Xl Florida Miami Bayfront Skyline Sunny Day Palmtrees USA

Florida: Familieeventyr i solskinsstaten

Florida: Familieeventyr i solskinsstaten

16 dage fra 43.500 kr. | BØRN fra 6.500 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

Temaparker, skønne strande og farverige Miami Beach

Nyd solrige Florida på en familierejse med masser af oplevelser for alle aldre. Turen går fra Orlando med Disney World og Universal Studios til stranden ved Naples. Slut ferien af på farverige Miami Beach. Nyd gode familiehoteller tæt på oplevelserne.

Denne familierejse til Florida er til jer, der gerne vil have bil, gennemtænkt rute og børnevenlige hoteller med bedste beliggenhed på plads hjemmefra, men som vil lade dagsformen bestemme mængden af udflugter. 

I vælger derfor selv, hvad I gerne vil se, men med i bagagen har I en masse tips og gode råd fra vores rejserådgivere. Vi sørger for, at der er god tid i programmet til både at opleve og slappe af. 

Glæd jer til

 • God tid til temaparker, natur, lækre strande og byliv
 • Roligt tempo med 3 - 4 nætter hvert sted
 • Bil med god plads til hele familien
 • Velbeliggende og familievenlige 3* - 4* hoteller
 • Skøn finale på Miami Beach

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Orlando 4 nætter på Orlando 4 Højdepunkter Orlandos store temaparker med Disney World og Universal Studios som de mest markante. Her udfolder barndomsminder og filmuniverser sig i fantastiske omgivelser Orlandos store temaparker med Disney World og Universal Studios som de mest markante. Her udfolder barndomsminder og filmuniverser sig i fantastiske omgivelser
Naples 4 nætter på Naples 4 Højdepunkter Afslapning, sol og 10 kilometer strand. Naples er et højdepunkt på Floridas vestkyst, hvor der er ro og stilhed, men også by og liv Afslapning, sol og 10 kilometer strand. Naples er et højdepunkt på Floridas vestkyst, hvor der er ro og stilhed, men også by og liv
Key Largo 3 nætter på Key Largo 3 Højdepunkter Snyd ikke Jer selv for et stop i Everglades. Alligatorerne skuler i vandoverfladen mens I glider forbi i airboat - måske i en privat en af slagsen? Snyd ikke Jer selv for et stop i Everglades. Alligatorerne skuler i vandoverfladen mens I glider forbi i airboat - måske i en privat en af slagsen?
Miami 3 nætter på Miami 3 Højdepunkter I Miami er højdepunkterne mange, men især Art Deco District er en oplevelse. De mange bevarede bygninger pryder gaderne med farver og flotte facade, og en gåtur i distriktet er fantastisk I Miami er højdepunkterne mange, men især Art Deco District er en oplevelse. De mange bevarede bygninger pryder gaderne med farver og flotte facade, og en gåtur i distriktet er fantastisk
XL Everglades Alligator Florida USA
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Disney World Og Universal Studios I Orlando

Ferien starter i forlystelsesparkernes mekka Orlando i det centrale Florida. Her er et utal af forlystelsesparker med Disney World og Universal Studios som de mest kendte. I har fire overnatninger i Orlando i en suite med 2 soveværelser.

Strandhotel i Naples

I fortsætter nu ned til eksklusive Naples, der ligger ud til 10 km sandstrand. I bor på et lækkert hotel i første række til vandet, som samtidig har to pools. Slap af og udforsk byens restauranter og shopping.

Alligatorer i Everglades

Fra Naples fortsætter I mod flere strandoplevelser på øen Key Largo i den nordlige del af Florida Keys. I kan se alligatorer i Everglades på vejen, og med 3 overnatninger på Key Largo, er der også rig mulighed for at tage en dagstur til Key West.

Finale på Miami Beach

Ferien slutter på Miami Beach. Også her bor I lige ud stranden og på afstand af det værste turistmylder, men alligevel i gåafstand til Ocean Drive og de mange smukke art deco-huse.

Xl USA Florida Spiderman Selfie Not Universal Studios Shutterstock
Det skal i opleve

Dagsprogram

I rejser til Orlando, hvor I henter jeres bil i lufthavnen og kører til jeres hotel.

