XL Argentina Patagonia Laguna De Los Tres And Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park

Kør selv-rejse til Patagoniens bjerge og fjorde

Kør selv-rejse til Patagoniens bjerge og fjorde

17 dage fra 42.000 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Natureventyr i Argentina og Chile, 17 dage

Oplev Buenos Aires og tag på en mageløs kør selv-rejse i 4WD gennem Argentinas og Chiles utrolige natur med GPS og ruten lagt ind. Nyd Patagoniens søer, fjorde og nationalparker i jeres eget tempo.

Ord kan have svært ved beskrive de naturscenerier, der venter jer på denne rejse til Argentina og Chile. Mageløst, storslået, betagende …

Vi kunne blive ved, og i fotogalleriet gør vi også vores bedste, men det giver selvfølgelig heller ikke det sug i maven, man føler, når man i virkeligheden står over for Patagoniens majestætiske bjerge, store fjorde og kegleformede vulkaner. Det skal opleves.

Glæd jer til

 • Farverige Buenos Aires med 2 udflugter: guidet gåtur og cykeltur
 • Natureventyr i egen bil med 4WD og engelsksproget GPS
 • Patagoniens vulkaner, fjorde og søer
 • At krydse Andesbjergene 2 gange
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Farverige Buenos Aires

Rejsen starter med 2 dage i Buenos Aires kaldet Sydamerikas Paris. Vi inkluderer 2 guidede rundture i den dejlige by, til fods og på cykel, og vi kan også hjælpe med billetter til et dinner & tango show, hvor I selv kan prøve kræfter med dansen hjulpet af en lokal lærer.

Patagoniens naturscenerier

Efter Buenos Aires venter en kør selv-rejse, hvor I på den ene side selv bestemmer tempoet, men på den anden side ved på forhånd, at der er reserveret plads på gode hoteller hele vejen.

Ruten inkluderer også enestående sejladser, hvor I kan slappe af og nyde de smukke udsigter. Undervejs krydser i Andesbjergene hele 2 gange.

Engelsksproget GPS

Det er nemt at køre i Argentina og Chile. Vejene er gode, I får en præcis rutebeskrivelse, og I har også hjælp hele vejen fra en engelsksproget GPS, hvor ruten er lagt ind på forhånd.

Vi gør opmærksom på, at denne tur kun gennemføres i perioden september - april pga. vejrforholdene.

Xl Argentina Patagonia Nahuel Huapi National Park Cantaros Lake
XL Argentina Buenos Aires Aerial View City Downtown
XL Argentina Patagonia Cable Railway In Mount Otto, Bariloche With View Of Lake Nahuel Huapi
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Buenos Aires, hvor I lander dag 2 om formiddagen.

Argentina Buenos Aires Street People

XL Argentina Buenos Aires Graffiti Tango

I ankommer til Buenos Aires, hvor en chauffør og engelsktalende repræsentant for vores samarbejdspartner i Argentina står klar til at byde jer velkommen og køre jer til jeres hotel.

I har 2 overnatninger i Buenos Aires.

Byrundtur i Buenos Aires

Senere samme dag venter en spændende byrundtur med engelsktalende guide, hvor I kan røre benene efter den lange flyvetur. I kommer rundt til fods, med metro og med bus, og har I særlige ønsker, er jeres guide klar til at bringe jer til de steder, der særligt interesserer jer.

Samtidig vil jeres guide tage hensyn til, at I dagen efter har endnu en rundtur i den kæmpe by, så I oplever noget nyt begge dage. Og der er rigeligt at tage fat på. Buenos Aires er med sine 13 millioner indbyggere nemlig en af Sydamerikas største byer. De mest kendte bydele i Buenos Aires er La Boca, San Telmo, Puerto Madero, Recoleta og Palermo, og I besøger dem alle på denne rundtur.

Argentina Buenos Aires La Recoleta Kirkegård
XL Argentina Buenos Aires La Boca District Colors Of Caminito
XL Argentina Buenos Aires Puente De La Mujer Womens Bridge Puerto Madero

La Boca og San Telmo

La Boca er kendt for sine farvestrålende gader, tangoen og fodboldklubben Boca Juniors. La Boca betyder mundingen, og det var Buenos Aires' oprindelige havn. San Telmo er bydelen, hvor I bliver forført til 40'erne og 50'erne med dens særlige arkitektur, antikvitetsforretninger og tango både i saloner og på gaderne

Puerto Madero

Puerto Madero er den hippe bydel. Det gamle dokområde huser i dag eksklusive restauranter, caféer og lejligheder. Bydelens vartegn er den smukke bro "Puente de la mujer".

