XL USA Music Jazz Trumpet
ESTA

Indrejsekrav til USA

INDREJSETILLADELSE OG ØVRIGE KRAV FOR REJSER TIL USA

Visum til USA

Alle danske statsborgere rejsende til USA uden visum skal søge om forhåndsgodkendelse på indrejse til USA.

De amerikanske myndigheder kræver, at nedenstående information skal være afgivet i god tid inden afrejse. Kravene er gældende for alle personer med indrejse eller transit i USA, inkl. Dansk Vestindien, Puerto Rico og Hawaii.

ESTA

Danske statsborgere, som har et pas der er gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen i USA, skal for at kunne få lov til at rejse ind i USA, søge om forhåndsgodkendelse via online ansøgningssystemet ESTA. Børn skal have eget pas, og der skal også søges om forhåndsgodkendelse for dem. 

I skal rejse med et godkendt flyselskab og have en gyldig returbillet eller en billet videre til et land uden for Nordamerika og Caribien. Godkendelsen er gyldig for indrejser i 2 år, dog skal I søge om ny godkendelse, hvis I udskifter passet, skifter navn o.a.

XL USA South Dakota Mount Rushmore National Monument

Forhåndsgodkendelsen

Proceduren er enkel og kan foretages på dansk via ESTAs officielle hjemmeside, og derved undgå uofficielle kopisider. Læs om ESTA og andre visumregler på Udenrigsministeriets hjemmeside - klik her.

Danske statsborgere der har besøgt Nordkorea, Iran, Irak, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia og Yemen inden for de sidste 5 år skal kontakte den amerikanske ambassade i København før de ansøger om ESTA godkendelse.

Det koster 21 USD pr. person at søge om eller forny sin ESTA godkendelse. Betalingen foregår med kreditkort (p.t. kun MasterCard, VISA, American Express og Discover). I skal søge om forhåndsgodkendelsen senest 72 timer før afrejse. Vær opmærksom på at svartiden kan være op til 72 timer, derfor anbefaler vi at søge i så god tid som overhovedet muligt.

Forhåndsgodkendelsen er en forudsætning for, at I kan mellemlande på vej til andre destinationer eller rejse ind og opholde jer i USA uden visum i op til 90 dage.

Danske statsborgere, som har visum skal ikke udfylde forhåndsgodkendelse.

XL USA San Francisco Golden Gate Bridge And Downtown
XL Grand Canyon Man Looking Cliffs River Arizona USA
XL USA Route 66

Secure Flight Passenger Data

De amerikanske myndigheder - TSA (Transportation Security Administration) har desuden et krav om informationer om flypassageren såsom: Navn, fødselsdato og køn, som det fremgår af passet. Disse informationer sørger Nyhavn Rejser for at viderebringe i forbindelse med bestilling af rejsen.

Nyhavn Rejser påtager sig ikke ansvaret for rigtigheden af de modtagne oplysninger fra kunden samt evt. manglende godkendelse fra TSA.

BEMÆRK!

Vær desuden opmærksom på de generelle regler omkring passets gyldighed, væsker i håndbagagen mm. som står på jeres rejseplan og på tilsendte rejsetips til USA. Nyhavn Rejser tager ikke ansvar for regelændringer. I kan altid tjekke de gældende regler på den amerikanske ambassades hjemmeside

Det er udelukkende den rejsendes ansvar, at alle oplysninger er korrekte samt udfyldes fyldestgørende og korrekt. Selv om det hedder forhåndsgodkendelse, er den videre procedure i lufthavnen den samme som hidtil med vurdering i paskontrollen (immigration), hvor I også skal afgive fingeraftryk og have taget et billede.

Tal med os og få et rejseforslag

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Nyhavn Rejser er et danskejet rejsebureau. Hos os kan I bestille en skræddersyet rundrejse i USA eller en pakkerejse, hvor vi sørger for både flybilletter, transport og hotel. Vil I flyve fra Billund, Aalborg eller andre lufthavne i Danmark, hjælper vi også med det.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.