• Oplev de vilde delfiner i Gulf of St. Vincent i South Australia både fra båden og i havet
 • Glid gennem vandet sammen med de vilde delfiner i South Australia
 • Vilde delfiner i Gulf of St. Vincent i South Australia

Hæng ud med vilde delfiner

Tag på delfinsafari ved Adelaide i South Australia

Svøm med delfiner i Gulf of St. Vincent i South Australia
Læs mere

Sejl ud med en prægtig 58 fods katamaran til de tusinder af delfiner i Gulf of St. Vincent. Hop i vandet til dem, og glid stille efter båden, mens de nysgerrige delfiner kommer tæt på. 

Se de vilde delfiner fra båden og kom tæt på dem i havetUdgangspunktet for denne dejlige udflugt er, at delfiner skal opleves i deres rette element som frie dyr i havet. Og de skal ikke jagtes af turistbåde, men selv have lov til at bestemme graden af kontakt. 

Det er åbenbart en holdning, som delfinerne selv synes om, for de nysgerrige dyr svigter aldrig, fortæller kaptajnen på båden. Derfor kan I se frem til en stor oplevelse, når I stævner ud fra Glenelg på en tur, hvor I selvfølgelig også kan vælge bare at blive om bord og se delfinerne herfra.

En stor gruppe vilde delfiner i Gulf of St. VincentDe vilde delfiner i Gulf of St. Vincent

I Gulf of St. Vincent kan I møde både de almindelige delfiner og de lokale bottlenose dolphins. Ofte kommer de til båden få minutter efter afgang, og det skal her understreges, at der på ingen måde fodres eller trænes med dem. De kan bare godt lide jeres selskab.

Kom helt tæt på de vilde delfiner i Gulf of St. Vincent i South AustraliaGlid gennem vandet med delfiner

Ude på havet sættes flydetove ud efter katamaranen, der så glider ganske stille gennem vandet. I kan nu hoppe i og holde fast, mens I stille og roligt nyder delfinerne. Det er så smukt og bevægende, at se de elegante dyr over og under vandet. Der er noget med delfiner, der vækker vores følelser. De går lige i hjertet på en. 

I kan låne snorkel, maske og evt. våddragt, så I kan holde varmen, hvis det er køligt. I er nok i vandet en times tid i alt ad flere omgange, og hver gang er lige magisk. 

Oplev de vilde delfiner i Gulf of St. Vincent i South Australia både fra båden og i havetKatamaranen hedder Temptation, og den er i Australiens særlige Hall of Fame for turisme. Der er afgang tidlig morgen, og I er tilbage ved frokosttid. Her har lokalområdet ved havnen masser af restauranter at byde på.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.