Trekking i Red Rock Country, Sedona

Vandretur med guide i forunderlige landskaber i Arizona

Læs mere

Red Rock Country ved Sedona i Arizona er drømmen om det vilde vest. De røde klipper, den støvede jord, de uendelige panoramaudsigter og træer og planter, der udnytter den mindste sprække til at skabe liv. Oplev det på en vandretur med guide.

Oplev Red Rock Country ved Sedona i Arizona på en vandretur med guide.At begive sig ind i Red Rock Country ved Sedona er som at bevæge sig ind i de mest forunderlige naturscenerier fra de gamle westerns. Røde klipper rejser sig af støvet og afslører gennem sine lagdelinger millioner af års erosion. Som en farverig kontrast finder kaktusser og ørkenens træer vand nok til overlevelse i sprækker, hvor de hænger de fast med neglene. 

Dette natursceneri skal I ud i på denne udflugt, hvor I kører i jeep ud i de magiske landskaber for her at fortsætte til fods.

Red Rock Country ved Sedona er som skabt til vandreture.

Trekking i Sedona tilpasset deltagerne

Red Rock Country ved Sedona er som skabt til vandreture, og der er nok de første 100 ruter af forskellige sværhedsgrader. Jeres guide vælger den rigtige til jer ud fra jeres formåen og ønsker. Turen tager ca. 2½ time. Husk gode sko, vand og et kamera med rigeligt batteri og lagerplads. 

Red Rock Country ved Sedona er som et forunderligt natursceneri fra en gammel western.De hellige klipper i Sedona

Det oprindelige indianske folk betragter dele af området som værende helligt. Man kan godt forstå det, når man ser de magtfulde klipper, og der er i Red Rock Country også flere indianske ruiner og klippetegninger Jeres guide fortæller jer om det, I ser. Glæd jer til at få indblik i alt fra historie over geologiske fænomener til planter, der er blevet brugt til at overleve i de barske omgivelser. Trekking i Sedona er en naturoplevelse så langt fra alt, hvad I er vant til hjemmefra.

 
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.