XL USA California Post Ranch Inn Big Sur View

Californien VIP

Californien VIP

11 dage fra 64.000 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

Vin, chauffør og luksus med privat udflugt til Yosemite

Oplev det bedste af Californien uden at køre selv. Nyd San Francisco, vinlandet i Sonoma Valley og ubeskrivelig luksus på klipperne i Big Sur. Og glæd jer til cykeltur til udvalgte vingårde, Alcatraz og privat udflugt til enestående Yosemite.

Denne rejse til Californien er til jer, der elsker skøn natur, charmerende storbyer og at nyde livet. Jer, som samtidig ønsker den nemmeste transport. Med andre ved rattet, når det sker i bil!

Glæd jer til

 • Direkte fly og private transfers
 • San Francisco med udflugt til Alcatraz
 • Sonoma Valley med cykeltur til Carneros’ vingårde
 • Privat VIP udflugt til Yosemite
 • 3 nætter i luksus på Post Ranch Inn

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
San Francisco 3 nætter på San Francisco 3 Højdepunkter Cablecars, Chinatown, Alamo Square, Golden Gate Bridge, Alcatraz og vi kunne blive ved. Listen med højdepunkter er lang i San Fransisco. Mens I bor i San Francisco skal I også opleve Yosemite National Park på en privat udflugt. Yosemite National Park er rå og overvældende natur, og de enorme træer tager pusten fra enhver Cablecars, Chinatown, Alamo Square, Golden Gate Bridge, Alcatraz og vi kunne blive ved. Listen med højdepunkter er lang i San Fransisco. Mens I bor i San Francisco skal I også opleve Yosemite National Park på en privat udflugt. Yosemite National Park er rå og overvældende natur, og de enorme træer tager pusten fra enhver
Sonoma 3 nætter på Sonoma 3 Højdepunkter Henover Golden Gate Bridge og til vinlandet ved Sonoma Valley. De mange vinmarker oplever I på nærmeste hånd, når I på cykel drager direkte ud i markerne. Under Jeres ophold er der selvfølgelig også tid til at dufte og smage på de mange druer Henover Golden Gate Bridge og til vinlandet ved Sonoma Valley. De mange vinmarker oplever I på nærmeste hånd, når I på cykel drager direkte ud i markerne. Under Jeres ophold er der selvfølgelig også tid til at dufte og smage på de mange druer
Big Sur 3 nætter på Big Sur 3 Højdepunkter På toppen af klipperne ved Big Sur ligger Jeres hotel. Udsigten er fantastisk og naturen er både rå og ren skønhed på sammetid På toppen af klipperne ved Big Sur ligger Jeres hotel. Udsigten er fantastisk og naturen er både rå og ren skønhed på sammetid
XL USA California Napa Valley Vineyard At Sunset
Det skal i opleve

Dagsprogram

I flyver med direkte fly mellem København og San Francisco. Nemmere bliver det ikke, og sig til, hvis I vil opgradere til SAS Plus eller Business Class. Fremme i San Francisco bliver I hentet i lufthavnen, og så er stilen lagt. Hver gang I skal til et nyt hotel, har I egen chauffør til at køre for jer. Ingen stress. Ingen omveje. Læn jer tilbage og nyd det. 

I rejser til San Francisco med direkte fly fra København. I lufthavnen i San Francisco bliver I budt velkommen og kørt i privat transfer til jeres hotel. Glæd jer til, at det bliver sådan, hver gang I skal fra sted til sted. Velkommen. Jeres rejse til Californien er godt i gang.

Deluxe City View Guestroom

1 Hotel San Francisco 5*, San Francisco

I bor 3 nætter på 1 Hotel San Francisco 5* lige ned til San Franciscos ikoniske havnefront. Midt i den trendy bydel Embarcadero, har 1 Hotel skabt en sand oase af velvære og bæredygtig luksus. Se frem til stilfulde værelser, udsøgt gastronomi, spabehandlinger og velvære på alle planer. Hotellet ligger helt centralt, med masser af specialbutikker, restauranter, barer og seværdigheder omkring jer.

Kør med de kendte cablecars ad de stejle gader. Tæl hårnålesving på Lombard Street. Nyd de farverige søstre på Alamo Square. Udforsk verdens største Chinatown uden for Kina. Besøg søløverne på Fisherman's Wharf. Kryds Golden Gate Bridge og hyg i Sausalito med udsigt til San Francisco Skyline ...

