XL USA Savannah River Street Inn
Savannah, Georgia, USA

River Street Inn

Charmerende hotel i gammelt pakhus

River Street Inn er indrettet i et gammelt pakhus på den historiske havnefront i Savannah. Nyd den særlige stemning, de smukke værelser og livet på kajen, hvor handel med slaver og bomuld i dag er afløst af cafeer, restauranter og hyggelige hoteller. 

Historisk bygning med perfekt placering

River Street Inn nyder en fantastisk placering i Savannah. I bor lige i det historiske centrum, hvor hele grundlaget for Savannahs rigdom og eksistens blev skabt: Handlen med bomuld høstet på oplandets plantager. Savannah var i storhedstiden verdens næststørste udskibningshavn for bomuld. 

Jeres hotel er indrettet i et pakhus, der blev etableret i sin første form i 1817 og senere i 1853 udvidet med flere etager, da bomuldshandlen tog fart for alvor. Pakhusstemningen og havnelivet er fortsat intakt, og er blevet tilsat charmen fra de gamle egetræer og de mange butikker, cafeer og restauranter.

Længere henne ad kajen kan I se den gamle slavebørs, og man kan nemt forestille sig skibene lægge til for at afhente bomuldsballerne, der startede deres rejse ud i verden her. 

 

Xl USA Georgia Savannah Downtown View At Dusk Bridge Church Houses
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

2 restauranter i huset

I hotellet ligger fem spisesteder, hvoraf fire af dem har en meget afslappet stemning. I stueetagen ligger Huey’s Southern Cafe, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad hele dagen. Ja, hele dagen - det er vel USA. Prøv evt. også Huey's cajun gumbo. Broken Keel er det nyeste tiltag, og her kan I sætte tænderne i en surf & turf burger, fisketacos, supper, sandwiches og meget mere. Café M byder på franske lækkerier, mens Two Cracked Eggs har alt med æg til både morgenmad og frokost. Og endelig har Vics On The River et bredt udvalg af sydstatscuisine serveret i pæne omgivelser og med udsigt over floden.

10 forskellige slags værelser

River Street Inn har 99 værelser og suiter. De er klassisk indrettet og suppleret med moderne tiltag. Generelt er værelserne rummelige, og nogle har blottede murstensvægge eller historiske billeder fra lokalområdet.

Historic City View-værelser ligger ud mod Bay Street. River View-værelser har udsigt til Savannah River og Bay Street. Nogle værelser har fransk altan, men dette bekræftes ikke på forhånd. Værelserne har enten én eller to dobbeltsenge. Suiter er også tilgængelige - dog kun med én dobbeltseng.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl USA South Carolina Charleston Pineapple Fountain At Waterfront Park
USA, Nordamerika

Sydstaternes sjæl og charme

11 dage fra

30.500 kr.

Glæd jer til

Guidet gåtur i Savannah med lokale smagsprøver

På opdagelse i Charleston med hestevogn

St. Augustine set fra en trolley

Hvidt puddersand på Lido Key i Florida

Atmosfærefulde hoteller, der ligger centralt

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.