Xl Vietnam Nha Trang Biking Tour Bike Nature
Oplevelse i Vietnam

På mountainbike i det autentiske Nha Trang

Oplev fastlandets natur, landbrug og lokalliv i øjenhøjde

Tag væk fra det pulserende storbyliv til smukke landskaber med rismarker, landsbyer og autentisk lokalliv. I sætter selv tempoet og bestemmer, hvor mange kilometer I vil cykle. Inklusiv frokost på Memento Country Home og mulighed for at tilvælge spa.

Det skal I opleve

Kurs mod Dien Khanh

I bliver hentet omkring kl 8.00 på jeres hotel med kurs mod den lille landsby Dien Khanh, der ligger en halv times kørsel udenfor Nha Trang. I er hurtigt ude af byen, der forsvinder bag jer og erstattes af det ene smukke, grønne landskab efter det andet. I kører forbi frodige rismarker og små landsbyer, og kører bl.a. gennem den historiske indgang ved Dien Khanh citadellet, som er det ældste citadel i Sydvietnam.

Vel fremme ved landsbyen Dien Khanh bliver I budt varmt velkommen af jeres engelsktalende guide, der resten af dagen tager jer med på et tohjulet eventyr.

Ud på landet til lokale landsbyer

Cykelturen foregår på gode mountainbikes, og I får udleveret cykelhjelme samt en flaske vand inden turen begynder. I hopper på cyklerne og begynder turen i et tempo, som I selv sætter, mens I indånder den friske luft og nyder synet af de smukke landskaber, der glider forbi. I kører ad rolige landeveje og stier, forbi endeløse rismarker, svajende palmetræer, lokale gårde og små landsbyer. Alt sammen med de store, grønne bjerge som et gigantisk lærred i baggrunden. 

I bestemmer selv, hvor og hvornår I vil stoppe – men husk kamera og nyd, at I har al den tid, I har brug for til at lade hvert et øjeblik i landskabet forankre sig.

Helt tæt på lokallivet og landbruget

Undervejs besøger I små, lokale industrier og gårde. I kommer helt tæt på lokallivet, bag facaden. Oplever, hvordan de dyrker landbruget, producerer rispapir og gror delikate cashewnødder. Det lyder måske simpelt, men teknikkerne som de lokale bruger, er utrolige at opleve med egne øjne. Der ligger et stort arbejde bag, og I får et helt andet perspektiv på, hvordan livet i Vietnam leves uden for de større byer.

Senere besøger I et lokalt madmarked med god tid til at gå rundt på egen hånd, og måske shoppe lidt frugt, snacks og kold vand til resten af cykelturen.

Frokost og afslapning på Memento Country Home

Efter en god dag i sadlen gennem spektakulære landskaber med masser af natur, oplevelser og lokalkolorit kommer I til Memento Country Home. Her venter en traditionel vietnamesisk frokost på jer med masser af smag og farver, før I overgiver jer til ren afslapning med mulighed for en svømmetur i poolen, spa og massage. I har fri adgang til poolen, men spa og massage er ikke inkluderet.

Sidst på efterdagen bliver I kørt tilbage i bil med aircondition til Nha Trang med bagagen fuld af eventyr og minder.

Hvor langt vil I cykle?

Cykelturen kan tilpasses præcist det niveau og den længde, I ønsker. Distancen er mellem 10 og 50 km, men ønsker I at cykle kortere eller længere, aftaler I blot dette med jeres guide. 

I kan selv være med til at præge ruten, hvis der er noget særligt, I ønsker at se. Der kører en bil med på cykelturen, så I altid kan blive kørt noget af vejen med cyklerne på ladet.

Alle aldre kan deltage på cykelturen. Rejser I med små eller større børn, kan I blot låne børnecykler eller få et barnesæde på jeres cykler.

Xl Vietnam Nha Trang Biking Tour Nature Goats
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Woman Weaving Bamboo Fish Trap Basket
Halong Bay, Vietnam, Asien

Det autentiske Nordvietnam

15 dage fra

37.000 kr.

Glæd jer til

Cruise med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt

Hanois Train Street og Den Røde Flod

Risterrasser i gudesmukke Pu Luong

Cykelture, sejlture og hellige grotter i Ninh Binh

Vidunderlig strandferie på The Anam 4*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.