XL Australia Western Australia Esperance West Beach
Western Australia, Australien

Esperance Chalet Village

Campstemning, lyserøde søer og kænguruernes afsides kyster

Esperance Chalet Village ligger på sydskysten af Western Australia tæt på byen Esperance, hvor de færreste turister kommer forbi, for der er 700 km til Perth. Men kommer I her på jeres Australien-rejse, bliver I rigeligt belønnet for jeres indsats.

Afsides kyster og smuk natur

Esperance-området i Western Australia byder på smukke kyststrækninger, uendelige sandstrande og også Australiens forunderlige lyserøde søer, hvor alger og saltindhold i nogle perioder skaber farver, man har svært ved at se som naturlige. 

Næsten uanset hvornår på året I kommer, har I strandene stort set for jer selv. Ved Lucky Bay vil I dog med står sandsynlighed skulle dele dem med nogle lokale med meget store fødder og små arme – kænguruerne. Vær dog opmærksom på, at godt nok er I rejst sydpå, men så meget, at vandet nu igen er danske temperaturer. 

Outbacken i Cape Le Grand National Park ligger 40 minutters kørsel væk. Og kører I mod Bremer Bay, kan I hoppe på en båd og sejle ud for at opleve store flokke af spækhuggere. 

Hytteferie i Esperance Chalet Village

Esperance Chalet Village er det absolut hyggeligste sted i området, hvor udvalget af hoteller ellers er hverken stort eller imponerende. Men Esperance Chalet Village har sin egen sjæl og charme med ægte campstemning. Om aftenen tændes bålet, og stjernerne fuldender stemningen. 

Her er hyggelige A-huse i flere størrelser med eget badeværelse. Skal I have mere plads, er her bungalows med et og to soveværelser og også en bungalow med fuldt udstyret køkken. Tal med jeres rejserådgiver om det rigtige for jer. 

Der er et rigt fugleliv i de grønne omgivelser. I kan fiske i floden, sejle i kajak og tage en cykeltur til byen ad kyststien.  Sæt min 3-4 dage af til at opleve området, gerne mere. 

XL Australia Western Australia Lake Hillier Middle Island
XL Australia Western Australia Esperance Sand Dunes
XL Australia Western Australia Kangaroo Lucky Bay
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.