Xl Australia Ningaloo Reef Shore Thing Catamaran Clear Waters Aerial
Oplevelse i Australien

4 dage i Katamaran på Ningaloo Reef

Snorkling, dykning og afslapning på Australiens næststørste koralrev

Det kan godt være, at Great Barrier Reef er Australiens mest kendte koralrev, men ud for kysten af Western Australia ligger 160 km lange Ningaloo Reef, der sagtens kan hamle op med storebror. Undtagen i antallet af besøgende.

Hvis I drømmer om at opleve Western Australia og samtidig gerne vil snorkle på storslåede koralrev, behøver I ikke at krydse Australien til Great Barrier Reef af den grund. Tæt på byen Exmouth ligger verdens største kystnære koralrev, Ningaloo Reef.

260 km snorkelparadis i Western Australia

I kan snorkle på Ningaloo Reef direkte fra stranden flere steder. Og I vil få en stor oplevelse. Men intet overgår at sejle ud i en katamaran til revets bedste snorkel- og dykkersteder, hvor kun få kommer.

Ningaloo Reef lever fuldt ud op til sin storebror Great Barrier Reef med farverige koraller og fisk. Også djævlerocker, pilerokker, revhajer, skildpadder og meget mere bebor det imponerende rev. Fra marts til juni er Ningaloo Reef kendt for sine hvalhajer, mens pukkelhvalerne kommer forbi i vores sommermåneder.

Lækker Katamaran på Ningaloo Reef

Shore Thing er en 51 fods katamaran fyldt med komfort både for sejl og for anker. Her er god plads fra soldæk over lounge til kahyt. Vi kan anbefale at flyde i de udspændte net over vandet helt ude foran.

Nyd forkælelse og god mad. Bliv vugget i søvn under millioner af stjerner. Sejl ud på bølgerne i kajak. Og stig direkte fra katamaranen eller den medfølgende motorbåd ned til den magiske verden under havoverfladen. Med snorkel eller dykkerudstyr, som I nu bedst kan lide det.

Kahyt med bad og toilet

Der er plads til maksimalt 10 gæster. I har en rummelig kahyt med toilet, brusebad, aircondition, vifte og dobbeltseng. Man skal ikke gå ned på komforten, bare fordi man står til søs.

Xl Australia Ningaloo Reef Shore Thing Catamaran Sunset
Xl Australia Ningaloo Reef Shore Thing Catamaran Sea Turtle
Xl Australia Ningaloo Reef Shore Thing Catamaran Aerial (1)
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Afgang fra Coral Bay

Turen begynder kl. 16, så I har god tid til at komme til katamaranen “Shore Thing” fra f.eks. lufthavnen i Learmonth, alt afhængig af ruten på jeres rejse til Australien.

I står ud på havet og oplever jeres første snorkeltur eller dyk nær Five Fingers Reef, før der er drinks i solnedgangen. Før aftensmaden er I velkomne til at prøve lykken med fiskestang fra agterdækket.

Dag 2: Snorkling på Ningaloo Reefs koralrev

Efter morgenmaden er der tid til lidt snorkling ved “The Stag Forest”, der er en smuk koralhave med flotte koralformationer og mange havskildpadder. Så er det tid til en kop te, før I igen kan snorkle, nu med skildpadder, rokker og revhajer ved “The Sanctuary”.

Efter frokost er der afslapning på dækket eller i vandet, som i nu har lyst. Ja, det gælder jo alt på turen. I har en masse muligheder, men I gør kun, hvad I selv har lyst til.

Aftensmad, hygge og stjernehimmel er næste punkter på dagsprogrammet, før I bliver vugget i søvn.

Dag 3: I kajak over rokker og skildpadder

Dagen starter med en skøn tur i kajak langs kysten til Pelican Point. Under jer i det klare vand slapper rokker af på bunden, mens skildpadderne spiser morgenmad i det rolige vand.

Senere udvælger besætningen de bedste steder at snorkle og dykke alt efter dagens vind og vejr. Der er gode chancer for at se søkøer og delfiner, før I kaster anker ved Point Maud. Det er et af de bedste steder at se efter pukkelhvaler fra juni til oktober.

Dag 4: Djævlerokker på Ningaloo Reef

Igen udvælger besætningen de bedste steder at nyde marinelivet på Ningaloo Reef ud for kysten i Western Australia. Ningaloo Reef og Coral Bay er hjem for djævlerokker, som er en af de største oplevelser, man kan få, når man dykker eller snorkler. Måden de flyver gennem vandet på er så smuk og majestætisk.

Xl Australia Ningaloo Reef Shore Thing Catamaran Whale Shark
Xl Australia Ningaloo Reef Shore Thing Catamaran Reef Snorkling
Xl Australia Ningaloo Reef Shore Thing Catamaran Coral

Når en haj skal have børstet tænder

I vil også opleve, hvordan fisk kan leve i forunderlig symbiose ved “Asho’s Gap”. Her svømmer de grå revhajer til, når de trænger til at få renset mund og gæller - ”et bad”. Hajen åbner mund og gæller, og så tager de små pudsefisk sig ellers trygt af måltidet, der gemmer sig herinde.

Midt på dagen lægger I til kaj igen, hvorefter I fortsætter mod nye eventyr på jeres rejse til Western Australia.

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.