XL USA Beautiful Seattle In The Evening With Mt.Rainer

Seattle og Hawaii: kaffe, surf og regnskov

Seattle og Hawaii: kaffe, surf og regnskov

15 dage fra 31.000 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

15 dages eventyr til Seattle, Honolulu og Kauai

Oplev den grønne kaffeby Seattle som optakt til en spændende Hawaii rejse. På Oahu venter historie og Honolulu med dejlige Waikiki Beach, mens Kauai er et natureventyr med kløfter, regnskov og vandfald. En rejse til USA og Hawaii med fokus på mangfoldighed og dejlige oplevelser.

Tag på en USA og Hawaii rejse, hvor I oplever en masse vidt forskellige ting og samtidig får rigtigt meget for pengene. Byliv, natur og strand i skøn forening. 

Glæd jer til

 • Kaffe, livskvalitet og god mad i Seattle
 • Surf, byliv og Pearl Harbor på Oahu, Hawaii
 • Regnskov, vandfald og kløfter på Kauai, Hawaii
 • Bil på Kauai
 • Udvalgte hoteller med perfekt beliggenhed

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Seattle 2 nætter på Seattle 2 Højdepunkter På egen hånd i USA' hippe storby med kaffekultur og en fantastisk madscene, besøg bl.a. det store fødevaremarked Pike Place Market. På egen hånd i USA' hippe storby med kaffekultur og en fantastisk madscene, besøg bl.a. det store fødevaremarked Pike Place Market.
Honolulu 5 nætter på Honolulu 5 Højdepunkter Surf, byliv og afslapning ved Waikiki Beach. Spændende udflugt til fortid og nutid på Oahu med besøg til Pearl Harbour. Surf, byliv og afslapning ved Waikiki Beach. Spændende udflugt til fortid og nutid på Oahu med besøg til Pearl Harbour.
Kauai 5 nætter på Kauai 5 Højdepunkter Det storslåede kløftområde Waimea Canyon, magiske vandfald og solnedgangstur i katamaran ved Na Pali-kysten. Det storslåede kløftområde Waimea Canyon, magiske vandfald og solnedgangstur i katamaran ved Na Pali-kysten.
Xl USA Washington State Seattle Downtown Pier 66 Evening
Xl Hawaii Surfer Big Wave People
XL Hawaii Kauai Waimea Canyon Helicopter
Det kan i se frem til

Fra bylivet til strandferie

Seattle og Honolulu - moderne og hang loose

Både Seattle og Honolulu er moderne storbyer. For beboerne er livskvaliteten begge steder i fokus, men med hver sin indfaldsvinkel. I Seattle handler det om økologi, kunst i byen, god mad skabt på lokale råvarer og en stærk hang til uforlignelig kaffe. I Honolulu krydres bylivet til gengæld med sand mellem tæerne, surf og mai tais i solnedgangen. Glæd jer til at opleve begge dele!

Historie og strand på Oahu

Oahu er selvfølgelig meget mere end Honolulu og Waikiki Beach. Her er bl.a. historiske Pearl Harbor, vulkankrateret Diamond Head, de berømte surfstrande nord for Honolulu og Iolani Palace fra den gang, Hawaii var et polynesisk kongerige. Vi inkluderer en udflugt, hvor I oplever meget af det. 

Sæsoner og hvaler på Hawaii

Sommeren er højsæson for denne Hawaii rejse, men den kan gennemføres hele året. Fra december til marts kan I opleve de store pukkelhvaler ved Hawaii, mens Seattle selvfølgelig vil være koldere end i sommermånederne. Fra september til november får I mest for pengene.

Xl Hawaii Humpback Whale Breaching Animal
Det skal i opleve

Dagsprogram

Jeres rejse til Hawaii starter med et spændende stop i Seattle, hvor I lander samme dag. I tager en taxa direkte til hotellet eller kører med sporvognen Central Link Light Rail til centrum. I skal bo på et godt 3* hotel, der ligger centralt i Seattle.

