VIP-tur til Grand Canyon fra Las Vegas

Heldagsudflugt med fantastiske fotostops

Læs mere

Oplev et af verdens mest forunderlige naturfænomener Grand Canyon National Park på udflugt fra en af verdens mest forunderlige byer Las Vegas. Små grupper sikrer de største oplevelser.

Grand Canyon National ParkGrand Canyons dybe kløfter skåret ud i de røde klipper af Colorado River er en naturoplevelse af de helt store. Det er så stort og udstiller naturens enorme kræfter så betagende, at man lige holder vejret en gang, når man første gang ser ned i dybet og ud over det uendelige sceneri. 

Luftfoto af den imponerende Hoover Dam på grænsen mellem Nevada og ArizonaUdflugt til Grand Canyon i mindre gruppe

I har mulighed for at opleve Grand Canyon, hvis I bor i Las Vegas. I tager afsted i en mindre gruppe, så I har nærkontakt med naturguiden og ikke spilder unødigt meget tid på logistik og ventetid. En mindre gruppe betyder også mindre bil eller minibus, så I nemmere kan stoppe ved udsigtspunkter. Der er en picnic inkluderet og tid på egen hånd. 

South Rim, Grand Canyon i ArizonaGrand Canyon National Park South Rim

I kører til den mest spekulative del af Grand Canyon National Park, South Rim. Det er her, kameraet og betagelsen virkelig kommer på arbejde fra en perlerække af udsigtspunkter. 

Allerede på turen dertil er flere spændende fotostops med bl.a. Hoover Dam og Route 66 Train Museum. Skal der nogle souvenirs med hjem, kan I shoppe ved Bright Angel Lodge og Hopi House.

Udsigt fra Mather Point ud over Grand Canyon South Rim, ArizonaTid på egen hånd i Grand Canyon

I er 3 timer i alt i Grand Canyon National Park, og I har tid til at gå ad The Rim Trail, som de lokale kalder "the most beautiful walk in the world". Enestående smukt er det i hvert fald at gå de 4-5 km fra Mather Point via Yavapai Point til Bright Angel Point, der er nogle af de største ikoner for udsigtspunkter i Grand Canyon. 

Bright Angel stien i Grand Canyons South Rim, USAPraktisk information

I bliver hentet på jeres hotel klokken 6 om morgenen og er hjemme kl. 20.30. Der er inkluderet morgenmad, frokost, snacks og vand. Turen foregår i en SUV med plads til 7 alternativt i minibus med plads til 12 eller 14 pasagerer. Hav gode sko og tøj til årstiden på.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.