløer Florida Keys. Inkl. udflugt i Little Havana og privat airboat-sejltur i Everglades.

Glæd jer til

 • Havudsigt fra et af Miamis absolut bedste hoteller
 • Blå himmel og hvide strande på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+* i Naples
 • Skønt badehotel på The Keys
 • Vind i håret i lækker cabriolet
 • Cykeltur til Little Havana og privat airboat i Everglades National Park

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Miami 4 nætter på Miami 4 Højdepunkter I Miami er højdepunkterne mange, men især Art Deco District er en oplevelse. De mange bevarede bygninger pryder gaderne med farver og flotte facade, og en gåtur i distriktet er fantastisk I Miami er højdepunkterne mange, men især Art Deco District er en oplevelse. De mange bevarede bygninger pryder gaderne med farver og flotte facade, og en gåtur i distriktet er fantastisk
Naples 4 nætter på Naples 4 Højdepunkter På vej mod Naples møder I Everglades National Park, hvor I skal på tur med en privat jetboat. Alligatorerne skuler i vandoverfladen mens I nyder den vidunderlige flora og fauna På vej mod Naples møder I Everglades National Park, hvor I skal på tur med en privat jetboat. Alligatorerne skuler i vandoverfladen mens I nyder den vidunderlige flora og fauna
The Keys 4 nætter på The Keys 4 Højdepunkter Sol, strand og afslapning. En ægte badehoteloplevelse i Florida, hvor solnedgangen er fantastisk Sol, strand og afslapning. En ægte badehoteloplevelse i Florida, hvor solnedgangen er fantastisk
Det skal i opleve

Dagsprogram

Miami Beach, Naples og The Keys er en et perfekt trekløver på rejser til Florida med vægt på romantik og afslapning. I får her lejlighed til for alvor at nyde Floridas unikke stemning og særlige skønhed med afslappede byer og smukke strande. Vi planlægger rejsen, så I har god tid til at slappe af, blive forkælet på hotellerne og tage på opdagelse i jeres eget tempo i det sydlige Florida.

I rejser til USA, hvor I lander i Miami International Airport. Velkommen til det solrige Florida. Når I har fået bagagen kan I f.eks. tage en taxa til hotellet. Prisen er overkommelig og bringer jer hurtigt frem til jeres første stop på Florida Deluxe rejsen, Miami Beach.

Xl Florida Miami Beach Buildings Palmtrees
Xl Usa Miami The Miami Beach EDITION Entrance
Xl Usa Miami The Miami Beach EDITION Matador Restaurant

The Miami Beach Edition 5*, Miami

Det første hotel på jeres rejse til Florida er skønne The Miami Beach EDITION der ligger lige ud til strand og i gå afstand til South Beach. På The Miami Beach EDITION får I stemningen fra et boutique-hotel kombineret med luksusresortets faciliteter og mangfoldighed fra spa til underholdning

Stå op med den skønne viden om, at I bor lige ud til stranden og passerer et skønt poolområde på vejen, så I har frit valg.  

Miami Art Deco District 

Det  smukke art deco område er kun 5 minutter i bil eller 10-15 minutter til fods væk! Det berømte Miami Art Deco District har flere end 800 bevarede bygninger i Art Deco-stilen, som stammer tilbage fra 1930'erne. De pryder gaderne med deres farverige og flotte facader, og man mærker med det samme den unikke stemning omkring Ocean Drive.

Kombinationen af det caribiske klima og livsstil sammen med det pulserende byliv skaber en atmosfære, der også tiltrækker store dele af det internationale jetset.

Xl USA Florida Cocomut Grove Marina South Miami
Xl Florida Miami Little Havana Graffiti On Wall USA
Xl Florida Miami Little Havana Old Man Smoke Cigar Cigar Shop USA

Coconut Grove Og Coral Gables

I kan vælge at nyde livet ved stranden, men I kan også tage et smut omkring hyggelige og trendy Coconut Grove inde på fastlandet syd for Miami. Coconut Grove er et besøg værd, hvis I sætter pris på hyggelige huse, smalle gader, skønne butikker, cafeer, barer, restauranter og en livlig marina.

Overvej også Coral Gables kort derfra, hvis I er til fashionabel shopping, kunstgallerier og måske en afternoon tea på det historiske The Biltmore Hotel.

Sightseeing på cykel og cubanske smagsprøver

Den cubanske befolkning har en stor kulturel indflydelse på det sydlige Florida, ikke mindst i hjertet af det charmerende Little Havana i Miami. Vi har arrangeret en udflugt, hvor I kommer på sightseeing på cykel og får indblik i det cubanske køkken.

Guiden tager jer med rundt til forskellige familiedrevne cubanske restauranter, hvor I får serveret friske, hjemmelavede smagsprøver. På cykelturen besøger I også Freedom Tower og El Credito Cigar Factory.

