Xl Vietnam Saigon Liberty Central Riverside Swimmingpool
Saigon, Vietnam

Liberty Central Saigon
Riverside Hotel

Det perfekte hotel med pool på tagterrassen

Moderne hotel i hjertet af Saigon (Ho Chi Minh City) direkte ud til floden. I modsætning til mange af byens lidt aldrende hoteller er Liberty Riverside lyst og stilrent. Og så er poolen og baren på hotellets tagetage et befriende frirum med suveræn udsigt over floden og byens tage.

Centralt i hjertet af Saigon

Liberty Central ligger tæt på flere ting i Saigon såsom shoppingcentrene Parkson Plaza og Vincom, Ben Thanh-markedet, Operahuset og det imponerende Bitexco Financial Tower, som bestemt er værd at besøge.

Efter vores overbevisning er Liberty Riverside Saigons bedste 4* hotel - faktisk også bedre end flere af byens ældre luksushoteller.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool, restauranter og spa

På tagterrassen ligger den udendørs swimmingpool med en formidabel udsigt over floden og byen.

Hotellet har også bar, lounge, spa med massage, skønhedsbehandlinger og dampbad, fitnesscenter, gratis Wi-Fi, room service, vaskeri samt konference- og møde faciliteter.

Bistro Café byder på cocktails og snacks, mens The Central Restaurant serverer både vestlige og asiatiske retter. Og det store og varierende udvalg på morgenmadsbuffeten giver en rigtig god start på dagen.

Skal I bo med udsigt til byen eller floden?

Lyse, smagfulde og moderne værelser enten med udsigt til byen eller den fredfyldte Saigon River. Rejser I med børn, er det muligt at få bekræftet to værelser med en dør direkte imellem.

Samtlige værelser har gratis Wi-Fi, sikkerhedsboks, toiletartikler, hårtørrer, minibar, fladskærms-TV med satellitkanaler, siddekrog og skrivebord, kaffe- og te faciliteter samt aircondition.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.