• Livreddertårn på stranden i Miami, Florida, USA
  • Miami South Beach ved solopgang
  • Dyk ned til skibsvrag, koraller og fisk ved Key Largo i Florida
  • Klassisk amerikansk bil i South Beach, Miami, Florida, USA

Florida: Familieeventyr i solskinsstaten

Temaparker, skønne strande og farverige Miami Beach, 16 dage, voksne fra 30.000 kr., børn fra 6.000 kr.

Glæd jer til:

God tid til temaparker, natur, lækre strande og byliv

Roligt tempo med 3 - 4 nætter hvert sted

Bil med god plads til hele familien

Velbeliggende og familievenlige 3* - 4* hoteller

Skøn finale på Miami Beach

Læs mere

Nyd solrige Florida på en familierejse med masser af oplevelser for alle aldre. Turen går fra Orlando med Disney World og Universal Studios til stranden ved Naples. Slut med farverige Miami Beach. Nyd gode familiehoteller tæt på oplevelserne.

Denne familierejse til Florida er til jer, der gerne vil have bil, gennemtænkt rute og børnevenlige hoteller med bedste beliggenhed på plads hjemmefra, men som vil lade dagsformen bestemme mængden af udflugter. 

I vælger derfor selv, hvad I gerne vil se, men med i bagagen har I en masse tips og gode råd fra vores rejserådgivere. Vi sørger for, at der er god tid i programmet til både at opleve og slappe af. 

Disney World og Universal Studios i Orlando

Ferien starter i forlystelsesparkernes mekka Orlando i det centrale Florida. Her er et utal af forlystelsesparker med Disney World og Universal Studios som de mest kendte. I har fire overnatninger i Orlando i en suite med 2 soveværelser. 

Strandhotel i Naples

I fortsætter nu ned til eksklusive Naples, der ligger ud til 10 km sandstrand. I bor på et lækkert hotel i første række til vandet, som samtidig har to pools. Slap af og udforsk byens restauranter og shopping. 

Alligatorer i Everglades

Fra Naples fortsætter I mod flere strandoplevelser på øen Key Largo i den nordlige del af Florida Keys. I kan se alligatorer i Everglades på vejen, og med 3 overnatninger på Key Largo, er der også rig mulighed for at tage en dagstur til Key West.

Finale på Miami Beach

Ferien slutter på Miami Beach. Også her bor I lige ud stranden og på afstand af det værste turistmylder, men alligevel i gåafstand til Ocean Drive og de mange smukke art deco-huse.

Program

Dag 1
I rejser til Orlando, USA

Poolen på WorldQuest Resort, OrlandoI rejser til Orlando, hvor I henter jeres bil i lufthavnen og kører til jeres hotel. 

WorldQuest Resort 3+*, Orlando

I skal bo 4 nætter på WorldQuest Resort, der er en perfekt base for jer, der vil opleve en masse og samtidig kunne slappe godt af sammen. I har en stor lejlighed med 2 soveværelser og fuldt udstyret køkken. Når I ikke er ude for at opleve Orlandos mange temaparker, kan I slappe af i solen ved poolen.

Dag 2-4
Disney World, Universal Studios og outlets

Universal Studios i Californien, USAJeres USA-rejse er i fuld gang. Nu er det tid til at få en på opleveleveren i Orlando. 

Orlandos store temaparker

Orlando har et utal af forlystelsesparker med Disney World og Universal Studios som de mest kendte. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal bestille jeres billetter hjemmefra. Så kan I samtidig høre om de forskellige billettyper. 

Kæmpe outlets i Orlando

Orlando er også kendt for sine store outlets, hvor I kan lufte kreditkortet og fyldt garderoben op. Skal den ene dag sættes af til det? I bestemmer.

Dag 5
Til stranden i Naples

Udsigt over poolområderne og stranden på Edgewater Beach Hotel, NaplesDer har nok været gang i den de seneste dage, så nu fortjener I vist at slappe af ved stranden. Vi har fundet et super hotel i dejlige Naples ud til Den Mexicanske Golf. 

Edgewater Beach Hotel 4*, Naples

I skal bo med havudsigt på Edgewater Beach Hotel i Naples, der er et stilfuldt strandhotel med dejlige lejligheder. 

Edgewater Beach Hotel ligger på den lange sandtange, der går op nord for Naples. I kommer nemt til centrums restauranter, gallerier og shopping på f.eks. de charmerende butiksstrøg Fifth Avenue South og Third Street South. 

Dag 6-8
Badeferie i eksklusive Naples

Naples downtown - fasionable butikker og gode restauranterDagene er sat af til at lave så meget eller lidt, som dagsformen nu er til. 

Naples ligger ud til 10 km lang strand på vestkysten af Florida. Naples er en eksklusiv strandby med gode restauranter og hyggelige gader med shopping. I bor væk fra det værste mylder, men alligevel tæt på oplevelserne i byen. 

Lej evt. cykler på hotellet, når I skal ind til centrum. Og nyd de smukke solnedgange, når dagen går på hæld.

