Xl Vietnam Evason Ana Mandara Resort Nha Trang Pool Restaurant Beach
Nha Trang, Vietnam

Evason Ana Mandara Resort

Masser af faciliteter og skønne villaer og værelser

En lille perle af varme og atmosfære direkte på Nha Trangs gyldne strand. Roligt, men stadig tæt på det store udbud af strandrestauranter og barer og blot lidt længere fra det pulserende gadeliv i den mere lokale del af byen. Alligevel er det som at træde ind i en oase af fred og ro, når man bevæger sig fra gaden ind i Ana Mandaras grønne have.

Eneste resort på stranden

Evason Ana Mandara skiller sig ud fra Nha Trangs øvrige overnatningsmuligheder med sin sublime beliggenhed direkte på stranden.

Kombineret med imødekommende service, masser af atmosfære og to af byens bedste restauranter, gør det Evason Ana Mandara til det suverænt bedste valg i selve Nha Trang by.

Her spreder 17 villaer med i alt 74 værelser sig ud under palmerne. Nogle med udsigt til haven, andre til havet og de forreste direkte på stranden.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Villaer og faciliteter

Resortet har 74 udsøgte villaer fordelt mellem Garden Villas, Superior Villas, Deluxe Seaview Villas samt Beach front Villas.

Alle villaer har aircon, minibar, personlig elektronisk værdiboks, hårtørrer, the/kaffe maskine, telefon, satellit-tv, privat overdækket terrasse.

Restauranter

To udsøgte restauranter, der såvel inden som udendørs, tilbyder både vietnamesisk og et internationalt køkken, der på det kulinariske plan både byder på himmelske fortolkninger af det vietnamesiske køkken, seafood ad libitum og en innovativ fusion mellem øst og vest. Alt sammen bygget på de bedste og mest friske råvarer.

Pools, spa, strandvolley m.m.

2 swimmingpools, tennisbane, badminton, petanque, strandvolley, cykel og motorcykeludlejning, butik, business center, møde og konferencefaciliteter, bibliotek og vandsportscenter.

Fra begge resortets to pools kan man hænge på poolkanten og nyde udsigten over den smukke bugt.

Der tilbyder snorkling, windsurfing, scuba diving, parasailing med mere samt naturligvis Six Senses Spa.

I øvrigt

Guidet udflugter og trekking, ture til morgenmarkedet med original vietnamesisk cyclo samt undervisning ud i det vietnamesiske køkken.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.