Puerto Madero er desuden nabo til naturreservatet "Reserva Ecologica Costanera Sur", hvor man på en heldig dag kan møde store leguaner og mange spændende fuglearter.

Recoleta og Palermo

Recoleta er en mondæn bydel med gode restauranter, natklubber, biografer og caféer. Bydelen er dog mest kendt for sin kirkegård, hvor María Eva Duarte de Perón, Evita Perón, ligger begravet. Endelig er Palermo en nyere bydel i Buenos Aires.

Xl Argentina Buenos Aires San Telmo Old Bike Bicycle Old Buildings

Efter en god nats søvn og et godt morgenmåltid, skal I ud i Buenos Aires gader igen. Men denne gang foregår det på cykel med engelsktalende guide. I vil opleve byens parker og især koncentrere jer om den nordlige del af byen. I kommer blandt andet til regeringspaladset Casa Rosada, hvor Evita Peron holdt sin berømte tale til folket fra balkonen. Men vigtigst af alt, så kan I på cykel mærke byens stemning og puls helt anderledes end inde fra en bil.

Dinner & Tango show

Rejser til Argentina og i særdeleshed rejser til Buenos Aires betyder masser af tango. I vil møde den på gader og stræder, men sig til, hvis I også ønsker at overvære et egentligt tango show og evt. prøve kræfter med dansen sammen med en lokal danselærer.

Xl South America. Argentina Buenos Aires Cafe
XL Argentina Tango Dancers Under Spotlight
XL Argentina Buenos Aires Palacio Congreso Congress Building

Det ville være forkert at sige, at nu begynder jeres rejse for alvor, for Buenos Aires er en kæmpe oplevelse. Man kan bruge uger her, hvis man vil. Men nu venter de store natureventyr, hvor I skal køre selv til Patagoniens bjerge og fjorde. I første omgang bliver I dog kørt i lufthavnen for at flyve til Bariloche i Patagonien. Her venter en chauffør og en lokal guide på at køre jer til byen og biludlejningen.

Alpestemning i Bariloche

San Carlos de Bariloche ved bredden af Nahuel Huapi-søen er den vigtigste by i den nordlige Patagonien. Her er smuk natur med sneklædte bjerge og bjerglandsbyer, hvor arkitekturen giver minder om schweizisk alpestemning.

I har resten af dagen til at udforske området. Besøg f.eks. Cerro Cathedral-området, der er et berømt skiområde i Argentinas vinter. Navnet skyldes de majestætiske bjergtinder, der minder om gotiske katedraler. I finder nemt vej dertil. Kør til Playa Bonita, drej til venstre, og fortsæt til I når frem til en stor statue, der forestiller helgeninden Nuestra Señora de las Nieves (Our Lady of the snow). Her drejer I til højre. Efter at have passeret en laksefarm, er I fremme.

I har 2 overnatninger i Bariloche. Dagens kørsel er 60 km.

S Argentina Patagonia Fitz Roy Trekking

Xl Argentina Bariloche Lake Victoria

På denne rejse til Argentina og Chile er det jer, der bestemmer tempo og oplevelser. Men vi kan anbefale, at I starter dagen med en tur i katamaran på Nahuel Huapi-søen.

Katamaran på Nahuel Huapi

Turen starter ved Puerto Pañuelo og går til Puerto Blest ved foden af Andesbjergene. Hele vejen kan I nyde de smukke naturscenerier, og undervejs passerer I Centinela-øen, hvor Francisco P. Moreno er begravet. Han udforskede Patagonien – og er også kendt under navnet Perito Moreno.

Fremme i Puerto Blest kan I slappe af, nyde naturen og evt. gå en lille tur op til Los Cantaros vandfaldet. Alternativt kan I fortsætte med bus 3 km til Frías-søen for at tage på en smuk sejltur på den grønne sø med mageløs udsigt til Mt. Tronador (3.490 m.o.h). Senere sejler I med katamaranen tilbage til Pañuelo og kører til hotellet i Bariloche.

