• Efterår over Forest Lake, New England, USA
  • Tag på hvalsafari ved Boston/Cape Cod i Massachusetts og kom tæt på pukkelhvaler
  • Lobbyen på Woodstock Inn & Resort, Vermont
  • Hyggelig gade i Beacon Hill, Boston, Massachusetts

New England Country Inns

Hyggelige 3*-4* inns, charmerende byer og billedskønne efterårslandskaber, 12 dage inkl. hvalsafari fra 23.000 kr.

Glæd jer til:

3* - 4* hyggelige, historiske inns og hoteller

Mageløse efterårsfarver og smuk natur

Hvalsafari i Massachusetts Bay

Vanderbilt-familiens fantastiske palæ

Charmerende småbyer og atmosfærefyldte Boston

Læs mere

Oplev de idylliske New England-stater, når de er allersmukkest med skovene i efterårsfarver! Stemningsfuld kør selv-ferie med korte kørestrækninger, så I har god tid til både at opleve og nyde livet.

Hyggelige inns, der emmer af stemning og historie

I bor på 3*- 4* hoteller og inns, der hver især repræsenterer New England-kulturen på allerbedste vis. Bl.a. den charmerende Colonial Inn ved kysten i Maine og The Christmas Inn and Spa i New Hampshires smukke bjerglandskaber. Begge inns blev grundlagt i sidste halvdel af 1800-tallet og har bevaret deres autentiske atmosfære.

Verdens smukkeste efterårsfarver

Glæd jer til at opleve New Englands fascinerende efterårslandskaber og ahorntræernes dybrøde blade. Det allerbedste tidspunkt for dette sku er fra slutningen af september til begyndelsen af oktober, og særligt spektakulært er New Hampshires White Mountains og Vermonts Green Mountains.

HValer og historie i Boston

På denne rejse bliver der er også rig mulighed for at følge sporene fra USA’s tidlige historie i Boston, et af arnestederne for grundlæggelsen af den amerikanske nation. The Freedom Trail (følg den røde streg på fortovet) fører jer til en række historisk signifikante steder og bygninger fra den amerikanske revolution.

Fra Boston skal I også på hvalsafari til Stellwagen Bank Marine Sanctuary, et af verdens bedste steder at spotte bl.a. pukkelhvaler og delfiner.

Newports prangende palæer

I byen Newport har vi indlagt et besøg i ”The Breakers”, den velhavende Vanderbilt-families ”summer cottage”, der i dag fungerer som museum. Newport var jetsettets legeplads i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet, hvilket de mange opulente palæer i byen vidner om.

Standard eller deluxe?

Den beskrevne rute tager udgangspunkt i vores standardprogram, men har I andre ønsker, eller vil I gerne forlænge rejsen, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Det er også muligt at opgradere til inns i en højere kategori. Tal med jeres rejserådgiver om, hvordan jeres New England-rejse skal sættes sammen. Ønsker I flere oplevelser langs den smukke kyst, kan I kombinere med oplevelser fra rejsen Sommeridyl i New England.

Program

Dag 1
I rejser til USA og ankommer til Boston

Off the Common - lobby bar og restaurant på Boston Park PlazaI ankommer til New Englands "hovedstad" og kan lige nå en aftentur og en hyggelig middag i Bostons charmerende centrum, inden I går til ro på jeres første af tre nætter i Boston.

Boston Park Plaza 4*, Boston, Massachusetts

Boston Park Plaza er et stemningsfuldt hotel i Boston med rigtig god beliggenhed. I bor tæt på de store byparker Boston Common med Freedom Trail og Boston Public Garden. Boston Park Plaza fra 1927 oser af historie, men selvfølgelig tilsat alle moderne faciliteter. Gode værelser og meget for pengene.

Dag 2
På opdagelse i Boston

En gammel statsbygning i Boston, USAByen er en skøn blanding af nyt og gammelt. Den opleves bedst til fods, og "The Freedom Trail" gør det nemt at finde vej. Ruten er afmærket som en rød stribe på fortovet, der fører jer forbi alle byens historisk interessante steder fra USA's frihedskamp, hvor "The Boston Tea Party" var et af de første skridt mod løsrivelsen.

Er I til shopping er Faneuil Hall, Quincy Market, Newbury Street i Back Bay og hele området omkring Downtown Crossing gode steder med hver deres særpræg.

Det berømte Union Oyster House i Boston, som var et af Kennedy-klanens favoritspisestederUnion Oyster House - USA's ældste restaurant

Nyd en gåtur i det hyggelige Boston Commons og oplev de skæve veje, smalle stræder og charmerende byhuse i velhaverområdet Beacon Hill. Frokost kan I evt. spise på det berømte Union Oyster House på 41 Union St. Det er USA's ældste restaurant og var et af Kennedy-klanens favoritspisesteder.

