XL USA Bryce Canyon National Park Utah Thor's Hammer
ESTA

Indrejsekrav til USA

KRAV FOR REJSER TIL USA

Indrejse til USA

Alle danske statsborgere, der rejser til USA, skal søge om forhåndsgodkendelse til at rejse ind i USA.

De amerikanske myndigheder kræver, at nedenstående information skal være afgivet i god tid inden afrejse. Kravene er gældende for alle personer med indrejse eller transit i USA, inkl. territorier som Dansk Vestindien og Puerto Rico.

Gældende regler

Danske statsborgere, som vil rejse ind i USA, skal søge om forhåndsgodkendelse via online ansøgningssystemet ESTA – se officielt link herunder. Børn skal have eget pas, og der skal også søges om forhåndsgodkendelse for dem.  Som familie kan I søge samlet i en gruppeansøgning, hvilket I vælger når ansøgningen påbegyndes.

I skal rejse med et godkendt flyselskab og have en gyldig returbillet eller en billet videre til et land uden for Nordamerika og Caribien. Godkendelsen er gyldig for indrejser i 2 år, dog skal I søge om ny godkendelse, hvis I udskifter passet, I har ansøgt med oprindeligt.

Dit pas skal være gyldigt, indtil du igen lander i Danmark. Skal du på fx krydstogt, skal du være opmærksom på, at dit pas skal være gyldig i minimum seks måneder fra afrejsedatoen.

XL USA South Dakota Mount Rushmore National Monument
XL USA Los Angeles City Palmtrees
Small USA Sanfrancisco Golden Gate

Ansøgning af ESTA

Proceduren er enkel og kan foretages på dansk via ESTAs officielle hjemmeside, og derved undgå uofficielle kopisider. Læs om ESTA og andre visumregler på Udenrigsministeriets hjemmeside - klik her.

Har du, som dansk statsborger, besøgt Nordkorea, Iran, Irak, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia og Yemen efter den 1. marts 2011, eller Cuba efter den 12. januar 2021 er det ikke nok at søge ESTA. I stedet skal du kontakte den amerikanske ambassade i København for at søge visum til USA. Dette skal du gøre minimum seks måneder før afrejse.

Har du andet statsborgerskab end dansk, anbefaler vi, at du kontakter dit lands ambassade for at få oplyst, om andre regler er gældende her.

Det koster 21 USD pr. person at søge om eller forny sin ESTA godkendelse. Betalingen foregår med kreditkort (p.t. kun MasterCard, VISA, American Express og Discover). I skal søge om forhåndsgodkendelsen senest 72 timer før afrejse. Vær opmærksom på at svartiden kan være op til 72 timer, derfor anbefaler vi at søge i så god tid som overhovedet muligt.

Forhåndsgodkendelsen er en forudsætning for, at I kan mellemlande på vej til andre destinationer eller rejse ind og opholde jer i USA uden visum i op til 90 dage.

Danske statsborgere, som har visum skal ikke udfylde forhåndsgodkendelse.

Tal med os og få et rejseforslag

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Nyhavn Rejser er et danskejet rejsebureau. Hos os kan I bestille en skræddersyet rundrejse i USA eller en pakkerejse, hvor vi sørger for både flybilletter, transport og hotel. Vil I flyve fra Billund, Aalborg eller andre lufthavne i Danmark, hjælper vi også med det.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.