XL Australia Pullman Bunker Bay Resort Pool
Margaret River, Western Australia, Australien

Pullman Bunker Bay Resort

Vingårde, hvaler og vandreture langs øde strande

Pullman Bunker Bay Resort ligger smukt på spidsen af Cape Naturaliste, og med Det Indiske Oceans azurblå vand lige neden for resortet bliver det ikke meget bedre. Her kan I opleve hvalerne boltre sig fra september til november, og som det eneste sted i Australien kan I være heldige også at se blåhvaler fra stranden.

En skøn base

Margaret Rivers vingårde og den flotte kystlinje med de lange øde strande ligger inden for kort afstand. Værelserne er alle rummelige og moderne, og der er naturligvis swimmingpool, tennisbaner, spa med videre. Men den bedste motion er nu alligevel en tur i bare tæer ad den smukke kridhvide sandstrand.

Med base her er der gode muligheder for at udforske både Margaret River området, men også Albany der ligger lidt længere nede ad kysten. Byen er en af de ældste i Western Australia og husede i tidligere tider en hvalfangerstation.

Fantastisk natur

Margaret River området er mest kendt for sine gode vine af cabernet sauvignon, pinot noir og chardonnay. Både de store kendte og de mindre lokale vingårde er åbne for besøg og vinsmagninger. Her er rart, afslappet og naturen er smuk.

Kysten er blændende perfekt til surfing, men indbyder som nævnt især til lange vandreture med tæerne i Det Indiske Ocean. Drypstenshulerne, Mammoth & Lake Caves, er et omfattende hulesystem, hvor fossiler af forhistoriske dyr er fundet.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.