Xl Vietnam Cassia Cottage Phu Quoc Pool Area Evening
Phu Quoc, Vietnam

Cassia Cottage

Et charmerende boutiquehotel med privat strand

Blåt hav og hvide bountystrande så langt øjet rækker, kendetegner Cassia Cottage – et charmerende boutiquehotel med privat strand kun forbeholdt hotellets gæster.

Tid til afslapning

Long Beach er en af de mere populære  strande, men på hotellets private del af stranden har I rig mulighed for at slappe af. I har to lækre poolområder at vælge mellem, bar på stranden og hotellets restaurant Spice House er utrolig populær selv blandt de lokale. 

Nyd solen og tag en svømmetur eller del en flaske kold hvidvin i baren, mens I lytter til cikaderne, der synger om kap med de kvækkende frøer, og lader dagens mange indtryk forankre sig.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Middag med havudsigt

Når sulten trænger sig på, kan I besøge hotellets restaurant Spice House med udsigt ud over havet og stranden. Om aftenen kan I nyde en af de kulinariske fiskeretter, mens solen langsomt går ned over havet bag jer. En helt fantastisk kombination af god mad og udsigt.

Spa og yoga

Efter en lang og oplevelsesrig dag er der intet bedre end at blive forkælet med en massage. Hotellet har sin egen spa, der tilbyder en lang række af behandlinger. 

I har ligeledes mulighed for at komme helt ned i gear med yogaklasser i det skønne sandstrand. Findes der en bedre måde at starte dagen på?

En ny og ældre afdeling

På Cassia Cottage bor I enten i de nye moderne værelser eller i de lidt ældre bungalows. Rejser I som familie, er der plads til to ekstra opredninger.

Alle bungalows og værelser har håndklæder, som I kan tage med til stranden, minibar, hårtørrer, flaskevand, WiFi samt kaffe og te-faciliteter. Og bor I i en bungalow, skal I ikke frygte myg – her er nemlig myggenet!

Værelser og bungalows

Store moderne værelser

De store moderne værelser ligger både i stueetagen og på 2. sal, og er en nyere del af Cassia Cottage. 

Hvis I vil have egen balkon, anbefaler vi, at I vælger værelserne på 2. sal. Her kan I nyde et glas kold hvidvin og se solen gå ned over havet. 

Er I mere til at bade under åben stjernehimlen, så skal I vælge værelserne i stueetagen, der alle har privat udendørs bruseniche i forlængelse af værelsets badeværelse.

Charmerende bungalows

De rustikke bungalows har med sine hvide vægge, det røde flisegulv og møbler lavet af træ et varmt og charmerende udtryk. 

I får jeres egen terrasse i private grønne omgivelser eller med havudsigt tæt på poolen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.