Xl Usa California Yosemite Merced River Mountain Trees
Oplevelse i USA

Familierafting på Merced River i Californien

Nyd smil, grin og brusende vandmasser

Få ting kan som river rafting bringe en familie sammen på rejser til Californien. Der grines igennem, mens I er i nærkontakt med den smukke natur med vand i hovedet og sug i maven.

Inde i Yosemite National Park glider Merced River som regel stille afsted gennem de smukke landskaber. Men 1½ times kørsel derfra snævrer bjergene løbet sammen, og så begynder det pludselig at blive anderledes spændende, hvis man er til lidt sjov i en gummibåd.

Rafting på Merced River

Det hele starter tæt på Midpine ca. 5 kvarters kørsel fra Yosemite Valley. I får en grundig instruktion og udleveret våddragter, så I er rustet til bølgebrus og vandsprøjt.

Så går det ellers af sted på en sjov, men stadig sikre familietur ned ad floden. Turen tager ca. 4 timer, og er der normal vandstand i floden, rafter I små 20 km fra Indian Flat til Briceburg.

Sidst på sæsonen er der typisk mindre vand i floden, så her rafter I 10 km fra Briceburg til Railroad Flat. Både luften og vandet er varmere her, så der lægges til i et roligt område, hvor I kan hoppe i vandet fra båden og ikke mindst fra en klippe. Det sidste plejer at være et hit hos børnene.

Halv dag, hel dag, morgen og eftermiddag

Halvdagsturene starter kl. 8 om morgenen eller 13.30 om eftermiddagen. Der er også mulighed for heldagstur med frokost, ja, vores rejserådgivere kan endda fortælle om raftingture på flere dage med overnatning telt – også på andre floder, så I nemt kan flette det ind ved andre ruter på rejser til USA.

Tal med os og glæd jer til en kæmpe oplevelse sammen.

Praktisk information

Hav noget stramtsiddende tøj under våddragten og et par shorts over, hvis du vil være mere sikker på ikke at kunne glide.

Sikkerheden vægtes ekstremt højt. Minimumalder afhænger af aktuel vandstand, og hvor gode børnene er til at svømme. Tal med os om mulighederne, så vi finder den rigtige river rafting til jer.

Xl Usa California Yosemite Merced River
Xl Usa California Yosemite Rafting Rough
Xl Usa California Yosemite Rafting Happy Kids
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.