Xl Usa Arizona Grand Canyon Man Sunrise

Kompromisløst eventyr i det sydvestlige USA

Kompromisløst eventyr i det sydvestlige USA

16 dage fra 49.500 kr.

Udflugter væk fra alfarvej og hoteller med vildeste beliggenhed

Tag på eventyr i det sydvestlige USA med udflugter væk fra alfarvej og til steder, I ikke kan komme til alene. I skal off road i jeep, i båd på Colorado River, på smukke vandreture og på cykel i Los Angeles. Og I bor på hoteller med perfekt beliggenhed.

Tid til omveje, stop og spontane oplevelser

Denne rejse til USA går ikke bare til de spektakulære nationalparker og westernlandskaber i det sydvestlige USA som så mange andre rejser. Den gør det med oplevelser, det kun er få forundt at nyde. 

Ruten er optimeret, så I får mest muligt ud af jeres feriedage. I har også tid til at stoppe, tage en omvej og udforske knap så kendte hjørner af det sydvestlige USA. F.eks. indianerruinerne Tuzigoot, Montezumas Castle eller Four Corners ved Monument Valley, hvor I som det eneste sted i USA kan stå i fire stater på én gang. Mulighederne er mange i dette spektakulære hjørne af USA!

Glæd jer til

 • Jeep safari i Sedonas Red Rock
 • Fantastisk halvdags cykeltur i Los Angeles
 • Sejltur på Colorado River
 • Udvalgte hoteller bl.a. inde i Grand Canyon National Park
 • Håndplukkede udflugter til steder, I kun kan komme med guide

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Beverly Hills 2 nætter på Beverly Hills 2 Højdepunkter I cykler gennem West Hollywood og Beverly Hills med dets eksklusive shoppingområde Rodeo Drive. I cykler gennem West Hollywood og Beverly Hills med dets eksklusive shoppingområde Rodeo Drive.
Palm Springs 1 nat på Palm Springs 1 Højdepunkter Udforsk den skønne oase med golfbaner, modebutikker, kunstgallerier, museer og kendisser. Udforsk den skønne oase med golfbaner, modebutikker, kunstgallerier, museer og kendisser.
Sedona 2 nætter på Sedona 2 Højdepunkter Forrygende offroad jeeptur blandt røde klippelandskaber bl.a. til Submarine Rock og Chicken Point. Forrygende offroad jeeptur blandt røde klippelandskaber bl.a. til Submarine Rock og Chicken Point.
Grand Canyon National Park 1 nat på Grand Canyon National Park 1 Højdepunkter På farten langs Route 66, morgentur til South Rim og solnedgang over Grand Canyon. På farten langs Route 66, morgentur til South Rim og solnedgang over Grand Canyon.
Monument Valley 1 nat på Monument Valley 1 Højdepunkter Fantastiske klippeformationer og westernhistorie i navajoindianernes ikoniske reservat. Fantastiske klippeformationer og westernhistorie i navajoindianernes ikoniske reservat.
Moab 3 nætter på Moab 3 Højdepunkter Lokal atmosfære og skøn natur den hyggelige ferieby Moab. Rafting på Colorado-floden og mulighed for udflugter i en af USA's smukkeste nationalparker, Arches National Park. Lokal atmosfære og skøn natur den hyggelige ferieby Moab. Rafting på Colorado-floden og mulighed for udflugter i en af USA's smukkeste nationalparker, Arches National Park.
Bryce Canyon 1 nat på Bryce Canyon 1 Højdepunkter Vandretur bland de mange orange spir og særprægede klippeformationer i Bryce Canyon. Solnedgang fra Sunset Point. Vandretur bland de mange orange spir og særprægede klippeformationer i Bryce Canyon. Solnedgang fra Sunset Point.
Zion National Park 1 nat på Zion National Park 1 Højdepunkter Hængende haver, vandfald, unikt dyreliv og geologiske kuriositeter i den enestående naturpark. Hængende haver, vandfald, unikt dyreliv og geologiske kuriositeter i den enestående naturpark.
Las Vegas 2 nætter på Las Vegas 2 Højdepunkter Det bedste af Las Vegas med 2 overnatninger i den ikoniske pyramide Luxor på hovedstrøget The Strip. Det bedste af Las Vegas med 2 overnatninger i den ikoniske pyramide Luxor på hovedstrøget The Strip.
Xl USA Utah Colorado River Rafting Tag A Long Fun Wild Rie
XL USA California Palm Springs Aerial Tramway Panorama
XL USA Nevada Las Vegas Welcome Sign
Det skal I opleve

Dagsprogram

På jeres vej vil I opleve hoteller med en beliggenhed, der vil få jer til at tænke "Godt, vi gjorde det uden at gå på kompromis!". 

