Xl Zimbabwe Lodge The Elephant Camp Exterior
Victoria Falls, Zimbabwe

Elephant Camp

Fra Elephant Camp kan I se ''Tågen der tordner'' fra Victoria Falls

Oplev Afrika når det er aller bedst i eksklusive og fascinerende omgivelser. Glæd jer til egen pool og veranda med udsigt og en formidabel udsigt til dyreflokkene ved foden af Elephant Camp.

Elephant Camp er en luksuriøs telt lodge med Victoria Falls, og alle dets attraktioner og aktiviteter, inden for rækkevidde. Følelsen af samhørigheden med natur og dyreliv forstærkes ved opholdet i Elephant Camps private dyrereservat.

Forkælelse for alle sanser

Elephant Camp i Zimbabwe byder på en betagende udsigt - uanset, hvor I befinder jeres på stedet. Særligt er det, når dyrene kommer forbi vandhullet, som ligger for foden af lodgen.

Omgivelserne indbyder til enestående dyre- og naturoplevelser, mens I på lodgen finder et højt serviceniveau og alle moderne faciliteter i jeres luksus telt.

Om aftenen kan I nyde en spektakulær udsigt, når solen går ned i horisonten. Enten under den delikate middag i den stilfulde restaurant eller med en kølig drink i den hyggelige bar. Elephant Camp tilbyder desuden gratis internetadgang på lodgen, observationsplatform og et mindre poolområde.

Xl Zimbabwe Lodge The Elephant Camp Elephant Family Mudbath Next To Lodge
Xl Zimbabwe Lodge The Elephant Camp Dining Victoria Falls In Background
Xl Zimbabwe Lodge The Elephant Camp Outdoor Shower Tent
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Elephant Camp luksus telte

12 luksus telte med loungehjørne, aircondition, mini bar, kaffe/te faciliteter, loftvifter, myggenet, badekar, indendørs og udendørs bruser.

Fra alle luksus telte er der en fantastisk udsigt fra den private veranda. Om dagen giver træerne skygge og den private pool indbyder til kølende dyp.

Om aftenen kan stjernehimmelen betragtes fra solsengene eller dyrelivet fra de behagelige terrassestole.

Når oplevelser er i højsædet

Elephant Camp har en betagende udsigt over Victoria Falls samt de spektakulære kløfter, der adskiller Zimbabwe og Zambia. I området ses bl.a. elefanter, giraffer, bøfler og bavianer.

Bådture på Masuwe floden er oplagt at prøve, ligesom safari walks i dyrereservatet med professionelle rangers. Den korte afstand til Victoria Falls og det rige dyreliv gør opholdet unikt.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Zimbabwe

Alt på denne rejse til Zimbabwe kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Zimbabwe.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.