XL New England Boston Acorn Street Massachusetts USA

New England Country Inns

New England Country Inns

12 dage fra 26.500 kr.

Oplev charmerende byer og billedskønne efterårslandskaber

Oplev de idylliske New England-stater, når de er allersmukkest med skovene i efterårsfarver! Stemningsfuld kør selv-ferie med korte kørestrækninger, så I har god tid til både at opleve og nyde livet.

Verdens smukkeste efterårsfarver

Glæd jer til at opleve New Englands fascinerende efterårslandskaber og ahorntræernes dybrøde blade. Det allerbedste tidspunkt for dette sku er fra slutningen af september til begyndelsen af oktober, og særligt spektakulært er New Hampshires White Mountains og Vermonts Green Mountains.

Glæd jer til

 • Mageløse efterårsfarver og smuk natur
 • Hvalsafari i Massachusetts Bay
 • Vanderbilt-familiens fantastiske palæ
 • Charmerende småbyer og atmosfærefyldte Boston
 • 3* - 4* hyggelige, historiske inns og hoteller

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Boston 3 nætter på Boston 3 Højdepunkter USA's uafhængighedshistorie på The Freedom Trail og hvalsafari med katamaran til Stellwagen Bank Marine Sancturay. USA's uafhængighedshistorie på The Freedom Trail og hvalsafari med katamaran til Stellwagen Bank Marine Sancturay.
Portland 2 nætter på Portland 2 Højdepunkter Byliv i Portland, gåture langs kysten, skøn mad og Cape Elizabeths ikoniske fyrtårn. Byliv i Portland, gåture langs kysten, skøn mad og Cape Elizabeths ikoniske fyrtårn.
New Hampshire 2 nætter på New Hampshire 2 Højdepunkter Fantastisk natur og New England stemning i White Mountains med base i historiske lodge fra 1770'erne. Fantastisk natur og New England stemning i White Mountains med base i historiske lodge fra 1770'erne.
Woodstock, Vermont 2 nætter på Woodstock, Vermont 2 Højdepunkter Gallerier og specialitetsforretninger i Woodstocks hyggelige kolonitidshuse og udflugt til Billings Farm, der fungerer som arbejdende museum. Gallerier og specialitetsforretninger i Woodstocks hyggelige kolonitidshuse og udflugt til Billings Farm, der fungerer som arbejdende museum.
Newport, Rhode Island 2 nætter på Newport, Rhode Island 2 Højdepunkter Historiske feriepalæer på Belleview Avenue og besøg til Vanderbilts "sommerhus", The Breakers. Historiske feriepalæer på Belleview Avenue og besøg til Vanderbilts "sommerhus", The Breakers.
XL New England USA Massachusetts Boston Aerial View

Hvaler og historie i Boston

På denne rejse bliver der er også rig mulighed for at følge sporene fra USA’s tidlige historie i Boston, et af arnestederne for grundlæggelsen af den amerikanske nation. The Freedom Trail (følg den røde streg på fortovet) fører jer til en række historisk signifikante steder og bygninger fra den amerikanske revolution.

Fra Boston skal I også på hvalsafari til Stellwagen Bank Marine Sanctuary, et af verdens bedste steder at spotte bl.a. pukkelhvaler og delfiner.

Newports prangende palæer

I byen Newport har vi indlagt et besøg i ”The Breakers”, den velhavende Vanderbilt-families ”summer cottage”, der i dag fungerer som museum. Newport var jetsettets legeplads i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet, hvilket de mange opulente palæer i byen vidner om.

XL USA Cape Cod Humpback Whale.
Xl USA Maine Higgins Beach Inn Beach
XL USA Woodstock Inn Resort Vermont Hotel Pool Area

Dagsprogram

Standard eller deluxe?

Den beskrevne rute tager udgangspunkt i vores standardprogram, men har I andre ønsker, eller vil I gerne forlænge rejsen, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Det er også muligt at opgradere til inns i en højere kategori. Tal med jeres rejserådgiver om, hvordan jeres New England-rejse skal sættes sammen. Ønsker I flere oplevelser langs den smukke kyst, kan I kombinere med oplevelser fra rejsen Sommeridyl i New England.