I rejser til USA og lander i Los Angeles samme dag. Ved ankomsten henter I bilen i lufthavnen og kører til jeres hotel i North Hollywood.

XL USA Los Angeles North Hollywood Hotel The Garland Fire Deck

The Garland 3+*

I skal bo 2 nætter på The Garland 3+*, der ligger tæt på Hollywood Hills, Universal Studios og Hollywood Boulevard. Et dejligt hotel med pool. Der er gratis shuttlebus til Universal Studios, CityWalk og North Hollywood Metro.

Efter den lange flyvetur og en god nats søvn trænger I til at røre jer lidt. Og I er klar til at opleve en masse. Begge ønsker får I opfyldt denne dag, hvor I skal på cykeltur i og omkring Los Angeles.

USA California Los Angeles Hollywood Boulevard Sign,
XL USA Los Angeles Echo Park
XL USA California Los Angeles Star On The Hollywood Walk Of Fame

The City of Angels

Los Angeles er ikke én by, men en samling af 88 forskellige byer, der gennem tiden er vokset sammen til et kæmpestort byområde. De mest kendte områder er Hollywood, Beverly Hills og Santa Monica. Her er rigeligt at opleve og udforske. 

De store film i Universal Studios, Disneylands elskede figurer og Hollywoods stjernebestrøede fortov. Og Beverly Hills med de berømte beboere og det fashionable Rodeo Drive, hvor det store kreditkort skal findes frem, men det er jo heldigvis gratis at "ose".

Xl USA Californien Los Angeles Bike Tour Bikers

Cykeltur i Los Angeles

Den bedste måde at opleve englenes by på er på en cykel. I får set det meste uden at hænge fast i trafikken. Cykelturen  begynder på den legendariske Route 66 i West Hollywood og kommer bl.a. til stjernernes Beverly Hills, får udpeget de hotte steder og går gennem både Greystone Park & Mansion og det eksklusive shoppingområde ved Rodeo Drive.

I siger farvel til Los Angeles og kører mod San Jacinto- bjergene, hvor Palm Springs ligger, som en oase midt i ørkenen. Turen tager ca. 2 timer.

XL USA California Palm Springs Road Coachella Valley. Highway 111 In Indian Wells

Frank Sinatra, Bob Hope og Lucille Ball

Palm Springs var oprindeligt beboet af Cahuilla indianerne, men er nu hjemsted for filmstjerner og andre kendisser. Her ligger store feriehuse, hvoraf nogle har tilhørt store stjerner som Frank Sinatra og Bob Hope.

Her er et væld af golfbaner, modebutikker, kunstgallerier, museer og palmer overalt. Udforsk byen, slik solskin og slut dagen af med at spise udendørs med udsigt til det betagende ørkenlandskab.

XL California Spring At Palm Springs Golf Course With Pond

3-4* Hotel I Palm Springs

I skal bo 2 nætter på 3-4* hotel i Palm Springs. Vi udvælger det bedste ledige ud fra pris, beliggenhed og stemning. 

USA Arizona Sedona The Red Rock Cactus

Dagens køretur hører til de lange, men I kommer ikke til at kede jer, for I kører gennem smuk natur. 

Ruten går bl.a. gennem flade ørkenlandskaber og forbi byen Phoenix og områder, der er som taget ud af westernfilm. Glæd jer især til at køre forbi de enorme Red Rocks og langs den smukke flod Oak Creek, indtil I når frem til Sedona. En lang, men meget varieret tur.

Placeholder Image

3-4* Hotel i Sedona

I skal bo 2 nætter på 3-4* hotel i Sedona. Vi udvælger det bedste ledige hotel i Sedona ud fra pris, beliggenhed og stemning.

USA Arizona Sedona The View Of Cathedral Rock

Sedonas natur er uovertruffen, og området er bl.a. kendt for at have lagt kulisse til utallige film. Ved solnedgang eksploderer de sidste stråler i farver, når de rammer de imponerende orangerøde klippeformationer.

Byens huse, hoteller og øvrige bygninger er alle lave og falder i ét med den omkringliggende natur. Her er et stort udvalg af butikker, hvor der tilbydes alt fra indiansk kunsthåndværk til helende krystaller, modebutikker, restauranter, cafeer, eksklusive hoteller, golfbaner og aktiviteter af enhver art.

