• I Sedona Red Rocks oplever I panoramaudsigter, der giver et sug i maven fra toppen af plateauerne
  • River rafting i Moab i Utah byder på både stille vand og lidt vildere vand
  • Zion National Park, Utah
  • Solnedgang over Monument Valley, Arizona
  • Oplev nye sider af Los Angeles på en Bike Tour

Kompromisløst eventyr i det sydvestlige USA

Udflugter væk fra alfarvej og hoteller med vildeste beliggenhed. 16 dage fra 30.000 kr.

Glæd jer til:

Jeep safari i Sedonas Red Rock

Fantastisk halvdags cykeltur i Los Angeles

Sejltur på Colorado River

Udvalgte hoteller bl.a. inde i Grand Canyon National Park

Håndplukkede udflugter til steder, I kun kan komme med guide

Læs mere

Tag på eventyr i det sydvestlige USA med udflugter væk fra alfarvej og til steder, I ikke kan komme til alene. I skal off road i jeep, i båd på Colorado River, på smukke vandreture og på cykel i Los Angeles. Og I bor på hoteller med perfekt beliggenhed.

Denne rejse til USA går ikke bare til de spektakulære nationalparker og westernlandskaber i det sydvestlige USA som så mange andre rejser. Den gør det med oplevelser, det kun er få forundt at nyde. 

På jeres vej vil I opleve hoteller med en beliggenhed, der vil få jer til at tænke "Godt, vi gjorde det uden at gå på kompromis!". 

Udflugter langt fra alfarvej – i jeep, i båd og til fods 

På denne rejse til USA får I chancen for at opleve en række rå og naturskønne steder, der ikke umiddelbart er tilgængelige på egen hånd.

I Canyonlands National Park sejler I på Colorado River og ser steder, man kun kan komme til i båd. I Sedonas red rock-landskaber kører I offroad i jeep – en tur, der ikke er så velegnet for udlejningsbilen. Hvis I elsker gamle westerns, vil landskaberne formodentlig føles velkendte. Mange film er indspillet her.

Cykeltur i Los Angeles og lyshav i Las Vegas

Det sydvestlige USA er andet end imponerende natur. I skal på spændende cykeltur i Los Angeles blandt andet til stjernerne i Beverly Hills, og I oplever lyshavet i Las Vegas med shows og kasinoer.

Udvalgte hoteller med bedste beliggenhed

På jeres vej vil I bo på hoteller med bedste beliggenhed. Det betyder ikke blot hoteller, der ligger optimalt for jeres rute og tæt på oplevelserne, men også hoteller, der giver jer den absolut bedste oplevelse, når I er ude i den enestående natur. 

Det kunne gøres billigere, men går I efter det kompromisløse eventyr, er dette måden at gøre det på. 

Tid til omveje, stop og spontane oplevelser

Ruten er optimeret, så I får mest muligt ud af jeres feriedage. I har også tid til at stoppe, tage en omvej og udforske knap så kendte hjørner af det sydvestlige USA. F.eks. indianerruinerne Tuzigoot, Montezumas Castle eller Four Corners ved Monument Valley, hvor I som det eneste sted i USA kan stå i fire stater på én gang. Mulighederne er mange i dette spektakulære hjørne af USA!

Program

Dag 1
I rejser til Los Angeles, USA

Hyggelig terrasse på The Garland, Los AngelesI rejser til USA og lander i Los Angeles samme dag. Ved ankomsten henter I bilen i lufthavnen og kører til jeres hotel i North Hollywood.

The Garland 3+*

I skal bo 2 nætter på The Garland 3+*, der ligger tæt på Hollywood Hills, Universal Studios og Hollywood Boulevard. Et dejligt hotel med pool. Der er gratis shuttlebus til Universal Studios, CityWalk og North Hollywood Metro.