Dagens kørsel er 52 km.

Xl Argentina Bariloche Cantaros Waterfall
Xl Argentina Bariloche Lago Nahuel Huapi Lake Kayak
Xl Argentina Bariloche Centro Civico Main Square

Xl Argentina Bariloche Manso River Bridge Near Mascardi Lake

Nu går turen videre gennem Patagoniens majestætiske landskaber godt hjulpet på vej af jeres engelsktalende GPS. I kører sydpå ad den gode asfalterede vej National Route Nr. 40. Undervejs nyder I den smukke udsigt mød søerne Gutierrez, Mascardi og Guillelmo. Den store gletsjerdal krydses af andre gletsjerdale, og floderne strømmer mod Stillehavet. Efter 1½ - 2 timer er I ved byen El Bolsón.

Økologi og natur i El Bolsón

El Bolsón ligger ved foden af Mt. Piltriquitron (2.260m) ud til Quemquemtreu-floden. Området er præget af floder, søer, åer og skove. For at beskytte de smukke naturscenerier blev El Bolsón i 1984 erklæret økologisk kommune med pligt til bevarelse af miljøet.

Mt. Perito Moreno er ideelt til ski i vintersæsonen, og om sommeren tager andre aktiviteter over som fluefiskeri, vandreture, ridning, mountainbiking og klatring. I kan tage en rundtur med besøg på områdets gårde, der producerer humle og frugt. Vi kan også anbefale et besøg i nationalparken Lago Puelo et par km mod syd, før I kører til jeres hotel.

I har 1 overnatning i El Bolsón. Dagens kørsel 160 km.

Xl Argentina Patagonia Nahuel Huapi National Park Cantaros Lake
Xl Argentina Patagonia Nahuel Huapi National Park Wooden Footpath At Los Cantarons
XL Argentina Patagonia Lake Nahuel Huapi, Villa De La Angostura

XL Argentina Patagonia Landscape Of Puerto Pañuelo, Bariloche

Dagens rute går yderligere sydpå. På vej ad rute 258 passerer I bl.a. landsbyerne El Hoyo og Epuyén. Området bebos af det oprindelige Mapuchefolk, der har en stærk ideologi omkring beskyttelse af vores natur. Efterhånden kommer I tættere og tættere på Andesbjergene. I passerer også Cholila, hvor Butch Cassidy gemte sig efter sine bankrøverier.

Los Alerces med kæmpetræer

Ved den nordlige indgang til nationalparken Los Alerces kan I nyde storslået udsigt mod søer og smukke landskaber. Parken blev oprettet i 1937 for at beskytte skovene med de kæmpe fitzroya-træer. De bliver ofte over 50 m høje og ligner de nordamerikanske sequoia-træer. Nogle træer i parken har vist sig at være mere end 4.500 år gamle. De vokser meget langsomt, omkring 1 mm årligt, så man skal være tålmodig som lille træ. Giv jer tid til at stoppe undervejs for at komme ud i den mageløse natur.

Fortsæt gennem parken langs søerne Rivadavia, Verde og Futalaufquen til I når udkørslen i syd. Herfra kører I mod byen Trevelin, hvor I har 1 overnatning.

Dagens kørsel 185 km.

Fra Trevelín kører I nu over Andesbjergene. En god, men støvet vej fører jer til grænsen ved Paso Futaleufú. Efter formaliteterne er opfyldt på begge sider af grænsen, er I i Chile.

Rafting på Rio Grande

Kort efter grænsen ligger den lille by Futaleufu. Giv jer tid til at gå på opdagelse. Om eftermiddagen kan I prøve rafting på Rio Grande eller på Futaleufú-floden. Der er flere sværhedsgrader. I kan også tage på en lille vandretur til Cerro Bandera, hvorfra I kan nyde panoramaudsigten over Andesbjergene og den store sø Lago Espolón.

1 overnatning i Futaleufu (Chile). Dagens kørsel 50 km.

Xl Chile Patagonia Andes Petrohue Waterfalls And Volcano Osorno Near Puerto Montt City
XL Chile Patagonia Flowers And Lake During Cruce De Lagos Trip
Xl Chile Mendoza Province Aconcagua Mountain Andes Highest

XL Chile Vulcan At National Park Lauca

I vil hurtigt opdage, at på denne side af bjergene er luftfugtigheden er højere. Dalene får mere regn, og det betyder større frugtbarhed. Efter endnu et lille stykke sydpå når I Carretera Austral, hvorefter vejen igen går nordpå forbi søer og bjerge langs Chiles smukke Stillehavsfjorde.

