XL Vietnam Intercontinental Danang Private Beach
Danang, Vietnam

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort

Luksuriøst strandresort med privat strand og udsøgt gastronomi

Den amerikanske stjernearkitekt Bill Bensley har gjort det igen. Denne gang i form af et vidunderligt refugie spredt ud over Son Tra-halvøens jungleklædte bakker 30 min. fra Danangs lufthavn. Velkommen til en verden af rendyrket forkælelse med 700 m privat strand, spa, fransk Michelin-gastronomi, og eventyrlige værelser og villaer med udsigt over Det Sydkinesiske Hav. 

Faciliteter og services

Fransk Michelin-kok, BBQ og vietnamesisk gourmet

Når I bor på InterContinental Danang Sun Peninsula Resort, er det som at være på en kulinarisk rejse, der aldrig holder op med at forføre og overraske.

På restaurant Citron kan I glæde jer til at nyde specialiteter fra hele Vietnam, ledsaget af skønne indslag fra det internationale menukort – restauranten er åben for morgenmad, frokost og aftensmad, mens afternoon tea serveres hver dag 14.30-16-30. Om søndagen inviterer Citron til resortets berømte champagnebrunch - vi anbefaler, at I booker et af de private balkoner, der er formet som vietnamesiske stråhatte. Udsigten og stemningen er ganske enkelt fænomenal. 

Om aftenen kan I finde vej ned til stranden, hvor Barefoot byder på BBQ med åben ild og bare fødder i sandet, ligesom restaurantens pavillon hver dag åbner dørene til gastronomiske grillaftener med udsøgte udskæringer pog dagens fangst.

Resortets gastronomiske flagskib er den internationalt anerkendte restaurant La Maison 1888, der byder på fransk gastronomi (18.30-21.00) med vietnamesisk præg, skabt af den franske stjernekok Pierre Gagnaire, der også står bag den trestjernede Michelin-restaurant Pierre Gagnaire i Paris.

La Maison 1888 er også kendt for at have en af de bedste vinsamlinger i Vietnam, mens resortets romantiske Buffalo Bar byder på sjældne champagner og cigarer for de kræsne livsnydere. På chikke Long Bar kan I nyde cocktails, vine og snacks langs den 50 meter lange bar. Det er fortryllende. Alle resortets restauranter og barer arrangerer løbende temaaftener og særlige kulinariske oplevelser, der passer til sæsonen. Hør med jeres rejserådgiver om resortets kulinariske program på jeres rejsetidspunkt.  

Sportscenter, spa og verdens bedste pedicure

Thai Chi, Yoga, fitness, fodbold og tennis. For slet ikke at nævne et stort udvalg af vandsport. InterContinental Danang Sun Peninsula Resort byder på et væld af aktiviteter for alle aldre, mens resortets spa Tha Lagoon Spa inviterer til rendyrket velvære med afsæt i de bedste vietnamesiske og sydasiatiske traditioner – vi må heller ikke glemme at nævne resortets PEDI:MANI:CURE Studios, hvor Hollywood-stjernernes fodterapeut Bastien Gonzalez byder velkommen med ”verdens bedste pedicure”.

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort arrangerer et stort udvalg af workshops - fra barristakursus til vietnamesisk kokkeskole - samt udflugter i og omkring Danang. Hør med jeres rejserådgiver om alle mulighederne på jeres rejsetidspunkt. 

Privat strand og eventyrlige pools for alle aldre

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort har 700 meter privat sandstrand og tre vidunderlige pools, hvoraf den største er en 50 meter lang Adults Only pool med jacuzzi fantastisk panoramaudsigt over halvøen og bugten. Derudover finder I også den hyggelige Garden Pool tæt ved stranden, mens de små kan boltre sig i resortets Kids Pool ved siden af. Men det er kun begyndelsen. InterContinental Danang Sun Peninsula Resort har naturligvis også en Kids Club med et væld af kreative og sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I rejser som familie.

XL Vietnam Intercontinental Danang Heavenly Penthouse (2)

Stilfulde værelser, suiter og villaer

Værelse, suite eller egen villa med pool? På InterContinental Danang Sun Peninsula Resort kan I vælge mellem to værelseskategorier, to kategorier af suiter og hele ni slags villaer, der alle er individuelt designet af den amerikanske stjernearkitekt Bill Bensley med inspiration fra traditionel vietnamesisk arkitektur.

Resortets værelser er rummelige og begynder med en pragtfuld Resort Classic Room Oceanview (70 m2) med terrasse og havudsigt.

Alle resortets værelser og suiter er smagfuldt indrettet i hvide og sorte toner, mens villaerne spænder fra lyse og mørke temaer, til mere farverige udtryk – uanset, hvad I vælger, kan I glæde jer til udsigt over halvøen og Det Sydkinesiske Hav, foruden BOSE lydsystem, tv, aircondition, terrasse/udendørs areal og luksuriøse badeværelser med fritstående badekar og bruser.

 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.