XL Australia Chateau Yering, Yarra Valley, Victoria, Australien Drawing Room 2
Yarra Valley, Victoria, Australien

Chateau Yering

Suiter på luksuriøst landsted

Chateau Yering i Yarra Valley er mere et landsted end et hotel. Og med en beliggenhed kun en times kørsel fra Melbourne, er stedet det perfekte getaway på en tætpakket ferie eller oplagt, hvis man vil forkæle sig selv lidt ud over det sædvanlige.

Medlem af Relais & Chateaux

Stilen kan bedst beskrives som et charmerende landsted med en smuk have anlagt tilbage i 1854 med udsigt til de omkringliggende vinmarker. Som kun ét af to steder i Australien er Chateau Yering medlem af den fornemme Boutiquehotel- og Gourmetkæde "Relais & Chateaux", og Eleonore's Restaurant er bestemt et besøg værd.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Suiter og aktiviteter

Der er kun 20 pæne suiter, så stedet bliver aldrig overrendt. Af aktiviteter kan i flæng nævnes tennis, swimmingpool, croquet og petanque.

Vingårde og vinruter

Man må ikke glemme de 30 vingårde i området med Yering Station som nærmeste nabo. Har man hang til pinot noir, kan man med fordel tilbringe lidt tid her med et glas i hånden! Af andre interessante vingårde i området vil Domaine Chandon og De Bortoli nok skille sig ud.

Vinruterne i Victoria er berusende mange og blander sig med hjemmelavet chokolade, olivenplantager, gallerier og smukke naturscenerier.

Puffing Billy

I bjergene Dandenong Ranges kan I kombinere en udflugt med det dampende veterantog "Puffing Billy", der snor sig gennem tætte skovklædte bjergkløfter og grotter.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.