Nu skal vi nok stoppe, for I skal jo heller ikke blive stressede. Der er bare så mange ting, I kan kaste jer ud i. 

Xl Usa California San Francisco Helicopter Golden Gate
XL California USA San Francisco Famous Lombard Street
Xl USA California San Francisco Alcatraz Jail Backside

Vi sender jer i fængsel i San Francisco

En af de store seværdigheder i San Francisco er fængselsøen Alcatraz, som I skal besøge i løbet af dagen. I kender ganske givet Alcatraz fra utallige film, men nu er det virkelighed. Der er ingen indsatte mere, men I får audioudstyr, så I kan høre fængselsbetjente og tidligere indsatte fortælle, mens I går rundt.

Vi reserverer pladser på en specifik afgang, så I er sikre på at komme derover.

I dag venter kæmpe naturoplevelser på en privat udflugt til Yosemite National Park med en naturguide. 

I skal opleve Yosemite National Parks frodige, rå og overvældende natur i jeres eget tempo. I kører i en magelig bil, og der er ingen andre end jer med ud over naturguiden. Ingen at vente på. Ingen at halse efter. Ingen at tage hensyn til, når I skal beslutte, om I vil til højre eller venstre, om I vil vandre eller holde pause. 

XL USA California National Park Yosemite Magnificent Yosemite Falls
Xl USA California Yosemite National Park Deer Group Flock Wild Animals
XL USA California Yosemite National Park Giant Redwoods,

Glæd jer til spektakulære klippeformationer, kæmpe redwoods, fugleliv og dyreliv. Når I bliver hentet på jeres hotel kl. 7 om morgenen, har jeres naturguide morgenmad med. Der er også inkluderet frokost, og I er hjemme igen ved 20-tiden.

I siger farvel til San Francisco. Jeres rejse til Californien går nemlig nu mod vinlandet nord for San Francisco. I kører igen i en privat transfer bare jer og en chauffør, og I aftaler på forhånd, hvad tid på dagen, I vil hentes. 

Turen går gennem San Francisco, over Golden Gate Bridge og videre med udsigter ned mod San Pablo Bay med kurs mod Sonoma Valley, et af de største centre for californisk vin. Fremme i byen Sonoma en god times kørsel senere tjekker I ind på jeres hotel. 

XL USA California Napa Valley Wineyards

The Lodge at Sonoma Resort, Autograph Collection 4*, Sonoma

The Lodge at Sonoma Resort, Autograph Collection ligger i udkanten af Sonoma, så I skal kun gå få skridt, før I står ved de første vinmarker. I får et luksuriøst indrettet værelse, og trænger I til at slappe af, er her både pool og spa. Få også en snak med hotellets vineksperter og deltage evt. i den daglige vinsmagning i hotellets bar.

XL USA Sonoma Valley Vineyard In California

I er midt i et af Californiens mest kendte vinområder, og den bedste måde at opleve det på, er at hoppe op på en cykel og så komme ud til vinmarkerne og vingårdene. I skal derfor nyde en skøn dag med frisk luft, god motion og smagsprøver på gode vine.

XL USA California Sonoma On A Bike Wine And Cycling Trip Small Road

Cykeltur med guide i Carneros

I cykler med en guide og en ganske lille gruppe til udvalgte vingårde i vinområdet Carneros, der strækker sig ind i både Sonoma og Napa Valley. Californisk vin med bl.a. skønne Pinot Noir og Chardonnay venter i det flade og smukke landskab, og I får picnic undervejs.

Nu går jeres rejse til Californien fra vinlandet og helt ud på kanten af klipperne syd for San Francisco. Til fantastiske udsigter og forkælelse uden lige på et af USA’s mest unikke hoteller, Post Ranch Inn. 

I bliver hentet på hotellet og kører igen i en privat transfer, der tager 4-5 timer. Kryds fingre for klart vejr, så I kan nyde udsigten over San Pablo Bay og San Francisco Bay først fra den næsten 9 km lange Richmond-San Rafael Bridge og senere fra Berkeley. 

Ved Monterey kommer I ud på den mest spektakulære del af legendariske Highway 1, og kort efter er I fremme ved jeres hotel. 