Find et spisested ved flodbredden eller i byen med kig til bjergene.

USA Arizona Sedona Famous Red Rock Of Sedona

Sedonas bedste offroad jeeptur

For de aktive er området et mekka. Der tilbydes rideture, rafting, fisketure, klatring m.m., men vi har selv følt, at oplevelsen over dem alle er Sedonas bedste offroad jeeptur, som tager jer ud blandt de røde klippelandskaber bl.a. til Submarine Rock og Chicken Point.

På to timer får I adgang til de bedste udsigter, og der er tid til at strække benene undervejs. Vi anbefaler I husker kameraet. Bagefter kan I gå en tur i området eller nyde livet ved poolen.

I forlader Sedona, men med vished om, at I er på vej til om muligt endnu flottere naturscenerier i Grand Canyon National Park.

På sporet af John Wayne og Charles Bronson

På vejen kan I tage en afstikker til Slide Rock State Park, der er opkaldt efter den lange glatte klippe i floden, som fungerer perfekt som vandrutsjebane. Både James Stewart, Charles Bronson og John Wayne har er filmet i området omkring Slide Rock State Park.

Midt på Route 66 passerer I Flagstaff. Her er hoteller tilbage fra Route 66's storhedstid, men med mindre maven beder om et stop, så anbefaler vi, at I fortsætter mod dagens højdepunkt, Grand Canyon National Park. I bor ikke bare i nærheden af Grand Canyon, I bor inde i selve nationalparken! 

Xl USA Arizona Slide Rock State Park
Small USA Arizona Grand Canyon Yavapai Lodge Exterior
Xl USA Arizona Flagstaff Main Square With Pueblo House

Yavapai Lodge 2* inde i Grand Canyon National Park 

I skal bo 1 nat på Yavapai Lodge i Grand Canyon National Park. I kan gå til kanten af spektakulære South Rim om morgenen, mens andre er på vej mod Grand Canyon i busser og biler. Tjek ind på jeres lodge og gør klar til at se det den storslåede solnedgang i kløften. Mange af de andre er nok ved at køre mod deres hotel uden for nationalparken.

Grand Canyon er 400 km lang og 30 km bred, hvilket gør udsigten helt fantastisk. Farvespillet, specielt ved solopgang og solnedgang, er enestående. I så solnedgangen i går. I dag kan I så nyde at se en ny dag begynde.

Det er muligt at komme et stykke ned i kløften på muldyr, eller tag den helt store oplevelse i en helikopter. Vi hjælper gerne med at booke turen hjemmefra. Ellers gå en tur oppe på kanten og lad jer fascinere af udsigten ned mod floden. Der går gratis shuttle-busser rundt i nationalparken, så I kan f.eks. gå ud og køre hjem.

XL Monument Valley Hot Air Balloon Arizona USA
Xl Usa Arizona Grand Canyon Panorama
XL USA Arizona Monument Valley Navajo Tribal Park

Navajoindianernes Monument Valley

På den sidste strækning i Arizona kører I gennem store skovområder med nåletræer og golde landskaber, før I når frem til navajoindianernes Monument Valley reservat. Landskabet har atter skiftet karakter - denne gang til rødlige, fritstående klipper, formet af vand, vind og vejr gennem millioner af år.

Tag en rundtur i Monument Valley og nyd udsigten til de selvsamme klippeformationer, som har lagt kulisse til adskillige film med John Wayne. Når mørket falder på, vil I kunne lægge nakken tilbage og betragte en uendelig stjernehimmel.

3-4* Hotel i Monument Valley

I skal bo en nat på 3-4* hotel i Monument Valley. Vi udvælger det bedste ledige hotel i Monument Valley ud fra pris, stemning og beliggenhed.

Fra Monument Valley kører I nordpå mod feriebyen Moab i Utah. Moab er et mekka for udendørsentusiaster og naturelskere med sin naturskønne beliggenhed i smørhullet mellem to nationalparker, Canyonlands N.P. og Archers N.P. samt Dead Horse Point State Park. I bor inde i byen, tæt på de lokale, butikker, restauranter og den smukkeste natur.

Xl USA Utah Moab Sign For Town Of Moab

Hole N" The Rock 

19 km syd for byen kan I se en attraktion skabt af en ihærdig dansker. I løbet af 20 år sprængte og huggede Albert Christensen sig en 14 værelses stor lejlighed ind i selve klippen. Stedet, Hole N" The Rock er nu et museum, og Albert og hans kone Gladys er begravet i en hule i nærheden. 