I ankommer til New Englands "hovedstad" og kan lige nå en aftentur og en hyggelig middag i Bostons charmerende centrum, inden I går til ro på jeres første af tre nætter i Boston.

Copley Square Hotel 3*, Boston, Massachusetts

I skal bo på Copley Square Hotel i Boston, der ligger mellem kvartererne Back Bay og Columbus i gåafstand til seværdigheder, restauranter og shopping i Boston.

Xl USA Boston Copley Square Hotel Lobby

Byen er en skøn blanding af nyt og gammelt. Den opleves bedst til fods, og "The Freedom Trail" gør det nemt at finde vej. Ruten er afmærket som en rød stribe på fortovet, der fører jer forbi alle byens historisk interessante steder fra USA's frihedskamp, hvor "The Boston Tea Party" var et af de første skridt mod løsrivelsen.

Er I til shopping er Faneuil Hall, Quincy Market, Newbury Street i Back Bay og hele området omkring Downtown Crossing gode steder med hver deres særpræg.

Union Oyster House - USA's ældste restaurant

Nyd en gåtur i det hyggelige Boston Commons og oplev de skæve veje, smalle stræder og charmerende byhuse i velhaverområdet Beacon Hill. Frokost kan I evt. spise på det berømte Union Oyster House på 41 Union St. Det er USA's ældste restaurant og var et af Kennedy-klanens favoritspisesteder.

XL Boston Beacon Hill Street Brick House Lamps Old Massachusetts USA
Small Usa Massachusetts Boston Union Oyster House
Xl Usa Massachusetts Boston New England Wharf Financial District City

I dag skal I på hvalsafari fra Boston Harbor. I sejler med en manøvredygtig karamaran til Stellwagen Bank Marine Sancturay, hvor de lokale praler af intet mindre end 99 % hvalgaranti. Udover pukkelhvaler er det også sandsynligt, at I ser vågehvaler, grindehvaler, hajer, kæmpe tun, delfiner og marsvin. Husk kameraet!

Small Cape Cod Whalewatch Humpback People Boat Jennifer Buckner

XL New England Usa Maine Lobster Fishing Wharf

Nu går jeres rejse til New England videre mod nord med kurs mod Portland. I kører langs kysten til hyggelige Higgins Beach Inn på Maines kyst. Undervejs kan I slappe lidt af ved en af de mange dejlige strande f.eks. Hampton Beach i New Hampshire, hvis vejret tillader det.

Alternativt så gå en tur langs den smukke kyst og nyd de dejlige byer undervejs. Med blot 172 km denne dag, har i al den tid, I har brug for. 

Higgins Beach Inn 3*

I har to nætter på charmerende Higgins Beach Inn, der ligger i et hyggeligt villakvarter tæt på vandet. Området er perfekt til afslapning og gåture. 

Xl USA Maine Higgins Beach Inn Exterior Building

Dagen er til at slappe af, gå gode ture langs kysten og nyde den gode mad på Higgins Beach Inn.

Skal der ske lidt mere end det, er kun 20 minutter fra bylivet i Portland og kun et kvarter fra Cape Elizabeths fyrtårn, der er et ikon for rejser til New England.

Xl New England Usa Maine Portland Head Lighthouse Cape Elizabeth

Xl USA NH Jackson Christmas Farm Inn And Spa Exterior

Via Maines Lake District kommer I til New Hampshires White Mountains. Her er der gode muligheder for shopping i North Conways mange outlet butikker, før I kører videre gennem New Hampshires smukke natur og over de karakteristiske overdækkede broer. White Mountains er et af de smukkeste steder at opleve New England i efterårsfarver.

The Christmas Farm Inn and Spa 3*, Jackson

I skal nu bo 2 nætter på en skøn lodge med lige så skøn historie, The Christmas Farm Inn and Spa i Jackson. Det hvide hovedhus og røde anneks, de grønne omgivelser og rækken af gyngestole på verandaen byder jer velkommen til 100 % New England stemning. The Christmas Farm Inn and Spa er et hyggeligt udgangspunkt for oplevelser i de spektakulære White Mountains. Lodgens historie går tilbage til 1770'erne, og i de forskellige bygninger har været brugt som en farm, et fængsel og en kirke. 

