Xl Australia COMO The Treasury Perth WA View From Restaurant Wildflower Terrace
Perth, Australien

COMO The Treasury

Overvældende smukt luksushotel

COMO The Treasury i det historiske hjerte af Perth er nok et af de flotteste hoteller i Australien fyldt med elegance og forkælelse. 20 m indendørs pool og spaoplevelser i særklasse venter, når I kommer hjem fra byen. 

Allerede når I står foran COMO The Treasury på Cathedral Square i Perth, fornemmer I, at her venter en særlig oplevelse. Foran jer står smukke bygninger fra midten af 1800-tallet. De victorianske facader stråler og er klar til at fortælle om deres historie som bl.a. tidligere regeringsbygninger. Kom indenfor. 

Imponerende smuk renovation med respekt for historien

Inden for møder I en formidabel skønhed og harmoni, hvor man igen og igen overvældes af de smukke detaljer og ikke mindst den storhed, der samtidig fylder de historiske rum. 

COMO The Treasury er nemlig renoveret med 100 % respekt for de historiske rammer. I virkeligheden spreder COMO The Treasury sig over 3 historiske bygninger, der nu er forbundet. Hvor mange andre hoteller i tilsvarende bygninger kun har bevaret skallen, men totalt omformet det indre, så har COMO The Treasury bevaret de store ruminddelinger fra de gamle regeringsbygninger. 

Alt er indrettet i med gennemførte sans for skønhed og stemning og afstemte farver, så de topmoderne faciliteter går hånd i hånd med bygningens oprindelige sjæl.

Xl Australia COMO The Treasury Perth WA Pool Dusk
Xl Australia COMO The Treasury Perth Hotel Postal Hall
Xl Australia COMO The Treasury Perth WA Suite Bedroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

48 værelser og suiter

COMO The Treasury har 48 smukke værelser og suiter, der i størrelse spænder fra 55 m2 til 120 m2. Enkelte værelser har balkon. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet og valet parking, hvis I kommer i egen bil. 

Verdensklasse spa på COMO The Treassury

COMO The Treasury er mere end smukke rammer. Hotellet lægger også op til at nyde det gode liv og lade sig forkæle i den fortrinlige spa COMO Shambhala Urban Escape. Her er mulighed for afslapning med en række velvære-behandlinger og for aktivitet i fitnessrum og den 20 m lange indendørs pool.

Restauranter på COMO The Treassury

Når sulten melder sig, byder COMO The Treasury sig til med to unikke oplevelser. Øverst med enestående udsigt ligger Wildflower med moderne køkken skabt på sæsonens råvarer, mens Post i stueetagen er et osteria med moderne italiensk køkken. 

Navnet Post er på ingen måde tilfældigt. Denne bygning var tidligere et postkontor. Nyd det overdådige rum, som er intet mindre end en arkitektonisk perle. Forestil jer, hvordan her førhen sydede af aktivitet. Når I sætter jer til bords, sker det i det tidligere frankeringsrum. 

Tørsten kan I desuden få stillet i The Treasury Lounge og Bar.

Gåafstand til seværdigheder i Perth

COMO The Treasury er ikke bare en smuk og harmonisk base for at opleve Perth. Hotellet ligger også perfekt for at udforske byen. I er nemlig i gåafstand til byens seværdigheder, Swan River, Langley Park og Kings Park.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.