XL Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort Aerialbeach Hi
Naples, Florida, USA

LaPlaya Beach & Golf Resort

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed ...

Vågn op til blå himmel, hvide strande og havudsigt på LaPlaya Beach & Golf Resort i Naples. Et Florida hotel med egen golfbane og den charmerende, afslappende Florida atmosfære.

Strandidyl tæt på Naples

LaPlaya Beach & Golf Resort i Naples anses som værende ét af de førende hoteller i Florida. Og beliggenheden er enestående. Med værelser, der alle vender ud mod den smukke bugt eller den fantastiske strand og det ligeså krystalklare vand.

Allerede ved første øjekast, bliver man forelsket i udsigten. Blot 10-15 minutters kørsel fra strandidyllen ligger Naples og frister med butikker, restauranter, Zoo, marinaer m.m. På vejen dertil, ligger et stort outlet, hvor I finder bl.a. Marcy's, Starbuck, Old Navy, Sears m.fl.

Daseferie eller aktivferie?

Hop i poolen, få serveret drinks og snacks til jeres loungestol på stranden eller bliv forkælet i SpaTerre med en massage. 

For golfinteresserede er der ikke langt til den 18-hullers golfbane. Her spiller I på frodige fairways, omgivet af farverige Bougainvilleaer, bølgende bakker, velplejede greens og søer.

Det er også muligt at tage ud i pedalbåd eller kano, få sved på panden i fitness centeret eller sejle i katamaran.

XL Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort MIDPOOL PANO
Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort BAR
Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort Golfer
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på LaPlaya Beach & Golf Resort

Værelserne med havudsigt ligger fra 3. til 8. etage, og byder på uhindret udsigt over Den Mexicanske Golf og de hvide sandstrande. Alle er smagfuldt indrettede i friske grønne og varme gyldne farver og balkonen er rummelig og møbleret.

Alle værelser har fladskærms tv, kaffe- og te faciliteter, strygejern og strygebræt, minibar, hårtørrer, gåsedunspuder, deponeringsboks og Wi-Fi internet adgang.

SpaTerre - for krop og sjæl

LaPlayas spa, SpaTerre, ligger ved stranden og udviser en uformel og charmerende atmosfære. På dette fristed tilbydes bl.a. afslappende massage, manicure, hovedbundsmassage, scrubs og ansigtsbehandlinger af enhver art.

I japansk inspirerede og private massagerum med trægulv kan I nyde velduftende aromabade i et smuk træbadekar alt imens, I nyder en velsmagende kop te.

En perfekt afslutning på en velfortjent forkælelse for krop og sjæl.

Bestil en privat Cabana

Desuden Poolside Cabanas service. Mod et tillæg kan I bestille en privat cabana ved poolen. Der findes flere "pakketilbud". Som oftest indholder pakker altid følgende: To polstrede liggestole og ottomaner, loft ventilator, trådløs internetforbindelse, kold håndklæde service, sorbetservering, fire vandflasker, to reserverede poolside liggestole og et skyggefuldt spisebord.

Pakken kan udvides til at indeholde badekåber, frisk frugt, Mojitos, massage, frokost eller et helt område til op til 12 personer!

Restaurant, bar og bål på stranden

I Baleen Restaurant kan I vælge at sidde indenfor i den smukke restaurant eller udenfor med sand mellem tæerne. Maden er af topkvalitet, og der er lagt stor vægt på møre bøffer og alt godt fra havet.

Listen over gode vine, cocktails, whiskey og cigarer er omfangsrig og appellerer til enhver smag.

Efter middagen kan I trække ned til stranden, hvor bålet er tændt og baren er åben. Her kan I nyde et glas vin, en martini eller en spændende cocktail alt imens, I nyder den betagende havudsigt.

LaPlaya Beach & Golf Resort tilbyder også ...

24-timers roomservice, romantisk middag på stranden, fitness center, butik, børneklub og aktiviteter for børn og babysitting.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl USA Florida Key West Beach Ocean Palm Trees
Florida, USA, Nordamerika

Florida Deluxe

14 dage fra

40.500 kr.

Glæd jer til

Havudsigt fra et af Miamis absolut bedste hoteller

Blå himmel og hvide strande på LaPlaya Beach & Golf Resort 4+* i Naples

Skønt badehotel på The Keys

Vind i håret i lækker cabriolet

Cykeltur til Little Havana og privat airboat i Everglades National Park

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.