XL New England Boston Acorn Street Massachusetts USA Florist

Sommeridyl i New England

Sommeridyl i New England

13 dage fra 31.000 kr.

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

13 dages kør selv-ferie, ad kystvejen fra Boston til New York

De 6 stater, der udgør New England i det nordøstlige hjørne af USA er kendt for fantastisk natur og lige så skønne kyster, hvor de små kystbyer oser af charme og feriestemning. Det skal I opleve på en kør selv-ferie i New England fra Boston ned langs kysten til New York City.

Hyggelige Boston og charmerende kystbyer

I kystbyerne hersker den dejligste feriestemning om sommeren med masser af lyse timer. Og selv storbyerne i New England er fyldt med charme. 

Det ser I, når I udforsker Boston. Den smukke by er en herlig kombination af hygge og historie. New England var stedet, hvor koloniseringen af USA tog sin start, og det var her, løsrivelsen fra England også startede med bl.a. The Boston Tea Party.

Glæd jer til

 • Kør selv-ferie til New Englands mest charmerende kystbyer
 • Hoteller håndplukkede for stemning og beliggenhed
 • Udflugt til Vanderbilts The Breakers
 • Storbypuls i New York
 • Sejltur med historisk yacht i New York

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Boston 3 nætter på Boston 3 Højdepunkter Fyldt med charme og historie udfolder Boston sig. Følg den røde stribe ad The Freedom Trail der guider Jer forbi alle historiske nedslag fra frihedskampen Fyldt med charme og historie udfolder Boston sig. Følg den røde stribe ad The Freedom Trail der guider Jer forbi alle historiske nedslag fra frihedskampen
Cape Cod 3 nætter på Cape Cod 3 Højdepunkter Når pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler dukker op fra havoverfladen føles det næsten magisk. På hvalsafari fra Cape Cod er der næsten garanti på at spotte de store dyr Når pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler dukker op fra havoverfladen føles det næsten magisk. På hvalsafari fra Cape Cod er der næsten garanti på at spotte de store dyr
Newport 2 nætter på Newport 2 Højdepunkter De første amerikanske millionærer ferierede ofte i Newport, og af den grund ligger det ene slot og palæ side om side den dag i dag. Paladset The Breakers er et imponerende højdepunkt i italiensk rennæsancestil og 70 værelser De første amerikanske millionærer ferierede ofte i Newport, og af den grund ligger det ene slot og palæ side om side den dag i dag. Paladset The Breakers er et imponerende højdepunkt i italiensk rennæsancestil og 70 værelser
New York 3 nætter på New York 3 Højdepunkter Det er svært at udvælge højdepunkter fra The Big Apple, men en sejltur med Shearwater er en oplevelse i særklasse. Oplev New York fra vandet og nyd byen der aldrig sover på en ny og anderledes måde Det er svært at udvælge højdepunkter fra The Big Apple, men en sejltur med Shearwater er en oplevelse i særklasse. Oplev New York fra vandet og nyd byen der aldrig sover på en ny og anderledes måde
Xl USA New York One World Observatory Exterior
XL New England USA Massachusetts Marthas Vineyard Gingerbread Cottages
XL New England Usa Canoe River Sunset
The Big Apple - byen der aldrig sover

New York City

Shopping i New York

I New York siger I farvel til bilen og goddag til storbyjunglen. Mulighederne er uendelige, men mon ikke I skal shoppe igennem og opleve nogle af byens ikoner? I lægger dog ikke den maritime stemning fra rejsen ned gennem New England helt på hylden i New York. I skal nemlig på et smukt cruise på en historisk yacht!

Bedste årstid for denne rejse

Som navnet antyder, er det bedst at udforske New Englands kyster om sommeren. Kombinerer I med naturoplevelser inde land, står skovene grønne og frodige i denne tid. Ønsker I at opleve New England i de berømte efterårsfarver, må I forvente en mere vindblæst kyst, men man kan jo klæde sig efter vejret.

XL Usa New York SHEARWATER Daytime With City Bkgd
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til New England med direkte fly fra København til Boston i Massachusetts – den ene af de seks stater, der tilsammen udgør New England i det naturskønne nordøstlige hjørne af USA.

Copley Square Hotel 3*, Boston

Jeres hotel i Boston er Copley Square Hotel, hvor I får megget for ppengene og oven i en super god beliggenhed. I kan gå til seværdigheder, restauranter og shopping.

Xl USA Boston Copley Square Hotel Building

Boston er en by fyldt med charme og en skøn blanding af nyt og gammelt. Boston opleves bedst til fods ad f.eks. "The freedom trail", som I bor lige ved starten af. 

Det er nemt at fine vej ad The Freedom Trail. Ruten er nemlig afmærket som en rød stribe på fortovet, der fører jer forbi alle byens historisk interessante steder fra USA's frihedskamp, hvor "The Boston Tea Party" var et af de første skridt mod løsrivelsen.

Nyd også en gåtur i det hyggelige område omkring Boston Commons, hvor I bor. Oplev de skæve veje, smalle stræder og charmerende byhuse i velhaverområdet Beacon Hill. Frokost kan I evt. spise på det berømte Union Oyster House på 41 Union St. Det er USA's ældste restaurant.

