• Bay Bridge, San Francisco
  • Half Dome - den enorme halve klippe i Yosemite National Park
  • Udsigt fra Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USA

Californien VIP

Vin, chauffør, luksus og privat udflugt til Yosemite fra 44.500 kr.

Glæd jer til:

Direkte fly og private transfers

San Francisco med udflugt til Alcatraz

Sonoma Valley med cykeltur til Carneros’ vingårde

Privat VIP udflugt til Yosemite

3 nætter i luksus på Post Ranch Inn

Læs mere

Oplev det bedste af Californien uden at køre selv. Nyd San Francisco, vinlandet i Sonoma Valley og ubeskrivelig luksus på klipperne i Big Sur. Og glæd jer til cykeltur til udvalgte vingårde, Alcatraz og privat udflugt til enestående Yosemite.

Denne rejse til Californien er til jer, der elsker skøn natur, charmerende storbyer og at nyde livet. Jer, som samtidig ønsker den nemmeste transport. Med andre ved rattet, når det sker i bil!

Californien uden at køre selv

I flyver med direkte fly mellem København og San Francisco. Nemmere bliver det ikke, og sig til, hvis I vil opgradere til SAS Plus eller Business Class. Fremme i San Francisco bliver I hentet i lufthavnen, og så er stilen lagt. Hver gang I skal til et nyt hotel, har I egen chauffør til at køre for jer. Ingen stress. Ingen omveje. Læn jer tilbage og nyd det. 

Privat tur til Yosemite

V.I.P.-stemningen fortsætter, når I skal opleve Californiens og måske hele USA’s smukkeste nationalpark, Yosemite. I bliver hentet på hotellet og kørt til Yosemite. Kun jer. Inde i nationalparken følges I med jeres personlige naturguide, der tilpasser turen til jeres ønsker og giver både morgenmad og frokost undervejs.

Vi reserverer også plads på en udflugt til fængselsøen Alcatraz, så I er sikre på at komme derover. 

Vinlandet med dejlig cykeltur  

Efter livlige San Francisco venter det fredfyldte vinland, hvor I bor på et skønt hotel i Sonoma. Vi arrangerer en cykeltur i en ganske lille gruppe ud blandt vinmarkerne og ind på udvalgte mindre vingårde, hvor I kan smage på udsøgt californisk vin. 

Cyklen er perfekt transportform i det flade landskab. Og den lille gruppe betyder nærkontakt til jeres guide og til eksperterne på vingårdene. I kommer steder, som de traditionelle udflugters store busser må køre forbi.

Paradis på Stillehavskystens klipper

Jeres rejse til Californien slutter på et af USA’s ypperste hoteller, Post Ranch Inn 5*, der står på kanten af klipperne på den rå Stillehavskyst med enestående udsigter og lige så enestående forkælelse i alt fra værelse til mad. Det er luksus for de få udvalgte og den bedste finale, I kan få.

Skræddersyet rejse til Californien 

Alt på denne rejse til Californien kan skræddersys til jeres ønsker. Flere dage? Flere oplevelser? Måske et smut videre til Hawaii, nu I er 2/3 af vejen? Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker, så skræddersyr vi alt efter dem. 

Program

Dag 1
I rejser til San Francisco

Taj Campton Hotel i San Francisco har i mere end 100 år været en stilfuld oase for kræsne rejsende fra hele verden.I rejser til San Francisco med direkte fly fra København. I lufthavnen i San Francisco bliver I budt velkommen og kørt i privat transfer til jeres hotel. Glæd jer til, at det bliver sådan, hver gang I skal fra sted til sted. Velkommen. Jeres rejse til Californien er godt i gang.

Taj Campton Place 5*, San Francisco

I skal bo 3 nætter på Taj Campton Place, hvor I kan nyde klassisk luksus med højeste serviceniveau og gastronomi med en Michelinstjerne. Kort sagt, et hotel i San Francisco ud over det almindelige. Det gælder også beliggenheden på Union Square, så I bor optimalt for oplevelserne i hjertet af San Francisco. 

Dag 2
San Francisco og Alcatraz

I bor omgivet af shopping, spisesteder, underholdning og spændende seværdigheder. Efter en god nats søvn er det bare om at komme ud for at opleve det. 

Golden gate bridge, San francisco, CalifornienKør med de kendte cablecars ad de stejle gader. Tæl hårnålesving på Lombard Street. Nyd de farverige søstre på Alamo Square. Udforsk verdens største Chinatown uden for Kina. Besøg søløverne på Fisherman's Wharf. Kryds Golden Gate Bridge og hyg i Sausalito med udsigt til San Francisco Skyline ...

Nu skal vi nok stoppe, for I skal jo heller ikke blive stressede. Der er bare så mange ting, I kan kaste jer ud i. 

Alcatraz ved San Francisco, CalifornienVi sender jer i fængsel i San Francisco

En af de store seværdigheder i San Francisco er fængselsøen Alcatraz, som I skal besøge i løbet af dagen. I kender ganske givet Alcatraz fra utallige film, men nu er det virkelighed. Der er ingen indsatte mere, men I får audioudstyr, så I kan høre fængselsbetjente og tidligere indsatte fortælle, mens I går rundt.

Vi reserverer pladser på en specifik afgang, så I er sikre på at komme derover.

