Xl Australia El Questro Homestead Gorge View Room Bath Tub
Western Australia, Australien

El Questro Homestead

Måske det smukkeste hotel i Australien

El Questro Homestead er en luksuriøs oase på kanten af rå klipper, der falder lodret ned til Chamberlain River i The Kimberley, Western Australias nordligste provins. Gastronomisk all inclusive i vidunderlig natur.

Når I besøger The Kimberly i Western Australia, venter der jer store natureventyr med majestætiske kløfter, naturlige pools, vandfald og outback stations, som I kan krydre med spændende indblik i aboriginernes historie og kultur. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på El Questro Homestead

El Questro Homestead har ni suiter, hvor tre af dem er separate bungalows. Alle værelser er lyst og lækkert indrettet med god plads, privat terrasse, aircondition, Bose-lydanlæg m.m.

  • Homestead Garden Room med udsigt til haven
  • Gorge View Room med udsigt til kløften – også fra badekar
  • Cliff Side Retreat. Bungalow på kanten af kløften. Indendørs og udendørs brus. Badekar på terrassen med udsigt til solnedgangen 
  • The Chamberlain Suite. Villa på kanten af kløften med store terrasser, udendørs spiseområde, indendørs/udendørs karbad med plads til to og udsigt til solnedgangen

En velplejet oase i The Kimberley

Midt i dette wilderness, der er 10 gange så stort som Danmark med kun 40.000 indbyggere, ligger den velplejede luksusoase, El Questro Homestead, med pool, frangipani-træer og skønne suiter. 

I hovedbygningen er et smukt loungeområde, hvor gæsterne kan slappe af, nyde en drink og ikke mindst og nyde freden. El Questro Homestead er for gæster fra 15 år og ældre.

Gourmet- og naturoplevelser

El Questro Homestead forkæler jer med gourmetoplevelser og afslapning mellem de store naturoplevelser. Og alt er inkluderet fra skønne vine til spændende udflugter i lokalområdet. I kan tage på sejltur på floden, fugletur, udflugter i bushen, besøg i varme kilder, vandreture og mere endnu. 

Maden er en vigtig del af oplevelsen på El Questro Homestead. I vågner til fuglesang og får så morgenmaden serveres på den store veranda med udsigt til Chamberlain Gorge.

Frokost serveres ved det store fælles spisebord, så alle kan udveksle erfaringer fra dagens udflugter og give tip stil turen videre. Og aftensmaden indtages under millioner af stjerner enten ved fællesbordet eller privat, som I nu ønsker det. 

Glæd jer til det moderne australske køkken, når det er bedst, og selvfølgelig til eksklusive australske vine.  

Xl Australia El Questro Homestead Aerial View Retreats (1)
Xl Australia El Questro Homestead Romantic Dinner
Xl Australia El Questro Homestead Cliff Side Retreat Bedroom
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.