• På cykel til Nha Trangs rismarker og lokalliv
 • Lokale farmere i rismarken, Nha Trang
 • På cykel til Nha Trangs landbrug

På mountainbike i det autentiske Nha Trang

Oplev fastlandets natur, landbrug og lokalliv i øjenhøjde

På cykel til Nha Trangs rismarker og lokalliv
Læs mere

Tag væk fra det pulserende storbyliv til smukke landskaber med rismarker, landsbyer og autentisk lokalliv. I sætter selv tempoet og bestemmer, hvor mange kilometer I vil cykle. Inklusiv frokost på Memento Country Home og mulighed for at tilvælge spa.

Landsbyliv, rismarker og landbrug i Nha TrangKurs mod Dien Khanh

I bliver hentet omkring kl 8.00 på jeres hotel med kurs mod den lille landsby Dien Khanh, der ligger en halv times kørsel udenfor Nha Trang. I er hurtigt ude af byen, der forsvinder bag jer og erstattes af det ene smukke, grønne landskab efter det andet. I kører forbi frodige rismarker og små landsbyer, og kører bl.a. gennem den historiske indgang ved Dien Khanh citadellet, som er det ældste citadel i Sydvietnam.

Vel fremme ved landsbyen Dien Khanh bliver I budt varmt velkommen af jeres engelsktalende guide, der resten af dagen tager jer med på et tohjulet eventyr.

Lokale farmere i rismarken, Nha TrangUd på landet til lokale landsbyer

Cykelturen foregår på gode mountainbikes, og I får udleveret cykelhjelme samt en flaske vand inden turen begynder. I hopper på cyklerne og begynder turen i et tempo, som I selv sætter, mens I indånder den friske luft og nyder synet af de smukke landskaber, der glider forbi. I kører ad rolige landeveje og stier, forbi endeløse rismarker, svajende palmetræer, lokale gårde og små landsbyer. Alt sammen med de store, grønne bjerge som et gigantisk lærred i baggrunden. 

I bestemmer selv, hvor og hvornår I vil stoppe – men husk kamera og nyd, at I har al den tid, I har brug for til at lade hvert et øjeblik i landskabet forankre sig.

Besøg på lokal farm med cashewnødder, Nha TrangHelt tæt på lokallivet og landbruget

Undervejs besøger I små, lokale industrier og gårde. I kommer helt tæt på lokallivet, bag facaden. Oplever, hvordan de dyrker landbruget, producerer rispapir og gror delikate cashewnødder. Det lyder måske simpelt, men teknikkerne som de lokale bruger, er utrolige at opleve med egne øjne. Der ligger et stort arbejde bag, og I får et helt andet perspektiv på, hvordan livet i Vietnam leves uden for de større byer.

Senere besøger I et lokalt madmarked med god tid til at gå rundt på egen hånd, og måske shoppe lidt frugt, snacks og kold vand til resten af cykelturen.

Afslut dagen med frokost og afslapning på Memento Country HouseFrokost og afslapning på Memento Country Home

Efter en god dag i sadlen gennem spektakulære landskaber med masser af natur, oplevelser og lokalkolorit kommer I til Memento Country Home. Her venter en traditionel vietnamesisk frokost på jer med masser af smag og farver, før I overgiver jer til ren afslapning med mulighed for en svømmetur i poolen, spa og massage. I har fri adgang til poolen, men spa og massage er ikke inkluderet.

Sidst på efterdagen bliver I kørt tilbage i bil med aircondition til Nha Trang med bagagen fuld af eventyr og minder.

I har god tid til pauser og stop undervejs, Nha Trang cykelturHvor langt vil I cykle?

Cykelturen kan tilpasses præcist det niveau og den længde, I ønsker. Distancen er mellem 10 og 50 km, men ønsker I at cykle kortere eller længere, aftaler I blot dette med jeres guide. 

I kan selv være med til at præge ruten, hvis der er noget særligt, I ønsker at se. Der kører en bil med på cykelturen, så I altid kan blive kørt noget af vejen med cyklerne på ladet.

Alle aldre kan deltage på cykelturen. Rejser I med små eller større børn, kan I blot låne børnecykler eller få et barnesæde på jeres cykler.

 
Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.