Xl USA Utah Park City Cat Skiing Powder Snow
Oplevelse i USA

Cat skiing - the power of powder

Med Powder Cat til jomfruelig puddersne på skiferie i USA

I Uinta Mountains ved Park City i Utah ligger fire skarptskårne bowles side om side og venter på passionerede powder hounds. Kør op med powder cats. Nyd at være de første, der sætter spor i den jomfruelige puddersne. Og fortsæt dagen gennem!

Naturen kan nogle gange være utrolig gavmild. Rækken af bowles ved Park City i Utah er skabt til perfektion med tydeligt markerede klippekanter, og træerne er placeret lige så perfekt, så I får et løb i særklasse. Læg hertil puddersne i verdensklasse. Det bliver ikke meget bedre.

Small USA Utah Park City Cat Skiing Ski School
Xl USA Utah Park City Cat Skiing Powder Cat Group
Xl USA Utah Park City Cat Skiing Trails

4 bowles i stort privat skiområde

Det hele foregår i et 174 km2 stort privat område med spektakulær natur både vinter og sommer. De fire bowles er Giant Steps, Four Eagle Bowl, No Name Bowl og M&M Bowl. I er i 3,2 – 3,4 km højde. Her er ingen lifter. Ingen præparerede pister. Bare jer, den rå natur og den uberørte sne.

En typisk dag på bjerget

Tidlig morgen bliver I hentet på jeres hotel og kørt mod Park City. Her starter det hele typisk omkring kl. 8.30 på Thousand Peaks Ranch. Bor I f.eks. i Alta Snowbird er der ca. 60 minutter at køre. I møder jeres guider og får udleveret sikkerhedsudstyr inkl. tracker (beacon).

I får en briefing og morgenmad, og kl. 9 går det af sted op i bjerget med en pistemaskine, powder cat. 45 minutter senere er I på første tur ned. Afbrudt af frokost kan I løbe dagen igennem. I er tilbage på ranchen kl. 16.30. Jeres guide sørger for snacks og vand undervejs.

Small USA Utah Park City Cat Skiing Skiing

Powder, bowls, chutes og glades

I skal være øvede skiløbere eller snowboardere for at gennemføre denne tur. Det vil sige, I skal kunne klare double diamond pister uden problemer. Også de isede.

Derfor ved I også, hvad vi mener, når vi siger powder, bowls, chutes og glades. I glider gennem puddersneen fra de åbne terræner til passager mellem klipper og træer. Alt det sjove.

Udstyret til Powder Cat dag i Utah

Som nævnt får I sikkerhedsudstyr udleveret, men resten medbringer I selv. I ved, hvad I står bedst på, men bedste oplevelse får I på minimum 100 mm brede ski. De fleste snowboards virker glimrende, men har I powder eller freeride board, glider I bedre og bruger mindre energi.

Det er en god idé at have ekstra lag tøj, tørre sokker og handsker med. Hjelm anbefales, men er ikke obligatorisk.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.