• Seattle skyline
 • Waikiki beach ved Honolulu, Oahu
 • Aston Islander on the Beach, Kauai, Hawaii
 • Mount Waialeale på Kauai i Hawaii skulle være det fugtigste sted på jorden

Seattle og Hawaii: Kaffe, surf og regnskov

15 dages eventyr til Seattle, Honolulu og Kauai fra 28.000 kr.

Glæd jer til:

Kaffe, livskvalitet og god mad i Seattle

Surf, byliv og Pearl Harbor på Oahu, Hawaii

Regnskov, vandfald og kløfter på Kauai, Hawaii

Bil på Kauai

Udvalgte hoteller med perfekt beliggenhed

Læs mere

Oplev den grønne kaffeby Seattle som optakt til en spændende Hawaii rejse. På Oahu venter historie og Honolulu med dejlige Waikiki Beach, mens Kauai er et natureventyr med kløfter, regnskov og vandfald. En rejse til USA og Hawaii med fokus på mangfoldighed og dejlige oplevelser.

Tag på en USA og Hawaii rejse, hvor I oplever en masse vidt forskellige ting og samtidig får rigtigt meget for pengene. Byliv, natur og strand i skøn forening. 

Byliv i Seattle og Honolulu – moderne og hang loose

Både Seattle og Honolulu er moderne storbyer. For beboerne er livskvaliteten begge steder i fokus, men med hver sin indfaldsvinkel. I Seattle handler det om økologi, kunst i byen, god mad skabt på lokale råvarer og en stærk hang til uforlignelig kaffe. I Honolulu krydres bylivet til gengæld med sand mellem tæerne, surf og mai tais i solnedgangen. Glæd jer til at opleve begge dele!

Historie og strand på Oahu

Oahu er selvfølgelig meget mere end Honolulu og Waikiki Beach. Her er bl.a. historiske Pearl Harbor, vulkankrateret Diamond Head, de berømte surfstrande nord for Honolulu og Iolani Palace fra den gang, Hawaii var et polynesisk kongerige. Vi inkluderer en udflugt, hvor I oplever meget af det. 

Regnskov, vandfald og kløfter på Kauai

Kauai er overflødighedshorn af smukke naturscenerier med det storslåede Waimea Canyon som perlen. Det er noget af det mest imponerende natur, I kan opleve på en Hawaii rejse. I har bil til rådighed, så I kan komme rundt i jeres eget tempo. Vi inkluderer et romantisk dinner & sunset cruise ud for Kauai, hvor I kan opleve en af de smukkeste kyststrækninger i verden! 

Hoteller udvalgt for stemning og beliggenhed

Vi har udvalgt hoteller i Seattle og på Hawaii ud fra deres kvalitet, stemning og ikke mindst gode beliggenhed i forhold til oplevelserne. Alt på denne Hawaii rejse kan tilpasses jeres drømme, så tal med vores Hawaii-eksperter om særlige ønsker. 

Sæsoner og hvaler på Hawaii

Sommeren er højsæson for denne Hawaii rejse, men den kan gennemføres hele året. Fra december til marts kan I opleve de store pukkelhvaler ved Hawaii, mens Seattle selvfølgelig vil være koldere end i sommermånederne. Fra september til november får I mest for pengene.

Program

Dag 1
I rejser til Seattle

Seattle med byens vartegn, det 184 meter høje udsigtstårn, The Space Needle i baggrundenJeres rejse til Hawaii starter med et spændende stop i Seattle, hvor I lander samme dag. I tager en taxa direkte til hotellet eller kører med sporvognen Central Link Light Rail til centrum. I skal bo på et godt 3* hotel, der ligger centralt i Seattle.

Dag 2
På opdagelse i grønne Seattle

Pier 66 i SeattleSeattle i staten Washington ligger smukt ved en fjord omgivet af høje bjerge. Det skaber en del nedbør, men til gengæld er her grønt og frodigt overalt.

Fokus på miljø, livskvalitet og god mad

Byen er meget moderne med fokus på miljø og indbyggernes livskvalitet. Bygger man en ny bygning, skal 2% af omkostningerne f.eks. gå til kunst i byen. 

Pike Place Market i Seattle i staten WashingtonSeattle er kendt for sin gode mad og det store fødevaremarked Pike Place Market. Seattle ligger perfekt for friske råvarer dyrket i nærområdet og hentet i fjorden og havet. Mange restauranter fokuserer på bæredygtighed med begrebet F.L.O.S.S. (fresh, local, organic, seasonal and sustainable) som pejlemærke. 

Seattle er byen hvor Starbuck's startede sit kaffeeventyr

Kaffebyen Seattle

Nyd at slentre rundt i den dejlig by og tal med jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere en sightseeing i byen. Hvis I kan lide en god kop kaffe, er I også det rigtige sted. Seattle er kendt som kaffeby med mange udsøgte kafferristerier – bl.a. Starbucks, der startede her.

Dag 3
I rejser til Honolulu på Oahu

Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, HawaiiNu skal I til Hawaii. I flyver direkte fra Seattle til Honolulu på Oahu. Turen tager 6½ time. Fremme i Honolulu bliver I budt velkommen med blomsterkrans af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som kører jer til hotellet.

Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu, Oahu

I skal nu bo 4 nætter på det ekslusive hotel, Queen Kapiolani Hotel, der ligger få skridt fra stranden i den rolige ende af Waikiki Beach. Det er et moderne hotel med flot poolområde, restaurant, bar og aktiviteter.

