Washingtons historie og New Yorks bankende puls

Magtens centrum og verdens centrum, 10 dage, fra 15.000 kr.

Glæd jer til:

Historiens vingesus i USA's hovedstad, Washington D.C.

Georgetown, idyllisk bydel i Washington D.C.

Washingtons smukke parker og imponerende museer

Manhattan, Central Park og Frihedsgudinden i New York

Trendy butikker og shopping i særklasse

Læs mere

Oplev Washington D.C. og New York i USA - to helt fantastiske storbyer. Holder I af kultur og historie, gastronomi og storbyens puls, er de to byer en perfekt kombination på én og samme rejse.

Udforsk Washingtons monumenter, parker og museer og tag så toget til Big Apple, hvor pulsen banker døgnet rundt. Bo centralt for oplevelserne begge steder og få skræddersyet rejsen med ekstra oplevelser, hvis I ønsker det. 

At kalde Washington D.C for magtens centrum og New York City for verdens centrum er selvfølgelig et spørgsmål om temperament. Men det er sådan, man føler det på rejser dertil.

Historie og museer i Washington D.C.

For enden af National Mall i Washington D.C. sidder Abraham Lincoln og ser ned på jer i sit store memorial. Inde bag murene i Det Hvide Hus træffes nye beslutninger, der også kan påvirke jeres hverdag. På Arlington National Cemetery står tusinder og atter tusinder af gravsten skulder ved skulder og minder om USA’s rolle i de store krige. Og den evige flamme brænder ved Kennedys grav. 

Man kan kun føle sig ydmyg over historien og magten og til tider også afmagten, når man er på rejse til Washington D.C., USA’s forbundshovedstad. I bor 3 nætter i Washington D.C., så I har god tid til også at nyde smukke parker, gode restauranter og fantastiske museer. 

Pulserende New York 

Efter Washington D.C. tager I toget til New York City. Velkommen til storbyjunglen. Til en puls, der banker døgnet rundt. Til shopping og shows og livet på gaderne. Til folkeliv i Central Park. Ground Zero og Skyline. Museer og musik og meget mere. 

Der er så mange muligheder, at I bare må vælge og glæde jer til at komme tilbage. I bor 5 nætter i New York på hotel i Upper West Side. Perfekt base for at udforske Manhattan. 

Skræddersyet USA-rejse efter jeres ønske

Tal med jeres rejserådgiver om ekstra oplevelser på storbyferie til USA. Vi kan arrangere en masse hjemmefra både i Washington D.C. og New York, men som udgangspunkt er rejsen tilrettelagt, så I lader dagsformen bestemme, når I er der.

Program

Dag 1
I Rejser til Washington

Lobby på The Churchill Hotel, Washington D.CI rejser til Washington, hvor I lander samme dag lokal tid. Fra lufthavnen tager I en taxi til jeres hotel. 

The Churchill Hotel 3*, Washington D.C.

I skal bo 3 nætter på The Churchill Hotel i Washington, der er medlem af "Historic Hotels of America". The Churchill åbnede i 1906 i en smuk Beaux Arts bygning på Connecticut Avenue nær Dupont Circle. Det er et kvarter med restauranter, butikker og cafeer. 

I skal kun gå ca. 15 minutter for at komme til Det Hvide Hus og The National Mall.

Dag 2-3
Oplevelser i Washington D.C.

Se kirsebærtræerne blomstre i Washington D.C.I Washington D.C. mærkes historiens vingesus omkring ethvert hjørne. 

I skal selvfølgelig gå ad National Mall fra Lincoln Memorial til Capitol. Se Det Hvide Hus og måske også Arlington-kirkegården med John F. Kennedys grav og den evige flamme. Er I her om foråret venter et overflødighedshorn af lyserøde, blomstrende kirsebærtræer ved f.eks. Tidal Bassin. 

Her er grønt og luftigt, gaderne er brede og næsten alt ligger inden for en radius, som I nemt og bekvemt kan overkomme til fods. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have tips til oplevelser i Washington D.C. Vi kan også arrangere en dejlig cykeltur i Washington D.C. for jer.

Oplev Smithsonian's National Air and Space Museum i Washington D.C., USAMuseer i Washington D.C.

Washington D.C. har også på et stort udbud af museer i verdensklasse. National Air & Space Museum, hvor bl.a. sten fra månen udstilles. National Gallery of Art og Smithsonian, som rummer mange forskellige samlinger, er nok de mest kendte, men her er noget for alle historie interesserede!

Hyggelige M Street i bydelen Georgetown i Washington D.C., USAGallerier og Michelin-stjerner

Hvis kunst er jeres passion, er Washington D.C. også det helt rigtige sted. Her er mange gallerier at tage i nærmere øjesyn - især i universitetsbydelen Georgetown. Byens restauranter kan prale af adskillige Michelin-stjerner.