Dag 2
På cykel i Los Angeles

Echo Park i Los Angeles, USAEfter den lange flyvetur og en god nats søvn trænger I til at røre jer lidt. Og I er klar til at opleve en masse. Begge ønsker får I opfyldt denne dag, hvor I skal på cykeltur i og omkring Los Angeles.

The City of Angels

Los Angeles er ikke én by, men en samling af 88 forskellige byer, der gennem tiden er vokset sammen til et kæmpestort byområde. De mest kendte områder er Hollywood, Beverly Hills og Santa Monica. Her er rigeligt at opleve og udforske. 

Hollywood Walk of FameDe store film i Universal Studios, Disneylands elskede figurer og Hollywoods stjernebestrøede fortov. Og Beverly Hills med de berømte beboere og det fashionable Rodeo Drive, hvor det store kreditkort skal findes frem, men det er jo heldigvis gratis at "ose".

Oplev nye sider af Los Angeles på en Bike TourCykeltur i Los Angeles

Den bedste måde at opleve englenes by på er på en cykel. I får set det meste uden at hænge fast i trafikken. Cykelturen  begynder på den legendariske Route 66 i West Hollywood og kommer bl.a. til stjernernes Beverly Hills, får udpeget de hotte steder og går gennem både Greystone Park & Mansion og det eksklusive shoppingområde ved Rodeo Drive.

Dag 3
Palm Springs 172 km

Palm Springs, CalifornienI siger farvel til Los Angeles og kører mod San Jacinto- bjergene, hvor Palm Springs ligger, som en oase midt i ørkenen. Turen tager ca. 2 timer.

Frank Sinatra, Bob Hope og Lucille Ball

Palm Springs var oprindeligt beboet af Cahuilla indianerne, men er nu hjemsted for filmstjerner og andre kendisser. Her ligger store feriehuse, hvoraf nogle har tilhørt store stjerner som Frank Sinatra og Bob Hope.

Tag en runde golf på en af de mange golfbaner i Palm SpringsHer er et væld af golfbaner, modebutikker, kunstgallerier, museer og palmer overalt. Udforsk byen, slik solskin og slut dagen af med at spise udendørs med udsigt til det betagende ørkenlandskab.

3-4* hotel i Palm Springs

I skal bo 2 nætter på 3-4* hotel i Palm Springs. Vi udvælger det bedste ledige ud fra pris, beliggenhed og stemning. 

Dag 4
Forbi Red Rocks til Sedona, 600 km

Red Rock, Sedona, ArizonaDagens køretur hører til de lange, men I kommer ikke til at kede jer, for I kører gennem smuk natur. 

Ruten går bl.a. gennem flade ørkenlandskaber og forbi byen Phoenix og områder, der er som taget ud af westernfilm. Glæd jer især til at køre forbi de enorme Red Rocks og langs den smukke flod Oak Creek, indtil I når frem til Sedona. En lang, men meget varieret tur.

3-4* hotel i Sedona

I skal bo 2 nætter på 3-4* hotel i Sedona. Vi udvælger det bedste ledige hotel i Sedona ud fra pris, beliggenhed og stemning.

Dag 5
Off road Sedona

Cathedral Rock i Sedona, ArizonaSedonas natur er uovertruffen, og området er bl.a. kendt for at have lagt kulisse til utallige film. Ved solnedgang eksploderer de sidste stråler i farver, når de rammer de imponerende orangerøde klippeformationer.

Byens huse, hoteller og øvrige bygninger er alle lave og falder i ét med den omkringliggende natur. Her er et stort udvalg af butikker, hvor der tilbydes alt fra indiansk kunsthåndværk til helende krystaller, modebutikker, restauranter, cafeer, eksklusive hoteller, golfbaner og aktiviteter af enhver art.

Find et spisested ved flodbredden eller i byen med kig til bjergene.

Naturen omkring Sedona er mageløs, store, forrevne bjerge rejser sig majestætisk af den røde jord.Sedonas bedste offroad jeeptur

For de aktive er området et mekka. Der tilbydes rideture, rafting, fisketure, klatring m.m., men vi har selv følt, at oplevelsen over dem alle er Sedonas bedste offroad jeeptur, som tager jer ud blandt de røde klippelandskaber bl.a. til Submarine Rock og Chicken Point.