Dag 9
Til Key Largo

Alligatorfamilie i Everglades i FloridaDet sydlige Florida ender i en perlerække af små, frodige øer, der strækker sig helt ned til Key West og er forbundet med bro efter bro efter bro. 

I skal nu opleve at bo på den første af The Keys, nemlig Key Largo. For at komme dertil krydser I Florida gennem Everglades, så et stop her for at se de mange alligatorer vil være naturligt. Vi kan kun anbefale at ofre det ekstra, det koster at tage en privat tur i airboat i stedet for en af de store turbåde - og vi arrangerer det gerne for jer.

Ocean Pointe Suites at Key Largo, Florida

Ocean Pointe Suites 3*, Key Largo

I skal bo 3 nætter på Ocean Pointe Suites på Key Largo. I har en stor lejlighed med havudsigt og eget køkken. Ocean Point Suites ligger med mangrove i baghaven og naboerne er en hyggelig havn og en mindre sandstrand, hvor selv de mindste kan bade.

Dag 10-11
Badeture og måske Key West?

Dyk ned til skibsvrag, koraller og fisk ved Key Largo i FloridaHvis I er til dykning, har Key Largo udnævnt sig selv til The Dive Capital of the World. Nu er store ord ikke usædvanlige i USA, men der er gode muligheder fra vragdyk til kunstige koralrev. 

Her er også god snorkling, og er børnene ikke til snorkel og maske endnu, kan I tage en tur i en båd med glasbund. Key Largo har også masser af vandsport.

7 Mile Bridge, Florida Keys, USAUdflugt til Key West?

Med 3 overnatninger er der også rig mulighed for at tage en dagstur til Key West. Er I heldige, ser I legesyge delfiner ud for kysten på vejen. Turen dertil går ad Overseas Highway. Den går over 42 broer med Seven Mile Bridge på 11 km som den længste. Giv jer tid til at stoppe på nogle af palmeøerne på vejen. 

Fremme i Key West kan I nyde den caribiske stemning, men vær forberedt på, at andre nok har fået samme idé, så se de kendte steder, men siv også ud i sidegaderne.

Dag 12
Fra Key Largo til Miami Beach

Pool på The Miami Beach Edition, MiamiNu går jeres familierejse til USA så videre mod finalen i Miami Beach 1½ times kørsel nord for Key Largo. 

Jeres hotel i Miami Beach er udvalgt ud fra de samme kriterier som jeres hotel i Naples. I bor lige ud til stranden og lidt væk fra de mest turistede strøg, så I kan gå til livet og seværdighederne, men også tage hjem i fred og ro, når I trænger til det.  

 

Ocean King værelse på The Miami Beach Edition, MiamiThe Miami beach edition 5*, miami

I skal bo 3 nætter på The Miami Beach EDITION. Hotellet er perfekt beliggenhed væk fra de største turiststrøg og direkte til stranden, og på blot fem minutter i taxa eller 10-15 minutter til fods kan I nå den pulserende South Beach. 

 
Dag 13-14
Oplevelser i Miami Beach

Cykeludflugt i Miami BeachI skal selvfølgelig ned til Ocean Drive og til de mange andre art deco huse, som Miami Beach er så kendt for. Man føler sig hensat til en svunden tid, hvor der blev kælet for de arkitektoniske detaljer og danset til den lyse morgen. 

Der er også god shopping i MIami Ellers gælder det om at nyde den lange og brede strand med de farverige livredderhuse, hotellets dejlige poools og måske en udflugt, som jeres rejserådgiver eventuelt kan hjælpe med hjemmefra. Det kan f.eks. være en tur på cykel og i kajak.

Vægmaleri i Little Havana i Miami, FloridaUdforsk eksilcubanernes Little Havana og tag på shopping i Design District. Nåede I ikke de store outlets ved Orlando, har I chancen i Seagrass Mills i Fort Lauderdale lidt nordpå. Er I til kunst og god mad, skal I vende næsen mod downtown og Wynwood Warehouse-området.

DAg 15-16
Hjem fra rejse til USA

Livreddertårn på Miami South Beach ved solopgangJeres familierejse til Florida synger på sidste vers. I kører fra jeres hotel ved Miami Beach til lufthavnen, afleverer bilen og flyver så hjemad. I lander i Danmark dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Florida: Familieeventyr i solskinsstaten, voksenpriser
RejseperiodeDobbeltEnkelt
27.10.21 - 15.12.2129.000-31.00053.000-55.000
16.12.21 - 04.01.2239.000-42.00070.000-75.000
05.01.22 - 31.03.2233.000-35.00060.000-63.000
01.04.22 - 19.06.2236.000-39.00067.000-71.000
20.06.22 - 15.12.2229.000-33.00052.000-56.000
16.12.22 - 04.01.2340.000-44.00073.000-78.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (t.o.m. 11 år)

Florida: Familieeventyr i solskinsstaten, børnepriser t.o.m. 11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
27.10.21 - 19.06.225.000-7.0005.000-7.000
20.06.22 - 11.08.227.000-9.0007.000-9.000
12.08.22 - 04.01.235.000-7.0005.000-7.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, diverse entréer, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA