Xl Australia Injidup Spa Retreat Honeymoon Villa Exterior
Margaret River, Western Australia, Australien

Injidup Spa Retreat

Den perfekte base for det gode liv

I det sydvestlige hjørne af Western Australia strækker Margaret River-regionen sig ud i Det Indiske Ocean. Oprindeligt et paradis for surfere, nu også for alle med smag for det gode liv. Oplev det med base på skønne Injidup Spa Retreat.

Velkommen til hjertet af Margaret River vinområdet i Western Australia. Til en afsides strand omgivet af den smukkeste natur. Og til Injidup Spa Retreat.

Injidup Spa Retreat - indbegrebet af det gode liv i Margarat River

Injidup Spa Retreat er en udsøgt repræsentant for alt det gode, Margaret River står for. Villaer i særklasse indrettet stilfuldt og lækkert. En spa, der er vidunderlig at vende hjem til efter en vandretur. Og en beliggenhed, der sætter prikken over i'et med panoramaudsigt over kysten og Det Indiske Ocean. Så smukt.

Omgivet af vandreruter, vingårde og smuk natur

Lige uden for døren til Injidup Spa Retreat går Cape to Cape Track, en 123 km lang naturskøn kyststi fra Cape Naturaliste til Cape Leeuwins, så det er bare om at få vandreskoene på og komme ud i naturen. Vær endelig hjemme ved solnedgang, for den fås ikke meget smukkere end ved INJIDUP SPA RETREAT!

5 minutters kørsel væk ligger Wardan Aboriginal Cultural Centre, og i Margaret River-regionen er flere end 100 vingårde. I kan finde australsk vin i særklasse i Margaret River, så køb endelig en flaske med til at nyde i jeres villa, selv om der står en og venter på jer, når I ankommer. 

Xl Australia Injidup Spa Retreat One Bedroom Villa Terrace
Xl Australia Injidup Spa Retreat One Bedroom Villa Bedroom
Xl Australia Injidup Spa Retreat One Bedroom Villa Livingroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Villa med pool og havudsigt

Injidup Spa Retreat, der er et resort kun for voksne, har blot 10 villaer. Nogle har et soveværelse, stue og badeværelse. Andre har to soveværelser, stue og to badeværelser. 

De er alle utroligt lækkert indrettet med lyse træsorter og lyse tekstiler, og de har alle en plungepool, fantastisk udsigt over havet og en stor solterrasse med solstole. Der er ildsted i villaen, tv, bluetooth-højttaler og gratis Wi-Fi. 

Tænd op i grillen og nyd de lokale vine

I jeres villa er et tekøkken, og ude på terrassen er en stor grill.  Årsagen er lige til: Der er ikke restaurant på Injidup Spa Retreat, så i stedet kan I tænde op i grillen og spise i villaen. 

Der er supermarked kort derfra. Og vil I ikke kokkerere selv, er det masser af fortrinlige gourmettilbud i nabolaget. Når I ankommer står alle ingredienser til en fortrinlig morgenmad dog allerede i jeres køleskab.  

Endelig er der en sidste mulighed: At I beder jeres rejserådgiver om at arrangere en privat kok til at kokkerere for jer i villaen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.