På to timer får I adgang til de bedste udsigter, og der er tid til at strække benene undervejs. Vi anbefaler I husker kameraet. Bagefter kan I gå en tur i området eller nyde livet ved poolen.

Dag 6
Forbi rutsjebane og øl til Grand Canyon, 188 km

Slide Rock State Park i ArizonaI forlader Sedona, men med vished om, at I er på vej til om muligt endnu flottere naturscenerier i Grand Canyon National Park. 

På sporet af John Wayne og Charles Bronson

På vejen kan I tage en afstikker til Slide Rock State Park, der er opkaldt efter den lange glatte klippe i floden, som fungerer perfekt som vandrutsjebane. Både James Stewart, Charles Bronson og John Wayne har er filmet i området omkring Slide Rock State Park.

Torvet i Flagstaff, ArizonaMidt på Route 66 passerer I Flagstaff. Her er hoteller tilbage fra Route 66's storhedstid, men med mindre maven beder om et stop, så anbefaler vi, at I fortsætter mod dagens højdepunkt, Grand Canyon National Park. I bor ikke bare i nærheden af Grand Canyon, I bor inde i selve nationalparken! 

Yavapai Lodge, Grand Canyon, Arizona, USAYavapai Lodge 2* inde i Grand Canyon National Park 

I skal bo 1 nat på Yavapai Lodge i Grand Canyon National Park. I kan gå til kanten af spektakulære South Rim om morgenen, mens andre er på vej mod Grand Canyon i busser og biler. Tjek ind på jeres lodge og gør klar til at se det den storslåede solnedgang i kløften. Mange af de andre er nok ved at køre mod deres hotel uden for nationalparken.

Dag 7
Solopgang over Grand Canyon. Solnedgang i Monument Valley, 312 km

South Rim, Grand Canyon i ArizonaGrand Canyon er 400 km lang og 30 km bred, hvilket gør udsigten helt fantastisk. Farvespillet, specielt ved solopgang og solnedgang, er enestående. I så solnedgangen i går. I dag kan I så nyde at se en ny dag begynde.

Det er muligt at komme et stykke ned i kløften på muldyr, eller tag den helt store oplevelse i en helikopter. Vi hjælper gerne med at booke turen hjemmefra. Ellers gå en tur oppe på kanten og lad jer fascinere af udsigten ned mod floden. Der går gratis shuttle-busser rundt i nationalparken, så I kan f.eks. gå ud og køre hjem.

Udsigt til Monument Valley, ArizonaNavajoindianernes Monument Valley

På den sidste strækning i Arizona kører I gennem store skovområder med nåletræer og golde landskaber, før I når frem til navajoindianernes Monument Valley reservat. Landskabet har atter skiftet karakter - denne gang til rødlige, fritstående klipper, formet af vand, vind og vejr gennem millioner af år.

Monument Valley, Navajo Tribal Park, ArizonaTag en rundtur i Monument Valley og nyd udsigten til de selvsamme klippeformationer, som har lagt kulisse til adskillige film med John Wayne. Når mørket falder på, vil I kunne lægge nakken tilbage og betragte en uendelig stjernehimmel.

3-4* hotel i Monument Valley

I skal bo en nat på 3-4* hotel i Monument Valley. Vi udvælger det bedste ledige hotel i Monument Valley ud fra pris, stemning og beliggenhed.

Dag 8
Monument Valley - Moab, 265 km

Velkommen til Moab i Utah, USAFra Monument Valley kører I nordpå mod feriebyen Moab i Utah. Moab er et mekka for udendørsentusiaster og naturelskere med sin naturskønne beliggenhed i smørhullet mellem to nationalparker, Canyonlands N.P. og Archers N.P. samt Dead Horse Point State Park. I bor inde i byen, tæt på de lokale, butikker, restauranter og den smukkeste natur.

