• Bryce Canyon National Park
 • Vandfald ved Weeping Rock, Zion National Park, Utah
 • Bryce Canyon National Park, Utah

Naturens magi i Bryce Canyon og Zion

Dagsudflugt fra Las Vegas til de forunderlige klippeformationer

Bryce Canyon National Park, Utah, USA
Læs mere

Oplev to nationalparker på samme dag på udflugt fra Las Vegas. Se, hvordan naturens erosion kan skabe farverige scenerier og sande kunstværker med magiske klippeformationer. I kører med en lille gruppe – det giver de største oplevelser.

Natuligt skabt bro i Bryce Canyon National Park, Utah I skal ud i noget af USA’s smukkeste og mest imponerende natur på en dagstur, hvor I har andre til at køre jer og bare kan nyde hvert sekund. I følges med en lille gruppe på 6-14 personer, og der bliver god tid til fotostops og gåture på et par km hver ud i naturscenerierne. 

National Park Bryce Canyon, UtahBryce Canyon – naturens spirituelle amfiteater

At stå på kanten af Bryce Canyon på østsiden af Paunsagunt-plateauet i Utah er intet mindre end forunderligt. Alt står i en mangfoldighed af røde og orange nuancer, men Bryce er ikke bare endnu en rød canyon i USA. Ja, det er faktisk slet ikke en canyon.

Bryce Canyons forunderlige klippeformationerOp til 30 m høje forrevne spir

I stedet er Bryce Canyon som et kæmpe naturens amfiteater, hvor I f.eks. ved Inspiration Point skuer ud over tusindevis af spidse stenformationer. Disse såkaldte Hoodoos, der er op til 30 meter høje, står som forrevne kirkespir formet af vind og vand. Der er simpelthen noget spirituelt over Bryce Canyon. 

Kanten - the rim - af Bryce Canyon er fra 2.400 til 2.700 m.o.h. Mormonerne kom hertil i 1850'erne, og området er opkaldt efter en af dem, Ebenezer Bryce, der boede her fra 1876.

Zion National Park, UtahZion National Park – den røde himmel

Zion National Park ligger lavere end Bryce Canyon, men hvor Bryce Canyon opleves oppe fra kanten, ser I Zion National Park nedefra. De store klippemassiver i rød kalksten står magtfulde foran jer. 

Æren for sceneriet kan tilskrives Virgin River, der har skåret sig ned i klipperne gennem millioner af år. Virgin River en sideflod til Colorado River, der har formet Grand Canyon. Der er noget ved at være flod i denne del af verden! 

Checkerboard Mesa, Zion National ParkEn rå, men rig natur

Zion National Park ligger, hvor Colorado-plateauet, Great Basin og Mojave-ørkenen mødes. Set på afstand en rå verden, men her er et rigt plante- og dyreliv. Området har været beboet helt tilbage i 6.000 før vores tidsregning. I nyere tid søgte mormonerne hertil og navngav stedet Zion, der betyder himmel. 

I oplever flere af de mest imponerende udsigtspunkter og bjergmassiver inkl. Checkerboard Mesa, hvor linjer i kalkstenen får klippen til at ligne en kæmpes skakbræt. 

Zion National Park, UtahPraktiske informationer

I kører i en komfortabel SUV eller Mercedes minibus. I bliver hentet kl. 6 om morgenen ved jeres hotel og er tilbage kl. 20.30. Der er inkluderet morgenmad, frokost, snacks og vand.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.