Xl USA Washington DC The United States Capitol Building Evening

Washingtons historie og New Yorks bankende puls

Washingtons historie og New Yorks bankende puls

10 dage fra 17.000 kr.

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

Magtens centrum og verdens centrum

Oplev Washington D.C. og New York i USA - to helt fantastiske storbyer. Holder I af kultur og historie, gastronomi og storbyens puls, er de to byer en perfekt kombination på én og samme rejse.

Udforsk Washingtons monumenter, parker og museer og tag så toget til Big Apple, hvor pulsen banker døgnet rundt. Bo centralt for oplevelserne begge steder og få skræddersyet rejsen med ekstra oplevelser, hvis I ønsker det. 

At kalde Washington D.C for magtens centrum og New York City for verdens centrum er selvfølgelig et spørgsmål om temperament. Men det er sådan, man føler det på rejser dertil.

Glæd jer til

 • Historiens vingesus i USA's hovedstad, Washington D.C.
 • Georgetown, idyllisk bydel i Washington D.C.
 • Washingtons smukke parker og imponerende museer
 • Manhattan, Central Park og Frihedsgudinden i New York
 • Trendy butikker og shopping i særklasse

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Washington D.C. 3 nætter på Washington D.C. 3 Højdepunkter Historien forbundet med Washington D.C. er svær ikke at blive overvældet af. Abraham Lincoln sidder og holder øje fra The Lincoln Memorial alt imens, at landet styres fra Det Hvide Hus. Washington D.C. er om noget magtens centrum Historien forbundet med Washington D.C. er svær ikke at blive overvældet af. Abraham Lincoln sidder og holder øje fra The Lincoln Memorial alt imens, at landet styres fra Det Hvide Hus. Washington D.C. er om noget magtens centrum
New York 5 nætter på New York 5 Højdepunkter Højdepunkterne i New York er mange, men heldigvis sover byen aldrig, og oplevelserne fortsætter dagen og natten lang. New York vil for altid være mærket af 9/11, men at opleve, hvordan byen igen har rejst sig med det nye Freedom Tower, er en speciel og tankevækkende oplevelse Højdepunkterne i New York er mange, men heldigvis sover byen aldrig, og oplevelserne fortsætter dagen og natten lang. New York vil for altid være mærket af 9/11, men at opleve, hvordan byen igen har rejst sig med det nye Freedom Tower, er en speciel og tankevækkende oplevelse
USA New York New York City Skyline W Brooklyn Bridge
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Historie og museer i Washington D.C.

For enden af National Mall i Washington D.C. sidder Abraham Lincoln og ser ned på jer i sit store memorial. Inde bag murene i Det Hvide Hus træffes nye beslutninger, der også kan påvirke jeres hverdag. På Arlington National Cemetery står tusinder og atter tusinder af gravsten skulder ved skulder og minder om USA’s rolle i de store krige. Og den evige flamme brænder ved Kennedys grav. 

Man kan kun føle sig ydmyg over historien og magten og til tider også afmagten, når man er på rejse til Washington D.C., USA’s forbundshovedstad. I bor 3 nætter i Washington D.C., så I har god tid til også at nyde smukke parker, gode restauranter og fantastiske museer.

Pulserende New York

Efter Washington D.C. tager I toget til New York City. Velkommen til storbyjunglen. Til en puls, der banker døgnet rundt. Til shopping og shows og livet på gaderne. Til folkeliv i Central Park. Ground Zero og Skyline. Museer og musik og meget mere. 

Der er så mange muligheder, at I bare må vælge og glæde jer til at komme tilbage. I bor 5 nætter i New York på hotel i Upper West Side. Perfekt base for at udforske Manhattan. 

Xl USA Washington DC Franklin Delano Roosevelt Memorial Statue
Xl Usa New York Upper West Site Manhattan
Xl New York Harlem Martin Luther King Boulevard Sign USA
Det skal I opleve

Dagsprogram

Tal med jeres rejserådgiver om ekstra oplevelser på storbyferie til USA. Vi kan arrangere en masse hjemmefra både i Washington D.C. og New York, men som udgangspunkt er rejsen tilrettelagt, så I lader dagsformen bestemme, når I er der.

XL Washington DC Cherry Blossom Trees Flowers Lake Washington Monument USA

I rejser til Washington, hvor I lander samme dag lokal tid. Fra lufthavnen tager I en taxi til jeres hotel. 

The Churchill Hotel 3+*, Washington D.C. 

I skal bo 5 nætter på The Churchill Hotel i Washington, der er medlem af "Historic Hotels of America". The Churchill åbnede i 1906 i en smuk Beaux Arts bygning på Connecticut Avenue nær Dupont Circle. Det er et kvarter med restauranter, butikker og cafeer. 

I skal kun gå ca. 15 minutter for at komme til Det Hvide Hus og The National Mall.

Xl Usa Washington Dc Churchill Hotel Lobby

Xl USA Washington DC Georgetown M Street

I Washington D.C. mærkes historiens vingesus omkring ethvert hjørne. 

I skal selvfølgelig gå ad National Mall fra Lincoln Memorial til Capitol. Se Det Hvide Hus og måske også Arlington-kirkegården med John F. Kennedys grav og den evige flamme. Er I her om foråret venter et overflødighedshorn af lyserøde, blomstrende kirsebærtræer ved f.eks. Tidal Bassin. 

