XL Vietnam Hotel De L’Opera Hanoi Mgallery Splash Bar Terrace
Hanoi, Vietnam

Hotel de l’Opera Hanoi – MGallery

Fashionabelt designhotel i Hanois franske kvarter

Hotel de l’Opera Hanoi - MGallery ligger tæt på Hanois operahus i hjertet af byens franske kvarter. Og derfor er det kun passende, at hotellet så vellykket kombinerer den gamle verdens urokkelige klasse med teaterlivets kreativitet, fantasi og dristighed.

Fantastisk placering i hjertet af Hanoi

Hotel de l’Opera Hanoi ligger ganske enkelt perfekt placeret på Hanois Trang Tien gade, lige på halvvejen mellem operahuset og det franske kvarters kerne på den ene side - og Hoan Kiem-søen og Hanois gamle bydel på den anden. Begge ligger mindre end 5 min. i gåafstand og lige over hotellet, finder I bl.a. en af Hanois ældste og bedste sushirestauranter og en lille gyde med nogle hyggelige, lokale restauranter. 

Lige uden for hotellets dør, finder I også kulturcentret L’Espace og det nyklassiske spillested Swing Lounge, hvor I kan opleve alt fra jazzkoncerter til vietnamesisk kabaret. Det er her er Hanois mondæne kulturcentrum, hvor I også finder flere af byens mest fashionable butikker og Vietnam nationalmuseum, som bestemt også er et besøg værd.

Klassiske dyder og kreativt design

Hanoi møder Hollywood og Montmartre – på den gode måde. Sådan kan Hotel de l’Opera Hanoi lidt skarpt sammenfattes. Det stilfulde hotel ser klassisk ud på facaden, men når I træder indenfor, træder I ind i en nærmest filmisk scene, som kombinerer kolonitidens arkitektur og Frankrigs Belle Epoque med teater- og varietéverdens scenografi og Hollywoods glamour. 

Her finder I guldblad, lyserøde veloursofaer og spejle i loftet – og det hele fungerer faktisk til at skabe en stemning, som balancerer mellem det flamboyante og det rent ud fornøjelige. 

Ja, hotellets bar hedder ikke så overraskende La Fée Verte, den grønne fe, efter 1800-tallets ikoniske drik, absint. Man forestiller sig Gloria Swanson et øjeblik og den franske maler Toulouse-Lautrec det næste. Og skulle de to mødes på samme tid, ville Hotel de l’Opera Hanoi være et godt bud. 

XL Vietnam Hotel De L’Opera Hanoi Mgallery Bar Courtyard
XL Vietnam Hotel De L’Opera Hanoi Mgallery
XL Vietnam Hotel De L’Opera Hanoi Mgallery L'opera Deluxe Two Single Beds
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa, pool og vietnamesisk gastronomi

På hotellets tredje sal finder I en opvarmet pool, som er delvist udendørs samt et fitnesscenter og en spa, som byder på rendyrket afslapning efter en dag i Hanois livlige gader. 

Det tilhørende soldæk er et dejligt sted at slappe af og I kan bestille en drink fra hotellets bar mens I nyder aftenslyset over Hanoi og lysende tændes i det smukke operahus for enden af gaden.   

I hotellets gårdhave venter Satine Restaurant med et stort udvalg af vietnamesiske klassikere og autentiske specialiteter som forårsruller med aloe vera og grillet oksekød i bambus. Og hele dagen har Café Lautrec åbent i stueetagen med middelhavsbuffet og et fransk brasserie-lignende menukort. 

3 slags værelser - hør mere med jeres rejserågiver

Hotel de l’Opera Hanoi har 107 værelser fordelt på 3 værelseskategorier: L’Opera Deluxe, L’Opera Grand Deluxe og L’Opera Suite. Hotellets flamboyante og filmiske indretning fortsætter på alle værelserne, som har luksuriøse senge og luftige badeværelser.

Nogle af værelserne, der vender mod gårdhaven, er indrettet i sorte nuancer, som gør dem ret mørke. Alle hotellets værelser har minibar, Wi-Fi, aircondintion og tv – hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.