Xl Usa New England Typical Covered Bridge Red Fall Autumn

I bor omgivet af bjerge med floder, vandfald og smukke vandreruter, og det hele står uendeligt smukt i New Englands guddommelige efterårsfarver. Derfor: Snør vandreskoene og kom ud i sceneriet!

Til toppen af Mount Washington?

Det højeste bjerg i White Mountains, Mount Washington (1900 m), er inden for køreafstand, og I kan tage en kabelbane mod toppen og flere uforlignelige udsigter. Brug dagen på at udforske naturen.

Når I kommer hjem fra dagens udflugter, kan I gå en tur i den store spa, og her er både indendørs og udendørs pool

Xl Usa New Hampshire White Mountains Flume Gorge Waterfall
Xl Usa New Hampshire White Mountains Red Covered Bridge
XL USA New England New Hampshire White Mountains Diana's Baths Waterfalls

Kør ud i det blå fra New Hampshires White Mountains mod Vermonts smukke Green Mountains, hvor dagens mål er Woodstock, der dog ikke må forveksles med stedet, hvor 60'ernes hippier mødtes til festival med musik og røgtåger. Peace & Harmony er der dog masser af i Green Mountains.

White Mountains og vandfald i Flume Gorge

I har tid til en gåtur i White Mountains, og vi kan anbefale at køre videre mod Flume Gorge. Her kan I nyde en spektakulær vandretur på små 4 km. I kommer gennem overdækkede broer, ser smukke vandfald og utrolige udsigter på vejen.

Xl Usa Vermont Autumn Houses Church
Xl Usa Vermont Country Road Sale Stand Local Maple Syrup Vintage Wood Wagon
XL USA Woodstock Inn Resort Vermont Hotel

Lost River og ahornsirup

Tag evt. også en afstikker til Lost River Reservation og se, om I kan klemme jer igennem "The Lemonsqueezer" og de andre grotter og huler. I går ad gangbroer og stier langs floden, der det ene øjeblik buldrer frem for så det næste øjeblik at forsvinde under store granitblokke i den smalle kløft. I kan også besøge en af Vermonts mange ahornsirup-plantager på vejen.

The Woodstock Inn and Resort 4*, Woodstock

De næste 2 nætter kan I nyde Laurence og Mary Rockefellers The Woodstock Inn and Resort i Vermont, New England. Tag ud i smuk natur og kom hjem til afslappet stemning, gennemført elegance og prisbelønnet gastronomi. I fornemmer virkelig historiens vingesus i og omkring de smukke, hvide bygninger.

 

Woodstock ligger ud til Ottauquechee River and the Crossroad of Vermont Scenic Byway. Selve byen Woodstock emmer af idyl, og utallige lokale kunstnere, håndværkere og farmere har indrettet gallerier og specialitetsforretninger i de hyggelige kolonitidshuse.

Udflugter fra Woodstock

Green Mountains og Stowe er inden for række fra Woodstock. Ikke langt fra Woodstock Inn finder I også det historiske landsted Billings Farm, der fungerer som arbejdende museum.

Et andet godt udflugtsmål er Marsh-Billings-Rockefeller National Historical Park med pittoreste vandrestier og udsigtspunkter. Entréen til begge steder er inkluderet i jeres ophold på Woodstock Inn.

Xl USA Maine Bar Harbor Asticou Azalea Garden Fall

Fra Woodstocks bjerge kører I sydover til Newport ved kysten. I kan hele vejen glæde jer til mødet med den charmerende by, der samtidig er jetsettes paradis. Men der er selvfølgelig også masser at tage sig til på vejen. 

Historie og hygge i Providence

Undervejs kan I lægge vejen forbi Providence, hovedstaden i Rhode Island. Byen kan dateres tilbage til 1600-tallet, og centrum er fortsat et virvar af gamle, snævre gader, der løber på kryds og tværs mellem victorianske palæer og moderne skyskrabere.

Gå også en tur gennem Waterplace Park med stier, gangbroer og grønne områder langs Woonasquatucket River.