3-4* Hotel i Moab

Fremme i Moab skal I bo 3 nætter på 3-4* hotel, som vi vælger ud fra jeres ønsker til pris, beliggenhed og stemning.

I Moab har vi den ene af dagene inkluderet en heldagstur i Canyonlands Nationalpark. I skal ud i Utahs ørken, hvor Colorado River skærer sig gennem landskabet. Dér, hvor klipperne Fisher Towers rejser sig dramatisk af det røde støv. Film som Rio Grande, Lone Ranger og Thelma & Louise har haft disse naturscenerier som unikke kulisser.

Nu glider I selv af sted på floden med uendeligt højt til himlen. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil udvide til en to-dages tur med overnatning i telt. 

Xl USA Utah Colorado River Rafting Tag A Long Water Wild Rie
XL USA Utah Double Arch In Arches National Park, Near Moab
Xl Usa Utah Arches National Park Landscape Arch

Tæt på Arches National Park

Ud over Canyonlands ligger en anden af USA's smukkeste nationalparker, Arches Nationalpark, inden for blot 30-45 minutter kørsel fra jeres hotel, og hvis I har mod på flere friluftseventyr, kan en vandretur på egen hånd gennem nationalparken varmt anbefales. 

Arches Nationalpark er kendt for sine spinkle klippebuer, som på næsten naturstridig vis strækker sig ud på kryds og tværs mellem klipperne. Særligt Balanced Rock, Delicate Arch og Landscape Arch har opnået ikonstatus, og vandreturen til den imponerende Tower Arch er ualmindeligt smuk. Husk gode vandresko og godt med drikkevand. 

Vi kan også hjælpe med at arrangere en udflugt i 4WD i de forunderlige landskaber.

Den første del af dagens rute går gennem nogle af de mest øde og golde områder i Utah. Landskaberne er flotte med dramatiske klippeformationer i alle nuancer af grå og gul.

XL USA Bryce Canyon National Park Utah Thor's Hammer

Over Boulder Mountain til Bryce Canyon National Park

Kort efter Capitol Reef ændres naturen til et frodigt bjerglandskab med skovområder. Ruten går over betagende Boulder Mountain, hvor I kører oppe på bjergkammen. Efter omkring 5 timer er I fremme i Bryce Canyon.

Tag på en vandretur blandt de mange orange spir og særprægede klippeformationer i Bryce Canyon. Her kommer I virkelig tæt på naturen og får med garanti taget en masse billeder! Nyd solnedgangen fra Sunset Point og - hvis I har mod på det - den helt utrolige stjernevrimmel, som Bryce Canyon er kendt for.

Xl Usa Utah The Lodge At Bryce Canyon Exterior Entrance

The Lodge at Bryce Canyon 3*

The Lodge at Bryce Canyon 3* er en historisk lodge i Bryce Canyon National Park. Lodgen regnes for en af parkens arkitektoniske skatte på grund af den rustikke og smukke stil. Den ligger ganske tæt på klippeformationerne Bryce Amphitheater. En kort gangsti fører jer fra lodgen til kanten af kløften. Her er både hytter og værelser. Tal med jeres rejsekonsulent om jeres ønsker og hør, hvad der er ledigt. 1 overnatning på The Lodge at Bryce 3*.

XL USA Arizona Grand Canyon

Zion National Park 

Zion National Park, er vidt forskellig fra de øvrige parker, I har besøgt. Zion byder på hængende haver, vandfald og flere geologiske kuriositeter. Undervejs kan I være heldig at møde firben, smukke sommerfugle, hjorte, egern og vilde kalkuner.

USA Utah Zion National Park Waterfall At Weeping Rock

3-4* Hotel ved Zion National Park 

I skal bo en nat på 3-4* hotel ved Zion National Park. Vi udvælger det bedste ledige hotel ved Zion National Park ud fra pris, beliggenhed og stemning. Glæd jer til at komme i nærkontakt med naturen.

Lad os starte med, hvordan denne dag gerne skulle slutte. Målet er nemlig Las Vegas, og her skal I sørge for at ankomme efter mørkets frembrud, så I allerede på lang afstand bliver budt velkommen af lyshavet for til sidst at blive opslugt af det. 

Det betyder, at I har god tid til at se mere på Zion National Park om formiddagen. Om sommeren foregår transporten inde i Zion i en gratis bus på en 22 km lang rundstrækning, og om vinteren er det muligt selv at køre. Der er både korte og lange vandreture. Få råd og vejledning i parkens visitor center.