Xl USA Washington State Seattle Space Needle Close Up

Seattle i staten Washington ligger smukt ved en fjord omgivet af høje bjerge. Det skaber en del nedbør, men til gengæld er her grønt og frodigt overalt.

Fokus på miljø, livskvalitet og god mad

Byen er meget moderne med fokus på miljø og indbyggernes livskvalitet. Bygger man en ny bygning, skal 2% af omkostningerne f.eks. gå til kunst i byen. 

Seattle er kendt for sin gode mad og det store fødevaremarked Pike Place Market. Seattle ligger perfekt for friske råvarer dyrket i nærområdet og hentet i fjorden og havet. Mange restauranter fokuserer på bæredygtighed med begrebet F.L.O.S.S. (fresh, local, organic, seasonal and sustainable) som pejlemærke. 

Kaffebyen Seattle

Nyd at slentre rundt i den dejlig by og tal med jeres rejsekonsulent, hvis vi skal arrangere en sightseeing i byen. Hvis I kan lide en god kop kaffe, er I også det rigtige sted. Seattle er kendt som kaffeby med mange udsøgte kafferristerier – bl.a. Starbucks, der startede her.

Xl Usa Seattle Starbucks Is World's Largest Coffeehouse Company

Nu skal I til Hawaii. I flyver direkte fra Seattle til Honolulu på Oahu. Turen tager 6½ time. Fremme i Honolulu bliver I budt velkommen med blomsterkrans af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som kører jer til hotellet.

Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu, Oahu

I skal nu bo 4 nætter på det ekslusive hotel, Queen Kapiolani Hotel, der ligger få skridt fra stranden i den rolige ende af Waikiki Beach. Det er et moderne hotel med flot poolområde, restaurant, bar og aktiviteter.

Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Waikiki View Beach
Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Pool Panorama View
Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Junior Suite Balcony View

Honolulu er en by med en vidunderlig hang loose-stemning. Her er fantastisk shopping, masser af liv og gode restauranter. Bag Honolulu ligger smukke, grønne bjerge. Foran byen ligger den lange Waikiki Beach, der mod syd overvåges af det store vulkankrater Diamond Head, som I evt. kan cykle hen til. 

Nord for Honolulu finder I de berømte surfstrande. I kan kigge på – eller prøve! Glæd jer også til solnedgangene over Waikiki Beach. Er I her en fredag, skal I se det store fyrværkeri ved stranden.

Small Hawaii Oahu Waikiki Paddle Board Activity Ocean
Xl Hawaii Flag By Pearl Harbor, Honolulu, Oahu
Xl Hawaii Memorial In Pearl Harbor With Submarine USS Bowfin. Honolulu, Oahu Copy

Honolulu og Pearl Harbor med guide

Vi inkluderer en halvdagsudflugt til historie og nutid på Oaho. I oplever bl.a. Pearl Harbor, der blev angrebet af japanerne i 1941. I hører om de dramatiske begivenheder, der fik USA ind i anden verdenskrig og sejler til Arizona Memorial Museum. På vej tilbage ser I det gamle vulkankrater Punchbowl Crater, der oprindeligt var offerplads, og I kommer til Chinatown og kongepaladset Iolani Palace.

I startede i grønne Seattle. Oplevede så skønne Waikiki Beach og Honolulu på Oahu. Og nu venter den mest grønne af Hawaii-øerne, Kauai. Den smukke ø kaldes også The Garden Island på grund af sin frodighed, og perlen i naturen på Kauai er Waimea Canyon, Stillehavets Grand Canyon.

Aston Islander on the Beach 3*, Kauai, Hawaii

I henter jeres bil i lufthavnen og kører til Aston Islander on the Beach, der ligger perfekt for udflugter på Kauai. Her skal I bo 5 nætter. Det hyggelige hotel på østkysten af Kauai har en autentisk stemning, ligger tæt på restauranter og cafeer og giver meget for pengene. Der er flot have med pool ud til stranden.