Er I til shopping er Faneuil Hall, Quincy Market, Newbury Street i Back Bay og hele området omkring Downtown Crossing gode steder med hver deres særpræg.

XL Boston Beacon Hill Street Brick House Lamps Old Massachusetts USA
Xl New England USA Massachusetts Boston Old State House Building
XL USA New England Massachusetts Boston Harvard University Lucky Shoe John Harvard

I henter jeres bil og kører sydpå i Massachusetts. Langs kysten er smukke strande og hyggelige byer, og da hele turen kan gøres på et par timer, har I god tid til at stoppe undervejs. I kommer f.eks. tæt forbi Hyannis med Kennedy-familiens sommerresidens og Kennedy Memorial og det levende museum Plimoth Plantation ved Plymouth.

Hyggelige Chatham på Cape Cod

New England var stedet, hvor koloniseringen af USA tog sin start. Migranterne slog sig ned her, hvor landbrug, skovbrug og fiskeri med hvalfangst blev deres leveveje. 

Dagens mål er netop en af New Englands små fiskerlandsbyer, Chatham, der i dag er en by fyldt med liv og charme, som mange af kystbyerne i New England. Det er Tisvilde og Skagen på amerikansk med klitter og marehalm på strandene.

XL USA Cape Cod Provincetown Harbor Beach Massachusetts Beachview
XL USA Cape Cod Provincetown Harbor Boats Decorated House Massachusetts Evening
Xl USA MA Cape Cod Queen Ann Inn Cafe Lounge Pool

Queen Anne Inn Café & Lounge 3*, Chatham på Cape Cod

Chatham ligger på halvøen Cape Cod, der meget symbolsk har form som en fiskekrog, der rækker ud i havet. I Chatham skal I bo 3 nætter på Queen Anne Inn, der oser af ægte New England-stemning med hvidt træværk, smukke balkoner, farverige blomsterkasser og autentisk indretning med sommerlige farver. 

Her er super hyggeligt godt hjulpet på vej af et imødekommende personale, der får en til at føle sig velkommen.

I gamle dage levede mange i New England af hvalfangst. I dag er det dog ikke harpunen, men kameraet, der jages med ude på Stellwagen Bank Marine Sanctuary i Massachusetts Bay, der er et af verdens top 10 steder at se pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler samt flere arter delfiner.

I skal opleve det på en sejltur fra Cape Cod, hvor I bor. De lokale praler af en sikkerhed for at se hvaler på 99 %! Men det er vilde dyr i vild natur, så selvfølgelig er intet sikkert.

Small Cape Cod Whalewatch Humpback Jumps Boat People

XL USA Cape Cod Historic Lighthouse Provincetown Massachusetts

Dagen er sat af til alt og ingenting i de dejlige omgivelser. Gå en tur langs stranden og nyd den charmerende by. Ved havnen og i centrum af byen er mange små butikker og restauranter. I kan også sejle til Martha’s Vineyard med smukke kyster, store palæer og skøn feriestemning. Martha’s Vineyard er jetsettets ferieø i New England.

Xl Usa Massachusetts Cape Cod Chatham Lighthouse

Jeres rejse til New England går nu fra Cape Cod til Newport lidt længere sydpå. Newport ligger i staten Rhode Island, og det er også en by, der oser af historie og skøn stemning. 

Her er hyggelige gader med de typiske New England-huse beklædt med træspån på vægge og tag, og her er samtidig kæmpe palæer f.eks. i Millionaires Row. Newport er også kendt for sine musikfestivaler, så glæd jer til at opleve denne skønne by. 

Hotel Viking 4*, Newport

I skal bo 2 nætter på Hotel Viking, der er et centralt førsteklasses hotel i Newport. Hotel Viking ligger i et fredeligt og grønt kvarter i Newport ved starten af Historic Hill-kvarteret og omgivet af smukke New England-huse med gourmetbutikker, hoteller og restauranter.

Xl Usa Rhode Island Newport Pier Fishing Shed Boats
XL USA RI Newport Hotel Viking Indoor Pool
XL USA RI Newport Hotel Viking Lobby

Rejser til New England kan give et indblik i nogle af de ufattelige rigdomme, der blev skabt under den industrielle revolution. Newport var ikke uden grund det foretrukne feriested for Amerikas første millionærer. På Belleview Avenue ligger det ene lille slot efter det andet. 

Et af ikonerne for denne epoke er Vanderbilt-familiens sommerpalæ, The Breakers. Vanderbilts rigdom blev skabt på dampskibe og jernbaner og udstillet i en for danskere nærmest uhørt overdådighed. Vi inkluderer entré til The Breakers, et imponerende palads i italiensk renæssancestil med 70 overdådige værelser. 

Har I lyst til mere, kan I gå ad The Cliff Walk og se de utrolige sommervillaer fra kystsiden.

XL USA Rhode Island New Port The Breakers Marble House House Of Alva Vanderbilt

Nu sker der et gevaldigt skift i pulsen for jeres rejse til New England. I kører nemlig endnu et stykke sydpå. Denne gang er det dog ikke en lille fredfyldt kystby, der er målet, men New York City! The Big Apple. Byen, der aldrig sover. Kært barn har mange navne. 