Xl Usa Rhode Island Providence Skyline Seen From Prospect Terrace Park
XL USA RI Newport Hotel Viking Exterior Front Evening
XL USA RI Newport Hotel Viking Terrace

Hotel Viking 4*, Newport

Fra Providence fortsætter I sydpå til millionærernes legeplads, Newport. I skal bo 2 nætter på et centralt førsteklasses hotel i hyggelige Newport. Hotel Viking ligger i et fredeligt og grønt kvarter i Newport ved starten af Historic Hill-kvarteret og omgivet af smukke New England-huse med gourmetbutikker, hoteller og restauranter. 

Hyggelige Newport var ikke uden grund det foretrukne feriested for Amerikas første millionærer. På Belleview Avenue ligger det ene lille slot efter det andet, hvor nogle er en kejser værdig. Mange af dem er åbne for offentligheden.

Besøg i Vanderbilts "sommerhus" - et overdådigt palads

Vi har arrangeret et besøg, hvor I skal se Vanderbilts "sommerhus", The Breakers. Det er et imponerende palads i italiensk renæssance stil med 70 overdådige værelser. Det blev færdiggjort i 1895 og byder de ca. 400.000 årlige besøgende velkommen med 9 meter høje indgangsporte, enorme krystallysekroner, udsmykkede lofte, silketapeter og et herskabeligt landskab, som strækker sig ud til kysten. I dag er huset et National Historic Landmark.

Har I lyst til mere, kan I også gå ad Cliff Walk og se de utrolige sommervillaer fra kystsiden. Ved havnen og i centrum af byen er mange små butikker og restauranter.

Xl Usa Rhode Island Newport The Breakers Mansion Summer Entrance
Xl Usa Rhode Island Newport The Breakers Mansion Summer
Xl Usa Rhode Island Newport Cliff Walk Designated National Recreation Trail

Det er tid til at sige farvel til New England. Turen op til Boston lufthavn tager knap to timer. Har I god tid inden jeres fly afgår, kan I evt. holde pause ved Watuppa Ponds og spadsere en tur rundt om søen eller tage en afstikker til Freetown State Forest for at nyde New Englands vidunderlige efterårsfarver en sidste gang. 

XL New England Usa Maine Portland Cape Elizabeth Lighthouse.
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Hyggelige Inns, der emmer af stemning og historie

Her skal I bo på jeres rejse

I bor på 3*- 4* hoteller og inns, der hver især repræsenterer New England-kulturen på allerbedste vis. Bl.a. den charmerende Higgins Beach Inn ved kysten i Maine og The Christmas Inn and Spa i New Hampshires smukke bjerglandskaber. Begge inns har bevaret deres autentiske atmosfære.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Boston t/r på økonomiklasse

 • Lufthavnsskatter

 • 3 nætter på Copley Square Hotel 3*, Boston, standard room

 • Oplevelse: Hvalsafari fra Boston

 • 9 dages billeje: Standard SUV med alle nødvendige forsikringer, en tank benzin, op til 4 førere og fri km.

 • 2 nætter på Higgins Beach Inn 3*, Maine, waves room

 • 2 nætter på The Christmas Farm Inn and Spa 3*,  Jackson, traditional room

 • 2 nætter på Woodstock Inn & Resort 4*, Woodstock, main inn eller spa wing guest room

 • 2 nætter på Hotel Viking 4*, Newport, Newport room

 • Entré til Vanderbilt-familiens vilde sommerpalæ

Pris per person ved 2 voksne
New England Country Inns
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.05.24 ‑ 19.06.2428.000‑30.00047.000‑49.000
20.06.24 ‑ 04.01.2538.000‑41.00067.000‑69.000
05.01.25 ‑ 19.06.2526.000‑30.00043.000‑50.000
20.06.25 ‑ 03.10.2539.000‑43.00070.000‑72.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Børn: På flere af de benyttede inns og hoteller er værelserne ikke egnede for mere end 2 personer, og der skal derfor bestilles ekstra værelse, hvis I har børn med på turen. Ønsker I at bo med børnene på samme værelse, kan vores rejserådgivere foreslå alternative overnatningssteder.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.