Nu fortsætter jeres rejse til Florida mod nye eventyr. I henter jeres cabriolet, slår kalechen ned og kører af sted tværs over Florida. I kan køre gennem Everglades ad Tamiami Trail eller køre i yderkanten via Interstate 75, som også bringer jer forbi Florida Panther National Wildlife Refuge. Begge ruter fører jer til Naples, som er jeres næste feriemål.

XL USA Florida Everglades Airboat In National Preserve
Xl USA Florida Everglades Alligator Family Bird Animals
XL Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort Aerialbeach Hi

Udflugt i privat jetboat i Everglades National Park

En af de store attraktioner på rejser til Florida er det enorme vådområde Everglades med alligatorer og et rigt fugleliv. Vi inkluderer en udflugt her, som I kan tage på vejen mod Naples eller en af de følgende dage, som det passer jer bedst. Vi aftaler dagen, når vi planlægger detaljerne sammen. 

I skal ud i det store område, hvor alligatorerne ligger og skuler i vandet og på små holme som levn fra fortiden. Og I skal det i en privat airboat, så I får den største oplevelse med det bedste udsyn. Der er kun jer og kaptajnen, der fortæller om flora, fauna og dyreliv. 

Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort Dinner View

Laplaya Beach & Golf Resort 4+* I Naples 

Fremme i det nordlige Naples tjekker I ind på næste skønne hotel, LaPlaya Beach & Golf Resort i Naples, der regnes blandt de førende hoteller i Florida. Beliggenheden er enestående ud til stranden på en ganske smal landtange. 

Blot 10-15 minutters kørsel fra strandidyllen ligger Naples og frister med butikker, restauranter, Zoo, marinaer m.m. På vejen dertil, ligger et stort outlet, hvor I finder bl.a. Macy's, Starbucks, Old Navy, Sears m.fl. Hotellet har egen golfbane.

4 nætter på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+*.

Naples var oprindeligt befolket af Calusa og Seminole indianerne. Senere kom nybyggerne til og efterfølgende forretningsmænd, som kunne se et stort potentiale i det smukke solrige område med de kridhvide strande og krystalklare vand.

Berømtheder og golfbaner i Hobetal

Naples har altid været et yndet vinteropholdssted. I de gamle gæstebøger står navne som Greta Garbo, Charles Lindbergh, Gary Cooper og ikke mindst Thomas Edison, hvis residens er omdannet til museum.

Besøger I museet i Fort Myers, og har I plads i kufferten, så læg vejen forbi Tanger Outlet og shop. Naples er ydermere berømt for dets utallige golfbaner. Der er flere end 70 omkring byen!

XL Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort MIDPOOL PANO
XL Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort Golf
Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort Suite Bed

Lystbåde, mere shopping og romantiske solnedgange

Gå en tur i Naples lystbådehavn og nyd synet af de mange smukke sejlbåde. I kan leje en speedbåd og sejle rundt i de små bugter og marinaer eller tage ud på havet for at kigge efter delfiner eller fiske.

Den friske havduft oparbejder en naturlig appetit, og spisesteder er der rigeligt af. I byen, ved stranden, i marinaerne og på havnepromenaderne. Byen har alt lige fra bistroer, skaldyrsrestauranter og steakhouses til cafeer, konditorier, sushi og gourmet.

I Naples gamle bydel ligger eksklusive forretninger og kunstgallerier side om side. Specielt på 5th Avenue South er et besøg værd. Indkøb kan også gøres i det kuriøse Tin City, som tilbyder alt lige fra badetøj og kunsthåndværk til elektronik og fine smykker.

Xl USA Florida Naples Waterfront Homes Yachts

Naples Pier fra 1888

Naples Pier er en af de mest populære attraktioner i Naples og stammer helt tilbage fra 1888. Den er genopbygget i 1910, 1926 og 1960 efter omfattende orkanskader. I dag er den et yndet sted for besøgende, der vil fiske, kigge på delfiner og pelikaner eller se den spektakulære solnedgang hånd i hånd.

Xl Usa Florida Isla Bella Beach Resort Pool Towards Beach Bar

Nu venter den store finale på jeres ferie i Florida. The Keys. Slå kalechen ned og glid stille af sted over broer og småøer i The Keys, hvor tropeøerne ligger som perler på en snor. Køreturen er et ikon for rejser til Florida. I stopper på Knights Key, der ligger halvvejs mellem den første ø, Key Largo, og den sidste, Key West. 

Xl Usa Florida Isla Bella Beach Resort Deluxe Beachside Oceanfront Balcony King

Isla Bella Beach Resort 4+*, Florida Keys

I skal nyde nogle dage ved stranden med ren idyl og stemning som på et ægte badehotel, hvad Isla Bella Beach Resort jo også er. Hvidmalet træ, strand, pools og palmer venter. Og formidable solnedgange skabt til at gå hånd i hånd.