Når I ankommer til New York, afleverer I bilen. Det er tid til at udforske storbyjunglen og shoppe løs. 

Hotel 50 Bowery 3+*, New York

Jeres hotel i New York er Hotel 50 Bowery, der ligger i Chinatown med mange af byens største attraktioner inden for gåafstand. I vil nyde den høje service, og selv om I er her for at udforske byen, så sæt også tid af til tagterrassen på 21. etage på Hotel 50 Bowery. Her er en fænomenal udsigt!

Xl Usa Central Park Aerial View Manhattan New York
Xl Usa New York Hotel 50 Bowery Rooftop Bar
Xl Usa New York Hotel 50 Bowery Entrance Night

XL USA New York Manhattan Skyline Hudson River

På jeres rejse til New England har I nydt de smukke kystbyer, og selv i New York holder vi fast i den maritime del af stemningen på en spændende udflugt, hvor I står ud for sejl på en smuk yacht fra 1929. 

Glæd jer til at opleve Manhattans skyline, mens brisen fylder sejlene og roen sænker sig. Som udgangspunkt er det en dagstur, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I foretrækker en romantisk sejltur i solnedgangen eller et night cruise. Eller hvorfor ikke en vinsmagningstur?

Den smukke yacht, Shearwater, er kåret til New Yorks eneste flydende vartegn! Læn jer tilbage, slap af og skyd de bedste nærbilleder af Frihedsgudinden, Ellis Island og Manhattan skyline.

XL Usa New York SHEARWATER Daytime With Statue

XL USA Brooklyn Bridge In New York City Aerial View

I er nået til den sidste hele dag på jeres ferie i New England og New York. Det er tid til at fylde kufferten op, hvis der er plads til mere, måske se et Broadway-show eller besøge et af de imponerende museer.  

Har I nået Manhattans skyskrabere med Empire State Building? Ground Zero til minde om World Trade Center? Central Park? Meat Packing District? High Line Park? Der er nok til mange rejser i New York. Overvej også en tur over broerne til Queens og Brooklyn. 

Jeres rejserådgiver har masser af tip og også flere udflugter i New York fra cykelture til madture og gospel i Harlem.

Xl Usa New York Ground Zero Memorial 9 11 World Trade Center

Det er tid at vende næsen hjemad. Vi bestiller pladser i et direkte fly fra New York til København, hvor I lander dagen efter. Det vil sige, at I har en god del af dag 12 til at se jer omkring.  Velkommen hjem fra jeres rejse til New England.

Xl New England USA Landscape Marthas Vineyard Island Massachusetts
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Autentisk charme og millionærernes palæer

På jeres vej til New York lægger I vejen forbi hyggelige Chatham på Cape Cod og smukke Newport i Rhode Island. I vil nyde stemningen i de gamle byer, der er USA’s svar på Tisvilde og Skagen. Fiskerbyer, der blev opdaget af kunstnere, der så igen trak turisterne til. Og nu jer.

Nyd de gamle New England-huse og også de enorme palæer bygget på rigdomme skabt under den industrielle revolution. Vi inkluderer besøg i det mest imponerende af dem alle, Vanderbilts ”The Breakers”.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Udvalgte hoteller og Bed & Breakfast

På denne rejse til New England har vi håndplukket hoteller med bedste beliggenhed i storbyerne, og i både Chatham og Newport vil I nyde at bo på steder fyldt med stemning lidt væk fra de mest turistede strøg. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Direkte fly København-Boston / New York-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Copley Square Hotel 3*, Boston. Standard room
 • 5 dages billeje: Standard SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 3 nætter på Queen Ann Inn Café & Lounge 3*, Cape Cod. Village room
 • Oplevelse: Kom tæt på de store hvaler
 • 2 nætter på Hotel Viking 4*, Newport. Sunset room
 • Oplevelse: Vanderbilt familiens vilde sommerpalæ
 • 3 nætter på Hotel 50 Bowery 3+*, New York. City View Room
 • Oplevelse: Oplev New York for sejl
Pris per person ved 2 voksne
Sommeridyl i New England
RejseperiodeDobbeltEnkelt
24.04.24 ‑ 19.06.2432.000‑34.00049.000‑51.000
20.06.24 ‑ 11.08.2444.000‑46.00067.000‑69.000
12.08.24 ‑ 04.01.2538.000‑43.00060.000‑67.000
05.01.25 ‑ 19.06.2530.000‑35.00044.000‑52.000
20.06.25 ‑ 05.09.2540.000‑47.00063.000‑71.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Transport til og fra lufthavne
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Envejsgebyr på billejen, USD 99 + lokale skatter
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Få skræddersyet rejsen til jeres ønsker  

Inde i land i New England venter spektakulær natur som både kan opleves fra bilen og fra smukke vandreruter. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I også vil opleve denne del af New England. Få evt. inspiration i vores rejse New England Country Inns. 

På samme måde kan hoteller opgraderes til 4* og 5* hoteller. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.