Dag 3
Privat udflugt til Yosemite National Park

Bridalveil Falls i Yosemite National ParkI dag venter kæmpe naturoplevelser på en privat udflugt til Yosemite National Park med en naturguide. 

I skal opleve Yosemite National Parks frodige, rå og overvældende natur i jeres eget tempo. I kører i en magelig bil, og der er ingen andre end jer med ud over naturguiden. Ingen at vente på. Ingen at halse efter. Ingen at tage hensyn til, når I skal beslutte, om I vil til højre eller venstre, om I vil vandre eller holde pause. 

Redwoods i Yosemite National Park, Californien, USAGlæd jer til spektakulære klippeformationer, kæmpe redwoods, fugleliv og dyreliv. Når I bliver hentet på jeres hotel kl. 7 om morgenen, har jeres naturguide morgenmad med. Der er også inkluderet frokost, og I er hjemme igen ved 20-tiden.

Dag 4
Til vinlandet i Sonoma Valley

Vinmarker i Sonoma Valley, USAI siger farvel til San Francisco. Jeres rejse til Californien går nemlig nu mod vinlandet nord for San Francisco. I kører igen i en privat transfer bare jer og en chauffør, og I aftaler på forhånd, hvad tid på dagen, I vil hentes. 

Turen går gennem San Francisco, over Golden Gate Bridge og videre med udsigter ned mod San Pablo Bay med kurs mod Sonoma Valley, et af de største centre for californisk vin. Fremme i byen Sonoma en god times kørsel senere tjekker I ind på jeres hotel. 

Nyd den dejlige pool på The Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa 4*, Sonoma

Lodge at Sonoma Renaissance Resort & Spa ligger i udkanten af Sonoma, så I skal kun gå få skridt, før I står ved de første vinmarker. I får et luksuriøst indrettet værelse, og trænger I til at slappe af, er her både pool og spa. Få også en snak med hotellets vineksperter og deltage evt. i den daglige vinsmagning i hotellets bar.

Dag 5
På cykel i Californiens vinmarker

I passerer gennem idylliske landskaber på jeres cykeltur i Sonoma Valley, Californien, USAI er midt i et af Californiens mest kendte vinområder, og den bedste måde at opleve det på, er at hoppe op på en cykel og så komme ud til vinmarkerne og vingårdene. I skal derfor nyde en skøn dag med frisk luft, god motion og smagsprøver på gode vine.

Cykeltur med guide i Carneros

I cykler med en guide og en ganske lille gruppe til udvalgte vingårde i vinområdet Carneros, der strækker sig ind i både Sonoma og Napa Valley. Californisk vin med bl.a. skønne Pinot Noir og Chardonnay venter i det flade og smukke landskab, og I får picnic undervejs.

Dag 7
Til Post Ranch Inn på kanten af Californien

Bixby Bridge på Highway oneNu går jeres rejse til Californien fra vinlandet og helt ud på kanten af klipperne syd for San Francisco. Til fantastiske udsigter og forkælelse uden lige på et af USA’s mest unikke hoteller, Post Ranch Inn. 

I bliver hentet på hotellet og kører igen i en privat transfer, der tager 4-5 timer. Kryds fingre for klart vejr, så I kan nyde udsigten over San Pablo Bay og San Francisco Bay først fra den næsten 9 km lange Richmond-San Rafael Bridge og senere fra Berkeley. 

Ved Monterey kommer I ud på den mest spektakulære del af legendariske Highway 1, og kort efter er I fremme ved jeres hotel. 

Post Ranch Inn Big Sur 4*, CalifornienPost Ranch Inn 5*, Big Sur

Man kan hverken bruge for mange eller for store superlativer om Post Ranch Inn. Det er virkelig en perle højt oppe på kanten af klipperne i Big Sur med udsigt over den rå kyst og Stillehavet. Glæd jer til forkælelse, gastronomi på højeste niveau og dramatisk skønhed.

Dag 8-9
To dage i Paradis

Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USALad dagsformen bestemme, hvad I har lyst til. På den ene side nænner man ikke at forlade smukke Post Ranch Inn. På den anden side er I omgivet af enestående natur, der tigger og beder jer om at komme ud på skønne gåture. 

Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USAPrøv at fordele sol og vind lige mellem jeres muligheder. På Post Ranch Inn hersker fred og harmoni. Her er spa, yoga og pool med uendelig udsigt. Nyd en god bog og et godt glas vin. Efter en vidunderlig middag på Sierra Mar, hvor udsigten kæmper med gastronomien om opmærksomhedenaftensmad kan I studere stjernehimlen gennem hotellets egne teleskoper sammen med lokale amatørastronomer.

Dag 10-11
Hjem fra rejse til Californien

Post Ranch Inn, Big Sur, Californien, USADet er blevet dagen, hvor jeres rejse til Californien er slut. Når I bliver hentet i den sidste private transfer og siger farvel til Post Ranch Inn, er det et af de tidspunkter, hvor I skal sige til hinanden ”vær ikke ked af at rejse, vær glad for at du kom”. 

I flyver fra San Francisco om eftermiddagen direkte mod København, hvor I lander dag 11 midt på dagen dansk tid. Velkommen hjem.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Californien Vip
RejseperiodeDobbelt
17.07.21 - 19.06.2244.000-51.000
20.06.22 - 28.11.2246.000-53.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Transport til og fra de inkluderede udflugter