XL USA Bryce Canyon National Park Utah Thor's Hammer
Oplevelse i USA

Naturens magi i Bryce Canyon og Zion

Fra Las Vegas til de forunderlige klippeformationer

Oplev to nationalparker på samme dag på udflugt fra Las Vegas. Se, hvordan naturens erosion kan skabe farverige scenerier og sande kunstværker med magiske klippeformationer. I kører med en lille gruppe på denne dagsudflugt – det giver de største oplevelser. 

I skal ud i noget af USA’s smukkeste og mest imponerende natur på en dagstur, hvor I har andre til at køre jer og bare kan nyde hvert sekund. I følges med en lille gruppe på 6-14 personer, og der bliver god tid til fotostops og gåture på et par km hver ud i naturscenerierne. 

Bryce Canyon – naturens spirituelle amfiteater

At stå på kanten af Bryce Canyon på østsiden af Paunsagunt-plateauet i Utah er intet mindre end forunderligt. Alt står i en mangfoldighed af røde og orange nuancer, men Bryce er ikke bare endnu en rød canyon i USA. Ja, det er faktisk slet ikke en canyon.

Op til 30 m høje forrevne spir

I stedet er Bryce Canyon som et kæmpe naturens amfiteater, hvor I f.eks. ved Inspiration Point skuer ud over tusindevis af spidse stenformationer. Disse såkaldte Hoodoos, der er op til 30 meter høje, står som forrevne kirkespir formet af vind og vand. Der er simpelthen noget spirituelt over Bryce Canyon. 

Kanten - the rim - af Bryce Canyon er fra 2.400 til 2.700 m.o.h. Mormonerne kom hertil i 1850'erne, og området er opkaldt efter en af dem, Ebenezer Bryce, der boede her fra 1876.

XL Zion Canyon Virgin River National Park Utah USA
Xl Usa Utah Zion National Park Road APT
Xl Usa Utah Bryce National Park Trekking People Path APT

Zion National Park – den røde himmel

Zion National Park ligger lavere end Bryce Canyon, men hvor Bryce Canyon opleves oppe fra kanten, ser I Zion National Park nedefra. De store klippemassiver i rød kalksten står magtfulde foran jer. 

Æren for sceneriet kan tilskrives Virgin River, der har skåret sig ned i klipperne gennem millioner af år. Virgin River en sideflod til Colorado River, der har formet Grand Canyon. Der er noget ved at være flod i denne del af verden! 

En rå, men rig natur

Zion National Park ligger, hvor Colorado-plateauet, Great Basin og Mojave-ørkenen mødes. Set på afstand en rå verden, men her er et rigt plante- og dyreliv. Området har været beboet helt tilbage i 6.000 før vores tidsregning. I nyere tid søgte mormonerne hertil og navngav stedet Zion, der betyder himmel. 

I oplever flere af de mest imponerende udsigtspunkter og bjergmassiver inkl. Checkerboard Mesa, hvor linjer i kalkstenen får klippen til at ligne en kæmpes skakbræt. 

Praktiske informationer

I kører i en komfortabel SUV eller Mercedes minibus. I bliver hentet kl. 6 om morgenen ved jeres hotel og er tilbage kl. 20.30. Der er inkluderet morgenmad, frokost, snacks og vand.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Usa Arizona Grand Canyon Airplane In The Air Papillon Tours
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Glæd jer til

San Francisco med madtur og udflugt til Alcatraz

Las Vegas med hotel på The Strip

VIP udflugter i små grupper

Bil til South Rim og fly over The Western Rim i Grand Canyon

Bryce Canyon, Zion National Park og Hoover Dam

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.