Dag 3
Hvalsafari i Massachusetts Bay

Tag på hvalsafari ved Cape Cod i Massachusetts og kom tæt på pukkelhvalerI dag skal I på hvalsafari fra Boston Harbor. I sejler med en manøvredygtig karamaran til Stellwagen Bank Marine Sancturay, hvor de lokale praler af intet mindre end 99 % hvalgaranti. Udover pukkelhvaler er det også sandsynligt, at I ser vågehvaler, grindehvaler, hajer, kæmpe tun, delfiner og marsvin. Husk kameraet!

Dag 4
Boston - Ogunquit, Maine, 115 km

Hummer fælder og bøjer ved et cedertræ hus i Ogunquit, MaineNu går jeres rejse til New England videre mod syd. I kører langs kysten til hyggelige  på Maines sydlige kyst. Undervejs kan I slappe lidt af ved en af de mange dejlige strande f.eks. Hampton Beach i New Hampshire, hvis vejret tillader det.

Alternativt så gå en tur langs den smukke kyst og nyd de dejlige byer undervejs. Med blot 115 km denne dag, har i al den tid, I har brug for. 

Hyggelig lobby i The Colonial Inn i OgunquitThe Colonial Inn 4*, Ogunquit, Maine

I har to overnatninger på The Colonial Inn 4* i Ogunquit, en romantisk inn fra 1887-tallet tæt på Ogunquits smukke strande, den hyggelige strandpromenade og den spektakulære kyststi Marginal Way ud over klipperne. Nyd charmen, poolen, livet på verandaen og at kunne gå til alt.

Dag 5
Udforsk Ogunquit og omegn

En kanal bugter sig bag butikkerne i Kennebunkport, MaineNavnet Ogunquit betyder ”det smukke sted ved kysten” på den oprindelige indianske stamme Abenakis sprog. I denne lille flække ernærede beboerne sig ved fiskeri og bådbyggeri. Senere kom kunstnerne til for at nyde lyset og de smukke omgivelser. Så turisterne. Og nu jer.

Ogunquit -Smukt og dejligt i alt

Ogunquit byder på en hyggelig lille havn, fine huse, små butikker og gode restauranter. Her er intet mindre end smukt og bare dejligt at være.

Fra Ogunquit er der ikke så langt at køre til Kennebunkport, hvor bl.a. Præsident Bush Sr. ferierer. Kennebunkport er et hyggeligt, gammelt fiskerleje og er et godt sted at spotte kendisser.

Dag 6
Til smukke White Mountains, New Hampshire, 195 km

Smuk traditionel rød overdækket træbro i New EnglandVia Maines Lake District kommer I til New Hampshires White Mountains. Her er der gode muligheder for shopping i North Conways mange outlet butikker, før I kører videre gennem New Hampshires smukke natur og over de karakteristiske overdækkede broer. White Mountains er et af de smukkeste steder at opleve New England i efterårsfarver.

Hygge og ild i pejsen på Christmas Farm Inn and Spa, JacksonThe Christmas Farm Inn and Spa 3*, Jackson

I skal nu bo 2 nætter på en skøn lodge med lige så skøn historie, The Christmas Farm Inn and Spa i Jackson. Det hvide hovedhus og røde anneks, de grønne omgivelser og rækken af gyngestole på verandaen byder jer velkommen til 100 % New England stemning. The Christmas Farm Inn and Spa er et hyggeligt udgangspunkt for oplevelser i de spektakulære White Mountains. Lodgens historie går tilbage til 1770'erne, og i de forskellige bygninger har været brugt som en farm, et fængsel og en kirke. 

Dag 7
White Mountains

Rocky Gorge i White Mountain National Forest i Hampshire, I bor omgivet af bjerge med floder, vandfald og smukke vandreruter, og det hele står uendeligt smukt i New Englands guddommelige efterårsfarver. Derfor: Snør vandreskoene og kom ud i sceneriet!

Til toppen af Mount Washington?

Det højeste bjerg i White Mountains, Mount Washington (1900 m), er inden for køreafstand, og I kan tage en kabelbane mod toppen og flere uforlignelige udsigter. Brug dagen på at udforske naturen.

Når I kommer hjem fra dagens udflugter, kan I gå en tur i den store spa, og her er både indendørs og udendørs pool

Dag 8
Via White Mountains og vandfald til Woodstock, Vermont, 90 km

Flume Gorge vandfaldet i White Mountains, New HampshireKør ud i det blå fra New Hampshires White Mountains mod Vermonts smukke Green Mountains, hvor dagens mål er Woodstock, der dog ikke må forveksles med stedet, hvor 60'ernes hippier mødtes til festival med musik og røgtåger. Peace & Harmony er der dog masser af i Green Mountains.

White Mountains og vandfald i Flume Gorge

I har tid til en gåtur i White Mountains, og vi kan anbefale at køre videre mod Flume Gorge. Her kan I nyde en spektakulær vandretur på små 4 km. I kommer gennem overdækkede broer, ser smukke vandfald og utrolige udsigter på vejen.