Hole N" The Rock 

19 km syd for byen kan I se en attraktion skabt af en ihærdig dansker. I løbet af 20 år sprængte og huggede Albert Christensen sig en 14 værelses stor lejlighed ind i selve klippen. Stedet, Hole N" The Rock er nu et museum, og Albert og hans kone Gladys er begravet i en hule i nærheden. 

3-4* hotel i Moab

Fremme i Moab skal I bo 3 nætter på 3-4* hotel, som vi vælger ud fra jeres ønsker til pris, beliggenhed og stemning.

Dag 9-10
Canyonlands og Colorado River

River rafting i Moab i Utah byder på både stille vand og lidt vildere vandI Moab har vi den ene af dagene inkluderet en heldagstur i Canyonlands Nationalpark. I skal ud i Utahs ørken, hvor Colorado River skærer sig gennem landskabet. Dér, hvor klipperne Fisher Towers rejser sig dramatisk af det røde støv. Film som Rio Grande, Lone Ranger og Thelma & Louise har haft disse naturscenerier som unikke kulisser.

Nu glider I selv af sted på floden med uendeligt højt til himlen. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil udvide til en to-dages tur med overnatning i telt. 

Double arches i Arches national Park, Utah, USAtæt på Arches National Park

Ud over Canyonlands ligger en anden af USA's smukkeste nationalparker, Arches Nationalpark, inden for blot 30-45 minutter kørsel fra jeres hotel, og hvis I har mod på flere friluftseventyr, kan en vandretur på egen hånd gennem nationalparken varmt anbefales. 

Landscape Arch i Arches National Park, UtahArches Nationalpark er kendt for sine spinkle klippebuer, som på næsten naturstridig vis strækker sig ud på kryds og tværs mellem klipperne. Særligt Balanced Rock, Delicate Arch og Landscape Arch har opnået ikonstatus, og vandreturen til den imponerende Tower Arch er ualmindeligt smuk. Husk gode vandresko og godt med drikkevand. 

Vi kan også hjælpe med at arrangere en udflugt i 4WD i de forunderlige landskaber.

Dag 11
Bryce Canyon National Park, 445 km

Bryce Canyons forunderlige klippeformationerDen første del af dagens rute går gennem nogle af de mest øde og golde områder i Utah. Landskaberne er flotte med dramatiske klippeformationer i alle nuancer af grå og gul.

Over Boulder Mountain til Bryce Canyon National Park

Kort efter Capitol Reef ændres naturen til et frodigt bjerglandskab med skovområder. Ruten går over betagende Boulder Mountain, hvor I kører oppe på bjergkammen. Efter omkring 5 timer er I fremme i Bryce Canyon. 

Bryce Canyon National Park, Utah

Tag på en vandretur blandt de mange orange spir og særprægede klippeformationer i Bryce Canyon. Her kommer I virkelig tæt på naturen og får med garanti taget en masse billeder! Nyd solnedgangen fra Sunset Point og - hvis I har mod på det - den helt utrolige stjernevrimmel, som Bryce Canyon er kendt for.

The Lodge at Bryce Canyon, Bryce Canyon N.P.The Lodge at Bryce Canyon 3*

The Lodge at Bryce Canyon 3* er en historisk lodge i Bryce Canyon National Park. Lodgen regnes for en af parkens arkitektoniske skatte på grund af den rustikke og smukke stil. Den ligger ganske tæt på klippeformationerne Bryce Amphitheater. En kort gangsti fører jer fra lodgen til kanten af kløften. Her er både hytter og værelser. Tal med jeres rejsekonsulent om jeres ønsker og hør, hvad der er ledigt. 1 overnatning på The Lodge at Bryce 3*.

