XL USA Yellowstone National Park Old Faithful Geyser Erupting
Oplevelse i USA

Til hest i magiske Yellowstone

På opdagelse blandt bisonokser og gejsere i usa’s første nationalpark

Rid ud over stepperne og nyd friheden og stemningen i Yellowstone National Park. To timer i nærkontakt med naturen og jeres heste til steder, hvor bilerne aldrig kommer. 

Yellowstone er et skatkammer af fortællinger og enestående natur så langt fra det, vi er vant til i Danmark. På de store stepper går enorme flokke af bison, og her er også ulve og bjørne. Her er i alt 60 arter dyr og flere end 300 arter fugle! 

Gejsere og vandfald

Rundt omkring i landskabet springer gejserne med Old Faithful som stjernen. Det kæmpe, termiske kildespring Grand Prismatic står i alle regnbuens farver, vandfaldene buldrer i Yellowstone River, og i Mammoth Hot Springs bryder op til 80 grader varmt vand ud af undergrunden for at løbe ned over de farverige terrasser.

Endelig har Yellowstone National Park en række arkæologiske levn fra de oprindelige folk. Her er tegn på 11.000 år gammel menneskelig aktivitet.  

2 timer på hesteryg med guide

USA er bilens land, og Yellowstones enorme areal er da også et godt argument for at komme rundt i bil til de største attraktioner. Men når det er sagt, er det en helt anden og meget mere intens oplevelse at se Yellowstone fra ryggen af en hest. 

I kommer steder, hvor bilerne ikke må køre, mærker brisen og solen og sanser naturens lyde og dufte, mens I rider stille af sted. Og I behøver ikke være erfarne ryttere. I kan vælge mellem to ruter på to timers varighed: Roosevelt-ruten og Canyon-ruten.

Roosevelt-ruten

I rider op i bakkelandskabet gennem skov, åbne landskaber og enge til Lost Canyon og over Lost Creek for så at ride op til Lost Lake og det 50 millioner år gamle forstenede træ, Petrified Tree. Herfra gennem Pleasant Valley tilbage til staldene.

Xl Usa Wyoming Yellowstone Bison Buffalo River
XL USA Wyoming Yellowstone National Park Geyser Old Faithful
Xl Usa Wyoming Yellowstone National Park Lower Falls Waterfall

Canyon-ruten

I rider gennem smukke enge og ind i et område, hvor skoven er genplantet efter den store brand i 1988 og herfra langs kanten af Cascade Canyon, hvor Cascade Creek flyder. I stopper ved Coyote Slide for at nyde udsigten over dalen og fortsætter så gennem enge tilbage til staldene.

Uanset hvilken tur I vælger, vil I nyde freden, stemningen og den dejlige natur. Og selvfølgelig nærkontakten med jeres rolige hest. Der er også rideture i Yellowstone på kun en time, men vi anbefaler de lidt længere ture. Efter rideturen kan I så fortsætte i bil rundt i magiske Yellowstone.

Praktisk information om ridetur i Yellowstone

  • Rosevelt-ruten starter fra Roosevelt Corral kl. 9.15.
  • Canyon-ruten starter fra Canyon Corral kl. 8.45. Følgende begrænsninger gælder.
  • Alder: Minimum 8 år
  • Højde: minimum 122 cm
  • Vægt: Maksimum 109 kg
  • Børn mellem 8 og 17 skal være i selskab med en voksen over 18 år. Det er nødvendigt med en grundlæggende forståelse af engelsk sprog.
XL USA Wyoming Yellowstone National Park Castle Geyser Erupts
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.