XL USA California Post Ranch Inn Big Sur Overview Sierra Mar
Xl Usa California Bixby Creek Bridge In Big Sur
XL USA California Post Ranch Inn Big Sur Cliff House

Post Ranch Inn 5*, Big Sur

Man kan hverken bruge for mange eller for store superlativer om Post Ranch Inn. Det er virkelig en perle højt oppe på kanten af klipperne i Big Sur med udsigt over den rå kyst og Stillehavet. Glæd jer til forkælelse, gastronomi på højeste niveau og dramatisk skønhed.

Lad dagsformen bestemme, hvad I har lyst til. På den ene side nænner man ikke at forlade smukke Post Ranch Inn. På den anden side er I omgivet af enestående natur, der tigger og beder jer om at komme ud på skønne gåture. 

XL USA California Post Ranch Inn Big Sur Pool Couple

Prøv at fordele sol og vind lige mellem jeres muligheder. På Post Ranch Inn hersker fred og harmoni. Her er spa, yoga og pool med uendelig udsigt. Nyd en god bog og et godt glas vin. Efter en vidunderlig middag på Sierra Mar, hvor udsigten kæmper med gastronomien om opmærksomhedenaftensmad kan I studere stjernehimlen gennem hotellets egne teleskoper sammen med lokale amatørastronomer.

XL USA California Post Ranch Inn Big Sur Restaurant Table

Det er blevet dagen, hvor jeres rejse til Californien er slut. Når I bliver hentet i den sidste private transfer og siger farvel til Post Ranch Inn, er det et af de tidspunkter, hvor I skal sige til hinanden ”vær ikke ked af at rejse, vær glad for at du kom”. 

I flyver fra San Francisco om eftermiddagen direkte mod København, hvor I lander dag 11 midt på dagen dansk tid. Velkommen hjem.

USA Alcatraz From San Francisco
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

V.I.P.-stemningen fortsætter, når I skal opleve Californiens og måske hele USA’s smukkeste nationalpark, Yosemite. I bliver hentet på hotellet og kørt til Yosemite. Kun jer. Inde i nationalparken følges I med jeres personlige naturguide, der tilpasser turen til jeres ønsker og giver både morgenmad og frokost undervejs.

Vi reserverer også plads på en udflugt til fængselsøen Alcatraz, så I er sikre på at komme derover. 

Efter livlige San Francisco venter det fredfyldte vinland, hvor I bor på et skønt hotel i Sonoma. Vi arrangerer en cykeltur i en ganske lille gruppe ud blandt vinmarkerne og ind på udvalgte mindre vingårde, hvor I kan smage på udsøgt californisk vin. 

Cyklen er perfekt transportform i det flade landskab. Og den lille gruppe betyder nærkontakt til jeres guide og til eksperterne på vingårdene. I kommer steder, som de traditionelle udflugters store busser må køre forbi.

USA California Napa Valley Sonoma County

Skræddersyet rejse til Californien 

Alt på denne rejse til Californien kan skræddersys til jeres ønsker. Flere dage? Flere oplevelser? Måske et smut videre til Hawaii, nu I er 2/3 af vejen? Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker, så skræddersyr vi alt efter dem. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Jeres rejse til Californien slutter på et af USA's ypperste hoteller, Post Ranch Inn 5*, der står på kanten af klipperne på den rå Stillehavskyst med enestående udsigter og lige så enestående forkælelse i alt fra værelse til mad. Det er luksus for de få udvalgte og den bedste finale, I kan få.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Direkte fly København-San Francisco
 • Privat transport fra lufthavn til hotel
 • 3 nætter på 1 Hotel San Francisco 5*, San Francisco. City King Room
 • Oplevelse: Den store udflugt til Yosemite kun for jer
 • Oplevelse: Oplev det berygtede fængsel Alcatraz
 • Privat transport fra San Francisco til Sonoma
 • 3 nætter på The Lodge at Sonoma Resort, Autograph Collection 4*, Sonoma. Guest room
 • Oplevelse: På cykel i Californiens vinmarker
 • Privat transport fra Sonoma til Big Sur
 • 3 nætter på Post Ranch Inn 5*, Big Sur. Middle Butterfly Room, inkl. morgenmad 
 • Privat transport fra Big Sur til San Francisco lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Californien Vip
RejseperiodeDobbelt
12.04.24 ‑ 19.06.2563.000‑74.000
20.06.25 ‑ 25.08.2568.000‑78.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Transport til og fra de inkluderede udflugter
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.