XL Australia NSW Halcyon House View Garden Pool
Cabarita Beach, New South Wales, Australien

Halcyon House

Der går lige i hjertet

Uendelig harmoni og nostalgi med et twist går hånd i hånd på Halcyon House. Resultatet er en unik følelse af velvære fra det øjeblik, I træder indenfor. Lad jer forkæle af dejlig mad og vidunderlig beliggenhed i klitterne ved Cabarita Beach.

Halcyon House er mere end et luksushotel. I er omgivet af en skønhed, som giver minder om svundne tiders vidunderlige badehoteller. Halcyon House har lige netop det, der er så svært at beskrive, men som man mærker med det samme og har lyst til aldrig at slippe igen. Sjæl. 

Det ligger i arkitekturen og i indretningen. I lyset og de smukke omgivelser. I måden nostalgien er gjort moderne. Og i alle de andre detaljer, man kunne drømme om at efterligne derhjemme, men som man godt ved, nok aldrig vil lykkes. Det kræver en ganske særlig hånd kombineret med et inderligt ønske om at skabe det perfekte. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Idylliske Restaurant Paper Daisy

I restauranten fuldendes harmonien i noget, der andre steder ville være et virvar af kunst og skønne møbler, men som her finder sin naturlige balance. Ens øjne udforsker naturligt de mange detaljer, mens man venter på maden, og når dørene om sommeren åbnes ud til terrassen, lukkes lys og strandstemning helt ind i det smukke lokale. 

Restauranten har som resten af hotellet modtaget et utal af priser og hædersbevisninger, og Halcyon House er da også optaget i den prestigefyldte Small Luxury Hotels of the World. 

Fra surfhotel til romantisk perle

Halcyon House startede som surfhotel i 1960'erne, men det var i slutningen af 2011, at grundlaget for vor tids Halcyon House blev lagt. De to søstre Siobhan og Elisha faldt for beliggenheden ved Cabarita Beach. Skagensmalerne ville føle sig hjemme her. Søstrene overtog stedet for at bruge det som sommerhus, men besluttede senere at renovere, udvide og dele det med andre.

Værelser på Halcyon House

Halcyon House har 21 værelser og suiter. Den farverige indretning er præget af især hvidt og blåt med modig brug af livlige mønstre, der matches helt ned til ryggene på de indbundne bøger og udfordres i kunst overalt. Man bliver simpelthen bare glad af at være der. Alle værelser er individuelt indrettet, og alle har aircondition. 

 

  • Classic Room på 38 m2
  • Superiour Room på 44 m2
  • Ocean Superiour Room på 40 m2
  • Ocean Deluxe Room på 43 m2
  • Master Room på 81 m2 med stor privat terrasse med panoramaudsigt over havet
  • Halcyon Suite på 170 m2 med to soveværelser og to badeværelser

Livet på Halcyon House

Først og fremmest kan I slappe af i de vidunderlige omgivelser. Gå en tur på stranden, kast jer i bølgerne eller gem jer under en parasol i en solstol. Tilbage på hotellet, kan I spille kroket på den store græsplæne eller I kan låne cykler og udforske kysten. 

Halcyon House ligger 120 km syd for Brisbane. Flyver I til Coolangatta, er her kun en halv times kørsel. 40 minutter syd for Halcyon House ligger populære Byron Bay.

XL Australia NSW Halcyon House Restaurant Paper Daisy Chairs
XL Australia NSW Halcyon House Restaurant Paper Daisy Lunch Food
XL Australia NSW Halcyon House Restaurant Paper Daisy Food Fish
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.