Xl Usa Florida Orlando Worldquest Resort Pool Overview
Xl Usa Florida Orlando Worldquest Resort Lobby
Xl Usa Florida Orlando Worldquest Resort Bedroom King Bed Site

Worldquest Resort 3+*, Orlando

I skal bo 4 nætter på WorldQuest Resort, der er en perfekt base for jer, der vil opleve en masse og samtidig kunne slappe godt af sammen. I har en stor lejlighed med 2 soveværelser og fuldt udstyret køkken. Når I ikke er ude for at opleve Orlandos mange temaparker, kan I slappe af i solen ved poolen.

Jeres USA-rejse er i fuld gang. Nu er det tid til at få en på opleveleveren i Orlando.

Orlandos store temaparker

Orlando har et utal af forlystelsesparker med Disney World og Universal Studios som de mest kendte. Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal bestille jeres billetter hjemmefra. Så kan I samtidig høre om de forskellige billettyper. 

Xl USA Florida Magic Wizard Sign Harry Potter Not Universal Studios Shutterstock

Kæmpe outlets i Orlando

Orlando er også kendt for sine store outlets, hvor I kan lufte kreditkortet og fyldt garderoben op. Skal den ene dag sættes af til det? I bestemmer.

Der har nok været gang i den de seneste dage, så nu fortjener I vist at slappe af ved stranden. Vi har fundet et super hotel i dejlige Naples ud til Den Mexicanske Golf. 

Xl Usa Florida Naples Edgewater Beach Hotel Aerial View Pool Beach Ocean

Edgewater Beach Hotel 4*, Naples

I skal bo med havudsigt på Edgewater Beach Hotel i Naples, der er et stilfuldt strandhotel med dejlige lejligheder. 

Edgewater Beach Hotel ligger på den lange sandtange, der går op nord for Naples. I kommer nemt til centrums restauranter, gallerier og shopping på f.eks. de charmerende butiksstrøg Fifth Avenue South og Third Street South.

Dagene er sat af til at lave så meget eller lidt, som dagsformen nu er til. 

Naples ligger ud til 10 km lang strand på vestkysten af Florida. Naples er en eksklusiv strandby med gode restauranter og hyggelige gader med shopping. I bor væk fra det værste mylder, men alligevel tæt på oplevelserne i byen. 

Lej evt. cykler på hotellet, når I skal ind til centrum. Og nyd de smukke solnedgange, når dagen går på hæld.

XL Florida Naples Laplaya Beach & Golf Resort Aerialbeach Hi

Det sydlige Florida ender i en perlerække af små, frodige øer, der strækker sig helt ned til Key West og er forbundet med bro efter bro efter bro. 

I skal nu opleve at bo på den første af The Keys, nemlig Key Largo. For at komme dertil krydser I Florida gennem Everglades, så et stop her for at se de mange alligatorer vil være naturligt. Vi kan kun anbefale at ofre det ekstra, det koster at tage en privat tur i airboat i stedet for en af de store turbåde - og vi arrangerer det gerne for jer.

Xl USA Florida Everglades Alligator Family Bird Animals
Xl USA Florida Everglades Airboat Tour
Xl Usa Florida Ocean Pointe Suites At Key Largo Exterior

Ocean Pointe Suites 3*, Key Largo

I skal bo 3 nætter på Ocean Pointe Suites på Key Largo. I har en stor lejlighed med havudsigt og eget køkken. Ocean Point Suites ligger med mangrove i baghaven og naboerne er en hyggelig havn og en mindre sandstrand, hvor selv de mindste kan bade.

Xl USA Florida Key Largo Scuba Diving Coral Reef Fish Florida Keys

Hvis I er til dykning, har Key Largo udnævnt sig selv til The Dive Capital of the World. Nu er store ord ikke usædvanlige i USA, men der er gode muligheder fra vragdyk til kunstige koralrev. 

Her er også god snorkling, og er børnene ikke til snorkel og maske endnu, kan I tage en tur i en båd med glasbund. Key Largo har også masser af vandsport.

Udflugt til Key West?

