XL Australia Longitude 131 Ayers Rock Outdoor Luxury
Ayers Rock, Australien

Longitude 131°

Luksuriøs totaloplevelse med uhindret udsigt til Uluru

Longitude 131° ved Uluru (Ayers Rock) i Northern Territory er mere end et luksusresort med overdådige bungalows under canvas. Det er en totaloplevelse, hvor gastronomi, udflugter, naturscenerier og service skaber en oplevelse for livet. Alt er inkluderet.

I første parket til Uluru (Ayers Rock)

At sidde i første parket til Uluru (Ayers Rock) er en nærmest spirituel oplevelse. Longitude 131° ligger kun 8 km fra den store monolit lige ved grænsen til Kata Tjuta nationalparken. Udsigten bliver kun endnu bedre af, at Longitude 131° er anlagt på en sandklit. I kan blot sætte jer indenfor og kigge ud gennem vinduet eller sidde på jeres terrasse og iagttage det forunderlige naturfænomen skifte farve med solens gang for senere at lade sig indhylle i millioner af stjerner. 

Det kan I glæde jer til

Faciliteter og services

Stort turprogram i Australiens outback

Intet mangler på Longitude 131° - ud over førnævnte tv. Det samme gælder jeres oplevelser, mens I er her. I bliver hentet i lufthavnen, og der er planlagt en række udflugter til jer, så I oplever alt det, I drømmer om i Outbacken. 

I vil opleve Uluru (Ayers Rock) & Kantju Gorge Sunset tour, Kata Tjuta (The Olgas) & Walpa Gorge, Uluru Sunrise Walk & Cultural Centre Tour og Mulgara Gallery & Township Tour. Ønsker I ture tilrettelagt præcis efter jeres ønsker, er det naturligvis også muligt. Servicen på Longitude 131° er tårnhøj. 

Blot 15 luksusværelser på Longitude 131°

Jeres værelse kan bedst beskrives som en luksuriøs bungalow med telttag. Værelset er er gennemført indrettet. Man føler sig som en sheik i den røde ørken og vildt privilegeret, når man lægger sig i den store seng og bare ser sig betaget omkring. Teltet har faste sider og gulv, store vinduer mod Uluru (Aiuers Rock) og luksuriøst badeværelse. 

På jeres store terrasse er komfortabelt siddearrangement og også en stor day bed. Den kan selvfølgelig også bruges om natten, hvis I vil falde i søvn under stjernerne. 

Fuld pension inkl. drikkevarer

Maden er i top morgen, middag og aften. Det samme gælder drikkevarerne med udsøgte vine, der også er inkluderet.  Især er ”Table 131° - Dining under the Stars” uforlignelig. I nyder smagfuld gastronomi ude under stjernehimlen. Frokosten serveres indendørs, da der kan være varmt i ørkenen midt på dagen. 

Hovedbygningen The Dune House har en fantastisk loungestemning, der krydsres af kunst fra lokale kunstnere. Alt er præget af høj kvalitet og stor harmoni.  Solnedgangen over Uluru (Ayers Rock) bliver kun smukkere med en gin tonic i baren eller med østers akkompagneret af champagne.

Bo minimum 2 nætter på Longitude 131°

Ophold på Longitude 131° er på minimum på to nætter. De fleste ønsker dog, at de havde valgt flere. Der skal være tid til at opleve og nyde Longitudes mange faciliteter og vidunderlige beliggenhed.

XL Australia Longitude 131 Ayers Rock Backdrop Of Longitude 131
Xl Australia Longitude 131 Ayers Rock Kata Tjuta Sunrise People
Xl Australia Longitude 131 Ayers Rock Outback Adventures Camel Riding
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Bondi Beach View
Daintree, Queensland, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

De bedste udflugter fra luksusyacht til vinsmagning

Hoteller og lodges af en anden verden inkl. vinlandet

Tæt på Australiens dyreliv på Kangaroo Island

4 dage på tropeø på Great Barrier Reef

Skønne metropoler med Sydney og Melbourne

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.