Small Las Vegas Lip Smacking Foodie Tour Waiter Serving Food
Oplevelse i USA

Få ny appetit på Las Vegas

Appetitvækkende foodie-tour i en af USA’s kulinariske højborge

Las Vegas – hjemsted for kasinoer, blinkende neonlys og storslåede shows … og gastronomi i topklasse. Tag med på en foodie-tour i ørkenbyen, der aldrig sover, og få et unikt indblik i en af USA’s førende kulinariske højborge. 

Bloddryppende steaks, rustikke retter, vegetarmenuer, salte snacks og meget mere – på en foodie-tour i Las Vegas bliver I præsenteret for det bedste, Las Vegas har at byde på, når det gælder kulinariske oplevelser – af guider, der ved præcis, hvor og hvad man skal spise. 

Private tours eller grupper 

På samme tur besøger I flere spisesteder inden for gåafstand fra hinanden, og det er op til jer, om I vil have en private tour eller vil med en gruppe. Bare vælg den tur, der taler mest til jeres hjerter (og maver), og dig in! Husk den gode appetit! Og kameraet. Maden er nemlig lige så smuk, som den er delikat.

Prisvindende madoplevelser 

Det er Lip Smacking Foodie Tours, der står for turene i byen, der aldrig sover, og her er tale om prisvindende, medrivende madoplevelser, hvor I besøger en række af de allermest glamourøse og populære restauranter i Las Vegas. Glæd jer til en madoplevelse ulig noget andet, I tidligere har prøvet. 

På alle ture oplever I forskellige restauranter. Og på hver restaurant smager I en række signaturretter. Mellem restauranterne guides I til fods og får saftig insider-information om Las Vegas’ madscene og de seværdigheder, I ser undervejs. 

Hold jer ikke tilbage, hvis I har allergi og/eller særlige præferencer – der kan tages hensyn til stort set alt på en af disse food tours. 

Det skal du smage

Udpluk af foodie-tours i Las Vegas

Afternoon Culinary Adventures

Brug en eftermiddag på at slentre langs The Strip i Las Vegas, mens I udforsker gastronomien. Turen har fire inkluderede stop, der byder på lækkerier for alle.

Savors of The Strip

En glamourøs foodie-tour med VIP-indgang på nogle af Las Vegas’ mest populære restauranter. Ikke noget med at vente, til det bliver jeres tur – I får det bedste bord og de bedste retter. Alt sammen med en indbygget fortælling om maden. Dinner and a show – hvad mere kan man ønske sig?

Savory Bites & Neon Lights

Få den ultimative bucket-liste oplevelse, når I på denne glamourøse VIP-tur får det bedste bord på nogle af Las Vegas’ bedste restauranter, inden I stiger ombord på en Maverick-helikopter og ser ørkenbyen fra oven.

Downtown Lip Smacking Tour

Oplev Las Vegas’ madscene væk fra den slagne vej, når I udforsker byens centrum, der er hjemsted for nogle af de mest spændende madoplevelser. Lokale kokke viser deres håndværk i innovative, sæsonbetonede retter, der tager konceptet fra-jord-til-bord til et helt nyt niveau.

Ultimate Steakhouse Tour

Denne overdådige VIP-tour tager jer med på en oplevelse af de sjældne; enestående amerikansk og japansk oksekød på Las Vegas’ overlegne steakhouses. For sande kendere er det en unik mulighed.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.