Dag 4
Med tog til New York City

Amtrak tog i Washington D.C.Det kan godt være, at USA er bilens land, men fra Washington D.C. til New York er toget absolut den foretrukne trafikform. Det tager kun 3-4 timer.

Union Station med Liberty Bell udenfor i Washington D.C., USAUnion Station og Philadelphia skyline

I siger farvel til The Churchill Hotel i Washington D.C. og tager til den imponerende Union Station. Det er en af mange Union Stations i USA, der står om minde om Vanderbilt-familiens storhedstid, da de skabte grundlaget for vor tids jernbanenet i USA. 

Der er ikke de store naturscenerier uden for togvinduerne så tag en god bog med. Hold dog øje med skyline i Philadelphia på højre hånd efter 30th Street Station i Philadelphia. Sig i øvrigt til, hvis I ønsker en nat i Philadelphia. I kan købe snacks og drikkevarer på toget til New York.

Beacon Hotel, New York, USAHotel Beacon 3+*, New York City

I ankommer til Pennsylvania Station under Madison Square Garden I New York. Herfra tager I en taxi til jeres hotel. I skal bo 3 nætter på Hotel Beacon, der ligger i et af New Yorks mest eftertragtede kvarterer Upper West Side og tæt på Central Park.

Dag 5-8
Oplevelser i New York

Brooklyn Bridge i New York, USADet er tid til at udforske næste storby på jeres rejse til USA, New York City. Big Apple. Byen, der aldrig sover. Kært barn har mange navne. 

New York – you want to be part of it!

New York er en by, man bare overgiver sig til. Der sker noget overalt. På hvert tidspunkt af døgnet. Det er en by i evig bevægelse og forandring, og hver bydel i New York har sit eget særpræg, så tal med jeres rejserådgiver om aktuelle tips og råd. 

Central Park på Manhattan i New YorkPå opdagelse ned gennem Manhattan

I bor kun 5 minutters gang fra byens mest fascinerende åndehul, Central Park. Gå en tur i den store park og nyd folkelivet fra hundeluftere til cykelryttere. 

Da Beacon Hotel ligger i Upper West Side, kan I bevæge jer ned gennem Manhattan herfra. Når I ikke orker mere, tager I undergrunden hjem. Overvej et metrokort eller et CityPASS. 

Frihedsguden, New York, USASeværdigheder i New York

9/11 vil er en del af historien i New York. Læg vejen forbi Ground Zero-monumentet og det nye Freedom Tower. En anden og meget populær attraktion er den gamle jernbane, High Line, der nu er et grønt spor gennem byen. Gå en tur her, med mindre I er her i weekenden, Så er den næsten for populær. 

Frihedsgudinden, Empire State Building, Guggenheim, Museum of Modern Art er flere eksempler på seværdigheder i New York. China Town, SoHo og Greenwich Village er andre. Hertil kommer selvfølgelig formidabel shopping i New York. Igen: Tal med jeres rejserådgiver om aktuelle muligheder.

Oplev aftenens lys falde stille over bugten og New York, når solen går ned bag FrihedsgudindenVi kan arrangere oplevelser i New York hjemmefra

Hvis I ønsker det, kan vi arrangerer flere oplevelser i New York hjemmefra. Overvej en cykeltur i Central Park, en spændende madtur, udflugt til gospel i Harlem og en smuk sejltur i historisk skonnert . Vi kan samtidig give gode råd om restauranter og bestille billetter til Broadway Shows.

Dag 9-10
Hjem fra rejse til Washington D.C. og New York City

Vagt ved Wall Street Station i New YorkMed mindre I nu vælger at rejse videre ud i USA, går turen til lufthavnen, hvorfra I flyver mod Danmark. I er hjemme dag 10 dansk tid. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Washingtons historie og New Yorks bankende puls, turist klasse, 9 dage med SAS
RejseperiodeDobbeltEnkelt
05.05.21 - 19.06.2114.000-16.00022.000-24.000
20.06.21 - 04.01.2215.000-17.00022.000-25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Fly København-Washington / New York-København med SAS
  • Lufthavnsskatter
  • 3 nætter på The Churchill Hotel 3+*, Washington D.C. i et standard king room
  • Togrejse med Amtrak mellem Washington og New York
  • 5 nætter på Hotel Beacon 3+*, New York i et studio room

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
  • Hvis I hellere vil begynde med New York, kan det sagtens lade sig gøre. I har også mulighed for at bo på andre hoteller og forlænge med ekstra nætter i både Washington D.C. og New York.