XL Australia Barossa Valley Vineyard Winery Woman Drinking Wine Field Grapes People South Australia

Bucket List

8 x vidunderlige vinture

Vin – og meget mere

Skønne vine er altid godt. Men intet overgår at opleve dem på deres hjemmebane. Ude blandt vinstokkenes sirlige rækker og inde bag facaderne, hvor passionerede eksperter hæger om traditionerne og forfiner deres vine til det ypperste. Se her, hvordan du kan komme ud på vidunderlige vinture.

På guidede vinture bliver du omfavnet af vinens verden. Alle sanser suger til sig af indtryk, der krydres med spændende fortællinger og ofte vidunderlig natur. Og du behøver slet ikke være ekspert. Bare nyd det. På småture, cykelture, vandreture og gourmetture.

Xl New Zealand Otago Experience Funny French Cars Wine Table

#1 Central Otago, New Zealand

Du sætter dig til rette i verdens sjoveste bil, en Citroën 2CV. Og så går det ellers derudaf til udvalgte vingårde i Lake Wanaka-regionen i New Zealand. Du møder producenterne selv og smager på deres pinot noir. Er vejret til det, ryger kalechen ned, så du kan få vind i håret på vejen.

Xl Australia WA Margaret River Injidup Spa Retreat Cheese Wine Walk Into Luxury

#2 Margaret River, Australien

Margaret River i Western Australia byder på en mageløs kombination af smuk natur og det gode liv med gastronomi og udsøgte vine fra flere end 100 vingårde. Tag på weekend med guddommelige vandreture. Når du vender sulten hjem til dit resort, venter gastronomiske oplevelser og – selvfølgelig – guddommelige vine.

XL USA California Sonoma On A Bike Wine And Cycling Trip Nature

#3 Sonoma Valley, USA

Nu bliver det alvor for vinentusiasterne: En guidet cykelferie gennem vinlandet i Californien! Fra vingård til vingård gennem vidunderlig natur med stop på Sonoma Valley’s hyggeligste småhoteller og lodges. Er du klar til at træde i pedalerne? Og skal det være 4 eller 6 dage?

Xl Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Couple Winetasting SA

#4 Seppeltsfield Winery, Australien

Hvis du er bidt af australsk vin, kender du allerede Seppeltsfield Winery, der blev etableret i 1851 i Barossa Valley. Det er et eldorado for gode årgangsvine. Du kan smage på en portvinstype fra dit eget fødeår. Købe en 100 år gammel vintage med hjem. Og nyde deres nyere sortiment af excellente rødvine og hvidvine.

XL Hawkes Bay New Zealand Wine Tasting Cheese

#5 Hawke’s Bay, New Zealand

Også New Zealand er nu med helt fremme, når det gælder skønne vine. Det ældste vinområde er Hawke’s Bay, og her er glimrende spisesteder på selve vingårdene. Oplev det på en guidet tur med vinsmagning, gastronomi og mousserende vin i solnedgangen på højdedraget Te Mata.

XL Canada Okanagan Winetours Grapes

#6 Okanagan Valley, Canada

Er det tid til et lille glas på turen til Canada? I Okanagan-distriktet nyder et væld af vingårde godt af et tørt og solrigt klima og ideelle skråninger til vinmarker. Det kan du også nyde godt af på en guidet tur med masser af smagsprøver. Du har chauffør, der nok skal køre dig hjem bagefter!

XL Argentina Mendoza Vineyards Winery Wine

#7 Mendoza, Argentina

Du er i Mendoza i Argentina. Vinstokkenes sirlige rækker peger mod de sneklædte Andesbjerge, og næsten 7.000 m høje Aconcagua vogter tavst over sceneriet. Det er næsten overvældende at cykle her. At du nyder skønne vine og en dejlig frokost oveni gør oplevelsen himmelsk. Nyd det.

Xl Portugal Hotel Six Senses Douro Valley Areal Swimming Pool With Model

#8 Douro Valley, Portugal

Har du også fået øjnene op for, at portugisisk vin er så meget mere end portvin? Så er det måske tid til at smage eksperternes anbefalinger på Six Senses Douro Valley 5*. Du kører fra Porto ud gennem Douro-dalen. De bølgende landskaber er beklædt med vinstokke, og Douro-floden snor sig lystigt gennem det hele. Midt i sceneriet ligger Six Senses. Så smukt. Og så fristende.

Per (1)

Rejserådgiver

Per Storm

Per (1)

Per er rejseekspert og produktchef for Nyhavns rejser til Bhutan, Skotland, Stillehavet, Polar-destinationer og skirejser i Europa. Derudover kender han hver en krog af New Zealand som han har besøgt ni gange (indtil videre).

Per har været i rejsebranchen siden 2008, bl.a. som rejseleder. Han har bestyret et hotel i de franske alper, krydset USA og Australien med tog og smagt sig igennem verden – lige fra gadekøkkener til gastronomiske vidundere. Per nyder at vandre i vildnisset, både på egen hånd og med familien. Overnatningen skal helst ske på det lille hemmelige boutiquehotel eller i en lodge, hvor man inviteres indenfor og for en stund bliver en del af den lokale kultur og hverdag.

En af Pers spidskompetencer er at koble jeres forventninger og behov sammen med oplevelser, I husker for altid. Han finder den lokale guide, der forlader alfarvej, tager jer med ind bag facaden og ud blandt de lokale. Det er ofte den oplevelse, man ikke forventede, der bliver den oplevelse, man husker!

Destination:‌‌ Australien og New Zealand,‌ New Zealand,‌ Finland,‌ Schweiz,‌ Skotland,‌ Indien,‌ Nepal,‌ Bhutan,‌ Sverige,‌ Færøerne,‌ Arktiske områder

Rejseformer:‌‌ Kultur og eventyr,‌ Natur og safari,‌ Skiferie,‌ Togrejser,‌ Retreat og wellbeing

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.