Salg af hjemmelavet ahornsirup i Vermont, USALost River og ahornsirup

Tag evt. også en afstikker til Lost River Reservation og se, om I kan klemme jer igennem "The Lemonsqueezer" og de andre grotter og huler. I går ad gangbroer og stier langs floden, der det ene øjeblik buldrer frem for så det næste øjeblik at forsvinde under store granitblokke i den smalle kløft. I kan også besøge en af Vermonts mange ahornsirup-plantager på vejen.

Pejsen i lobbyen på Woodstock Inn & Resort, VermontThe Woodstock Inn and Resort 4*, Woodstock

De næste 2 nætter kan I nyde Laurence og Mary Rockefellers The Woodstock Inn and Resort i Vermont, New England. Tag ud i smuk natur og kom hjem til afslappet stemning, gennemført elegance og prisbelønnet gastronomi. I fornemmer virkelig historiens vingesus i og omkring de smukke, hvide bygninger.

 
Dag 9
Woodstock

Farvestrålende efterår i New England, USAWoodstock ligger ud til Ottauquechee River and the Crossroad of Vermont Scenic Byway. Selve byen Woodstock emmer af idyl, og utallige lokale kunstnere, håndværkere og farmere har indrettet gallerier og specialitetsforretninger i de hyggelige kolonitidshuse.

Udflugter fra Woodstock

Green Mountains og Stowe er inden for række fra Woodstock. Ikke langt fra Woodstock Inn finder I også det historiske landsted Billings Farm, der fungerer som arbejdende museum.

Et andet godt udflugtsmål er Marsh-Billings-Rockefeller National Historical Park med pittoreste vandrestier og udsigtspunkter. Entréen til begge steder er inkluderet i jeres ophold på Woodstock Inn.

Dag 10
Mod kysten i New England og Newport, Rhode Island, 320 km

Udsigt ud over Providence fra Porspect Terrace Park, Rhode IslandFra Woodstocks bjerge kører I sydover til Newport ved kysten. I kan hele vejen glæde jer til mødet med den charmerende by, der samtidig er jetsettes paradis. Men der er selvfølgelig også masser at tage sig til på vejen. 

Historie og hygge i Providence

Undervejs kan I lægge vejen forbi Providence, hovedstaden i Rhode Island. Byen kan dateres tilbage til 1600-tallet, og centrum er fortsat et virvar af gamle, snævre gader, der løber på kryds og tværs mellem victorianske palæer og moderne skyskrabere.

Gå også en tur gennem Waterplace Park med stier, gangbroer og grønne områder langs Woonasquatucket River.

Hotel Viking, NewportHotel Viking 4*, Newport

Fra Providence fortsætter I sydpå til millionærernes legeplads, Newport. I skal bo 2 nætter på et centralt førsteklasses hotel i hyggelige Newport. Hotel Viking ligger i et fredeligt og grønt kvarter i Newport ved starten af Historic Hill-kvarteret og omgivet af smukke New England-huse med gourmetbutikker, hoteller og restauranter. 
Dag 11
Newport og Vanderbilts "sommerhus", The Breakers

Indgang til Vanderbilt-familiens sommerpalæ The Breakers i NewportHyggelige Newport var ikke uden grund det foretrukne feriested for Amerikas første millionærer. På Belleview Avenue ligger det ene lille slot efter det andet, hvor nogle er en kejser værdig. Mange af dem er åbne for offentligheden.

Besøg i Vanderbilts "sommerhus" - et overdådigt palads

Vi har arrangeret et besøg, hvor I skal se Vanderbilts "sommerhus", The Breakers. Det er et imponerende palads i italiensk renæssance stil med 70 overdådige værelser. Det blev færdiggjort i 1895 og byder de ca. 400.000 årlige besøgende velkommen med 9 meter høje indgangsporte, enorme krystallysekroner, udsmykkede lofte, silketapeter og et herskabeligt landskab, som strækker sig ud til kysten. I dag er huset et National Historic Landmark.

Cliff Walk i Newport, Rhode IslandHar I lyst til mere, kan I også gå ad Cliff Walk og se de utrolige sommervillaer fra kystsiden. Ved havnen og i centrum af byen er mange små butikker og restauranter.

Dag 12
Newport - Boston lufthavn, 115 km

Havnen ved Newport Rhode IslandDet er tid til at sige farvel til New England. Turen op til Boston lufthavn tager knap to timer. Har I god tid inden jeres fly afgår, kan I evt. holde pause ved Watuppa Ponds og spadsere en tur rundt om søen eller tage en afstikker til Freetown State Forest for at nyde New Englands vidunderlige efterårsfarver en sidste gang. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

New England Country Inns
RejseperiodeDobbeltEnkelt
27.04.19 ‑ 07.06.1922.000‑24.00039.000‑41.000
08.06.19 ‑ 15.06.1925.000‑27.00044.000‑46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Børn: På flere af de benyttede inns og hoteller er værelserne ikke egnede for mere end 2 personer, og der skal derfor bestilles ekstra værelse, hvis I har børn med på turen. Ønsker I at bo med børnene på samme værelse, kan vores rejserådgivere foreslå alternative overnatningssteder.