Xl Uas Hawaii Kauai Aston Islander On The Beach Exterior 16

Kauai er overflødighedshorn af smukke naturscenerier. I skal opleve det, når I kører rundt på egen hånd og på en spændende udflugt i regnskoven. 

Waimea Canyon på Kauai

Perlen i den overdådige natur er det storslåede kløftområde Waimea Canyon, hvor film som Jurassic Park er optaget. Fra udkigspunkterne langs med kanten til den 915 meter dybe kløft kan I skue ud over imponerende, røde lavaformationer. De mere eventyrlystne kan begive sig ad vandrestierne ned i selve kløften. Og luksusvarianten er at tage en helikoptertur hen over kløften og se det hele i fugleperspektiv!

Øens frodighed kommer naturligvis ikke af ingenting, og særligt i bjergområderne kan der falde en hurtig byge, som så til gengæld beriger himlen med et væld af regnbuer. Regnen er også med til at forkæle de grønne bjergsider med vandfald i hundredvis, og I kan bade i flere af dem.

Xl Hawaii Kauai Waimea Canyon Man Trekking

Solnedgangstur i katamaran ved Na Pali-kysten

Vi inkluderer et romantisk dinner & sunset cruise ud for Kauai. Tag en af de mest smukke kyststrækninger i verden! Tilføj en romantisk solnedgang, en katamaran og en dejlig middag. Og lad eventuelt det hele blive krydret med flyvefisk og delfiner. Så ved I, hvad I kan glæde jer til. 

Kaptajn Cook blev ganske overvældet, da han i 1778 kom sejlende hertil og så de smukke og dramatiske klipper. Nyd selv natursceneriet og den efterfølgende middag om bord.

Xl Hawaii Kauai Na Pali Coast Sunset

Jeres rejse til Seattle og Hawaii er ved at være slut. I har stadig det meste af dag 13, før i kører i lufthavnen, afleverer bilen og flyver hjemad, hvor I lander dag 15.

Xl Hawaii Kauai Arial View Coast Beach Blue Water
Regnskov, vandfald og kløfter på Kauai

Det skal I opleve på jeres rejse

Kauai er overflødighedshorn af smukke naturscenerier med det storslåede Waimea Canyon som perlen. Det er noget af det mest imponerende natur, I kan opleve på en Hawaii rejse. I har bil til rådighed, så I kan komme rundt i jeres eget tempo. Vi inkluderer et romantisk dinner & sunset cruise ud for Kauai, hvor I kan opleve en af de smukkeste kyststrækninger i verden! 

Hoteller udvalgt for stemning of beliggenhed

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har udvalgt hoteller i Seattle og på Hawaii ud fra deres kvalitet, stemning og ikke mindst gode beliggenhed i forhold til oplevelserne. Alt på denne Hawaii rejse kan tilpasses jeres drømme, så tal med vores Hawaii-eksperter om særlige ønsker. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Seattle / Kauai-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på 3* centralt beliggende hotel i Seattle
 • Fly Seattle-Honolulu
 • Blomsterhilsen ved ankomst til Honolulu og transport lufthavn-hotel t/r
 • 5 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu. City View King Room
 • Oplevelse: Honolulu og Pearl Harbor med guide
 • Indenrigsfly Oahu-Kauai
 • Billeje (standardklasse) alle dage på Kauai
 • 5 nætter på Aston Islander on The Beach 3*, Kauai. Oceanview Room
 • Oplevelse: Solnedgang ved Na Pali-kysten
 • Billeleje på Kauai inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
Seattle og Hawaii: Kaffe, surf og regnskov
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.24 ‑ 24.06.2431.000‑33.00047.000‑49.000
25.06.24 ‑ 11.08.2440.000‑42.00057.000‑59.000
12.08.24 ‑ 15.12.2430.000‑32.00044.000‑46.000
16.12.24 ‑ 31.12.2446.000‑52.00066.000‑77.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
 • Måltider, transport m.v., der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA med de bedste oplevelser

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.