Dag 4-7
Surf, byliv og Pearl Harbor på Oahu

Waikiki beach ved Honolulu, OahuHonolulu er en by med en vidunderlig hang loose-stemning. Her er fantastisk shopping, masser af liv og gode restauranter. Bag Honolulu ligger smukke, grønne bjerge. Foran byen ligger den lange Waikiki Beach, der mod syd overvåges af det store vulkankrater Diamond Head, som I evt. kan cykle hen til. 

Nord for Honolulu finder I de berømte surfstrande. I kan kigge på – eller prøve! Glæd jer også til solnedgangene over Waikiki Beach. Er I her en fredag, skal I se det store fyrværkeri ved stranden.

Historiske Pearl Harbor på Oahu, HawaiiHonolulu og Pearl Harbor med guide

Vi inkluderer en halvdagsudflugt til historie og nutid på Oaho. I oplever bl.a. Pearl Harbor, der blev angrebet af japanerne i 1941. I hører om de dramatiske begivenheder, der fik USA ind i anden verdenskrig og sejler til Arizona Memorial Museum. På vej tilbage ser I det gamle vulkankrater Punchbowl Crater, der oprindeligt var offerplads, og I kommer til Chinatown og kongepaladset Iolani Palace.

Dag 8
I rejser til Kauai

Sleeping Giant - fantastiske bjergformationer på østkysten af Kauai, HawaiiI startede i grønne Seattle. Oplevede så skønne Waikiki Beach og Honolulu på Oahu. Og nu venter den mest grønne af Hawaii-øerne, Kauai. Den smukke ø kaldes også The Garden Island på grund af sin frodighed, og perlen i naturen på Kauai er Waimea Canyon, Stillehavets Grand Canyon.

Aston Islander on the Beach, Kauai, Hawaii

Aston Islander on the Beach 3*, Kauai, Hawaii

I henter jeres bil i lufthavnen og kører til Aston Islander on the Beach, der ligger perfekt for udflugter på Kauai. Her skal I bo 5 nætter. Det hyggelige hotel på østkysten af Kauai har en autentisk stemning, ligger tæt på restauranter og cafeer og giver meget for pengene. Der er flot have med pool ud til stranden.

Dag 9-12
Vandfald, kløfter og solnedgangstur på Kauai

Waimea - Stillehavets Grand CanyonKauai er overflødighedshorn af smukke naturscenerier. I skal opleve det, når I kører rundt på egen hånd og på en spændende udflugt i regnskoven. 

Waimea Canyon på Kauai

Perlen i den overdådige natur er det storslåede kløftområde Waimea Canyon, hvor film som Jurassic Park er optaget. Fra udkigspunkterne langs med kanten til den 915 meter dybe kløft kan I skue ud over imponerende, røde lavaformationer. De mere eventyrlystne kan begive sig ad vandrestierne ned i selve kløften. Og luksusvarianten er at tage en helikoptertur hen over kløften og se det hele i fugleperspektiv!

Øens frodighed kommer naturligvis ikke af ingenting, og særligt i bjergområderne kan der falde en hurtig byge, som så til gengæld beriger himlen med et væld af regnbuer. Regnen er også med til at forkæle de grønne bjergsider med vandfald i hundredvis, og I kan bade i flere af dem.

Solen er på vej ned over Na Pali kystens rå klipper på Kauai, HawaiiSOLNEDGANGstur i katamaran VED NA PALI-KYSTEN

Vi inkluderer et romantisk dinner & sunset cruise ud for Kauai. Tag en af de mest smukke kyststrækninger i verden! Tilføj en romantisk solnedgang, en katamaran og en dejlig middag. Og lad eventuelt det hele blive krydret med flyvefisk og delfiner. Så ved I, hvad I kan glæde jer til. 

Kaptajn Cook blev ganske overvældet, da han i 1778 kom sejlende hertil og så de smukke og dramatiske klipper. Nyd selv natursceneriet og den efterfølgende middag om bord.

Dag 13-15
Hjem fra Hawaii rejsen

Krystalblåt hav ved Kauai, HawaiiJeres rejse til Seattle og Hawaii er ved at være slut. I har stadig det meste af dag 13, før i kører i lufthavnen, afleverer bilen og flyver hjemad, hvor I lander dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Seattle og Hawaii: Kaffe, surf og regnskov
RejseperiodeDobbeltEnkelt
10.12.21 - 15.12.2125.000-27.00038.000-40.000
16.12.21 - 31.12.2138.000-41.00056.000-60.000
01.01.22 - 24.06.2228.000-31.00043.000-48.000
25.06.22 - 11.08.2236.000-38.00052.000-54.000
12.08.22 - 15.12.2227.000-29.00041.000-43.000
16.12.22 - 31.12.2241.000-43.00060.000-64.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Seattle / Kauai-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på 3* centralt beliggende hotel i Seattle
 • Fly Seattle-Honolulu
 • Blomsterhilsen ved ankomst til Honolulu og transport lufthavn-hotel t/r
 • 5 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu. City View King Room
 • Oplevelse: Honolulu og Pearl Harbor med guide
 • Indenrigsfly Oahu-Kauai
 • Billeje (standardklasse) alle dage på Kauai
 • 5 nætter på Aston Islander on The Beach 3*, Kauai. Oceanview Room
 • Oplevelse: Solnedgang ved Na Pali-kysten
 • Billeleje på Kauai inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
 • Måltider, transport m.v., der ikke er nævnt under inkluderet