XL Australien Victoria The Boomerangs Johanna Aerial View1
Johanna, Australia

The Boomerangs at Johanna

Bo i en arkitekttegnet hytte lige ved Great Ocean Road

Det intime familiehotel The Boomerangs at Johanna 4* inviterer til en ægte australsk oplevelse med sine blot 3 prisvindende, boomerangformede hytter, der ligger få minutter fra Johanna Beach og halvvejsmærket for The Great Ocean Walk. Glæd jer til uforglemmelige dage med personlig gæstfrihed, skønne haver og storslåede naturoplevelser om dagen - og ægte, australsk hygge ved brændeovnen om aftenen.

Faciliteter og Services

Smukke træhytter midt i Victorias eventyrlige natur

Blot 5 km fra Johanna Beach finder I the Boomerangs. Her kan I se frem til at bo i én ud af tre arkitekttegnede boomerangformede træhytter med udsigt over dalen, skoven og havet. I får masser af plads; en stor hyggelig opholdsstue med brændeovn, et lækkert køkken og stort badeværelse med badekar. Og så kommer naturen kommer helt tæt på. Her er fuglesang og vilde kaniner, der hopper forbi panoramavinduerne i retningen mod stedets velanlagte haver.

Ægte australsk hygge med bbq og køkken

I kan se frem til at blive taget godt imod af værtsparret Mark og ​Roz. De går op i stedet med liv og sjæl og deler gerne ud af deres omfattende lokale viden og sightseeing tips.

I står selv for indkøb og madlavning, så vi anbefaler, at I handler ind på vej til The Boomerangs, hvor der venter jer et veludstyret køkken og BBQ-grill. De omkringliggende supermarkeder mangler hverken fortrinlig australsk vin eller friske skaldyr og mørt australsk kvægkød til grillen. I er velkomne til at supplere med frisk frugt og grønt fra The Boomerangs velassorterede køkken-og frugthave. Værtsparret står naturligvis også klar med restauranttips, de fleste ligger i Apollo Bay, en små 45 minutters kørsel derfra.

Oplev Great Ocean Road, Great Otway National Park og meget mere

Vi anbefaler, at I tager en køretur langs den enestående Great Ocean Road. Den snoede, rå kystlinje kulminerer med udsigten over de majestætiske 12 apostle, der dukker op af havet, som var de naturens egne statuer. Selvom det stadig hedder 12, så vil det ikke være det tal, man tæller. Det er også skønt at tage på dagsture i Great Otway National Park, der dækker mere end 1031 km2 med vandfald, regnskov og dyreoplevelser. De ekstra eventyrlystne kan hike Great Ocean Walk, der med dens stejle bakker og ujævne stier, kræver en vis udholdenhed.

Sådan bor I

De tre Boomerangformede hytter har identiske faciliteter og en naturskøn udsigt. Hver hytte har to soveværelser med queensize seng og plads til 4 gæster. Trænger I til lidt afslapning, kan I lade op i badeværelsets store to-personers spakar og nyde de australsk producerede plejeprodukter. Det fuldt udstyrede køkken har spiseplads til fire og inkluderer desuden et udvalg af te, kaffe, langtidsholdbar mælk, Tim Tams småkager og de mest gængse krydderier. I opholdsstuen kan I følge naturen gennem panoramavinduerne, og er vejret til den kølige side, kan der tændes op i brændeovnen. Udenfor finder I en fin terrasse med grill og BBQ-udstyr.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.