Xl Australia Port Douglas Hotel Meridian Port Douglas Pool
Port Douglas, Australien

Meridian Hotel

En oase kun for voksne

Meridian Hotel er med sine kun 33 værelser lidt af en perle i Port Douglas. Nyd de tropiske omgivelser ved poolen. Bo i store værelser med eget køkken og mulighed for direkte adgang til poolen. Og tag på eventyr i byen eller til stranden, der ligger kun 5 minutters gang væk.

En oase i hjertet af byen

Minimumsalderen på Meridian Hotel er 16 år. Hotellet er derfor et oplagt valg for jer, der søger et godt hotel i Port Douglas med mulighed for afslapning i fredfyldte omgivelser. I hjertet af hotellet kan I trække stikket ud ved det store poolområde, hvis tropiske omgivelser er som en oase.

Her bliver I budt varmt velkommen og kan glæde jer til god, personlig service i øjenhøjde fra start til slut. Lad Meridian Hotel med sin intime atmosfære være jeres åndehul for en stund, mens I oplever Port Douglas.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store, moderne værelser

Alle værelserne på Meridian Hotel er indrettet i en moderne stil med lækre detaljer, der skaber en hjemlig atmosfære. Samtidig er her alle de faciliteter, I har brug for såsom aircondition, tv, Wi-Fi. 

Skal I have egen balkon, jacuzzi eller direkte adgang til poolen?

Så anbefaler vi disse værelser:

  • Studio Premier: 50 m2, tekøkken og balkon
  • Superior Studio Pool: 65 m2, fuldt udstyret køkken og lille terrasse med direkte adgang til poolen
  • One Bedroom Apartment: 65 m2 med fuldt udstyret køkken samt terrasse eller balkon. Enkelte har direkte adgang til poolen.

Har I brug for større værelser, kan visse værelsestyper slås sammen. 

BBQ og restauranter

Meridian Hotel har ikke en restaurant, men alle værelser har enten et tekøkken med kaffe- og tefaciliteter, lille køleskab, håndvask samt mikrobølgeovn eller fuldt udstyret køkken. Ved poolen er der desuden et stort BBQ-område, hvor I kan grille og nyde jeres middag under åben himmel. 

Få minutters gang fra hotellet finder I både et stort supermarked, hvor I kan hente lidt forsyninger til morgenmad. Ønsker I ikke selv at lave mad, byder byen naturligvis på en perlerække af restauranter og caféer, som I kan vælge mellem.

Gåafstand til shopping, restauranter og strand

Fra hotellet har I fem minutters gang til hovedgaden Macrossan Street, som byder på massere af caféer, restauranter og charmerende butikker. Få minutter til fods bringer jer også direkte til Four Mile Beach, hvor I kan nyde de lune himmelstrøg og slentre romantiske ture i vandkanten.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.