Den aktive vulkan Chaitén

Den eneste by I kører gennem er Chaitén. Ved bredden af Stillehavet er vejen meget tæt på den aktive vulkan af samme navn og dens snedækkede nabo Michinmahuida (2.400 m.o.h). Nogle km senere kører I ind nationalparken Pumalin. Dagens mål er Caleta Gonzalo, og I skal gennem flere stigninger for at komme hertil.

2 overnatninger i Caleta Gonzalo. Dagens kørsel 210 km.

Verdens Vildest Vulkaner Volcán Chaitén Sam Beebe
Xl Chile Patagonia Carretera Austral Lake Mountains
Xl Chile Palena Province The Austral Road Crossing Through Pumalin Park

Xl Chile Palena Province The Austral Road Crossing Through Pumalin Park

I er i den sydlige del af nationalparken Pumalin. Amerikaneren Douglas Tompkins købte i 1991 Reñihué Ranch for at beskytte 170 km2 tempereret regnskov mod udnyttelse. I de mellemliggende år er tilføjet yderligere 2.800 km2 til det, der i dag er Pumalin Park, som nu er under den chilenske stats beskyttelse.

Søløver og vandreture

I kan leje en båd eller kajak og sejle på fjordene forbi de mange søløver på klipperne. Eller I kan tage på en organiseret udflugt i andre dele af parken. Endelig er der mulighed for at køre små 14 km tilbage til Carretera Austral, hvorfra der starter flere vandreture af forskellig længde. Dagens kørsel er helt op til jer.

I sejler først fra Caleta Gonzalo til Fiordo Largo og derefter fra Leptepu til Hornopirén. I skal bare køre mellem færgelejerne, hvilket i alt løber op i 9 km.

De to sejladser tager tilsammen 5 – 6 timer, hvor I kan slappe af nyde de smukke udsigter mod bjerge og forrevne kyster i nationalparken Hornopirén.

Det er vigtigt, at I reserverer plads på færgerne. Det kan jeres hotel helt sikkert hjælpe med, men I kan også bede vores samarbejdspartner om hjælp, allerede når I sammen henter bilen. Så ved I, at alt er på plads, før I kører af sted. I skal oplyse både nummerplade og pasnumre, så det kan ikke ske fra Danmark. Færgen fra Caleta Gonzalo sejler hver dag kl. 14:30.

1 overnatning i Hornopirén.

Xl Chile Hornopiren National Park Sheep Mountains Nature

Igen i dag skal I ud på en fantastisk sejlads og køre gennem de smukke landskaber ved Chiles kyst, som I følger de første 60 km.

I Puelche kører I om bord på en færge, der på en halv times tid bringer jer over Reloncavi-fjorden til Caleta Arena. I er nu i endnu en nationalpark, nemlig Alerce Andino.

Alerce Andino National Park ligger i Andesbjergene i Los Lagos regionen. Parken består af bl.a. omkring 50 søer. I kører gennem naturscenerierne mod nord til byen Puerto Montt.

Puerto Montt

Puerto Montt er udgangspunkt for den omfattende skibstrafik sydpå langs Chiles kyst og samtidig indfaldsport til det betagende søhøjland, som området kaldes. Byen er bygget op fra kysten og omkranset af nationalparker, grantræer, øer, søer og bugte med snedækkede bjergtinder i baggrunden.

Indbyggerne i Puerto Montt lever af landbrug, skovbrug og fiskeri. I centrum ligger det lokale fiskemarked Angelmo, hvor I kan finde alt godt fra havet. Langs kysten af Llanquihue-søen ligger feriehuse, som minder om schweiziske hytter.

I har 1 overnatning i Puerto Montt. Dagens kørsel er 115 km.

Xl Chile Andes Los Lagos Region Hornopirén Village

Start dagen med en gåtur langs kysten ved havnen. I kan besøge fiskemarkedet, og har I ikke fået nok af færger og køreture i de magiske landskaber, kan vi anbefale en tur til øen Chiloé. I passerer byen Ancud og kan se pingvinerne i Puñihuil-bugten. Denne udflugt er på 240 km plus færge.