Dag 12
Bryce Canyon og Zion National Park, 210 km

Bryce Canyon National Park, Utah, USASom ved Grand Canyon holder Bryce National Park sig ikke tilbage, når det gælder spektakulære solopgange. Stå tidligt op og se himlen blive malet i de smukkeste farver. Nåede I ikke det hele i går, har I også tid til at udforske parken i dag. Der er nemlig kun få timers kørsel til næste park, Zion National Park.

Zion National Park, UtahZion National Park 

Zion National Park, er vidt forskellig fra de øvrige parker, I har besøgt. Zion byder på hængende haver, vandfald og flere geologiske kuriositeter. Undervejs kan I være heldig at møde firben, smukke sommerfugle, hjorte, egern og vilde kalkuner.

3-4* hotel ved Zion National Park 

I skal bo en nat på 3-4* hotel ved Zion National Park. Vi udvælger det bedste ledige hotel ved Zion National Park ud fra pris, beliggenhed og stemning. Glæd jer til at komme i nærkontakt med naturen.

Dag 13
Til lysene i Las Vegas, 265 km

Vandfald ved Weeping Rock, Zion National Park, UtahLad os starte med, hvordan denne dag gerne skulle slutte. Målet er nemlig Las Vegas, og her skal I sørge for at ankomme efter mørkets frembrud, så I allerede på lang afstand bliver budt velkommen af lyshavet for til sidst at blive opslugt af det. 

Det betyder, at I har god tid til at se mere på Zion National Park om formiddagen. Om sommeren foregår transporten inde i Zion i en gratis bus på en 22 km lang rundstrækning, og om vinteren er det muligt selv at køre. Der er både korte og lange vandreture. Få råd og vejledning i parkens visitor center.

Der er 3 timers kørsel fra Zion til Las Vegas, der er jeres sidste stop på jeres rejse til USA.

Pool på hotel Luxor i Las Vegas, USALuxor 3* i Las Vegas

I skal bo de næste 2 nætter på Luxor, der er hotellet i Las Vegas til jer, der ønsker at gå all in på underholdning og tilbud, men som trods alt ikke vil være festens midtpunkt. Luxor ligger på hovedstrøget The Strip og er skabt med inspiration fra det gamle Egypten. Hvornår har I sidst boet i en pyramide?

Dag 14
Las Vegas

Solnedgang i Las Vegas, USAGå på opdagelse på hovedstrøget "The Strip". Her ligger det ene mere fantasifulde hotelkompleks efter det andet bygget op omkring temaer, så I kan komme fra det gamle Rom til nutidens New York og Paris eller det klassiske Venedig på nogle få hundrede meter.

Flyv over Las Vegas i en åben helikopterByen byder på et væld af glimrende varietéshows og også shows med de helt store superstjerner. Vi hjælper gerne med at booke billetter hjemmefra. Om dagen er her fin shopping og et af USA's største Factory Outlets, hvor kendte mærkevarer kan købes med store rabatter. Vi kan også anbefale en aftentur med helikopter over The Strip.

Dag 15-16
Hjem fra rejse til USA

Las Vegas velkomstskilt, Nevada, USAJeres rejse til USA er ved at være slut. Afhængig af flyafgangen er der måske tid til at udforske Las Vegas lidt mere, inden i kører i lufthavnen for at aflevere bilen og flyve hjemad. I lander i Danmark dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Kompromisløst eventyr i det sydvestlige USA, 16 dages kør selv-ferie
RejseperiodeDobbeltEnkelt
17.07.21 - 31.10.2131.000-36.00053.000-57.000
01.11.21 - 31.12.2129.000-33.00048.000-53.000
01.03.22 - 09.03.2230.000-32.00049.000-51.000
13.03.22 - 19.06.2231.000-35.00053.000-59.000
20.06.22 - 31.10.2233.000-38.00055.000-61.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, entré til nationalparker og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

Bemærk

  • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
  • Hotellerne er valgt ud fra en kombination af beliggenhed, kvalitet og pris, med hovedvægt på den helt rigtige beliggenhed. Ønsker I en højere standard hoteller kan dette lade sig gøre mod tillæg.