Med 3 overnatninger er der også rig mulighed for at tage en dagstur til Key West. Er I heldige, ser I legesyge delfiner ud for kysten på vejen. Turen dertil går ad Overseas Highway. Den går over 42 broer med Seven Mile Bridge på 11 km som den længste. Giv jer tid til at stoppe på nogle af palmeøerne på vejen. 

Fremme i Key West kan I nyde den caribiske stemning, men vær forberedt på, at andre nok har fået samme idé, så se de kendte steder, men siv også ud i sidegaderne.

Xl USA Florida Key West Beach Ocean Palm Trees

Nu går jeres familierejse til USA så videre mod finalen i Miami Beach 1½ times kørsel nord for Key Largo. 

Jeres hotel i Miami Beach er udvalgt ud fra de samme kriterier som jeres hotel i Naples. I bor lige ud til stranden og lidt væk fra de mest turistede strøg, så I kan gå til livet og seværdighederne, men også tage hjem i fred og ro, når I trænger til det.  

Xl Usa Bike Landascape From Miami Beach

The Miami Beach Edition 5*, Miami

I skal bo 3 nætter på The Miami Beach EDITION. Hotellet er perfekt beliggenhed væk fra de største turiststrøg og direkte til stranden, og på blot fem minutter i taxa eller 10-15 minutter til fods kan I nå den pulserende South Beach.

Xl Usa Miami The Miami Beach EDITION Oceanfront King Room

Xl Florida Miami Art Deco Building Orange Blue

I skal selvfølgelig ned til Ocean Drive og til de mange andre art deco huse, som Miami Beach er så kendt for. Man føler sig hensat til en svunden tid, hvor der blev kælet for de arkitektoniske detaljer og danset til den lyse morgen. 

Der er også god shopping i MIami Ellers gælder det om at nyde den lange og brede strand med de farverige livredderhuse, hotellets dejlige poools og måske en udflugt, som jeres rejserådgiver eventuelt kan hjælpe med hjemmefra. Det kan f.eks. være en tur på cykel og i kajak.

Xl Florida Miami Little Havana Graffiti On Wall USA

Udforsk eksilcubanernes Little Havana og tag på shopping i Design District. Nåede I ikke de store outlets ved Orlando, har I chancen i Seagrass Mills i Fort Lauderdale lidt nordpå. Er I til kunst og god mad, skal I vende næsen mod downtown og Wynwood Warehouse-området.

Jeres familierejse til Florida synger på sidste vers. I kører fra jeres hotel ved Miami Beach til lufthavnen, afleverer bilen og flyver så hjemad. I lander i Danmark dag 16.

Xl Florida Miami Aerial View Beach USA
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Orlando / Miami-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 ugers billeje: Standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 4 nætter på WorldQuest Resort 3+, Orlando. 2 bedroom suite
 • 4 nætter på Edgewater Beach Hotel 4*, Naples. 1 bedroom oceanview suite
 • 3 nætter på Ocean Pointe Suite 3*, Key Largo. 1 bedroom oceanview suite
 • 3 nætter på The Miami Beach EDITION 5*, Miami, City View værelse
Pris per person ved 2 voksne
Florida: Familieeventyr i solskinsstaten, voksenpriser
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.04.24 ‑ 11.08.2446.000‑53.00081.000‑98.000
12.08.24 ‑ 15.12.2443.000‑45.00079.000‑81.000
16.12.24 ‑ 04.01.2556.000‑58.000102.000‑105.000
05.01.25 ‑ 11.08.2547.000‑55.00085.000‑102.000
12.08.25 ‑ 01.09.2545.000‑47.00083.000‑85.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Florida: Familieeventyr i solskinsstaten, børnepriser t.o.m. 11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
20.04.24 ‑ 19.06.246.000‑8.0006.000‑8.000
20.06.24 ‑ 11.08.248.000‑10.0008.000‑10.000
12.08.24 ‑ 19.06.256.000‑8.0006.000‑8.000
20.06.25 ‑ 11.08.259.000‑11.0009.000‑11.000
12.08.25 ‑ 01.09.256.000‑8.0006.000‑8.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, diverse entréer, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.