Ellers venter bare en kort køretur på 22 km til Puerto Varas ved bredden af Llanquihue-søen. Her kan I nyde spektakulære udsigter mod vulkanen Osorno (2.650 m.o.h). Hvis I vil tættere på den, kan I køre 55 km mod øst til søen Todos los Santos og besøge det fascinerende vandfald i Petrohué på vejen.

Fredelige Puerto Varas er grundlagt af tyske immigranter, hvilket kan ses på den lokale arkitektur.

1 overnatning i Puerto Varas.

Xl Chile Los Lagos Region Puerto Montt Angelmo Fish Market Salmon Fish

Vejen går nu tilbage til Argentina. I kører til grænsestationen i Samoré-passet (1.314 m.o.h ) for endnu en gang at krydse Andesbjergene.

Den smukke vulkan Osorno

Vi anbefaler, at I stopper i landsbyen Frutillar, der i sin stil og stemning tydeligt viser de tyske aner. En omvej over den naturskønne kystvej til Puerto Octay giver jer utrolige udsigter mod vulkanen Osorno, der med sin perfekte kegleform er alt, hvad man drømmer om af en vulkan.

Hvis I gerne vil undgå byen Osorno, kan I tage endnu en lille omvej om Puyehue til Samoré-passet. Fra grænsen er I hurtigt i Villa la Angostura, hvor I har 1 overnatning. Dagens kørsel er 220 km.

XL Chile Patagonia Osorno Volcano Lake

Jeres rejse til Argentina og Chile er ved vejs ende. Alt afhængig af tiderne for jeres fly, vil I køre direkte mod Bariloche eller have tid til lidt flere oplevelser først, hvor I kan udforske landsbyen og dens smukke omgivelser.

Nationalparken Los Arrayanes

Ikke langt fra hotellet ligger nationalparken Los Arrayanes. Den blev oprettet i 1971 for at beskytte 1753 hektar Arrayanes skov. Her kan man gå på fine boardwalks mellem de høje træer med de markante kanelfarvede stammer.

Nationalparken dækker Quetrihue-halvøen i søen Nahuel Huapi. Her er en rig flora fra skovene i de sydlige Andesbjerge. I kan vandre en 12 km lang rute fra Villa la Angostura eller sejle en smuk tur på søen, hvor I ud over store bjerge og træer også kan nyde udsigten til de store villaer ved bredden.

Tilbage til Bariloche

Den sidste tur i jeres bil bliver ad den asfalterede vej langs søen Nahuel Huapi til Bariloche, hvor I afleverer bilen i lufthavnen. Dagens kørsel er 85 km. I løbet af eftermiddagen fly til Buenos Aires

XL Argentina Patagonia Lake Nahuel Huapi, Villa De La Angostura
XL Argentina Patagonia View From Victoria Island On Lake Nahuel Huapi
Xl Argentina Bariloche Rio Negro Puerto Blest

Efter en ferie fyldt med oplevelser, går turen atter hjem mod Danmark. I lander i København dag 17.

Xl Argentina Chile Valdivian Temperate Rainforest
XL Chile Patagonia Guanacos Animals Nature
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Buenos Aires t/r
 • Fly Buenos Aires - Bariloche t/r
 • Ankomsttransfer i Buenos Aires med engelsktalende guide
 • 12 dages billeje kat. U/A (Ford Eco Sport, 4 WD eller lignende) med 2500 km kørsel og CDW/TP forsikring
 • Afhentning og aflevering af bil i Bariloche lufthavn
 • Indrejseskat til Chile
 • 3* hoteller som nævnt i programmet eller tilsvarende
Pris per person ved 2 voksne
Kør selv-rejse til Patagoniens bjerge og fjorde, 17 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
13.06.24 ‑ 30.06.2441.000‑43.00041.000‑43.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Færgeoverfarter undervejs (vores agent kan hjælpe med reservation af disse)
 • Selvrisiko på billeje (3000 USD ved skader og tyveri, 5400 USD ved totalskade)
 • Entreer til nationalparker
 • Tillæg ved yderligere kørsel inden 2500 km

Bemærk

 • Vi gør opmærksom på, at denne tur kun gennemføres i perioden september - april pga. vejrforholdene
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.