Her er grønt og luftigt, gaderne er brede og næsten alt ligger inden for en radius, som I nemt og bekvemt kan overkomme til fods. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have tips til oplevelser i Washington D.C. Vi kan også arrangere en dejlig cykeltur i Washington D.C. for jer.

XL USA Washington DC White House Southern Facade

Museer i Washington D.C. 

Washington D.C. har også på et stort udbud af museer i verdensklasse. National Air & Space Museum, hvor bl.a. sten fra månen udstilles. National Gallery of Art og Smithsonian, som rummer mange forskellige samlinger, er nok de mest kendte, men her er noget for alle historie interesserede!

Xl USA Washington DC Vietnam Memorial Wall 58,256 Names

Gallerier og Michelin-stjerner 

Hvis kunst er jeres passion, er Washington D.C. også det helt rigtige sted. Her er mange gallerier at tage i nærmere øjesyn - især i universitetsbydelen Georgetown. Byens restauranter kan prale af adskillige Michelin-stjerner.

Xl Usa Amtrak Train Washington Dc Spring

Det kan godt være, at USA er bilens land, men fra Washington D.C. til New York er toget absolut den foretrukne trafikform. Det tager kun 3-4 timer.

Xl USA Philadelphia Kimpton Monaco Hotel City View

Union Station og Philadelphia Skyline 

I siger farvel til The Churchill Hotel i Washington D.C. og tager til den imponerende Union Station. Det er en af mange Union Stations i USA, der står om minde om Vanderbilt-familiens storhedstid, da de skabte grundlaget for vor tids jernbanenet i USA. 

Der er ikke de store naturscenerier uden for togvinduerne så tag en god bog med. Hold dog øje med skyline i Philadelphia på højre hånd efter 30th Street Station i Philadelphia. Sig i øvrigt til, hvis I ønsker en nat i Philadelphia. I kan købe snacks og drikkevarer på toget til New York.

Xl Usa New York Hotel Beacon Facade Evening Photo Peter Vidor

Hotel Beacon 3+*, New York City 

I ankommer til Pennsylvania Station under Madison Square Garden I New York. Herfra tager I en taxi til jeres hotel. I skal bo 3 nætter på Hotel Beacon, der ligger i et af New Yorks mest eftertragtede kvarterer Upper West Side og tæt på Central Park.

QM2 In New York 20182

Det er tid til at udforske næste storby på jeres rejse til USA, New York City. Big Apple. Byen, der aldrig sover. Kært barn har mange navne. 

New York - you want to be part of it! 

New York er en by, man bare overgiver sig til. Der sker noget overalt. På hvert tidspunkt af døgnet. Det er en by i evig bevægelse og forandring, og hver bydel i New York har sit eget særpræg, så tal med jeres rejserådgiver om aktuelle tips og råd. 

Xl New York Central Park Bridge River Manhattan Buildings

På opdagelse ned gennem Manhattan 

I bor kun 5 minutters gang fra byens mest fascinerende åndehul, Central Park. Gå en tur i den store park og nyd folkelivet fra hundeluftere til cykelryttere. 

Da Beacon Hotel ligger i Upper West Side, kan I bevæge jer ned gennem Manhattan herfra. Når I ikke orker mere, tager I undergrunden hjem. Overvej et metrokort eller et CityPASS. 

Xl Usa New York Ground Zero Memorial 9 11 World Trade Center

Seværdigheder i New York

9/11 vil for evigt være en del af historien i New York. Læg vejen forbi Ground Zero-monumentet og det nye Freedom Tower. En anden og meget populær attraktion er den gamle jernbane, High Line, der nu er et grønt spor gennem byen. Gå en tur her, med mindre I er her i weekenden, Så er den næsten for populær. 

Frihedsgudinden, Empire State Building, Guggenheim, Museum of Modern Art er flere eksempler på seværdigheder i New York. China Town, SoHo og Greenwich Village er andre. Hertil kommer selvfølgelig formidabel shopping i New York. Igen: Tal med jeres rejserådgiver om aktuelle muligheder.

Vi kan arrangere oplevelser i New York hjemmefra

Hvis I ønsker det, kan vi arrangere flere oplevelser i New York hjemmefra. Overvej en cykeltur i Central Park, en spændende madtur, udflugt til gospel i Harlem og en smuk sejltur i historisk skonnert. Vi kan samtidig give gode råd om restauranter og bestille billetter til Broadway Shows.

Xl USA New York Security Guard At Wall Street Station

Med mindre I nu vælger at rejse videre ud i USA, går turen til lufthavnen, hvorfra I flyver mod Danmark. I er hjemme dag 10 dansk tid. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Washington / New York-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på The Churchill Hotel 3+*, Washington D.C. i et standard king room
 • Togrejse med Amtrak mellem Washington og New York
 • 5 nætter på Hotel Beacon 3+*, New York i et studio room
Pris per person ved 2 voksne
Washingtons historie og New Yorks bankende puls, turist klasse, 9 dage med SAS
RejseperiodeDobbeltEnkelt
29.02.24 ‑ 31.03.2416.000‑18.00025.000‑27.000
01.04.24 ‑ 04.01.2520.000‑23.00032.000‑36.000
05.01.25 ‑ 31.03.2517.000‑19.00026.000‑28.000
01.04.25 ‑ 12.07.2521.000‑24.00034.000‑37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
 • Hvis I hellere vil begynde med New York, kan det sagtens lade sig gøre. I har også mulighed for at bo på andre hoteller og forlænge med ekstra nætter i både Washington D.C. og New York.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.