 

Xl Usa Florida Isla Bella Beach Resort Ocean View

Nyd de sidste dage på jeres ferie i Florida. Dukkerter i pools og havets bølger kan krydres med yoga, ture i kajak, spa m.m. I er kun en kort køretur fra den lange strand Bahia Honda Key lige på den anden side af Seven Mile Bridge.

Xl USA Florida Key West Mallory Square Night Evening

Dejlige Key West

Vi vil skåne jer for citater af Hemmingway og andre berømtheder, der har skamrost og nydt Key West gennem årene, og i stedet nøjes med blot at sige, at vi varmt anbefaler en udflugt dertil. Det er kun en times tid i bil. Glæd jer til stemningen og de smukke huse.

Duval Street venter med butikker, restauranter og barer. Den mest berømte lokalitet på Key West er Sloppy's Joe, som efter sigende skulle være Hemingsways favoritbar. Stedet er derfor meget besøgt af turister, men heldigvis kan I nemt finde andre charmerende steder, når tørsten eller sulten melder sig.
 

Nyd en frokost, shop lidt eller tag på en rundtur med guide til den lokale kirkegård, som er berømt for de mange eftertænksomme og morsomme gravtekster, såsom: "I told you, I was sick". 

Nyd den sidste morgendukkert inden I tjekker ud og kører nordpå til Miami, hvorfra I flyver til Danmark, hvor I lander dag 14. 

Ønsker I at forlænge opholdet i Florida, kan vi naturligvis arrangere dette for jer.

Xl USA Florida Key West Beach Ocean Palm Trees
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Vi har inkluderet 2 spændende oplevelser på denne rejse til Florida. I Miami cykler I på opdagelse med guide i bydelen Little Havana og smager på det cubanske køkken. I Everglades National Park glider I gennem vådområdet i jeres private airboat og spejder efter alligatorer, fugle og andre dyr sammen med kaptajnen.

Her skal I bo på jeres rejse

Rejse til Florida med hoteller i særklasse

På nogle rundrejser er bilen et transportmiddel og hotellerne et stop på vejen. På denne rejse til Florida er både bil og hoteller en meget stor del af selve oplevelsen. I kører af sted i en lækker cabriolet, og fra det øjeblik, vinden suser i håret for første gang, er I stjerner i jeres eget eventyr. 

Foran jer ligger forkælelse på tre af Floridas bedste hoteller i Miami Beach, Naples og Florida Keys. 

Glæd jer!

Vi kunne nemt have fundet billigere hoteller til denne rejse. Vi kunne lige så nemt have valgt en almindelig bil og en Everglades-udflugt i en stor airboat, hvor I deler udsynet med en masse andre. Men så var det ikke denne rejse. Glæd jer til at nyde et liv i luksus i cabriolet til nogle af Floridas lækreste hoteller.

Håndplukket til jer

På The Miami Beach EDITION kan I nyde skøn stemning, maksimal forkælelse og fantastisk poolområde lige ud til South Beach i Miami. I bor i gåafstand til det pulserende liv ved South Beach. 

Fra solopgangenes Miami Beach går turen til solnedgangenes lange strand nord for Naples. Vågn op til blå himmel, hvide strande og havudsigt på LaPlaya Beach & Golf Resort i Naples. Et Florida hotel med egen golfbane og den charmerende, afslappede Florida atmosfære.

På perlerrækken af tropeøer, der går fra fastlandet ned til Key West, skal I nyde sol, varme, strand og ægte badehotel-stemning på Isla Bella Beach Resort. I bor mindre end en times kørsel fra Key West, så I er hurtigt fremme - og hurtigt væk fra det store hurlumhej igen. En super beliggenhed! 

Håndplukket med hjertet

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Miami t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på The Miami Beach EDITION 5*, Miami, City View værelse
 • Oplevelse: Cykeltur: Smag på Little Havana, Miami
 • 9 dages billeje: Cabriolet med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • Oplevelse: Alene med alligatorerne i Everglades
 • 4 nætter på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+*, Naples. Beachfront room with balcony
 • 4 nætter på Isla Bella Beach Resort 4+*, The Keys, Luxury King Room
Pris per person ved 2 voksne
Florida deluxe, 14 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
24.02.24 ‑ 31.03.2455.000‑57.000102.000‑104.000
01.04.24 ‑ 11.08.2444.000‑48.00081.000‑83.000
12.08.24 ‑ 15.12.2440.000‑42.00072.000‑74.000
16.12.24 ‑ 31.03.2558.000‑68.000107.000‑126.000
01.04.25 ‑ 07.07.2546.000‑50.00085.000‑87.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.