Der er 3 timers kørsel fra Zion til Las Vegas, der er jeres sidste stop på jeres rejse til USA.

USA Utah Zion National Park Unique Slot The Subway 2

Luxor 3* i Las Vegas

I skal bo de næste 2 nætter på Luxor, der er hotellet i Las Vegas til jer, der ønsker at gå all in på underholdning og tilbud, men som trods alt ikke vil være festens midtpunkt. Luxor ligger på hovedstrøget The Strip og er skabt med inspiration fra det gamle Egypten. Hvornår har I sidst boet i en pyramide?

Xl USA Nevada Luxor Las Vegas Hotel Casino Pool

Gå på opdagelse på hovedstrøget "The Strip". Her ligger det ene mere fantasifulde hotelkompleks efter det andet bygget op omkring temaer, så I kan komme fra det gamle Rom til nutidens New York og Paris eller det klassiske Venedig på nogle få hundrede meter.

Byen byder på et væld af glimrende varietéshows og også shows med de helt store superstjerner. Vi hjælper gerne med at booke billetter hjemmefra. Om dagen er her fin shopping og et af USA's største Factory Outlets, hvor kendte mærkevarer kan købes med store rabatter. Vi kan også anbefale en aftentur med helikopter over The Strip.

Xl USA Nevada Luxor Las Vegas Hotel Casino Exterior Evening
Xl Aerial Las Vegas Venice Italy Evening
XL Aerial View Las Vegas Strip Nevada New York

Jeres rejse til USA er ved at være slut. Afhængig af flyafgangen er der måske tid til at udforske Las Vegas lidt mere, inden i kører i lufthavnen for at aflevere bilen og flyve hjemad. I lander i Danmark dag 16.

XL Aerial View Las Vegas Neveda Evening Lights
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

På denne rejse til USA får I chancen for at opleve en række rå og naturskønne steder, der ikke umiddelbart er tilgængelige på egen hånd.

I Canyonlands National Park sejler I på Colorado River og ser steder, man kun kan komme til i båd. I Sedonas red rock-landskaber kører I offroad i jeep – en tur, der ikke er så velegnet for udlejningsbilen. Hvis I elsker gamle westerns, vil landskaberne formodentlig føles velkendte. Mange film er indspillet her.

Det sydvestlige USA er andet end imponerende natur. I skal på spændende cykeltur i Los Angeles blandt andet til stjernerne i Beverly Hills, og I oplever lyshavet i Las Vegas med shows og kasinoer.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

På jeres vej vil I bo på hoteller med bedste beliggenhed. Det betyder ikke blot hoteller, der ligger optimalt for jeres rute og tæt på oplevelserne, men også hoteller, der giver jer den absolut bedste oplevelse, når I er ude i den enestående natur. 

Det kunne gøres billigere, men går I efter det kompromisløse eventyr, er dette måden at gøre det på. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Los Angeles / Las Vegas-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 ugers billeje, standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km
 • 2 nætter på The Garland 3+*, Beverly Hills 
 • Oplevelse: West Hollywood og Beverly Hills på cykel
 • 1 nat på 3-4* hotel, Palm Springs 
 • 2 nætter på 3-4*, Sedona
 • Oplevelse: Off road i Sedona
 • 1 nat på Yavapai Lodge 2*, Grand Canyon National Park
 • 1 nat på 3-4* hotel, Monument Valley
 • 3 nætter på 3-4* hotel i Moab
 • Oplevelse: Rafting på Colorado River
 • 1 nat på The Lodge at Bryce Canyon 3*, Bryce Canyon
 • 1 nat på 3-4* hotel ved Zion National Park
 • 2 nætter på Luxor 3*, Las Vegas
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløst eventyr i det sydvestlige USA, 16 dages kør selv-ferie
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.04.24 ‑ 31.10.2452.000‑60.00091.000‑100.000
01.11.24 ‑ 31.12.2449.000‑54.00084.000‑91.000
01.03.25 ‑ 19.06.2550.000‑58.00085.000‑101.000
20.06.25 ‑ 07.09.2555.000‑63.00095.000‑105.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, entré til nationalparker og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
 • Hotellerne er valgt ud fra en kombination af beliggenhed, kvalitet og pris, med hovedvægt på den helt rigtige beliggenhed. Ønsker I en højere standard hoteller kan dette lade sig gøre mod tillæg.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.